PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Resco Keyboard Pro v5.23 - كيبرد مجازی



Reza WM
2009-02-25, 04:53 PM
Resco Keyboard Pro v5.11


http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/images/intro.png


http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/images/keyboardPro_anima.gif



اين هم يك كيبرد مجازي براي گوشي شما كه اغلب زيان ها رو ساپورت ميكنه (حتي يه ماشين حساب كوچولو هميشه دم دسستون هست كه از قابليت هاي اين برنامه هستش)

در ضمیمه دوم این تاپیک فایل نصبی موجود هست که بعد از نصب خود کیبرد میتونید اون رو نصب کنید و مشکل این برنامه با حروف گچپژ حل کنید (البته بعد از نصب فارسی ساز مورد نیاز گوشیتون)


The powerful “Thumb mode” allows you to write faster than ever before even without a stylus and thus is ideal for one hand use.
The Preview and Correction modes ensure the user types letters he or she really intends to write.
In addition to the system keyboard, there are three numeric layouts, including a "Writing Calculator" for typing numbers or numerical expressions.
Supports more than 20 national keyboard layouts.
The keyboard is fully skinnable
Sound addition (simulation of the sound of a typewriter).



آخرین ورژن برنامه Resco Keyboard Pro 6.00 - همراه با اسکین جدید فارسی اختصاصی Ir-Tci.Org (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=608266&postcount=81)

Farbod
2009-05-07, 05:41 PM
http://i43.*******.com/35ldc81.gif



جدیدترین ورژن این برنامه
البته من به شخصه Finger keyboard رو ترجیح میدم
در ضمن این کیبرد عربی و ترکی رو هم داره




Resco Keyboard Pro gives you the ability to write texts and control your applications faster than ever before. In addition to the system keyboard, there are three numeric layouts, including a "Writing Calculator" for typing numbers or numerical expressions.



Resco Keyboard allows you to customize your Pocket PC for fast insertion of frequently used phrases. The keyboard is fully skinable and supports more than 20 national keyboard layouts.
(including Belgian, Canadian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Irish, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Swiss, Ukrainian)

Update - Last updated on 06.05.09
# Small improvements
# VGA skin
# Arabic, Turkish layout

SaeedAri
2009-06-28, 01:32 PM
wooden board

با استفاده از این کیبورد می توانید به راحتی با انگشتان خود تایپ کنید ضمنا این کیبورد مخصوص گوشی های vga , qvga می باشد.
diamond , pro ,...
viva , 3g,...



http://keyboard.ppc-theme.com/wooden_board/wooden%20board.png

bsnow
2009-07-03, 03:13 AM
سلام.
از بین skin هایی که این برنامه از اول داره iSkin با فارسی سازگار نیست و Default و Simple هم "چ" ندارن! خیلی گشم اما "چ" پیدا نشد(البته "گ"، "پ" و "ژ" هستن). ممنون می شم کمک کنید "چ" رو هم پیدا کنم چون برای تایپ لازم هست!
ممنون.

Mahyar WM
2009-07-03, 04:02 AM
سلام.
از بین skin هایی که این برنامه از اول داره iSkin با فارسی سازگار نیست و Default و Simple هم "چ" ندارن! خیلی گشم اما "چ" پیدا نشد(البته "گ"، "پ" و "ژ" هستن). ممنون می شم کمک کنید "چ" رو هم پیدا کنم چون برای تایپ لازم هست!
ممنون.
[/URL] [URL="http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=33692"]Finger Keyboard v2.1 - لذت تایپ کردن با ساپورت فارسی (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=236#)

رسكو به درد فارسي نمي خوره فقط انگليسيش باحاله

bsnow
2009-07-03, 11:44 PM
ممنون، اما به نظرم این کیبورد جمع و جور تر اومده بود!
---
مشکل مهم: بعد از نصب فارسی ساز AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 و این کیبورد (Resco Keyboard PRO v5.22) روی HTC Touch HD همه چیز عالی بود! بعد از اون هم هیچ برنامه ای نصب نکردم. حدود 20 ساعت بعد خواستم از گوشی استفاده کنم که دیدم LCD روشن نمیشه؛ با وجود اینکه حدود 2 ساعت قبلش که از گوشی استفاده کرده بودم و باتری اون نصفه بود گفتم شاید باتری اون تموم شده، شارژر رو وصل کردم اما چراغ شارژ کوشی روشن نشد! گوشی رو برای اولین بار با دکمه ی زیر در باتری Reset کردم، روشن شد و ظاهر همه چیز نرمال بود. حدود 1 ساعت بعد خواستم یه متن فارسی رو تایپ کنم که دیدم کیبورد Rosco فقط انگلیسی داره؛ خواستم تو تنظیماتش برم اما وقتی تو Input می رم و Input Method رو Rosco Keyboard انتخاب می کنم، می گه The selected input method could not be loaded. باید چیکارش کنم؟!
+قبل و بعد از اینها هم هیچ برنامه ای نصب نکردم(به جز یه برنامه جاوا: **********iDict). یعنی رو گوشی به جز برنامه هایی که از اول بوده فقط فارسی ساز و کیبورد هست.

