PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویندوز 95 برای s60 v3



abmm
2009-02-27, 06:09 PM
دوستان عزیز اینم ویندوز 95 برای موبایل هم اومد


http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=75442&d=1235743927
مزایا
واضح بودن فونت
مثل ویندوز کامپیوتر
کمی رزولیشن اون بزرگتره
سرعتش بیشتره

مشکلات
کمی باید صبر کنی تا ویندوز بالا بیاد(حدود3 دقیقه)
حجم آن زیاد است

----------------------------------------------------------------
چگونگی راه اندازی

1-ضمیه اول این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134)تایپیک را دانلود کنید و طبق توضیح شماره یک آن عمل کنید.
2-این (http://rapidshare.com/files/202718951/windows_95_s60_www.pcmob.tk_.rar) فایل را دانلود که حجم آن 45 مگابایت است که شامل ویندوز است وقتی که EXTRACT میکند فایل 200 مگابایت میشه.
3-برای نصب این ویندوز روی گوشی شما باید همه فایل های سیس رو روی فون مموری نصب کنید ودر صورتی که قبلا نصب کردین جایگزین کنید.
4- پوشه data رو داخل فون مموری کپی کنید .
5- پوشه dos رو داخل مموری کارت کپی کنید.
6- در صورتی که از ویندوز 3.1 استفاده میکردین پوشه data را از مموری کارت حذف کنید تا ویندوز قبلی پاک شه.
7- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید

arn
2009-02-27, 06:15 PM
یعنی گوشی هایی که فون مموری اونها کم باشه مثلا 45 mbاین بر نامه روش کار نمیکنه؟

abmm
2009-02-27, 06:25 PM
یعنی گوشی هایی که فون مموری اونها کم باشه مثلا 45 mbاین بر نامه روش کار نمیکنه؟
بله اجرا میشه

arn
2009-02-27, 07:05 PM
بله اجرا میشه
یعنی روn80 هم کار میده؟

abmm
2009-02-27, 07:18 PM
یعنی روn80 هم کار میده؟
والا من روی n80 امتحان نکردم

1Q1Q1
2009-02-28, 10:25 AM
من n73 دارم پیغام مموری فول را می دهد چکار کنم

abmm
2009-02-28, 07:58 PM
من n73 دارم پیغام مموری فول را می دهد چکار کنم
شما باید گوشی خود را با کد #7370#* فرمت کنید وبرنامه را از اول نصب کنید
البته بافرمت کردن برنامه های گوشی شما پاک میشن

Damir
2009-02-28, 08:11 PM
من n73 دارم پیغام مموری فول را می دهد چکار کنم
بدلیل پایین بودن فضای خالی رم در n73 این برنامه
فکر کنم قابل اجرا نباشه.
موفق باشید.

Sir Hamed
2009-03-02, 09:50 PM
آقا من این کار رو کردم اما وارد محیط dos میشه و ارد محیط ویندوز نمیشه !! خیلی لطف میکنی اگه راهنمایی کنی

desk56
2009-03-02, 11:40 PM
سلام من همه ي اين كارا رو انجام دادم ولي تا اون قسمتي كه عكس ويندوز 95هست مياد.حالا چي كار كنم؟

در ضمن گوشيم n82 هست.


مرسي از كمكتون.

Behzad
2009-03-02, 11:57 PM
آقا من این کار رو کردم اما وارد محیط dos میشه و ارد محیط ویندوز نمیشه !! خیلی لطف میکنی اگه راهنمایی کنی


سلام من همه ي اين كارا رو انجام دادم ولي تا اون قسمتي كه عكس ويندوز 95هست مياد.حالا چي كار كنم؟

در ضمن گوشيم n82 هست.


مرسي از كمكتون.

هیچ مشکلی نداره در اون قسمتی که شما میگید باید تقریبا" 5 دقیقه منتظر بمونید و بعد دوباره وارد داس میشه و ویندوز لود میشه و بالا میاد

سرعت بوت شدن ویندوز خیلی زیاده ولی وقتی وارد ویندوز بشه تفاوت چشمگیری با ویندوز قبلی خواهید دید.

