PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بشتابیید ویندوز موبایل برای s60 v3



abmm
2009-02-25, 11:39 PM
اینمWINDOWS MOBILSYMBIAN




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526124893776762.jpg




روش نصب



--------------------------------



1- ابتدا زمینه اول dosbox_s60 را در حافظه گوشی نصب کنید



2- فایل زمینه دوم dependencies را همه فایلها را در حافظه گوشی نصب کنید



(یادتون باشه که این برنامه ها را در حافظه گوشی نصب وحتما حدود 60 مگابایت خالی فضا براش بذارید)



3- دو تا فایل ضمیمه سوم و چهارم را دانلود و اونی که PART1 آخرش نوشته را EXTRACT کنید وبه شما یک پوشه با نام Data به شما میدهد آن را در مموری کارت کپی کنید و YES TO ALL را بزنید



4- حالا برنامه DOS BOX را اجرا کنید



5- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید






http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12353330597472308.jpg




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126787011720.jpg


http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126989308190.jpg

Phenomenon
2009-02-26, 01:42 AM
به دلیل وجود مشکل آپلود زمینه سوم و چهارم رو اینجا گذاشتم

من N78 دارم و فقط 28mb خالی دارم؟چه کار کنم اجرا میشه؟
کل حافظه در دسترس من 40mb هست که فعلا هم پر هست.
می خوام فورمتش کنم تا خالی بشه ولی هیچ روشی جواب نمیده

Mehran14233
2009-02-26, 01:46 AM
n73 كلا حافظه ي داخليش 44.3 مگا بايته !!!!!!!
يعني n73 دار ها بايد بي خيال شن ؟ !

zz1358_1
2009-02-26, 02:05 AM
دوست عزيز
ميشه دقيقا بگيد s60v3 :
رو چه گوشي هايي تست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع؟
كدوم سيستم عامل ها؟????
پلاتفرم؟???????
:atten:
:dont:

Phenomenon
2009-02-26, 02:45 AM
روی n78 من نصب شد و در اومد.
عجب چیزه خفنیه.
دمت گرم.
ولی خیلی ریزه و نوشته هاش معلوم نیست میشه کاریش کرد؟

Phenomenon
2009-02-26, 02:47 AM
دوست عزيز
ميشه دقيقا بگيد s60v3 :
رو چه گوشي هايي تست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع؟
كدوم سيستم عامل ها؟????
پلاتفرم؟???????
:atten:
:dont:

مثل این گوشیا
n95,n78,n96
تا نصبش نکنی نمیفهمی چه چیزه ردیفیه

abmm
2009-02-26, 09:16 AM
n73 كلا حافظه ي داخليش 44.3 مگا بايته !!!!!!!
يعني n73 دار ها بايد بي خيال شن ؟ !
دوست عزیز طبق نوشته سازنده من اینا رو نوشتم
حالا شما این دوتا فایل زمینه اول ودوم را در مموری نصب کنید اگه جواب داد یه خبری بده:student:

ومن چون با n82 و n95 در حافظه گوشی نصب کردم جواب داد چون حافظه گوشی آن ها 130 مگ بود

abmm
2009-02-26, 09:25 AM
دوست عزيز
ميشه دقيقا بگيد s60v3 :
رو چه گوشي هايي تست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع؟
كدوم سيستم عامل ها؟????
پلاتفرم؟???????
:atten:
:dont:

رو سری های n که سیستم آنها سری 60 ورژن سه است و در گوشی های n82 n95 n95 8gig و تو همین مایه ها به دلیل داشتن پردازنده بهتر جواب میده
که این حالت یک برنامه است منم رو n95 , n82 تست کردم وجواب داد

abmm
2009-02-26, 09:28 AM
روی n78 من نصب شد و در اومد.
عجب چیزه خفنیه.
دمت گرم.
ولی خیلی ریزه و نوشته هاش معلوم نیست میشه کاریش کرد؟

خواهش دارم
این اولین ورژن این ویندوز است (first working ) است به احتمال قوی ورژن های بهتر وکارامد میسازند

abmm
2009-02-26, 09:40 AM
اینم تایپیک برنامه dosbox
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=29651&highlight=dosbox
انصافا این همه دانلود یک نفر بیشتر تشکر نکرده با تشکر کردن به ما دل گرمی بدین:cry:

Mo(-)3n
2009-02-26, 09:47 AM
کسانی که نصب کردن لطفا چند تا Screen shot بزارن تا بقیه ببینن ...

nicecase
2009-02-26, 11:31 AM
برای اجرا چقدر رم و مموری میخاد؟

™Parsa_n1
2009-02-26, 01:01 PM
رو n81 نصب می شه؟؟

Phenomenon
2009-02-26, 02:53 PM
من n78 دارم رم خالیم حدود 40mb بود و فون مموری خالیم هم 27mb بود که نصب کردم و خیلی ردیف و البته سنگین بود.
ویندوز 3.1 هستش ولی نمی دونم می تونه چه کارهایی انجام بده.اگه بتونه فایلای اگزه ی کم حجم رو باز کنه خوبه.
اگه کسی استفاده خاصی کرده بگه
ولی به امتحانش می ارزه