Reza WM
2009-07-03, 11:50 PM
ممنون، اما به نظرم این کیبورد جمع و جور تر اومده بود!
---
مشکل مهم: بعد از نصب فارسی ساز AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 و این کیبورد (Resco Keyboard PRO v5.22) روی HTC Touch HD همه چیز عالی بود! بعد از اون هم هیچ برنامه ای نصب نکردم. حدود 20 ساعت بعد خواستم از گوشی استفاده کنم که دیدم LCD روشن نمیشه؛ با وجود اینکه حدود 2 ساعت قبلش که از گوشی استفاده کرده بودم و باتری اون نصفه بود گفتم شاید باتری اون تموم شده، شارژر رو وصل کردم اما چراغ شارژ کوشی روشن نشد! گوشی رو برای اولین بار با دکمه ی زیر در باتری Reset کردم، روشن شد و ظاهر همه چیز نرمال بود. حدود 1 ساعت بعد خواستم یه متن فارسی رو تایپ کنم که دیدم کیبورد Rosco فقط انگلیسی داره؛ خواستم تو تنظیماتش برم اما وقتی تو Input می رم و Input Method رو Rosco Keyboard انتخاب می کنم، می گه The selected input method could not be loaded. باید چیکارش کنم؟!

ميشه نوع گوشيتونو بگيد؟

bsnow
2009-07-04, 12:34 AM
نوع گوشی رو تو پستم گفته بودم: "...روی HTC Touch HD همه چیز..." و البته تو مشخصاتم هم هست. به هر حال ممنون می شم کمک کنید.

Reza WM
2009-07-04, 02:32 PM
نوع گوشی رو تو پستم گفته بودم: "...روی HTC Touch HD همه چیز..." و البته تو مشخصاتم هم هست. به هر حال ممنون می شم کمک کنید.

اشکال از فارسی ساز و کیبرد فکر نمیکنم باشه شما هم فارسی ساز و هم رسکو رو پاک کن و بعد باز بریزشون اگه بتونی یه بک آپ بگیری و هارد ریستش کنی شاید دیگه مشکلی پیش نیاد اما اول یه دور برنامه هارو پاک کن بعد باز نصب کن و بعد از نصب سکو باز یه سافت ریست بکن و بعد شروع کن استفاده

bsnow
2009-07-04, 02:50 PM
اشکال از فارسی ساز و کیبرد فکر نمیکنم باشه شما هم فارسی ساز و هم رسکو رو پاک کن و بعد باز بریزشون اگه بتونی یه بک آپ بگیری و هارد ریستش کنی شاید دیگه مشکلی پیش نیاد اما اول یه دور برنامه هارو پاک کن بعد باز نصب کن و بعد از نصب سکو باز یه سافت ریست بکن و بعد شروع کن استفاده
فقط:
hard reset اونه که موقعی که گوشی خاموشه volume up رو گرفت... ؟ (درسته؟)
soft reset اونه که در باتری رو باز کرد و دکمه قرمز... ؟ (درسته؟)
خاموش و روشن کردن چیه؟
و ببخشید، "سکو" چیه؟
پ.ن. برای اولین بار hard reset کردم. بعد از hard reset گوشی که روشن شد و اون چیزهای مربوط به بار اول روشن شدن اومد تو قسمتی که خواستم برای گوشی رمز بذارم کیبورد resco بود! اون از کجا پیداش شده؟ مطمئنم بار اول که گوشی رو رو روشن کردم تو این مرحله کیبورد اصلی خودش بود! تازه من قبل از hard reset، کیبورد resco رو پاک کرده بودم!

SaeedAri
2009-07-16, 04:38 AM
- درسته؛
-درسته ؛
-درسته شوخی کردم شما که نمی دونید خاموش روشن کردن چطور هارد ریست کردید گر دانی و پرسی سوالت خطاست؛
-سکو نه رسکو این یک شرکت سازنده نرم افزار های موبایل هست در اینجا منظور resco keyboard pro هست؛
-جل الخالق مگه میشه البته کیبورد خود گوشی های htc شبیه به این کیبورد هست شاید اشتباهی گرفتید !
چیزی که پاک شده دوباره خودش برنمی گرده شاید داخل stroge card نصب کردید که باز هم قسمتی از برنامه در مموری اصلی هست امکانش نیست که دوباره بیاد. البته این جور برنامه ها را در مموری اصلی گوشی خود نصب کنید.

