PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Manila Today Page - اضافه كردن Today به TouchFlo 3D



SaeedAri
2009-07-04, 06:49 PM
Manila Today Page

بنام خدا


برنامه ای که در حضور شما قرار گرفته مربوط به گوشی هایی می باشد که TF3D دارند شاید نشه اسم این کمبود نداشتن صفحه today را عیب گذاشتن ولی قطعا داشتن آن یک حسن است و شما می توانید با این برنامه از برنامه هایی که در today اجرا می شوند استفاده کنید مانند برنامه alarm today screenکه فقط در today می توانید آن را مشاهده کنید ولی با داشتن تاچ فلو 3D نمی توانید از آن ها استفاده کنید با این وجود جذابیت مانیلا آنقدر بالاست که بخاطر یک برنامه که در today اجرا می شود حاضر نیستید آن را غیر فعال کنید خوب با این برنامه کار ها راحت شده یک تب برای today اضافه می شود و شما میتوانید در آن از برنامه های مذکور استفاده کنید.


http://www.freewarepocketpc.net/img2/manila_today_page_windows_mobile_freeware_small.pn g



Setup Instructions:

- Setup MTPInstall.CAB to Main memory.
- Go to programs menu, run MTP Configurator.
- Choose page to host plug-ins, choose plug-ins you want to enable. Uncheck "TouchFLO 3D".
- Click apply button. Close configurator.
- Go Settings-> Today Disable TouchFlo3D. Click OK. Enable TouchFlo3D. Click OK. - Run MTPLoader.
- Selected plug-ins should appear on selected tab.

This is not ready-to-use version. For testing purposes only.

Warning!

This program is provided as is. It should not harm you device, but I recommend you to create a backup, before you start. Anyway, I'm not responsible for anything you do to your device.

Update Description:

22 June 2009 - v0.3.6.2
* Fix: On all tabs except today, each button was handled twice
* Fix: Touch HD installer


7 May 2009 - v0.3.6.0
* New: Configurabe Softkeys on TodayPage (Again, Thanks to Showaco! for great work!)
* New: Today plugin resizing support
* New: Mark unsupported plugins
* Fix: Some plugins were truncated
* Fix: Certificate error on non-english "Program Files" folder
* Fix: Today plugins disappear after manila restart
* Change: Touch HD intaller change. (Experemental)

v0.3.5.0 (01-05-2009):
- Fix: Say goodbye to white background issue!

v0.3.4.0 (01-05-2009):
- Fix: Background does not appear.
- Change: MTP Page will be the last by default. Hope this will help get rid of "missing people page" problem. Anyway, you can reorder tabs manually.

v0.3.3.0 (01-05-2009):
- Fix: Background is messed up at the bottom of the page.
+ - New: Included support for a lot of manila.exe. I hope now it will work on almoust any Manila3D. However, I do not plan to support very old versions, such as 1.37 or earlier.

v0.3.1.0 (28-04-2009):
- Fix: Configurator crash when no wallpaper is selected.
- New: Introduced event logging.

v0.3.0.0 (28-04-2009):
- Fix: Wallpaper does not apply.
- Fix: D-Pad navigation issue.
- New: Own tab for today plugins (Many thanks to Showaco, he developed an empty tab to host plugins).
- New: Touch HD screen size support (experimental).
- New: Manual Tab height configuration.
- New: Support additional version of Manila.exe.
- Note: Setup instructions were changed.

0.2.0.0 (26-04-2009):
- Added keyboard navigation support.
- Added Ameet's manila version support.
- Added stock page support.

v0.1.2.2 (25-04-2009):
- Support for additional ver. (fix).

v0.1.2.1 (25-04-2009):
- Support for additional ver.

v0.1.2.0 (25-04-2009):
- Added Rhodium support.

v0.1a (22-04-2009):
- First public version.

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 12:57 PM
ممنون خیلی عالی بود ولی یک موردی داره و اون هم این هست که اگر این نرم افزار رو پاک کنید دیگه تاچ فلو اجرا نمیشه...؟! تا اینکه دوباره نصب کنید.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:flower:

SaeedAri
2009-07-15, 01:08 PM
خود برنامهیه تنظیماتی داره می تونید ابتدا از طریق طنظیمات برنامه این برنامه را غیر فعال منید سپس تنظیمات خود را ذخیره کنید از setting به today رفتهو تاچ فلو را غیر فعال کنید سپس برنامه را به طور کامل پاک کرده و گوشی را سافت ریست کنید حالا تاچ فلو را فعال کنید.
فکر نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد.:flower:

rayansama
2009-07-15, 01:10 PM
خیلی عالی بود

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 02:05 PM
درست نشد. به دادم برسید!
همه جور کاری کردم اما جواب نمیده..! تا تاچ فلو میاد که لود بشه دوباره از حالت لود خارج میشه!
من اصلا از هارد ریست بیخودی خوشم نمیاد!!