Phenomenon
2009-02-26, 06:48 PM
اینم تایپیک برنامه dosbox
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=29651&highlight=dosbox
انصافا این همه دانلود یک نفر بیشتر تشکر نکرده با تشکر کردن به ما دل گرمی بدین:cry:
این ویندوز 3.1 هست که از طریق داس اجرا میشه.
ولی هیچ فایل exe رو باز نمی کنه حتی عکسا رو هم با نوت پد باز می کنه.

KAZEMLU
2009-02-26, 09:46 PM
آقا مال من كه كار نكرد با 120 مگ حافظه خالي باز پيام حافظه پر مي دهد.احتمالا يك جاي كار ايراد دارد.دوستاني كه نصب كرده اند پوشه حاصل از اكستركت فايل هاي 3 و 4 كه پوشهdata رو تشكيل مي ده و همون ويندوز 3.1 هستش رو روي روت حافظه ريختند يا جاي ديگه؟

Saravan
2009-02-26, 11:29 PM
روی 6220 نصب شد. خیلی جالب و باور نکردنیه !
اما ای کاش کمی بزرگتر نشون میداد.

Mehrdad
2009-02-27, 03:08 AM
دوستان خسته نباشيد كسي اط اين برنامه اسكرين شات نداره؟؟
اصلا قابل نصب بر روي n73 هست! يكي از دوستان ميگفتن كه با 27 مگ فضال خالي نصب شد ايا امكان پذيره؟؟؟

nicecase
2009-02-27, 11:08 AM
40mb فقط رم می خواد که n73 نداره چون 44mb کل رمش هست

nicecase
2009-02-27, 11:18 AM
win 95 هم برای موبایل امد:wow:

saeedsis
2009-02-27, 01:13 PM
خدا کنه زودی ورژن بالا ترش بیاد.....

promise
2009-02-27, 05:53 PM
درود بر شما ...
دوست عزیز بعد از نصب این سیستم عامل میشه دوباره از امکانات خود گوشی استفاده کرد ؟
آیا برای بازگرداندن گوشی به حال اول باید مستر ریست نمود ؟

abmm
2009-02-27, 06:20 PM
درود بر شما ...
دوست عزیز بعد از نصب این سیستم عامل میشه دوباره از امکانات خود گوشی استفاده کرد ؟
آیا برای بازگرداندن گوشی به حال اول باید مستر ریست نمود ؟
دوست عزیز این ویندوز حالت یک برنامه است

abmm
2009-02-27, 06:23 PM
دوستان ویندوز 95 با سرعت بیشتر و بهتر هم اومد تو این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30227) تایپیکه

Phenomenon
2009-02-27, 06:24 PM
درود بر شما ...
دوست عزیز بعد از نصب این سیستم عامل میشه دوباره از امکانات خود گوشی استفاده کرد ؟
آیا برای بازگرداندن گوشی به حال اول باید مستر ریست نمود ؟

این فقط یه برنامس و کاری به گوشی نداره.برای گوشی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
برای بیرون اومدن از ویندوز باید اون رو شات دان کنی و برای خارج شدن از داس باید از دکمه قرمزت استفاده کنی.
درضمن این برنامه خودش به صورت کند و سنگین هست.یه کم حوصله می خوات.
موفق و پاک و پیروز و سربلند باشید

Mo(-)3n
2009-02-27, 10:40 PM
چرا کسی اسکرین شات از این برنامه یا ویندوز نمیزاره ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

Ghazal
2009-02-27, 11:14 PM
يه سري اسكرين شات تو پست اول هست
ولي قبول دارم توضيحات كمه،ياد ويندوز 98 كامپيوتر افتادم :|
باهاش ميشه بازي كرد ،يه ساعت شبيه ويندوز xp داره سطل آشغال داره! كلا محيطش خيلي شبيه ويندوزه ديگه
ولي گرافيكش پايينه + كوچيك
ورژن جديدش بياد محشر ميشه

Mersad021
2009-02-28, 07:39 PM
با سلام،
آقا تورو خدا كمكم كنيد DOS BOX رو گوشيم RUN نميشه!!!!!!!:Smile (49)::p:cool::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::cry:

abmm
2009-02-28, 07:54 PM
با سلام،
آقا تورو خدا كمكم كنيد DOS BOX رو گوشيم RUN نميشه!!!!!!!:Smile (49)::p:cool::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::cry:
برنامه رو پاک کن واز دوباره نصب و فایلهای sis رو که درضمینه دوم ریخته بودم نصب کن

arminx
2009-02-28, 10:49 PM
سلام ومن کارایی که گفتید کردم ولی وندوز نمی یاد فقط برنامه ی dos box اجرا می شه.
می شه بگید باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:Smile (35):