پس عجله نکنید و بزارید ویندوز کاملا" لود بشه.

Sir Hamed
2009-03-04, 01:21 PM
بابا این همش میاد تو dos ! ویندوزش بالا نمیاد ! چی کار کنم ؟!

Mehrdad
2009-03-04, 03:47 PM
بابا این همش میاد تو dos ! ویندوزش بالا نمیاد ! چی کار کنم ؟!
دوست عزيز عجله نكن منم 5 دقيقه صبر كردم تا بالا اومد

abmm
2009-03-04, 11:23 PM
مگه نشنیدین عجله کار شیطونه یکم صبر کنین

Sir Hamed
2009-03-05, 11:37 AM
بابا من 20 دقیه صبر میکنم ! همونجوری تو محیط dos گیر میکنه ! یکی نیست کمکم کنه ؟!؟!؟!؟!؟!

Sir Hamed
2009-03-06, 06:14 PM
یکی نیست جوابمو بده ؟!!؟؟!؟!؟!
اگه برنامه خرابه خوب حذف کنید تاپیکو !
مقتی میاد تو داس ، 20 دقیقه هم صبر میکنم ، اما هیچ کار دیگه ای نمیکنه !

Sir Hamed
2009-03-07, 11:30 AM
این جوری خدمات میدین ؟؟؟ الان 3 روزه همش دارم سوالمو مطرح میکنم ! اگه بلد نیستین ، بگسن بلد نیستیم ، آدم انقدر سرکار نباشه !

mn7_mohsen
2009-03-07, 06:27 PM
اگه ویندوزو رو موبایل بریزی اون وقت دیگه نمیشه به حالت قبلی گوشی (سیمبین) برگشت؟ مثلا میشه n gage بازی کرد؟
و سوال دیگه اینکه تو این ویندوز میشه فایل exe هم اجرا کرد؟

abmm
2009-03-07, 06:30 PM
این جوری خدمات میدین ؟؟؟ الان 3 روزه همش دارم سوالمو مطرح میکنم ! اگه بلد نیستین ، بگسن بلد نیستیم ، آدم انقدر سرکار نباشه !
آ قا لطفا احترام خودتو نگه دار بلد نیستن یعنی چی دوستان نصب کردن جواب داده :not:
گوشیتو بگو چیه تا بهت بگم

abmm
2009-03-07, 06:32 PM
اگه ویندوزو رو موبایل بریزی اون وقت دیگه نمیشه به حالت قبلی گوشی (سیمبین) برگشت؟ مثلا میشه n gage بازی کرد؟
و سوال دیگه اینکه تو این ویندوز میشه فایل exe هم اجرا کرد؟
دوست عزیز این ویندوز به صورت برنامه است
فکر نکنم exe اجرا کنه

Sir Hamed
2009-03-07, 08:06 PM
آ قا لطفا احترام خودتو نگه دار بلد نیستن یعنی چی دوستان نصب کردن جواب داده :not:
گوشیتو بگو چیه تا بهت بگم




N78


:atten::atten::atten::atten::atten::atten::atten:: atten::atten:

abmm
2009-03-07, 08:25 PM
متاسفانه حافظه ی گوشی شما کم است این به فضای 60مگ نیاز دارد.
شما به این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134)تایپیک بروید

Sir Hamed
2009-03-10, 12:51 PM
متاسفانه حافظه ی گوشی شما کم است این به فضای 60مگ نیاز دارد.
شما به این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134)تایپیک بروید



