PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره ریختم الفهای منو و والپیپرها



hamid20007
2008-12-06, 02:56 AM
درود

با سپاس از همگی دوستان و مدیران بخش الف میخواستم محبت بفرمایید در مورد ریختن و راه اندازی فایلهای الف منو بنده را راهنمایی بفرمایید من الف را روی گوشی خودم که کا 750 است اجرا کردم فایلهای مانند روشن کردن فلاش و یا ساعت کوجک کنار باطری را ریختم و اجرا کردم ( اخرین ورژن الف و اخرین ورژن لیب را هم ریختم)اما متاسفانه این فایلهای که منو و دستک تاپ( والپیپر) هستند را نمی دانم کجا بریزم و چگونه اجرا کنم


با سپاس فراوان

™MOHAMMAD
2008-12-06, 03:14 AM
لطف کن لینک بده یا ضمیمه کن الف ها رو که گفتی تا راهنماییت کنم فردا.

hamid20007
2008-12-08, 02:32 AM
لطف کن لینک بده یا ضمیمه کن الف ها رو که گفتی تا راهنماییت کنم فردا.


درود

استاد گرامی با پوزش من منظور شما را از لینک و یا ضمیمه متوجه نشدم . من میخواهم بدانم که فایلهای والپیپر الف را که دوستان در سایت میگذارند چگونه بایستی به گوشی بریزم و یا منو های کوناگونی که دوستان در سایت میگذارند و یا به طور مثال خودم ایا میتوانم همانند ساخت تم یک والپیپر بسازم و انرا به گوشی بریزم . و اگر نیاز به مثال هست خودتان یک لینک والپیپر و یک لینک منو معرفی کنید و به کمک ان راه نصب انرا را درگوشی بگویید .

با سپاس فراون از توجه و محبت شما به درخواست من زنده باشید

™MOHAMMAD
2008-12-08, 06:39 PM
درود

استاد گرامی با پوزش من منظور شما را از لینک و یا ضمیمه متوجه نشدم . من میخواهم بدانم که فایلهای والپیپر الف را که دوستان در سایت میگذارند چگونه بایستی به گوشی بریزم و یا منو های کوناگونی که دوستان در سایت میگذارند و یا به طور مثال خودم ایا میتوانم همانند ساخت تم یک والپیپر بسازم و انرا به گوشی بریزم . و اگر نیاز به مثال هست خودتان یک لینک والپیپر و یک لینک منو معرفی کنید و به کمک ان راه نصب انرا را درگوشی بگویید .

با سپاس فراون از توجه و محبت شما به درخواست من زنده باشید
مثل اینکه ما حرف همدیگه رو نمی فهمیم d:
من فکر کردم می گید elf desktop گفتم لینک elf رو بدید تا بهتون بگم.
اگه منظورتون منوی معمولی هستش که توی این تاپیک موجوده :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6756
و اگه با Setool2lite کار می کنید که کار سختی نیست.
یه پوشه می سازید tpa بعد داخلش preset بعد داخلش system بعد داخلش menu و حالا فایل های منو رو که چند تا تصویر و فایل منو هستش رو داخل پوشه آخری یعنی menu می ریزید بعد روی پوشه اولی tpa کلیک راست کنید و با خود ویندوز زیپش کنید.
حالا فایل زیپ رو توی برنامه قرار بدید و فلش رو بزنید.
باز هم اگه منظورتون چیزه دیگه ای هستش بیشتر توضیح بدید راهنماییتون کنم.

hamid20007
2008-12-08, 11:43 PM
مثل اینکه ما حرف همدیگه رو نمی فهمیم d:
من فکر کردم می گید elf desktop گفتم لینک elf رو بدید تا بهتون بگم.
اگه منظورتون منوی معمولی هستش که توی این تاپیک موجوده :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6756
و اگه با setool2lite کار می کنید که کار سختی نیست.
یه پوشه می سازید tpa بعد داخلش preset بعد داخلش system بعد داخلش menu و حالا فایل های منو رو که چند تا تصویر و فایل منو هستش رو داخل پوشه آخری یعنی menu می ریزید بعد روی پوشه اولی tpa کلیک راست کنید و با خود ویندوز زیپش کنید.
حالا فایل زیپ رو توی برنامه قرار بدید و فلش رو بزنید.
باز هم اگه منظورتون چیزه دیگه ای هستش بیشتر توضیح بدید راهنماییتون کنم.

