PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی ساز 5610



vpic
2008-11-30, 02:30 PM
سلام دوستان
خسته نباشید.یه 5610 گرفتم می خوام فارسیش کنم کاملا منو و تنظظیمات خیلیگتم هیچی پیدا نکردم یه راهنمایی بفرماید تا فارسیش کنم
با تشکر

m9780d
2008-11-30, 05:41 PM
اگه تهرانی تشریف میبری علاالدین طبقه پایین فروشگاه اورجینال یا هر فروشگاه دیگه ای من اینو میشناسم میدی نزدیک 10 تومن هزینه اش هست بعد برات فارسی میکنه
اگه شهرستانی دست هر مغازه ای نده برو یه جای مطمئن یا نمایندگی
والسلام

sael313
2009-07-26, 01:12 AM
من هم 5610 دارم گوشیمو فارسی ساز کردم ولی نم دونم از کجا توصیه ی من به کسانی که 5610 دارند اینه که گوشیشونو فارسی ساز نکنند چون به احتمال 90 در صد گوشیشون می پره با تشکر

mehdiseed
2010-01-13, 03:52 AM
کو :not:فارسی ساز

mehdiseed
2010-01-13, 03:56 AM
بی خود اینجا آمودیم

esnforce
2010-01-13, 03:07 PM
اگه تهرانی تشریف میبری علاالدین طبقه پایین فروشگاه اورجینال یا هر فروشگاه دیگه ای من اینو میشناسم میدی نزدیک 10 تومن هزینه اش هست بعد برات فارسی میکنه
اگه شهرستانی دست هر مغازه ای نده برو یه جای مطمئن یا نمایندگی
والسلام

10 تومن واسه فارسی سازی
دادا اونجا خیلی گرون میگیرن دیگه اونجا نرو

esnforce
2010-01-13, 03:08 PM
دوست عزیز شما باید بری مغازه تعمیراتی موبایل و گوشی رو فارسی کنی(به فریمور فارسی فلش کنی)
هزینش بین3-6 هست