KAZEMLU
2009-03-04, 05:38 AM
با سلام،
آقا تورو خدا كمكم كنيد DOS BOX رو گوشيم RUN نميشه!!!!!!!:Smile (49)::p:cool::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::Smile (2)::cry:
آقا مال من هم نصب شد ولی اجرا نشد.شاید به خاطر ترتیب نصب فایل های ضمیمه دوم باشه.:mixed::not:
حالا اگه یک جوانمردی پیدا بشه ترتیب نصب فایلهای پوشه دوم بگه خوب میشه.

H-Salek
2009-03-04, 06:47 PM
منم همین مشکلو دارم n96

abmm
2009-03-04, 11:28 PM
آقا مال من هم نصب شد ولی اجرا نشد.شاید به خاطر ترتیب نصب فایل های ضمیمه دوم باشه.:mixed::not:
حالا اگه یک جوانمردی پیدا بشه ترتیب نصب فایلهای پوشه دوم بگه خوب میشه.
ربطی به ترتیب نداره حافظه گوشیت فضای خالی زیادی نداره

KAZEMLU
2009-03-05, 10:53 AM
ربطی به ترتیب نداره حافظه گوشیت فضای خالی زیادی نداره
بالای 100 مگ جا داره .چون من هیچ برنامه ای نصب نکرده ام تازه بعد از اینکه گوشی را به ورژن 31 ارتقا دادم اولین برنامه ای که نصب کردم همین برنامه بود ولی باز همون پیغام مموری فول رو داد.فکر کنم مشکل از جای دیگه است.

KAZEMLU
2009-03-06, 08:48 AM
با سلام.دوستاني که از پيام کريه مموري فول علي رغم داشتن مموري آزاد رنج مي برند و برنامه اجرا نمي شود اين فايل پيوست را دانلود و نصب کنند که راحت اجرا مي شود.فقط ورژن قبلي را پاک و اين ورژن را جايگزين کنيد.:wow::coca:

mosiniho
2009-03-08, 01:49 AM
سلام خسته نباشید
من مراحل نصب را کامل انجام دادم و برنامه dosbox اجرا کردم ولی خبری از ویندوز نیست.

ekist64
2009-03-10, 01:15 AM
اینمwindows mobilsymbian





http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526124893776762.jpg




روش نصب



--------------------------------



1- ابتدا زمینه اول dosbox_s60 را در حافظه گوشی نصب کنید



2- فایل زمینه دوم dependencies را همه فایلها را در حافظه گوشی نصب کنید



(یادتون باشه که این برنامه ها را در حافظه گوشی نصب وحتما حدود 60 مگابایت خالی فضا براش بذارید)



3- دو تا فایل ضمیمه سوم و چهارم را دانلود و اونی که part1 آخرش نوشته را extract کنید وبه شما یک پوشه با نام data به شما میدهد آن را در مموری کارت کپی کنید و yes to all را بزنید



4- حالا برنامه dos box را اجرا کنید



5- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید






http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12353330597472308.jpg




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126787011720.jpg



http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126989308190.jpg

برای 3250قابل استفاده هتس یا نه ممنون میشم

abmm
2009-03-10, 04:22 PM
فکر نکنم

DJFOOOX
2009-03-18, 01:39 PM
روی n78 من نصب شد و در اومد.
عجب چیزه خفنیه.
دمت گرم.
ولی خیلی ریزه و نوشته هاش معلوم نیست میشه کاریش کرد؟
روی همون حافضه کم جواب داد یا ریختی توی مموری کارت

reza_sat
2009-03-19, 10:01 PM
من ان78 دارم همه اين فايل ها رو تو رم ريختم واعلان ويندوز توش كار ميكنه

mehrdad004
2009-03-20, 05:46 PM
پس تکلیف win 3.1 part 2 چی میشه ؟ کجا باید بریزیمش؟

abmm
2009-03-20, 08:39 PM
پس تکلیف win 3.1 part 2 چی میشه ؟ کجا باید بریزیمش؟
دوست عزیز:flower:
وقتی شما روی part1 دکمه EXTRACT را میزنید فایلهای part1 و part2 را به یک پو شه تبدیل میکند

mehrdad004
2009-03-21, 07:24 PM
دوست عزیز:flower:
وقتی شما روی part1 دکمه EXTRACT را میزنید فایلهای part1 و part2 را به یک پو شه تبدیل میکند
واسه من این کار رو نکرد . اشکال از ورژن win rar نیست ؟
از اینجا فهمیدم که وقتی کپی می کنم مثل وقتی کپی نکردم می باشد و موقع اجرا برنامه صفحه doc می آد

