PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم آنتن دهی 3c



iranian 20
2015-10-20, 10:27 AM
سلام
3c(h30-u10
برده جایی قفل بوده فلشش کنن.بعدش که سیمکارت انداخته گوشی سیمکارت رامیشناسه آرم اپراتورم داره ولی خط آنتن نداره.میزنه فقط تماس اضطراری.هم باهمراه هم باایرانسل.سریال داره.من هنوزکاریش نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنین

őяëñå§
2015-10-20, 10:55 AM
سلام
3c(h30-u10
برده جایی قفل بوده فلشش کنن.بعدش که سیمکارت انداخته گوشی سیمکارت رامیشناسه آرم اپراتورم داره ولی خط آنتن نداره.میزنه فقط تماس اضطراری.هم باهمراه هم باایرانسل.سریال داره.من هنوزکاریش نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام، به صورت دستی شبکه رو براش تعربف کن، باید درست شه (تنظیمات ---> شبکه های موبایل ---> انتخاب دستی شبکه)

iranian 20
2015-10-20, 11:10 AM
زدم.شبکه راپیدامیکنه ولی نمیشه

őяëñå§
2015-10-20, 11:24 AM
زدم.شبکه راپیدامیکنه ولی نمیشه
چه اروری میده؟! (متنش رو بنویس)

iranian 20
2015-10-20, 11:36 AM
درحال ثبت در irancell 3g...
اتصال به این شبکه درحال حاضرامکانپذیرنیست.لطفا بعدا امتحان کنید

őяëñå§
2015-10-20, 11:41 AM
درحال ثبت در irancell 3g...
اتصال به این شبکه درحال حاضرامکانپذیرنیست.لطفا بعدا امتحان کنید
شاید 3G اونجا فعال نیست, رو نسل 2 امتحان کن (ONly GSM)

iranian 20
2015-10-20, 11:44 AM
تماس هم که میگیری میزنه شبکه تلفن همراه موجودنیست
112 و 110 راهم نمیگیره

iranian 20
2015-10-20, 11:45 AM
2g هم همونطوره

őяëñå§
2015-10-20, 11:47 AM
تماس هم که میگیری میزنه شبکه تلفن همراه موجودنیست
112 و 110 راهم نمیگیره
احتمالا" سریال نامبر گوشی Null/Null شده! اگه اینطوری شده، باید فایل efs گوشی رو ریستور کنی (البته اگه قبلا" بک آپ گرفتی) ... اگه بک آپ نداری ازش، باید مودم مربوط به گوشیت رو فلش بزنی، در غیر اینصورت ببر بده به همون موبایلی تا با باکس برات فلش بزنه.

iranian 20
2015-10-20, 12:00 PM
مودم مربوط به گوشی راچطورفلش بزنم؟

őяëñå§
2015-10-20, 12:03 PM
مودم مربوط به گوشی راچطورفلش بزنم؟
تو انجمن قسمت مربوط به گوشیت ببین جایی نوشته شده مودم برای گوشی فلان (از گوشی خودت رو دانلود کن و فلش بزن) ... نمیدونم برنامه فلش گوشی های هوآوی چی هست (چون گوشی خودم سامسونگه) ... داخل انجمن یه سرچی بزن، هم برنامه فلشش رو دان کن و مودم مربوط به گوشیت (میتونی از کاربرا یا مدیرا انجمن هوآوی هم کمک بگیری) ... موفق باشی.

iranian 20
2015-10-20, 12:12 PM
باdload میتونم بزنم؟فایل خودشو

mghmhpgh
2015-10-20, 12:14 PM
دوست عزیز با بیلد 131 فلش کن مشکل حل خواهد شد.در غیر اینصورت باید گوشی رو روت کرده و اقدام به ترمیم سریال کنید که بدون باکس هم امکان پذیره واسه cpu mtk .موفق باشید

omid_hope
2015-10-21, 01:59 AM
اگه درست نشده پیغام خصوصی بده ادرس بدم بیاری نرمیمش کنم