موفق باشید:flower:

Reza WM
2009-07-16, 09:48 AM
- درسته؛
-درسته ؛
-درسته شوخی کردم شما که نمی دونید خاموش روشن کردن چطور هارد ریست کردید گر دانی و پرسی سوالت خطاست؛
-سکو نه رسکو این یک شرکت سازنده نرم افزار های موبایل هست در اینجا منظور resco keyboard pro هست؛
-جل الخالق مگه میشه البته کیبورد خود گوشی های htc شبیه به این کیبورد هست شاید اشتباهی گرفتید !
چیزی که پاک شده دوباره خودش برنمی گرده شاید داخل stroge card نصب کردید که باز هم قسمتی از برنامه در مموری اصلی هست امکانش نیست که دوباره بیاد. البته این جور برنامه ها را در مموری اصلی گوشی خود نصب کنید.

موفق باشید:flower:

چه داخل مموری چه هر جای دیگه نصب کرده باشه با هارد ریست بدون شک میپره اونی که شما دیدی کیبرد خود گوشی بوده عزیزم و اشتباه می کنی 2 هفته پیش توی انجمن یه کاربر دیگه ای هم اینو گفته بود که گفتم اشتباه میکنی ماله خود ویندوزه

bsnow
2009-07-17, 09:16 PM
چه داخل مموری چه هر جای دیگه نصب کرده باشه با هارد ریست بدون شک میپره اونی که شما دیدی کیبرد خود گوشی بوده عزیزم و اشتباه می کنی 2 هفته پیش توی انجمن یه کاربر دیگه ای هم اینو گفته بود که گفتم اشتباه میکنی ماله خود ویندوزه
بله٬ اشتباه کرده‌بودم. یکی از کیبورد‌هایی که پیش‌فرض رو Touch HD نصب هست بسیار زیاد شبیه Resco هست!

Reza WM
2009-07-28, 12:32 AM
Resco Keyboard PRO v5.23


http://i43.*******.com/35ldc81.gif http://i31.*******.com/2cpdfm8.png



اين هم ورژن جديدي نرم افزار كه لينكش رو براي شما ميزارم


http://rapidshare.com/files/259875215/Resco.Keyboard.PRO.v5.23.rar

modiramel
2009-08-01, 02:23 AM
ممنون از فارسی ساز ها

Reza WM
2009-08-01, 09:25 AM
ممنون از فارسی ساز ها

ممنون اما اینها همه کیبردند نه فارسی ساز

peter-se
2009-08-02, 12:13 AM
Resco Keyboard PRO v5.23


http://i43.*******.com/35ldc81.gif http://i31.*******.com/2cpdfm8.png



اين هم ورژن جديدي نرم افزار كه لينكش رو براي شما ميزارم


http://rapidshare.com/files/259875215/Resco.Keyboard.PRO.v5.23.rar





رضا جان شما گفتی این ورژفارسی رو بدون مشکل ران میکنه اما حروف فارسیش25تا بیشتر نیست یعنی به جر گ چ پ ژ حتی ک ج و چند حرف دیگه هم نیستن چاره چیه؟
من از تم این ورژن خیلی خوشم اومده که بسار هم حروف رو بزرگ مینویسه هم شبیه ایفونه اگه این تم برای ورژن 4.0.1 رو داری بذار برام تا از اون که حروفش کامله استفاده کنم! ممنون:flower:

Reza WM
2009-08-02, 09:50 AM
رضا جان شما گفتی این ورژفارسی رو بدون مشکل ران میکنه اما حروف فارسیش25تا بیشتر نیست یعنی به جر گ چ پ ژ حتی ک ج و چند حرف دیگه هم نیستن چاره چیه؟
من از تم این ورژن خیلی خوشم اومده که بسار هم حروف رو بزرگ مینویسه هم شبیه ایفونه اگه این تم برای ورژن 4.0.1 رو داری بذار برام تا از اون که حروفش کامله استفاده کنم! ممنون:flower:

شما توی پست ول اون لینک دوم رو بگیی بریزی بقیه حروف درست میشه

در ضمن یه سری حروف با shift میادش

peter-se
2009-08-02, 10:43 AM
شما توی پست ول اون لینک دوم رو بگیی بریزی بقیه حروف درست میشه

در ضمن یه سری حروف با shift میادش

رضای عزیز نشد!
اسکین های این برنامه رو از کجا میتونم دان کنم اسکین ایفون بیشتر مورد نظرم هست