درود

دوست گرامی بسیار سپاسگزارم که به این سرعت محبت میکنید و پاسخ من را می دهید . خدمت شما عرض کنم منظور من منوهای معمولی نیست . اتفاقا دقیقا منظور من ریختن فایلهای الف دستکتاپ که معمولا شامل عکس و ساعت و دماسنج و دکمه های که لینک میدهد است که همگی را به گوشی بایستی ریخت است مثلا یک دستکتاپ است به نام ویستا که خیلی جالب است شما اگر ممکن است یک فایل دستکتاپ الف به سلیقه خودتان که به گوشی کا 750 بخورد محبت کنید معرفی کنید و روی همان اموزش چگونگی ریختن ان را به گوشی برای من توضیح بدهید خیلی پوزش میخواهم از اینکه مزاحم شما میشوم من هر چه که گشتم اموزشی در این مورد در سایت ندیدم .ضمنا در مورد این پوشه ini ایا این پوشه را بایستی در حافظه خود گوشی ایجاد کرد و یا در مموری کارت من در حافظه گوشی انرا درست کردم اما فایلهای الف که ini دارد با اینکه فایل ini را در پوشه خودش میریزم اما متاسفانه نتوانستم الفهای که دارای این فایل می باشند اجرا کنم . یک مورد دستکاپ هم در سایت است که من لینکش اینجا میگذارم تا شما متوجه منظور من دقیقا بشوید . http://www.ir-tci.org/forum/images/attach/rar.gifDesktopsdg.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=50129&d=1222254054) (37.6 كيلو بايت, 113 نمايش)


با سپاس فراوان

™MOHAMMAD
2008-12-09, 12:26 AM
درود

دوست گرامی بسیار سپاسگزارم که به این سرعت محبت میکنید و پاسخ من را می دهید . خدمت شما عرض کنم منظور من منوهای معمولی نیست . اتفاقا دقیقا منظور من ریختن فایلهای الف دستکتاپ که معمولا شامل عکس و ساعت و دماسنج و دکمه های که لینک میدهد است که همگی را به گوشی بایستی ریخت است مثلا یک دستکتاپ است به نام ویستا که خیلی جالب است شما اگر ممکن است یک فایل دستکتاپ الف به سلیقه خودتان که به گوشی کا 750 بخورد محبت کنید معرفی کنید و روی همان اموزش چگونگی ریختن ان را به گوشی برای من توضیح بدهید خیلی پوزش میخواهم از اینکه مزاحم شما میشوم من هر چه که گشتم اموزشی در این مورد در سایت ندیدم .


با سپاس فراوان

اگه منظورتون این باشه:
http://i34.*******.com/b87b7n.jpg

ببینید این چیزه خاصی نیست یک مجموعه هستش .
تم این مجموعه خراب بود که براتون ویرایش کردم مخصوص k750 شد.
تم خالی رو که نصب می کنید دسکتاپ این جوری میشه :

http://mohammad9002.persiangig.com/scr23-43-37.bmp

بقیه موارد هم طبق پوشه های فایلی که براتون اینجا گذاشتم.
فایل های elf که داخل پوشه zbin می ذارید بقیه هم طبق همون فایل.
بازهم سوال داشتی بپرس.