Reza WM
2009-07-15, 02:39 PM
درست نشد. به دادم برسید!
همه جور کاری کردم اما جواب نمیده..! تا تاچ فلو میاد که لود بشه دوباره از حالت لود خارج میشه!
من اصلا از هارد ریست بیخودی خوشم نمیاد!!

ممکنه خوشت نیاد ما اینجا لازمه همیشه یه بک آپ داشته باش و یا از تاچ فلوت بک آپ داشته باش
برای تاچ فلو 3d هم مانیلا هست میتونی از تم اصلی بک اپ بگیری دیگه از این جور تستا میکنی هارد ریست نخواد

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 03:30 PM
ممکنه خوشت نیاد ما اینجا لازمه همیشه یه بک آپ داشته باش و یا از تاچ فلوت بک آپ داشته باش
برای تاچ فلو 3d هم مانیلا هست میتونی از تم اصلی بک اپ بگیری دیگه از این جور تستا میکنی هارد ریست نخواد

مگه نرم افزار ها تست شده نیستن؟من که تا بحال هر چی گذاشتم تست کردم.:dont:
بعدش هم اینکه از تاچ فلو چجوری بک اپ بگیرم؟:feel:
یه سوال دیگه هم اینکه از این جور چیز هایی که برای نصب نرم افزار معمولا نیاز به بک اپ دارند مهمترین ها و اگر ممکنه اکثرشون رو نام ببرید با روش بک اپ ممنون.:flower:

alkhandro
2009-07-15, 03:50 PM
مگه نرم افزار ها تست شده نیستن؟من که تا بحال هر چی گذاشتم تست کردم.:dont:


دوست تو متن اصلیش این جمله مشخصه !!!!!


This is not ready-to-use version. For testing purposes only.


یعنی برای تسته !! و هنوز نسخه ی اصلیش نیومده !! بد نیست اگه اینقدر رو گوشیتون حساسید متن اصلی برنامه هارو قبل از نصب بخونید.

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 03:59 PM
دوست تو متن اصلیش این جمله مشخصه !!!!!


This is not ready-to-use version. For testing purposes only.




یعنی برای تسته !! و هنوز نسخه ی اصلیش نیومده !! بد نیست اگه اینقدر رو گوشیتون حساسید متن اصلی برنامه هارو قبل از نصب بخونید.




من حساسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:dont:
شما هم اگه جای من بودی بخاطر اینکه تاچ فلو گوشیت اسیب ببینه ناراحت نمیشدی؟
بعدش هم اینجا انجمن نرم افزار های تست شده هست نه جای امتحان و تست برای اطمینان.ما اینجا قصد ارتقائ نرم افزاری گوشی های کاربران رو داریم نه باعث پاک شدن اطلاعاتشون. اتفاقا قبل از نصب یه مروری داشتم
فکر کنم این نرم افزار هم به طور خاص مورد داشته!
موفق و پیروز باشی:flower:

Reza WM
2009-07-15, 04:03 PM
من حساسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:dont:
شما هم اگه جای من بودی بخاطر اینکه تاچ فلو گوشیت اسیب ببینه ناراحت نمیشدی؟
بعدش هم اینجا انجمن نرم افزار های تست شده هست نه جای امتحان و تست برای اطمینان.ما اینجا قصد ارتقائ نرم افزاری گوشی های کاربران رو داریم نه باعث پاک شدن اطلاعاتشون. اتفاقا قبل از نصب یه مروری داشتم
فکر کنم این نرم افزار هم به طور خاص مورد داشته!
موفق و پیروز باشی:flower:

ببین محمد جان تازه گوشی خریدی حساسی!! کسی که دنبال تست برنامه ها و اینجور چیزاست باید یه دور دستگاه رو فول کنه (یعنی برنامه های ضروری و کاربردی که همیشه لازمته) و بعد به بک آپ بگیره و بعد برنامه های متفرقه رو شروع کنه