Reza WM
2009-08-02, 11:03 AM
رضای عزیز نشد!
اسکین های این برنامه رو از کجا میتونم دان کنم اسکین ایفون بیشتر مورد نظرم هست


http://www.resco.net/competition/default.aspx

ryong
2009-08-13, 02:34 PM
من حرف چ رو ندارم چطوری در برنامه resco این حرف رو بیارم:nono:

ryong
2009-08-13, 02:38 PM
گوشی من touch pro 1 هست

Reza WM
2009-08-13, 04:45 PM
گوشی من touch pro 1 هست


من حرف چ رو ندارم چطوری در برنامه resco این حرف رو بیارم:nono:
زبون درازي نداره كه !! :student:
shift بزن و حرف رو ببين
شيفت يعني اون فلش رو به بالا

ryong
2009-08-13, 05:55 PM
رفیق من رسکوی 5.01 با فارسی ساپورتش ریختم و الان مشکلم حل شد و هر 4 حرف گچ پژ رو مثل هلو مینویسه(البته برای نوشتن فارسی باید عربی رو انتخاب کنم)

قبلش که این مشکلو داشتم (حرف چ نمینوشت) 5.23 رو داشتم و من وقتی shift رو میزدم یک صفحه ای میومد که توش علایم نوشتاری بود و از چ خبری نبود البته یک مربع بود که من روش مشکوک شده بودم که شاید فارسی سازه نتونسته بود بخونتش

در ضمن یک سوال :منظورتون از shift دکمه ی شیفته یا کلید بالا ؟؟؟؟( یعنی روی 5.23 میشه چ تایپ کرد)؟؟؟

Reza WM
2009-08-13, 07:00 PM
رفیق من رسکوی 5.01 با فارسی ساپورتش ریختم و الان مشکلم حل شد و هر 4 حرف گچ پژ رو مثل هلو مینویسه(البته برای نوشتن فارسی باید عربی رو انتخاب کنم)

قبلش که این مشکلو داشتم (حرف چ نمینوشت) 5.23 رو داشتم و من وقتی shift رو میزدم یک صفحه ای میومد که توش علایم نوشتاری بود و از چ خبری نبود البته یک مربع بود که من روش مشکوک شده بودم که شاید فارسی سازه نتونسته بود بخونتش

در ضمن یک سوال :منظورتون از shift دکمه ی شیفته یا کلید بالا ؟؟؟؟( یعنی روی 5.23 میشه چ تایپ کرد)؟؟؟


پچ پست اول رو بايد نصب ميكرديد حروف گچپژ

bsnow
2009-08-17, 10:58 AM
سلام.
کسی می‌تونه از صفحه‌کلید فارسی نسخه ۵.۲۳ عکسی بذاره؟ (هر دو حالت عادی و با تبدیل[shift])
متشکر.

hamed121
2009-08-23, 09:50 PM
سلام
نیازی به نصب برنامه خاصی نیست بعد از نصب نرم افزار و ریجستری اون کافیه فایل ضمیمه (FA.map) رو تو پوشه language جایگزین فایل اصلی کنید (overwrite)
این فایل رو خودم فیکس کردم و Encoding اصلی خود نرم افزار رو در این فایل تغییر ندادم، حرف چ و پ اضافه شد، حرف ی بصورت فارسی و بدون نقطه در پایین تایپ میشود.

hamed121
2009-08-23, 10:23 PM
سلام.
کسی می‌تونه از صفحه‌کلید فارسی نسخه ۵.۲۳ عکسی بذاره؟ (هر دو حالت عادی و با تبدیل[shift])
متشکر.

این هم اسکرین شات از این کیبرد زیبا، تنها کیبردی که بصورت پیشفرض ساپرت فارسی رو داره

bsnow
2009-08-24, 06:24 PM
http://www.resco.net/competition/default.aspx
سلام.
متاسفانه همه VGA یا QVGA هستن؛ برای WVGA باید چی کرد؟!
---
یه کیبورد بود که فقط برای QVGA بود٬ اون رو گرفتم اما یه اتفاق جالب افتاده و اون این هست که کلید ها سر جاشون هستن اما نوشته‌ی روی اونا یه گوشه جمع شده! چطور باید کیبورد رو ویرایش کنم؟
(مثلا اگر شکل ضمیمه شده کیبورد من باشه٬ تمام حزروف به صورت فشرده تو ناحیه مشخص شده هستن و دکمه ها نوشته ای ندارن. ضمنا باید نوشته ها رو فشار داد و دکمه ها بی استفاده شدن!)

bsnow
2009-08-24, 06:32 PM
سلام.
ضمن تشکر از hamed121، من فابل MAP زبون فارسی Resco رو تغییر دادم و چینش اون رو مطابق با استاندارد ملی شماره ۲۹۰۱ ایران(تجدید نظرشده) کردم. توصیه می‌کنم حتما از اون استفاده کنید!
+ضمنا حروف فارسی شامل گ، چ، پ و ژ رو هم داره.