بابا گلی
2009-03-23, 12:33 AM
سلام خدمت تمام دوستان-گوشی بنده 5700 با 27 مگ حافظه اصلی خالی بود که این ویندوز رو نصب کردم و عالی کار میکنه ولی 1-مدیاپلیر اون کار نمیکنه 2- اگه کسی بلد چطور میشه یه ذره آیکونهارو بزگتر کنه یه کمکی بکنه -با تشکر ازهمه بچه ها(راستی dox صفحه دوم رو نصب کردم کار داد)

sina sina
2009-03-29, 09:52 PM
خیلی ممنون.با تشکر از شما.......تشکرتشکر
تشکر..تشکر..تشکر..تشکر..تشکر.. تشکر..تشکر..تشکر..تشکر..تشکر.. تشکر..تشکر..تشکر..تشکر
..تشکر..تشکر..تشکر..تشکر..تشکر ..تشکر..تشکر..تشکر............

alie61
2009-04-08, 06:12 PM
salam man gooshim E61 hast ba peyghame full memory close some aplication movajeh misham chekar bayad kard?

Phenomenon
2009-04-08, 11:04 PM
واسه من این کار رو نکرد . اشکال از ورژن win rar نیست ؟
از اینجا فهمیدم که وقتی کپی می کنم مثل وقتی کپی نکردم می باشد و موقع اجرا برنامه صفحه doc می آد

دوست عزیز دوتا پارت 1و 2 رو باید داخل یک پوشه در کامپیوتر کپی کنید و بعد پارت یک رو اکسترک کنید تا یک پوشه ساخته بشه که توش فایل های ویندوز هستن و بعد طبق توضیحات عمل کنید.

Phenomenon
2009-04-08, 11:09 PM
برای من هیچ فایلی رو باز نمی کنه.حتی عکس رو هم با نوت پد باز می کنه.آیا این از طبیعت این ویندوز یا نه؟روی کامپیوتر یک سری از فایل ها مثل nc رو باز می کنه ولی داخل موبایل فقط ارور میده.

majid dod
2009-04-13, 05:23 PM
کاش میشد مثل ویندوز کامپیوتر برای موبایل یه برنامه می ساختند

majid dod
2009-04-13, 05:48 PM
خوب بید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angi_5700
2009-04-14, 11:02 AM
خوب بید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



دوست عزیز بهتره نظراتتون رو طوری بیان کنید که حرمت سایت حفظ بشه. یاد اور بشم که بهترین روش سپاسگذاری، استفاده از کلید تشکر یا سیستم جدید امتیاز دهی Reputation میباشد. موفق باشید:flower:

SheyTo0nak
2009-04-18, 12:59 AM
روی E71 نصب میشه ؟

abmm
2009-04-18, 11:41 AM
روی E71 نصب میشه ؟
بله نصب میشه

farshadsaw
2009-04-18, 12:36 PM
من رو n96 که 12 gb خالی داره نصب کردم ولی از برنامه ی dos box در میاد.کمممممممکککککک:Smile (32):

Cmbian
2009-04-18, 07:12 PM
بابا حیف درایو C تون نیست , الکی گفتن تو حافظه گوشی نصب کنین؟! تا جایی که انتخاب با شماست مموریو انتخاب کنین

بعد از نصب هم راحت برنامه بالا میاد. من همه رو تو مموری نصب کردم راحت بالا اومد!

ram_ram_ra
2009-04-20, 07:48 PM
من ویندوز سری 60 رو رو گوشیم نصب کردم حالا که dosbox رو میزنم میگه RAMe گوشی اشغاله اول برنامه های اضافی رو ببندید کسی هست کمکم کنه؟ چون هیچ برنامه ای باز نیست

ram_ram_ra
2009-04-20, 07:51 PM
ببینید نوشته بعد از بالا اومدن ویندوز دکمه ی سبزو واسه را افتادن موس بزنین

onlypedram
2009-04-21, 10:36 AM
اینمWINDOWS MOBILSYMBIAN




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526124893776762.jpg




روش نصب



--------------------------------



1- ابتدا زمینه اول dosbox_s60 را در حافظه گوشی نصب کنید



2- فایل زمینه دوم dependencies را همه فایلها را در حافظه گوشی نصب کنید



(یادتون باشه که این برنامه ها را در حافظه گوشی نصب وحتما حدود 60 مگابایت خالی فضا براش بذارید)



3- دو تا فایل ضمیمه سوم و چهارم را دانلود و اونی که PART1 آخرش نوشته را EXTRACT کنید وبه شما یک پوشه با نام Data به شما میدهد آن را در مموری کارت کپی کنید و YES TO ALL را بزنید



4- حالا برنامه DOS BOX را اجرا کنید



5- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید






http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12353330597472308.jpg




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126787011720.jpg


http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126989308190.jpg

خیلی ممنون بابت پستت من رو 5800 اجرا کردم ولی با موسش نمشد کار کرد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

SheyTo0nak
2009-04-21, 11:41 PM
RO E71 NASB MISHE ? ? ?

salame_hgh
2009-04-26, 07:36 PM
رو 5800 موسش درست كار نميكنه
راهنمايي...

ettesaal
2009-04-30, 02:37 PM
RO E71 NASB MISHE ? ? ?