عزیزم ویندوز 3.1 رو نصب کردم . مشکل فونت داره ، خیلی ریزه ! هیچیش معلوم نیست ! حالا میخوام 95 رو نصب کنم که همچین مشکلی دارم ! هیچ ** هم بلد نیست بهم یاد بده چی کار کنم ! :dont:

abmm
2009-03-10, 04:25 PM
عزیزم ویندوز 3.1 رو نصب کردم . مشکل فونت داره ، خیلی ریزه ! هیچیش معلوم نیست ! حالا میخوام 95 رو نصب کنم که همچین مشکلی دارم ! هیچ ** هم بلد نیست بهم یاد بده چی کار کنم ! :dont:
مشکل گوشیته بلد بودن نمی خواد

بابا گلی
2009-03-24, 01:36 AM
سلام-رو5700 نصب میشه؟

abmm
2009-03-25, 11:47 AM
سلام-رو5700 نصب میشه؟
شما به این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134)تایپیک بروید

Mehrdad09
2009-03-25, 12:53 PM
سلام من هميچيو نصب كردم فقطdboxاجرا نميشه ايكونش هست اجرا نميشه ولي

moghestan
2009-03-25, 03:45 PM
سلام من روی n95 نصب کردم با اینکه حافظه داخلی 115 مگ و مموری 269 مگ خالی دارم ولی بازم پیغام مموری فول میده لطفا راهنمایی کنین که چکار باید بکنم
با تشکر

abmm
2009-03-25, 03:54 PM
سلام من روی n95 نصب کردم با اینکه حافظه داخلی 115 مگ و مموری 269 مگ خالی دارم ولی بازم پیغام مموری فول میده لطفا راهنمایی کنین که چکار باید بکنم
با تشکر
شما گوشی خود را با کد #7370#* فرمت کنید حتما درست میشه

www.irtci
2009-04-17, 03:00 PM
گوشي تو با *#7370# فرمت كن كمي حوصله داشته باش

Esmaeil
2009-04-21, 09:11 AM
با سلام و تشکر
ایا این برنامه امکان خاصی را به گوشی اضافه می کنه ؟
یا صرفا جنبه زیبایی و سرگرمی داره
ایا میشه برنامه های ویندوز موبایل یا پاکت پسی را با این برنامه اجرا کرد

djmood
2009-04-21, 09:29 AM
سلام دوستان.این برنامه ویندوز روی 5800 جواب میده یا نه ؟

ettesaal
2009-04-21, 11:12 AM
با سلام و تشکر
ایا این برنامه امکان خاصی را به گوشی اضافه می کنه ؟
یا صرفا جنبه زیبایی و سرگرمی داره
ایا میشه برنامه های ویندوز موبایل یا پاکت پسی را با این برنامه اجرا کرد

سلام .

خیر .

بله .

فقط میشه چند تا از برنامه های خیلی ساده ی ویندوز رو باهاش اجرا کرد .

هیچ گونه نرم افزاری هم نمیشه رووش نصب کرد .

موفق باشید .

s4lix3m
2009-07-20, 01:58 AM
من گوشیمو تازه اپدیت کردم و تقریبا گوشیم سبکه! ولی این ارور رو میده: Memory full.Close some applications and try again
من چند بار گوشیمو خاموش روشن هم کردم ولی نشد.هیچ برنامه ی اضافی هم در حال اجرا نیست.
خیلی عجیبه! حالا باید چیکار کنم؟ :feel:

hannana
2009-07-20, 07:59 AM
Momkene tarikh ya saat gooshit tanzime nabashe

s4lix3m
2009-07-20, 09:45 AM
Momkene tarikh ya saat gooshit tanzime nabashe

چه ربطی داشت؟ :atten:

s4lix3m
2009-07-20, 03:35 PM
بالاخره تونستم نصب کنم :glass:
فقط چجوری باید کورسور رو حرکت بدم؟؟؟

chaloos
2009-08-28, 12:11 PM
من نمیتونم stdioserver رو نصب کنم.update error میده.گوشیم ان81 هست.هک هم هست.صفحه windows95میاد.بعداز اون یه صفحه ابی میاد گیر میکنه میاد بیرون.توwin3.1هم همینطور بود.راهنمایی کنید

chaloos
2009-08-28, 12:18 PM
بالاخره تونستم نصب کنم :glass:
فقط چجوری باید کورسور رو حرکت بدم؟؟؟