+توصیه می‌کنم صفحه کلید ویندوزتون رو هم استاندارد کنید! (http://sourceforge.net/projects/farsitools) (بعد از نصب، باید با مراجعه به control panel ، زبان فارسی (Persian Experimental Standard) رو اضافه کنید.)

سلام
نیازی به نصب برنامه خاصی نیست بعد از نصب نرم افزار و ریجستری اون کافیه فایل ضمیمه (FA.map) رو تو پوشه language جایگزین فایل اصلی کنید (overwrite)
این فایل رو خودم فیکس کردم و Encoding اصلی خود نرم افزار رو در این فایل تغییر ندادم، حرف چ و پ اضافه شد، حرف ی بصورت فارسی و بدون نقطه در پایین تایپ میشود.

Reza WM
2009-08-24, 08:42 PM
سلام.
متاسفانه همه VGA یا QVGA هستن؛ برای WVGA باید چی کرد؟!
---
یه کیبورد بود که فقط برای QVGA بود٬ اون رو گرفتم اما یه اتفاق جالب افتاده و اون این هست که کلید ها سر جاشون هستن اما نوشته‌ی روی اونا یه گوشه جمع شده! چطور باید کیبورد رو ویرایش کنم؟
(مثلا اگر شکل ضمیمه شده کیبورد من باشه٬ تمام حزروف به صورت فشرده تو ناحیه مشخص شده هستن و دکمه ها نوشته ای ندارن. ضمنا باید نوشته ها رو فشار داد و دکمه ها بی استفاده شدن!)

خیر به جز تغییر برنامه نویشی و نوشتن برنامه کیبرد عزیزم

سلام.
ضمن تشکر از hamed121، من فابل MAP زبون فارسی Resco رو تغییر دادم و چینش اون رو مطابق با استاندارد ملی شماره ۲۹۰۱ ایران(تجدید نظرشده) کردم. توصیه می‌کنم حتما از اون استفاده کنید!
+ضمنا حروف فارسی شامل گ، چ، پ و ژ رو هم داره.

+توصیه می‌کنم صفحه کلید ویندوزتون رو هم استاندارد کنید! (http://sourceforge.net/projects/farsitools) (بعد از نصب، باید با مراجعه به control panel ، زبان فارسی (Persian Experimental Standard) رو اضافه کنید.)

تشکز از زحمتتون بابت اون حروف گچپژ شما ضمیمه دوم پست اول رو تست کردید؟

bsnow
2009-08-24, 10:29 PM
خیر به جز تغییر برنامه نویشی و نوشتن برنامه کیبرد عزیزم


تشکز از زحمتتون بابت اون حروف گچپژ شما ضمیمه دوم پست اول رو تست کردید؟

بله! دقیقا دنبال همونم! اما چجوریش رو نمی‌دونم!
---
خواهش می کنم؛ اما همونطور که تو صفحه‌های قبل پرسیده بودم و سایر دوستان هم پرسیدن هیچ حرف چ‌ای با اون ضمیمه اضافه نمی‌شه. ضمنا این فایل من چینش کیبورد رو استاندارد می‌کنه)تغییر به خصوص تو حالت با تبدیل shift محسوس هست/البته تو چینش عادی هم چند تا تغییر می‌ده/و استاندارد شدن باعث اضافه شدن کاراکترهایی مثل فاصله مجازی می‌شه)
---
در واقع صفحه کلید استاندارد فارسی این هست(نه اون که پیش‌فرض تو ویندوزه! +تو توضیع‌های لینوکس صفحه کلید به صورت پیش‌فرض استاندارد هست)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/c/c6/Kb-normal.png/600px-Kb-normal.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/b/b2/Kb-shift.png/600px-Kb-shift.png