بله .

لطفا طبق قوانین فارسی تایپ کنید .

موفق باشید .

fdsacxz
2009-05-01, 11:41 PM
پارت 1 مشکل دانلود دارد.

Mo(-)3n
2009-05-01, 11:57 PM
پارت 1 مشکل دانلود دارد.

همین الان امتحان کردم .مشکلی نداره ... احتمالا از ISP شماست

ablai
2009-05-05, 02:55 PM
پدم در اومد دانلودش خيلي سخته كامل دانلود نميشه مشكل چيه نميدونم :dont:

amir_ha
2009-05-08, 09:41 AM
دست شما درد نکنه
خیلی خیلی خیلی خیلی
ممنون

ss.fashist
2009-05-10, 01:41 PM
عالیه ولی بنویسید که چه نسخه از ویندوزه یعنی 95 -98-xp - 6 -3.1 چیه . ممنونم از شما

ettesaal
2009-05-10, 02:44 PM
عالیه ولی بنویسید که چه نسخه از ویندوزه یعنی 95 -98-xp - 6 -3.1 چیه . ممنونم از شما

این ورژن ، شبیه ساز ویندوز 3.1 هست .

shylord
2009-07-19, 09:51 PM
رو 6220 تست شد كار كرد

Arsal4n
2009-07-20, 01:41 AM
این پست فقط نظر شخصی منه و خدای ناکرده سوءتفاهم پیش نیاد
من موندم که آخه این برنامه چیه که 7 صفحه ساخته تا الان.محیط باحالی داره؟گرافیک توپی داره؟کارایی خاصی ...؟
تو این دوره و زمونه که الحمدالله چشم همه ما از ویندوز ویستا و 7 و یا احیانا مکینتاش با اون همه عظمت و گرافیک و کارایی پره،شما دنبال ویندوز 3.1 رو گوشیتون هستید؟:dont:حالا اگه ویستایی بود یا حداقل xp یه حرفی اما ......:mixed:
ای خدا!!!!

s4lix3m
2009-07-20, 12:03 PM
نصب شد ولی موس حرکت نمیکنه.چیکار کنم؟

hannana
2009-07-20, 12:19 PM
من N78 دارم و فقط 28mb خالی دارم؟چه کار کنم اجرا میشه؟
کل حافظه در دسترس من 40mb هست که فعلا هم پر هست.
می خوام فورمتش کنم تا خالی بشه ولی هیچ روشی جواب نمیده
اگر از zip manager رو گوشیت استفاده کنی قطعا جواب می گیری.

nima72
2009-07-20, 04:32 PM
اینمWINDOWS MOBILSYMBIAN




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526124893776762.jpg




روش نصب



--------------------------------



1- ابتدا زمینه اول dosbox_s60 را در حافظه گوشی نصب کنید



2- فایل زمینه دوم dependencies را همه فایلها را در حافظه گوشی نصب کنید



(یادتون باشه که این برنامه ها را در حافظه گوشی نصب وحتما حدود 60 مگابایت خالی فضا براش بذارید)



3- دو تا فایل ضمیمه سوم و چهارم را دانلود و اونی که PART1 آخرش نوشته را EXTRACT کنید وبه شما یک پوشه با نام Data به شما میدهد آن را در مموری کارت کپی کنید و YES TO ALL را بزنید



4- حالا برنامه DOS BOX را اجرا کنید



5- برای کار کردن موس دکمه سبز رابزنید






http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/12353330597472308.jpg




http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126787011720.jpg


http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123526126989308190.jpg

دوست عزیز به این نمیگن ویندوز موبایل!!! Smile (50)

kambiz84
2009-07-22, 02:12 AM
دوست گرامی میشه فایده نصب ویندوز را بروی گوشی بگوئید چه برنامه های میتوان بروی آن نصب کرد و از کجا در دسترس است

boofalo
2009-07-22, 10:28 AM
دوستان کسی میدونه که روی i8510 جواب میده یا نه چون من نصب کردم مشکل داشتم

s4lix3m
2009-07-22, 12:09 PM
موس حرکت نمیکنه

ettesaal
2009-12-13, 08:59 PM
موس حرکت نمیکنه

دکمه سبز رو بزنید .

afsongare
2009-12-14, 01:26 PM
دوست عزيز بابت برنامه ممنون نميشه فنتوشو بزرگتر كرد خوب معلوم نيست چي نوشته

xyusufi
2010-01-04, 02:00 AM
فکر کنم برای افزایش انذازه فونت باید از display properties و قسمت advanced در خود ویندوز استفاده کرد.
امتحان کنید.............. جواب میده.