ناراحت نباش ارد ریست دیر یا زود واست پیش میاد

MOHAMMAD WM
2009-07-15, 04:09 PM
اقا رضا میشه پاسخ این سوال ما رو هم بدی:
از تاچ فلو چجوری بک اپ بگیرم؟http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20(24).gif
یه سوال دیگه هم اینکه از این جور چیز هایی که برای نصب نرم افزار معمولا نیاز به بک اپ دارند مهمترین ها و اگر ممکنه اکثرشون رو نام ببرید با روش بک اپ
ممنون.http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20(14).gif

alkhandro
2009-07-15, 04:16 PM
من حساسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:dont:
شما هم اگه جای من بودی بخاطر اینکه تاچ فلو گوشیت اسیب ببینه ناراحت نمیشدی؟
بعدش هم اینجا انجمن نرم افزار های تست شده هست نه جای امتحان و تست برای اطمینان.ما اینجا قصد ارتقائ نرم افزاری گوشی های کاربران رو داریم نه باعث پاک شدن اطلاعاتشون. اتفاقا قبل از نصب یه مروری داشتم
فکر کنم این نرم افزار هم به طور خاص مورد داشته!
موفق و پیروز باشی:flower:

دوست عزیز اکسر برنامه هایی که اینجاست یا مجانی ساخته شدن یا کرک دارن !! کمپانی ویا فرد سازندشون هم وقتی از شما پول دریافنت نکنن هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنن !! سالها پیش واسه سکستن قفل گوشی با پیتون و ساین کردن و همین الان رام های غیر اورجینال و کرک بعضی از برنامه ها و ... همشون خیلی اوقات مشکل جدی ایجاد کردن !! فکر میکنم ما که مجانی از این برنامه ها استفاده میکنیم دیگه انتظار یکی دوتا ایرادو باید داشته باشیم :student: . مثل ویندوز و نرم افزارهایی که تو کامپیوتر خونه داریم .
شما هم که دوست ندارید گوشیتون رو ریست کنید بهتره صبر کنید 2 نفر تست کنن جواب تست رو بزارن و بعد نسب کنید .

SaeedAri
2009-07-16, 03:07 AM
احتمالا چون نسخه آزمایشی این مشکلات را داشت محمد جان کاش همون اول که خریدی یه بک آپ می گرفتی تا اذیت نشی ولی من که از هارد ریست بدم نمیاد گوشی جون میگیره! ! ! ولی راستش من تستش کردم البته جواب نداد چون مال من مانیلا دو بعدی بود مثل اینکه مدیران محترم تستش کردند ولی کسی که تست می کنه اگه خوشش بیاد که پاکش نمی کنه به نظر من یه clear stroge کنید خوبه وقتی هم تموم شد با برنامه های ضروری را نصب کرده و با یه برنامه بک آپ گیری بک آپ بگیرید و یک نسخه هم روی کامپیوتر کپی کنید اینجوری مثل من نمی خواد هر روز بک آپ بگیرید! ! !
موفق باشید:papa:

MOHAMMAD WM
2009-07-16, 11:20 AM
اقایون کسی نمیخواد جواب مارو بده که چجوری بک اپ بگیریم؟

Reza WM
2009-07-16, 11:35 AM
اقایون کسی نمیخواد جواب مارو بده که چجوری بک اپ بگیریم؟

از تاچ فلو؟ یا اطلاعات؟

MOHAMMAD WM
2009-07-16, 11:54 AM
از تاچ فلو؟ یا اطلاعات؟

هم تاچ فلو و هم اطلاعات دیگه ای که به نظر شما برای نصب نرم افزار بک اپ گرفتن از اونها مهمه. البته به جز بک اپ گرفتن از دفترچه ی تلفن و SMS و... .(با نرم افزار PPC PIM BackUp)
لطفا روش Restore کردنشون رو هم بگید.ممنون.
لطفا در مورد Manila هم کمی توضیح بدهید.
موفق و پیروز باشی:flower:

Reza WM
2009-07-16, 12:29 PM
هم تاچ فلو و هم اطلاعات دیگه ای که به نظر شما برای نصب نرم افزار بک اپ گرفتن از اونها مهمه. البته به جز بک اپ گرفتن از دفترچه ی تلفن و SMS و... .(با نرم افزار PPC PIM BackUp)
لطفا روش Restore کردنشون رو هم بگید.ممنون.
لطفا در مورد Manila هم کمی توضیح بدهید.
موفق و پیروز باشی:flower:

