PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Manila TV Player - اضافه کردن تی تلویزیون برای TF 2D & 3D



Reza WM
2009-07-14, 06:10 PM
Manila TV Player


http://www.freewarepocketpc.net/img2/manila_tv_player_windows_mobile_1.png


این هم یه فایل نصبی که یه تب به تاچ فلو اضافه میکنه و میتونید tv ببینید



How to create your streams for Manila TV Player TF3D & TF3D2?

1 - Verify your country code
Check this string value:
[\HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]
"locale"="??-??"

for this how-to i'm take for example string value "locale"="en-us"

2 - Edit streams.xml

Download clean streams.xml here (http://www.freewarepocketpc.net/:http://netdrg.htc.free.fr/htc/mtvp/Streams.xml%22)
Open streams.xml with your xml editor you can see this
for this how-to i'm take for example string value "locale"="en-us"

code:
Look here (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=534185)

ID="The stream Link"
Name="The stream name"
Description="Here the drescription of stream"
LargeIconUrl="\Application Data\Manila TV Player\logos_en-us\?logo_name?.png" this png is 200x200 px
SmallIconUrl="\Application Data\Manila TV Player\logos_en-us\?logo_name?_mini.png" this png is 64x64 px

3 - Logos

for this how-to i'm take for example string value "locale"="en-us"
Create a folder with your logos streams with name logos_en-us
After all make, send me all your files zipped. I'm create the cab to work!!!

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 01:42 AM
چجوری کار میکنه؟
با اینترنت پر سرعت وای فای یا ADSL ?

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 12:52 PM
من ریختم ولی کار نکرد؟
یعنی توی تاچ فلو چیزی نیومد....!

Reza WM
2009-07-15, 02:34 PM
چجوری کار میکنه؟
با اینترنت پر سرعت وای فای یا ADSL ?


من ریختم ولی کار نکرد؟
یعنی توی تاچ فلو چیزی نیومد....!

فرقی نداره هرچی باشه فقط پر سرعت باشه حالا وای فای یا هرچی فقط نت باشه چون از پروتکل udp استفاده میکنه باید کیفیتش خو باشه
تست نکردم اون کارهایی که توی کد گفته رو انجام دادید؟

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 04:43 PM
با اینکه زبانم خوبه و همیشه رو ی 18 و 19 دور زده اما درست متوجه نمیشم چی میگه یه زره ژولیده و پولیده متن رو نوشته.
(میبنم سایت free ware نرم افزار شما هم با مایکی هست/اگه یه روز زود تر برای نرم افزار های جدید به این سایت میرفتم الان من این نرم افزار رو میگذاشتم:student:)
لطفا خودت بگو چیکار کنم.:flower:
البته بعد از اون نرم افزار MTB اقای Saeed Ari یکم چشم از نرم افزار های تست نشده ترسیده...!

gol-pesar
2009-10-08, 10:31 PM
منم همین مشکل رو دارم از کجا کیاد تو تاچ فلو؟

siavash4d
2010-04-13, 09:02 PM
منم نتونستم بیارمش...