xyusufi
2010-01-04, 02:03 AM
1-فایلdosbox.conf را با xplore باز کنید.
خطی رو که نوشته oversize رو پیدا کنید(توی اون اوایله)
مقدار فعلیش shrink هست ،اونرو به page تغییر بدید . فونت ها بزرگتر میشن.

xyusufi
2010-01-04, 02:06 AM
برای افزایش سرعت دوباره bosbox.conf باز کنید
خطی رو که نوشته cycles رو به عدد 200 تغییر بدید . سرعت کارتون خیلی بیشتر می شه.

peymanpcc
2010-06-07, 06:53 PM
salam
dadash khaste nabashi man goshim n96e vaghi exteart mikonam 2ta eror mide vali file data hast copy cardam to memory card vali vaghti barnamaro baz mikonam y safhe siyah miado mire biron.lotfan komak konid

S3v60
2010-06-07, 07:21 PM
ضمیمه ی چهارم نمایشیه!؟!

S3v60
2010-06-08, 12:55 PM
ok فهمیدم, خوب لطفا" مدیران محترم در پست بنویسند که چرا ضمیمه ی چهارمی هم هست!
فرد با این نفاسیر دلیل آن را نمی فهمد...

akbari007
2010-06-08, 11:24 PM
سلام خیلی خیلی متشکرم فقط یه سوال داشتم بازیهای ویندوز نیست رو گوشی باید از کجا پیدا کرد ممنون؟؟؟؟

Mjmmehr
2010-06-09, 04:26 AM
سلام خسته نباشيد من همه كارها را درست انجام دادم ولى ويندوز اجرا نميشه يه صفحه آبى و سياه مياد بايد جى كار كنم تو را خدا كمكم كنيد

afsongare
2010-06-28, 11:32 AM
اقا یکاری کنید فونتاش واضح باشه تو گوشی نوشتهاش قابل دیدن نیست

it_yashar
2010-07-01, 08:07 AM
سلام آقا دستت درست
رو 6220c کار کرد فقط یکم رزولیشن کم

sam san
2010-08-01, 12:38 PM
یعنی رو n78 منم نصب میشه؟؟:god:

afsongare
2010-08-01, 11:18 PM
1-فایلdosbox.conf را با xplore باز کنید.
خطی رو که نوشته oversize رو پیدا کنید(توی اون اوایله)
مقدار فعلیش shrink هست ،اونرو به page تغییر بدید . فونت ها بزرگتر میشن.
دوست عزیز اصلاover size نداره برای بزرگ کردن فونتش باید چکار کنم

kojoo
2010-08-03, 10:57 AM
کسی رو n79 تست کرده؟:mixed:

Miladtatu
2010-09-05, 12:12 PM
رو N95 تست شد و کامل هم جواب داد خیلی ممنون فقط ای کاش ویندوز بالاتری بود مثل ویندوز xp یا 7
رزولیشن خیلی کمه اصلا نمیشه دید!!!!1

Miladtatu
2010-09-05, 12:59 PM
1-فایلdosbox.conf را با xplore باز کنید.
خطی رو که نوشته oversize رو پیدا کنید(توی اون اوایله)
مقدار فعلیش shrink هست ،اونرو به page تغییر بدید . فونت ها بزرگتر میشن.

دوست عزیز اولندش oversize اصلا نداره دومندش اگر هم باشه با xplore نمیشه تغییرش داد
من فایل dosbox.conf رو تو کامپیوتر با notepad بازش کردم اونجا هم oversize نداشت فقط یه سری نوشته بود resulation اونا رو هر چقدر دست کاری کردم هیچ تغییری تو سایزش انجام نشد!!!!!

kral9
2010-09-06, 02:23 AM
رو n96 کار کرد

omidaomid
2010-09-06, 07:20 AM
سلام من گوشیم e75 هستش 39mb بیشتر خالی ندارم چی کارش کنم؟
اولش هم که گوشیم رو خریدم که هیچی روش نبود 42 یا 43mb بیشتر جا نداشت

KOROSH32
2010-09-06, 08:08 AM
دوست عزیز این برنامه خیلی قدیمی هستش ودرسال 88 من باویندوز3.1 روی6720تست کردم خیلی عالی بودوشگفت آوروسرعت خوبی داشت! ابتدای سال 89 باویندوز98تست کردم ولی سرعتش خوب نبودوبسیار کندوخیلی هم گیر داشت ولی رو5800سرعت نسبتا خوبی داشت وبازهم گیر می کرد

Miladtatu
2010-09-06, 10:14 AM
سلام من گوشیم e75 هستش 39mb بیشتر خالی ندارم چی کارش کنم؟
اولش هم که گوشیم رو خریدم که هیچی روش نبود 42 یا 43mb بیشتر جا نداشت