برای تاچ فلو 2d میشه اما برای 3d رو چون نداشتم نمیدونم شاید برنامه ای وجود داشته باشه

ببین این ÷ست مها میتونه این کارو کنه؟ ضمیمه پست اول http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=28966

اما دو مورد بقیه چیرا هم که کلی برنامه هستش که میتونه بک اپ بگیره
و رستور کردنم خود برنامه میکنه دیگه گینه ای حتما داره برای رستور کردن اطلاعاتت

MOHAMMAD WM
2009-07-16, 01:21 PM
ممنون از راهنمایی های دوستان درست شد.
فقط کافیست برای پاک کردن این نرم افزار تم تاچ فلو رو به تم دیفالت خودش ریستور کنید.
با لینک نرم افزاری که اقای Reza WM (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=67409) در پست بالا گذاشتند.
حتما از این نرم افزار سودمند استفاده کنید.حتما یه روزی به کارتون میاد.

SaeedAri
2009-07-19, 01:49 AM
احتمالا چون نسخه آزمایشی این مشکلات را داشت محمد جان کاش همون اول که خریدی یه بک آپ می گرفتی تا اذیت نشی ولی من که از هارد ریست بدم نمیاد گوشی جون میگیره! ! ! ولی راستش من تستش کردم البته جواب نداد چون مال من مانیلا دو بعدی بود مثل اینکه مدیران محترم تستش کردند ولی کسی که تست می کنه اگه خوشش بیاد که پاکش نمی کنه به نظر من یه clear stroge کنید خوبه وقتی هم تموم شد با برنامه های ضروری را نصب کرده و با یه برنامه بک آپ گیری بک آپ بگیرید و یک نسخه هم روی کامپیوتر کپی کنید اینجوری مثل من نمی خواد هر روز بک آپ بگیرید! ! !
موفق باشید:papa:
سوتی را ببخشید:happy:
... هر روز هارد ریست کنم ! ! !d:

behtashbt
2009-09-03, 03:45 AM
من كه اصلا از manila خوشم نيومد،همون 2روز اول ك گوشيم نو بود ديدمش.
Shell 3 خيلي بهتره

alkhandro
2009-09-05, 11:41 AM
من كه اصلا از manila خوشم نيومد،همون 2روز اول ك گوشيم نو بود ديدمش.
Shell 3 خيلي بهتره
!!!!!!!!:Smile (31): !!!!!!!!!

یه دنیا مچل تاچ فالو شدن !! همه دنبال جدید ترین ورژن هستن که تا اومد نصب کنن !!
منم یه جند روزی چیزای جدید رو تست میکنم ولی آخرش همون تاچ فالو برام میمونه ! ، الان کدوم برنامه ی تودی میتونه مسیج وایمیل و لیست تماس ها رو داخل لیست کانتکت بیاره ! و الان دیکه میشه گفت تاچ فالو مستقل داره کار میکنه و همه جارو از ستینگ تا برنامه ها و GPS و آهنگ و مسیج و ایمیل و عکس و کلندر و اوه تا کاره دیگه رو یه جا میکنه !! :student:

Reza WM
2009-09-05, 12:23 PM
!!!!!!!!:Smile (31): !!!!!!!!!

یه دنیا مچل تاچ فالو شدن !! همه دنبال جدید ترین ورژن هستن که تا اومد نصب کنن !!
منم یه جند روزی چیزای جدید رو تست میکنم ولی آخرش همون تاچ فالو برام میمونه ! ، الان کدوم برنامه ی تودی میتونه مسیج وایمیل و لیست تماس ها رو داخل لیست کانتکت بیاره ! و الان دیکه میشه گفت تاچ فالو مستقل داره کار میکنه و همه جارو از ستینگ تا برنامه ها و GPS و آهنگ و مسیج و ایمیل و عکس و کلندر و اوه تا کاره دیگه رو یه جا میکنه !! :student:
پس spb mobile shell 3 رو هم یه تست بزن بد نیست

alkhandro
2009-09-05, 01:13 PM
پس spb mobile shell 3 رو هم یه تست بزن بد نیست

رضا جان تست کردم ، خیلی قشنگه !! ولی انصافا با تاچ فالو قابل قیاس نیست !!!