کلید سبز رو بزن موس میاد وبا فلشها حرکتش بده:happy:

nimi_hop
2009-08-28, 12:29 PM
رو n78 کسی امتحان کرده
فایلهای exe رو اجرا میکنه؟

ettesaal
2009-08-28, 12:32 PM
رو n78 کسی امتحان کرده
فایلهای exe رو اجرا میکنه؟


هیچگونه نرم افزار جانبی را اجرا نمی کند .

nimi_hop
2009-08-28, 11:40 PM
سلام عزیزان من رو n78 اجرا کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد خیلی با حال بود
ولی یه مشکل داره نمیشه به پایین اومد یعنی اگر دکمه ok پاین باشه که هست پایین نمیاد و مشکل دیگه در تایپ کردن اعداد تایپ میکنه نه حروف
بازم ممنون

S3v60
2010-03-06, 05:51 PM
می تونی به لینک زیر بری عزیزم

http://www.Eide.com/Baba/Mobile/Kilo/Chande/Bro/Eid Didani/***/ (http://www.eide.com/Baba/Mobile/Kilo/Chande/Bro/Eid%20Didani/***/)

mohamadhp
2010-04-16, 11:40 AM
من رو n86 تست كردم رو مرحله اول ميمونه اي پيغام رو ميده:
unvalid system disk
change disk then pres anykey

hs_raps200
2010-04-29, 01:10 PM
سلام من كوشي n95‎ ‎8gb دارم ميخوام واسش ويندوز نصب كنم اما هر كاري ميكنم نميشه ميرم واسه دانلود ميزنه نو سابورت ميخواستم بدونم مراحل اوليش جيه بايد جيكار كنم لطفا كمك كنيد يه عمر دنبال ويندوز واسه كوشيمم

it_yashar
2010-07-01, 08:27 AM
دوستان عزیز اینم ویندوز 95 برای موبایل هم اومد


http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=75442&d=1235743927
مزایا
واضح بودن فونت
مثل ویندوز کامپیوتر
کمی رزولیشن اون بزرگتره
سرعتش بیشتره

مشکلات
کمی باید صبر کنی تا ویندوز بالا بیاد(حدود3 دقیقه)
حجم آن زیاد است

----------------------------------------------------------------
چگونگی راه اندازی

1-ضمیه اول این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134)تایپیک را دانلود کنید و طبق توضیح شماره یک آن عمل کنید.
2-این (http://rapidshare.com/files/202718951/windows_95_s60_www.pcmob.tk_.rar) فایل را دانلود که حجم آن 45 مگابایت است که شامل ویندوز است وقتی که EXTRACT میکند فایل 200 مگابایت میشه.
3-برای نصب این ویندوز روی گوشی شما باید همه فایل های سیس رو روی فون مموری نصب کنید ودر صورتی که قبلا نصب کردین جایگزین کنید.
4- پوشه data رو داخل فون مموری کپی کنید .
5- پوشه dos رو داخل مموری کارت کپی کنید.
6- در صورتی که از ویندوز 3.1 استفاده میکردین پوشه data را از مموری کارت حذف کنید تا ویندوز قبلی پاک شه.
7- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید



دانلود (http://www.*******star.com/files/windows_95_s60_www.pcmob.tk_.rar)

javad1370
2010-09-05, 05:26 PM
سلام.
آقا رو 5320 کار میده یا نه؟
متشکرم.

kral9
2010-09-06, 02:29 AM
چرا فایلاتون رو تو rapıd میزارین؟
بابا این سایت مشکل داره واسه اکانت مجانیش و همش eror میده
:cool::cool:

Mehrdad32
2011-07-12, 04:26 AM
چرا فایلاتون رو تو rapıd میزارین؟
بابا این سایت مشکل داره واسه اکانت مجانیش و همش eror میده
:cool::cool:
من دانلود کردم خطایی نداد

سلام.
آقا رو 5320 کار میده یا نه؟
متشکرم.
به احتمال قوی بله.