Mishelgooo
2009-10-09, 05:13 PM
من همچنان چ ندارم
ولی یک کلک زدم و از چ این‌طوری استفاده می‌کنم:
وارد FX می‌شم و یه چ اضافه می‌کنم. و بعد از اون استفاده می‌کنم.
به همین راحتی...
:)

arteshtar
2009-10-14, 03:21 PM
آقا من نمی تونم اینو کرک کنم اگه میشه یه ID & Serial بهم بدین
ممنون

arteshtar
2009-10-14, 03:51 PM
v5.23 رو دانلود کردم درست شد

hasan2023
2009-10-16, 09:12 AM
با سلام گوشی من xperia x1 هستش وقتی که برنامه رو ریختم در قسمت keyboardفارسی چند تا از حروف مثل (خ و )تو کیبرد نیست ممنون میشم اپه راهنمای کنید

geshvad
2009-11-04, 01:35 AM
سلام،بابت کیبورد ازتون ممنون هستم،ولی من 2 تا مشکل دارم:
1- نیبورد من بخش اعداد و علائم رو نشون نمیده
2- keygen هم به من پسورد نمیده
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.

f2nazari
2009-12-06, 01:46 AM
سلام ، فارسی ساز رو نصب کردم ، رسکو رو هم همینطور ، اما کلمات جدا جدا هستند و البته برعکس . چه کنم ؟ البته واقعا از کار قشنگتون ممنونم

f2nazari
2009-12-06, 01:52 AM
ببخشید، عجله کردم مدل گوشیم رو نگفتم touch 2 هستش . :dont:

MOHAMMAD WM
2009-12-06, 01:59 AM
بعد از نصب سافت ریست کردین؟
فارسی ساز touch 2 رو نصب کردین دیگه درسته؟:papa:

Reza WM
2009-12-06, 01:00 PM
ببخشید، عجله کردم مدل گوشیم رو نگفتم touch 2 هستش . :dont:


سلام ، فارسی ساز رو نصب کردم ، رسکو رو هم همینطور ، اما کلمات جدا جدا هستند و البته برعکس . چه کنم ؟ البته واقعا از کار قشنگتون ممنونم

اگه از فارسی سازی به جز این http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=52053 استفاده کنید مشکل خواهید داشت اول این فارسی ساز رو نصب کنید و بعد بع سلیقه خودتون کیبرد مناسبتون رو نصب کنید

crosshair
2009-12-11, 01:12 PM
با سلام خدمت اساتید
و تشکر خاص از اقا رضای گل برای اپدیت قرار دادن نرم افزار های بدرد بخور واقعا کارتون عالیه.
من بدون هیچ مشکلی نصب کردم

ولی سوال
گوشی htc hd2


گچ پژ رو ندارم
پچ رو هم زدم

نکته:من نمیتونم با کیبورد معمولی کار کنم
کیبورد حساس به انگشت رو انتخاب کردم
و اخطاری داد به این عنوان که با زبان انتخابی که فارسی باشه مشکل داره .بدون نقص کار میکنه
عالی عالی
ایا گچ پژ اضافه نشده مربوط میشه به همین مورد یا پچ دوم رو
که دوستی بنام fa قرار داده بود بریزم



دوم این نرم افزار عالی رکسو 5.23 از من سریالی نخواست
البته جایی برای سریال دادن ندیدم
ایا باید تم رو از 3d در بیارم؟

نرم افزار کار میکنه ایا بصورت تریال است چون کیجن استفاده نکردم

MOHAMMAD WM
2009-12-11, 01:35 PM
شما اون ضمیمه ای که اقا رضا تو پست اول برای اضافه کردن گچ پژ گذاشته نصب کنید و سافت ریست بدین جواب میگیرین.!

mehdedayan
2009-12-12, 07:05 PM
چطوری ریجستر کنم-فایل کیگان سریال نمیده -

Saeed WM
2009-12-12, 07:15 PM
چطوری ریجستر کنم-فایل کیگان سریال نمیده -
کیجن مشکلی نداره
فقط کافیست برنامه را از لیست انتخاب کنید سپس owner name گوشیتون را وارد کنید و در آخر رو generate کلیک کنید .

mehdedayan
2009-12-12, 07:30 PM
هیچ صفحه کلیدی وکیبورد برای ورود اطلاعات به owner name نیست

کار نمی کنه با انتخاب برنامه هیچ کدی نمیده

MOHAMMAD WM
2009-12-12, 07:42 PM
اول کیبرد رو واز کنید و کیجن ر اجرا کنید.
حالا کیبرد دارید.
شما owner name ای که توی owner name information گوشی دادید رو تو همون جا در بخش owner name وارد کنید و نرم افزار رو هم انتخاب کنید حالا Genrate رو انتخاب کنید تا کد رو بده.
اگه Genrate هم نداشت خودش کد رو میده!
موفق باشی:flower:

mirsadeghi
2009-12-31, 12:05 PM
مشکل حل شد.
خیلی خیلی سپاس

Sh-HD
2010-01-07, 10:40 AM
از اونجائی که واسه تایپ با این کیبورد واسه زدن مثلا حرف ژ یا ی که بدون دو نقطه در پائینش باشه باید اول روی Shift کلیک کرد و مقداری از سرعت تایپ کم میشه توی فایل فارسی Resco تغییراتی دادم و سعی کردم که همه حروف رو توی حالت غادی بدون اینکه لازم باشه از Shift استفاده بشه جا دادم و با گرفتن Shift کاراکترهای دیگه مثل تشدید و ... که فکر میکردم لازمه رو گذاشتم.