™MOHAMMAD
2008-12-09, 12:32 AM
درود

دوست گرامی بسیار سپاسگزارم که به این سرعت محبت میکنید و پاسخ من را می دهید . خدمت شما عرض کنم منظور من منوهای معمولی نیست . اتفاقا دقیقا منظور من ریختن فایلهای الف دستکتاپ که معمولا شامل عکس و ساعت و دماسنج و دکمه های که لینک میدهد است که همگی را به گوشی بایستی ریخت است مثلا یک دستکتاپ است به نام ویستا که خیلی جالب است شما اگر ممکن است یک فایل دستکتاپ الف به سلیقه خودتان که به گوشی کا 750 بخورد محبت کنید معرفی کنید و روی همان اموزش چگونگی ریختن ان را به گوشی برای من توضیح بدهید خیلی پوزش میخواهم از اینکه مزاحم شما میشوم من هر چه که گشتم اموزشی در این مورد در سایت ندیدم .ضمنا در مورد این پوشه ini ایا این پوشه را بایستی در حافظه خود گوشی ایجاد کرد و یا در مموری کارت من در حافظه گوشی انرا درست کردم اما فایلهای الف که ini دارد با اینکه فایل ini را در پوشه خودش میریزم اما متاسفانه نتوانستم الفهای که دارای این فایل می باشند اجرا کنم . یک مورد دستکاپ هم در سایت است که من لینکش اینجا میگذارم تا شما متوجه منظور من دقیقا بشوید . http://www.ir-tci.org/forum/images/attach/rar.gifdesktopsdg.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=50129&d=1222254054) (37.6 كيلو بايت, 113 نمايش)


با سپاس فراوان
دوست گلم از اول بهتون می گم لینک بدید.
حالا شد اینکه خودش معلوم کرده براتون که کجا بذارید فایل ها رو قشنگ نوشته حافظه تلفن و رم رو جدا مشخص کرده نمی دونم با کدوم قسمتش مشکل دارید.

hamid20007
2008-12-10, 03:17 AM
دوست گلم از اول بهتون می گم لینک بدید.
حالا شد اینکه خودش معلوم کرده براتون که کجا بذارید فایل ها رو قشنگ نوشته حافظه تلفن و رم رو جدا مشخص کرده نمی دونم با کدوم قسمتش مشکل دارید.


درود
دوست گرامی باز هم سپاس فراوان دارم از پاسخ شما خدمت شما عرض کنم که بنده هر کاری کردم نتوانستم فایل شما و لینکی که خودم داده بودم را اجرا کنم میخواستم راهنمایی بفرمایید که ایا بایستی این پوشه ها را ایجاد کرد یا اینکه پوشه های که داده شده را بازکرد و محتویات انرا را درون فایلهای گفته شده کذاشت برای مثال در این لینک پوشه ای به نام اسکرین وجود دارد که انرا نمیدانم بایستی کجا بکذارم و دیگر اینکه برای مثال ما دو تا فایل zbin داریم یکی در مموری گوشی و یکی هم که مموری کارت ما است این فایلهای zbin داده شده را در کدام یک از اینها باید گذاشت


با سپاس فراوان زنده باشید

™MOHAMMAD
2008-12-10, 07:03 PM
درود
دوست گرامی باز هم سپاس فراوان دارم از پاسخ شما خدمت شما عرض کنم که بنده هر کاری کردم نتوانستم فایل شما و لینکی که خودم داده بودم را اجرا کنم میخواستم راهنمایی بفرمایید که ایا بایستی این پوشه ها را ایجاد کرد یا اینکه پوشه های که داده شده را بازکرد و محتویات انرا را درون فایلهای گفته شده کذاشت برای مثال در این لینک پوشه ای به نام اسکرین وجود دارد که انرا نمیدانم بایستی کجا بکذارم و دیگر اینکه برای مثال ما دو تا فایل zbin داریم یکی در مموری گوشی و یکی هم که مموری کارت ما است این فایلهای zbin داده شده را در کدام یک از اینها باید گذاشت