روى نوكيا 6120 كلاسيك جواب ميده كسى امتحان كرده؟
Phone memory is 30mb
جواب می ده ولی زیاد راحت اجرا نمی شه...
حد اقل 36 نیاز دارد



دانلود (http://www.*******star.com/files/windows_95_s60_www.pcmob.tk_.rar)


لینکتون مورد داره...


سلام من كوشي n95‎ ‎8gb دارم ميخوام واسش ويندوز نصب كنم اما هر كاري ميكنم نميشه ميرم واسه دانلود ميزنه نو سابورت ميخواستم بدونم مراحل اوليش جيه بايد جيكار كنم لطفا كمك كنيد يه عمر دنبال ويندوز واسه كوشيمم
جواب می ده دوست عزیز موردی نداره تنها 5 دقیقه باید صبر کنیم (حداقل)


من رو n86 تست كردم رو مرحله اول ميمونه اي پيغام رو ميده:
unvalid system disk
change disk then pres anykey
شما پوشه dos را در جای نا مناسب کپی کردید...


می تونی به لینک زیر بری عزیزم

http://www.Eide.com/Baba/Mobile/Kilo/Chande/Bro/Eid Didani/***/ (http://www.eide.com/Baba/Mobile/Kilo/Chande/Bro/Eid%20Didani/***/)
لینک شما هم مورد داره...


سلام عزیزان من رو n78 اجرا کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد خیلی با حال بود
ولی یه مشکل داره نمیشه به پایین اومد یعنی اگر دکمه ok پاین باشه که هست پایین نمیاد و مشکل دیگه در تایپ کردن اعداد تایپ میکنه نه حروف
بازم ممنون

اینجور صفحات رو فقط با Close از گوشه سمت چپ پنجره می شه بست...

گاندول
2011-07-22, 10:08 AM
از آخر دانلود کنیم یا نه؟

Mehrdad32
2011-07-22, 08:26 PM
از آخر دانلود کنیم یا نه؟

:hmm:

یعنی چی از آخر دانلود کنید؟!

™MarZing
2011-08-11, 03:08 AM
سلام
اون اول گفتید هیچ فایل سیس نباید رو ی حافظه گوشی نصب کرد اگه باشه چی میشه؟راهی برای نصب ویندوز با وجود فایل سیس روی گوشی نیست؟ لطفا زود جواب بدین ممنون

Mehrdad32
2011-08-11, 03:17 AM
سلام
اون اول گفتید هیچ فایل سیس نباید رو ی حافظه گوشی نصب کرد اگه باشه چی میشه؟راهی برای نصب ویندوز با وجود فایل سیس روی گوشی نیست؟ لطفا زود جواب بدین ممنون

بکار بردن جملات دستوری در محیط فروم زیاد مناسب نیست دوست عزیز

برای این گفته شده که برنامه برای اجرا و بازدهی بیشتر به فضای بیشتری در C نیاز دارد. من با فضای خالی 50 مگابایت هم تست کردم و جواب می ده ولی 80 مگابایت وقتی هست کارایی بالاتر و سرعت هم بیشتر هست و بالا آمدن ویندوز هم کمی بیشتر می شود

™MarZing
2011-08-11, 02:12 PM
ممنون یه وقت سوء تفاهم نشه من کیم که بخوام دستور بدم یعنی من الان با 61 مگ حافظه خالی گوشیم و 100 مگ حافظه خالی مموریم نصب میشه بدون مشکل؟
ممنون

™MarZing
2011-08-12, 02:42 AM
سلام من همه چیزو درست همونتور که گفتید نصب کردم وقتی dosbox‏ رو میزنم یه صفحه سیاه میاد که توش نوشته:
Welcome to dosbox v0.72 ported to s60 by kolijaco
2:\)set blaster=a220 [7 D1 H5 T6
2:\)
20‏ دقیقه ام صبر کردم نیومد
پیشاپیش از کمکتون ممنون