من خودم خیلی با این تغییرات راحتترم واسه شما هم میذارم که اگه دوست دارید استفاده کنید.
فقط اگه بدردتون خورد تشکر یادتون نره واگر هم مشکلی داشت راهنمائی کنید.

بعد از دانلود فایل اونو اکسترکت کنید و فایل Fa.map رو توی فولدر برنامه یه فولدر به اسم Language هست که اونجا کپی و ریپلیس میکنید.(مطابق عکس پیوست)

170101

:flower::flower::flower:

b&k
2010-02-10, 11:43 PM
سلام دوستان

یه کیبورد شبیه همین روی رامهایی مثل والکایری هستش و من یه مشکل خیلی عجیب باهاش دارم!!!!

یه برنامه بود که برای رجیستر کردنش فقط 4 تا صفر بزاری رجیستر میشه. من با این کیبورد 4 تا صفر رو تو قسمت مربوطه مینوشتم میگفت رجیستر مشکل داره!! با یه کیبورد دیگه امتحان کردم بدون مشکل رجیستر شد!

حالا شما هم اگر به چنین مشکلی برخوردید با یه کیبورد دیگه امتحان کنید......

mehdidehqh
2010-02-11, 07:23 PM
با سلام ميخواستم ببينم سريال نامبر يا كيگان resco contact manager رو از كجا ميتونم پيدا كنم

MOHAMMAD WM
2010-02-11, 07:29 PM
بفرما:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=40880

Mehrshadr
2010-04-04, 12:16 AM
این کیبرده resco فارسی داره آیا؟
میشه یکی یه اسکرین شات بزاره از زبان فارسیش؟
بعد با ویندوز موبایل ۶.۵ سازگاره؟
برای نصبش باید چیکار کرد؟
ممنون !

Saeed WM
2010-04-04, 12:31 AM
این کیبرده resco فارسی داره آیا؟
میشه یکی یه اسکرین شات بزاره از زبان فارسیش؟
بعد با ویندوز موبایل ۶.۵ سازگاره؟
برای نصبش باید چیکار کرد؟
ممنون !
1- بله داره ( پست اول رو می خوندید )

3-بله
4-آموزش نصب و رجیستر کردن برنامه ها در پاكت پی سی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=37539)

Mehrshadr
2010-04-04, 07:38 PM
من کلماتی مانند و ک گ چ پ ژ ج رو ندارم و گچ پژ رو نصب کردم که اونم کار نمی کنه و من می خوام برم تنظیماتش و نمیتونم!
یکی راهنمایی میکنه؟

Mehrshadr
2010-04-04, 09:46 PM
من کلماتی مانند و ک گ چ پ ژ ج رو ندارم و گچ پژ رو نصب کردم که اونم کار نمی کنه و من می خوام برم تنظیماتش و نمیتونم!
یکی راهنمایی میکنه؟
ای بابا کسی نیست جواب بده؟

MOHAMMAD WM
2010-04-04, 10:56 PM
ضمیمه ی Resco Persian support (گ چ پ ژ).cab (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=81207&d=1238313555) (8.6 ك رو بعد از نصب کیبرد نصب کردید؟
بعد از نصب یه سافت ریست بدین

Mehrshadr
2010-04-05, 12:34 PM
من بعد از نصب کیبرد و بعد گچ پژ یه بار سافت ریست دادم اما درست نشد!

MOHAMMAD WM
2010-04-05, 01:48 PM
مدل گوشیت رو لطف کن بزار
من این نرم افزار خیلی استفاده میکردم قبلا و به درستی کار میکرد.
بهترین کیبرد برای PPC به نظر من فینگر کیبرد هست.
اون رو یه تست کن.