دوست عزیز شما تمام برنامه هارو تو مموری کارت نصب کن به احتمال زیاد اجرا میشه

Miladtatu
2010-09-06, 10:26 AM
قابل توجه دوستانی که با برنامه ی dosbox مشکل دارن من خودم ابتدا فایل ضمیمه ی اول رو از صفحه ی 1 دانلود کردم و نصب کردم متاسفانه تو برنامه نمیرفت بعدش رفتم تو صفحه ی 4 یا 5 برنامه ی dosbox-slim رو دانلود و نصب کردم دیگه هیچ مشکلی نداره
دوستانی که با برنامه ی dosbox مشکل دارند برنامه ی dosbox-slim رو نصب کنن ممکنه مشکلشون حل بشه
.
.
اگر دوست داشتید یه تشکر خشک و خالی بکنید!!

omidaomid
2010-09-06, 08:09 PM
روی e75 اومد ولی خیلی نوشته هاش ریز هستش ولی بازم باحال بود

samir26
2010-09-06, 11:03 PM
salam farsi nadaram fingilish minevisam man downlowd kardam ama zamime 3 va 4 ro extrea nemikone

Miladtatu
2010-09-07, 09:21 AM
salam farsi nadaram fingilish minevisam man downlowd kardam ama zamime 3 va 4 ro extrea nemikone

با سلام دوست عزیز
ضمیمه ی 3 و 4 رو دانلود کن(فکر کنم اگه یه بار دیگه دانلودشون کنی خیلی بهتره)
بعدش توی یک پوشه که هر دو ضمیمه با هم یکجا باشند فایل اولی رو با winrar بازش کن(win 3.1.part1) و گزینه ی extract رو بزن ولی فکر کنم یک فایل عکس مشکل داره که وقتی داره extract میکنه یه ارور کوچیک میده که زیاد مهم نیست بعد از همه ی اینا توی همون پوشه ی اول یک فایل جدید میاد که توش یه پوشه بنام data وجود داره بعدشم که طبق گفته ی نویسنده ی موضوع تو صفحه ی اول عمل کن
در ضمن به ضمیمه ی اخری هم کاری نداشته باش(win 3.1.part2)

sajed_ns
2010-09-07, 02:26 PM
کار نکرد تو n79 جمش کن پسپوستو

من رو N79 تست کردم خوب جواب داد ولی فونتش خیلی ریزه :lol:

samir26
2010-09-08, 12:34 AM
salam dost aziz milad... moshkel injast ke aslan nemizare az halat feshorde kharej konam in payam ro mide (archive is not the firest volume)

samir26
2010-09-08, 01:18 AM
salam dost aziz milad... moshkel injast ke aslan nemizare az halat feshorde kharej konam in payam ro mide (archive is not the firest volume)

javad1370
2010-09-08, 12:31 PM
باسلام.
من رو 5320 نصب کردم.سریع هم اجرا شد.نقاشی و بازی و ماشین حسابش هم کار داد.خیلی برنامه ی خوبی بود.
ممنون.

noble-man
2010-09-10, 12:22 AM
لطفا یکی بگه واقعا ارزش دانلود کردن داره یا نه :dont:
برنامه اش به درد بخور هست.

javad1370
2010-09-10, 08:38 PM
لطفا یکی بگه واقعا ارزش دانلود کردن داره یا نه :dont:
برنامه اش به درد بخور هست.
به نظر من به درد پز دادن میخوره یا اینکه بخوای قابلیت های گوشیت را ببینی.در کل تجربه ی خوبیه.

hadikhaf
2010-09-11, 02:15 PM
اجرا نمیشه حتی دوباره نصب کردم ،‎ n95

Miladtatu
2010-09-12, 10:32 AM
salam dost aziz milad... moshkel injast ke aslan nemizare az halat feshorde kharej konam in payam ro mide (archive is not the firest volume)

شاید مشکل از برنامه ی فشرده سازت باشه دوست من
من با برنامه ی winrar 3.93 امتحان کردم از حالت فشرده خارج شد
اگه دوست داری لینک دانلود winrar رو بدم؟

Miladtatu
2010-09-12, 10:34 AM
اجرا نمیشه حتی دوباره نصب کردم ،‎ n95

دوست عزیز دقیقا بگو مشکلت چیه؟
من خودم n95 دارم تست کردم کامل جواب داد

Miladtatu
2010-09-12, 10:36 AM
لطفا یکی بگه واقعا ارزش دانلود کردن داره یا نه :dont:
برنامه اش به درد بخور هست.