™MarZing
2011-08-12, 01:21 PM
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﻮﻧﺘﻮﺭ
ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﺪ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽdosbox
ﺭﻭ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﯾﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ
ﺗﻮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ:
Welcome to dosbox v0.72 ported
to s60 by kolijaco
2:\)set blaster=a220 [7 D1 H5 T6
2:\)
20ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻡ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﻧﯿﻮﻣﺪ
ﭘﯿﺸﺎﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﮐﻤﮑﺘﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ

SALEHI20
2011-08-14, 03:56 PM
اقا من روی گوشی N95نصبش کردم واقعا که عالیه بابا دمت گرم فقط میشه بگی چطوری پاکش کنم من منتظرم فقط سریع تر جواب بدین من نتظرم

mohsen-mos
2011-08-14, 04:32 PM
خيلي عالي بود

mahdi1995
2011-08-14, 07:20 PM
خيلي عالي بود
منظورتون از این که خیلی عالی بود اینه که روی c7 تست کردین و اجرا شد و خوشتون اومد یا اینکه همین جوری داشتین رد می شدین این تاپیکو دیدین و خوشتون اومد؟

Mehrdad32
2011-08-16, 01:25 PM
ممنون یه وقت سوء تفاهم نشه من کیم که بخوام دستور بدم یعنی من الان با 61 مگ حافظه خالی گوشیم و 100 مگ حافظه خالی مموریم نصب میشه بدون مشکل؟
ممنون


سلام من همه چیزو درست همونتور که گفتید نصب کردم وقتی dosbox‏ رو میزنم یه صفحه سیاه میاد که توش نوشته:
Welcome to dosbox v0.72 ported to s60 by kolijaco
2:\)set blaster=a220 [7 D1 H5 T6
2:\)
20‏ دقیقه ام صبر کردم نیومد
پیشاپیش از کمکتون ممنون


ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﻮﻧﺘﻮﺭ
ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﺪ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽdosbox
ﺭﻭ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﯾﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ
ﺗﻮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ:
Welcome to dosbox v0.72 ported
to s60 by kolijaco
2:\)set blaster=a220 [7 D1 H5 T6
2:\)
20ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻡ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﻧﯿﻮﻣﺪ
ﭘﯿﺸﺎﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﮐﻤﮑﺘﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ

لطفا یکبار پست بدید. به احتمال زیاد با گوشیتون مچ نمی شه. چون اگه حافظه نداشتید توی لوگ آن ویندوز می موند...


اقا من روی گوشی N95نصبش کردم واقعا که عالیه بابا دمت گرم فقط میشه بگی چطوری پاکش کنم من منتظرم فقط سریع تر جواب بدین من نتظرم

کافیه برنامه داس باکس رو پاک کنید و برنامه های نصب شده و تمامی فایل های ریخته شده رو هم پاک کنید کلا از گوشیتون پاک می شه.


خيلي عالي بود

دوست عزیز برای ابراز خوشنودی خودتون از http://www.ir-tci.org/forum/images/irtci/buttons/post_thanks.gif و در صورت مایل بود از http://www.ir-tci.org/forum/images/irtci/buttons/reputation.gif استفاده کنید و پست اضافی ندید.


منظورتون از این که خیلی عالی بود اینه که روی c7 تست کردین و اجرا شد و خوشتون اومد یا اینکه همین جوری داشتین رد می شدین این تاپیکو دیدین و خوشتون اومد؟

حتما جواب می ده. من روی X6 تست کردم و جواب داد.

iman785
2013-09-10, 04:16 PM
سلام داداش .میشه یک لینک جدید برای ویندوز 98 بدین ؟ خواهشا چک کنین مشکلی نداشته باشه .ممنوون