محض اطلاع میگم: برای انتخاب کیبرد باید بعد از واز کردن کیبرد اون تیک کوچولویی که اون پایین بغل ایکون کیبرد هست رو انتخاب کنی تا لیست کیبرد ها جلوت واز بشه و یکی رو انتخاب کنی. مثلا همین رسکو کیبرد

اگه زبان فارسی رو هم میخوای اضافه کنی به این ادرس برو و Fa که همون فارسی هست رو اضافه کن:
start-settings-input-
حالا رسکو کیبرد رو انتخاب کن و options... رو بزن تا منوی تنظیماتش برات وا بشه

galaxyfalc
2010-04-29, 09:42 PM
من کیبورد رو نصب کردم ولی از راست به چپ مینویسه و جدا جدا مینویسه

Reza WM
2010-04-29, 09:53 PM
من کیبورد رو نصب کردم ولی از راست به چپ مینویسه و جدا جدا مینویسه

مشکل از فارسی سازتونه!

amirhooman
2010-05-03, 04:07 PM
با سلام


شما را به هر کسی دوست دارید بازی لمسی برای گوشی htc HD1
بگذارید.

با تشکر بسیار بسیار زیاد.:feel::dont:

MOHAMMAD WM
2010-05-03, 04:17 PM
تمام بازی هایی که شامل رزولیشن WVGA هستند رو میتونید دانلود و نصب و استفاده کنید.
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=124

evil blue
2010-06-05, 10:01 AM
سلام
آقا من این کیبرد رو نصب کردم ولی بعد از مدتی حرف "چ" پاک از روی کیبرد . مشکل از چیست
فارسی ساز Mob

MOHAMMAD WM
2010-06-06, 12:50 PM
مشکل از کیبرده نه فارسی ساز. کیبرد رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

mojee_2010
2010-06-11, 12:15 PM
salam in chera nemishe vayyy

FARSHADBOX
2010-06-11, 12:46 PM
آیا با نصب این برنامه میشه از صفحات فارسی وب هم استفاده کرد؟

ممنون میشم پاسخ بدید

Mr.zeus WM
2010-06-11, 05:42 PM
آیا با نصب این برنامه میشه از صفحات فارسی وب هم استفاده کرد؟

ممنون میشم پاسخ بدید

میتونی فارسی تایپ کنی......برای مشاهده ی متن فارسی باید فارسی ساز بریزی

Reza WM
2010-06-12, 03:15 PM
آیا با نصب این برنامه میشه از صفحات فارسی وب هم استفاده کرد؟

ممنون میشم پاسخ بدید

خیر این برنامه صرفا برای تایپ هست که اگر فارسی سازش رو نصب نکنید در واقع نمیتونید استفاده ای ازش بکنید


salam in chera nemishe vayyy

قوانین انجمن بر این هست که فارسی تایپ کنید دوست من

h_r_v
2010-06-14, 06:04 PM
Resco Keyboard Pro 6.00 BETA 2

این هم جدیدترین ورژن برنامه Resco Keyboard که یکی از برنامه های حیاتی برای کسانی هست که پاکت پی سی بدون کیبرد دارند.در این ورژن چندین زبان جدید اضافه شده و همچنین برنامه Finger Friendly تر شده.

Resco Keyboard Pro fully substitutes the built-in keyboard while offering *****ior features

http://handheld.softpedia.com/images/software/screens/Resco-Keyboard-Pro_2.gif

لینک دانلود مستقیم : دانلود (http://*******.com/Apps/Resco%20Keyboard%20Pro%206.00%20BETA%202%28******* .com%29.zip)

S1277
2010-06-15, 05:59 PM
سلام به همه :flower:


با تشكر از دوست خوبمون h_r_v من سعي كردم پست ايشونو يه خورده كامل كنم.اميد كه همه استفاده كنند.پيشنهاد ميكنم امتحان كنيد جالب و پر سرعت


کیبورد رسکو ورژن بتای جدید با پیش فرض زبان فارسی Resco Keyboard Pro 6.00 BETA 2



Resco Keyboard Pro 6.00 BETA 2


Requirements: Windows Mobile 5.0 - 6.x
Overview: Resco Keyboard Pro fully substitutes the built-in keyboard while offering *****ior features.


http://handheld.softpedia.com/images/software/screens/Resco-Keyboard-Pro_2.gif


برای حروف دیگه روی کلیدهای مورد نظر کلیک کنید و نگه دارید تا حرف مورد نظر ظاهر بشه سپس رها کنید تابپ میشه



The main improvements and new features of the version 6.00 are:


- Secondary and national characters available from the main keyboard layout
- More special characters
- New keyboard layouts
- Easy FX buttons editing and text preview
- Touch friendly layout switching
- Calculator displays performed operations and signs
- Easy to reach text editing functions (Copy, Paste, etc...)
- Direction buttons for easier text editing on devices without d-pad
- Secondary language appears as second keyboard (up to four keyboards)
- Keyboard Settings available from Start Menu


After some testing and requests from you, the Beta 2 is beeing released. There are some new options in the Settings and some minor bugs have been changed.


More Info:
http://www.resco.net