با سپاس فراوان زنده باشید
من فایلی رو که خودتون گذاشتید رو توضیح می دم :
1- فایل هایی با elf حالا هر اسمی داشته باشند هر کجای گوشی باشن مشکلی نیست کافیه اجرا بشن حالا توی صدا ها باشن هم فرقی نمی کنه.
تنها یه چیز می مونه که اگه می خواهید الف ها موقع روشن شدن گوشی خودکار اجرا بشن اونها رو توی پوشه daemons قرار بدید( برای k750 پوشه daemons داخل پوشه other توی مموری استیک هستش که قبلا موقع نصب الف ساختیدش).
2- پس دیگه چیزی برای قرار دادن توی حافظه رم نداریم هر چی مونده باید برن توی حافظه تلفن:
توی zbin حاغظه تلفن یه پوشه بسازید به نام desktop و فایل desktop.cfg رو داخل اون قرار بدید.
3- توی zbin تلفن قبلا یه پوشه ساختید به نام config حالا داخل config هم یه پوشه بسازید به نام desktop و تمام آیکون ها و یه فایل desktop.cfg هست اون رو مستقیما داخلش بذار بدون پوشه اضافی.
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه.

hamid20007
2008-12-11, 02:08 AM
من فایلی رو که خودتون گذاشتید رو توضیح می دم :
1- فایل هایی با elf حالا هر اسمی داشته باشند هر کجای گوشی باشن مشکلی نیست کافیه اجرا بشن حالا توی صدا ها باشن هم فرقی نمی کنه.
تنها یه چیز می مونه که اگه می خواهید الف ها موقع روشن شدن گوشی خودکار اجرا بشن اونها رو توی پوشه daemons قرار بدید( برای k750 پوشه daemons داخل پوشه other توی مموری استیک هستش که قبلا موقع نصب الف ساختیدش).
2- پس دیگه چیزی برای قرار دادن توی حافظه رم نداریم هر چی مونده باید برن توی حافظه تلفن:
توی zbin حاغظه تلفن یه پوشه بسازید به نام desktop و فایل desktop.cfg رو داخل اون قرار بدید.
3- توی zbin تلفن قبلا یه پوشه ساختید به نام config حالا داخل config هم یه پوشه بسازید به نام desktop و تمام آیکون ها و یه فایل desktop.cfg هست اون رو مستقیما داخلش بذار بدون پوشه اضافی.
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه.

درود

دوست گرامی باز هم سپاس خیلی زیاد از شما برای محبت شما که به این سرعت پاسخ من را دادید و من را راهنمایی کردید اما متاسفانه من کارهایی را که شما گفتید کردم اما نشد چندین بار هم تکرار کردم اما نشد که نشد بهر حال بسیار از شما سپاسگرارم شما تا انجا که می شد من را راهنمایی کردید بایستی خودم کار کنم تا با ازمون و خطا شاید بتوانم ببینم ایراد کارم در کجاست .

با سپاس فراوان

™MOHAMMAD
2008-12-11, 02:24 AM
درود

دوست گرامی باز هم سپاس خیلی زیاد از شما برای محبت شما که به این سرعت پاسخ من را دادید و من را راهنمایی کردید اما متاسفانه من کارهایی را که شما گفتید کردم اما نشد چندین بار هم تکرار کردم اما نشد که نشد بهر حال بسیار از شما سپاسگرارم شما تا انجا که می شد من را راهنمایی کردید بایستی خودم کار کنم تا با ازمون و خطا شاید بتوانم ببینم ایراد کارم در کجاست .

با سپاس فراوان
منم اوایل همین مشکل شما رو داشتم ولی یه بار که کلا elf رو پاک کردم و جدیدترین پچ elf و lib و فایل dyn رو استفاده کردم دیدم درست شده.
شما هم جدید ترین ها رو دوباره امتحان کن( بله می دونم گفتید توی پست اول!!)