دوست عزیز برنامه ی جالبیه البته شاید بشه گفت فراتر از یک برنامست
در کل فایلش حجم زیادی نداره و ارزش دانلود کردن رو داره

brucelee02
2010-09-12, 03:01 PM
باسلام دوست عزیز انترنت ام داره

usa.asq
2010-09-12, 04:08 PM
واسه من هم رو n95‎ ‎اجرا نمیشه یعنی dosbox اپن نمیشه

Miladtatu
2010-09-12, 10:27 PM
واسه من هم رو n95‎ ‎اجرا نمیشه یعنی dosbox اپن نمیشه

دوست عزیز من هم دقیقا این مشکل رو n95 خودم داشتم
برنامه dosbox رو که تو صفحه اول بود رو حذف کردم و برنامه ی dosbox-slim رو که تو صفحه ی 4 یا 5 بود رو نصب کردم برنامه اجرا شد!!:coca:

samir26
2010-09-13, 01:20 PM
salam mamnon misham link ro bedi ama omid varam in dafe az halat feshorde kharej beshe

aria300
2010-09-13, 03:07 PM
من 35‎ مگابايت دارم ، كافي هست؟

it_yashar
2010-09-13, 04:01 PM
من 35‎ مگابايت دارم ، كافي هست؟

دوست عزیز این برنامه فقط در گوشی های با حافظه ی داخلی بالای 60MB جواب میده.....

aria300
2010-09-13, 05:22 PM
يعني N73 تعطيل ميشه؟

it_yashar
2010-09-13, 06:32 PM
يعني N73 تعطيل ميشه؟


بله دیگه

اصلا ناراحت نشو


فونتش کوچیکه انگاری مورچه رو انداختی تو مرکب بعدش تو گوشی گذاشتی تا راه بره!!!:coca:
فون مموری گوشی من 128MB هستش با این حال 5 دقیقه طول میکشه تا کاملا لود بشه

بابا این برنامه فقط واسه پز دادن به درد میخوره

aria300
2010-09-13, 08:04 PM
آره مثلا بگيم ويندوز داريم!!!
نسخه كم حجم تر نيست؟

sirhabib97
2010-09-13, 09:58 PM
سلام به همگی من رو 5530 امتحان کردم خیلی عالی جواب داد,فقط فونتش خیلی ریزه.ممنون.

Miladtatu
2010-09-14, 02:10 PM
salam mamnon misham link ro bedi ama omid varam in dafe az halat feshorde kharej beshe

سلام دوست عزیز
اینم لینک:http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30134&page=4
دقیقا تو صفحه ی 4 ضمیمه شده شماره ی پستش هم 35 هستش دانلودش کن و من هم امیدوارم که مشکلت بر طرف شه!!!

Miladtatu
2010-09-14, 02:14 PM
من 35‎ مگابايت دارم ، كافي هست؟

دوست عزیز بهتره که فایل ها رو تو حافظه ی گوشی نصب کنی
ولی اگه حافظه ی کافی نداری تو مموری کارت نصب کن برنامه اجرا میشه
من رو مموری کارت تست کردم جواب داد!

Miladtatu
2010-09-14, 02:23 PM
يعني N73 تعطيل ميشه؟

نه بابا شما چرا اینقدر زود نا امید میشی؟
همه ی فایل هارو تو مموری کارتت نصب کن برنامه اجرا میشه
من تست کردم شد!:dont:

Miladtatu
2010-09-14, 02:25 PM
mersi milad

خواهش میکنم
چی شد تونستی نصبش کنی یا نه؟

ffashami
2010-09-15, 01:44 AM
سلام گوسی من n78 ولی جواب نمیده مشکل از کجاست؟ممنون از نرم افزارای خوبتون

ffashami
2010-09-15, 02:08 AM
سلام گوشی من n78 ولی ساپورت نمیکنه باید چه کار کنم؟

vahshi
2010-09-15, 02:35 AM
بدرد نمیخوره:dont:

Miladtatu
2010-09-15, 04:02 PM
سلام گوسی من n78 ولی جواب نمیده مشکل از کجاست؟ممنون از نرم افزارای خوبتون

دوست عزیز یکم بیشتر توضیح بده شاید بدونم مشکل از کجاست:happy:

Miladtatu
2010-09-15, 04:04 PM
بدرد نمیخوره:dont:

دوست عزیز چرا بدرد نمیخوره؟
من نصب کردم خیلی هم خوشم اومد
لابد نتونستی نصبش کنی که میگی بدرد نمیخوره!!!!!!!!!!!!!!:not:

™M-121∞
2012-01-14, 12:24 PM
سلام
من وقتي ميخوام SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5 رو نصب كنم ميگه Update error هم روي فون مموري هم مموري كارت
گوشي:5320
الآن بازش كردم اجرا شد دوستان!!
چيز با حاليه

™M-121∞
2012-01-14, 12:37 PM
اينم اسكرين شات دارم minesweeper بازي ميكنم!!
ببخشيد rotateاش نكردم
تشكر نشه فراموش!!