PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در باکس z3x



moryb
2015-03-16, 09:58 AM
سلام دوستان عزیز . کسی هست نحوه پروگرام کردن باکس z3x رو بلد باشه اصلا راهی وجود داره که خودم انجام بدم .؟؟؟؟؟؟؟؟ (باکسم درایور نمیشناسه و مطمعنم که پروگرامش پریده یا سخت افزاریه)

x160
2015-03-16, 06:25 PM
منم همین مشکلو دارم چندروزه هرچقدرگشتم راهی پیدانکردم.

arashyooz
2015-03-16, 06:36 PM
دوست عزیز از برنامه شل همه برنامه ها هستن هم درایور هم سامسونگ تول
من یبار اینجور شدم ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب کردم درست شد
و الان مثل ساعت کار میکنه
یه نکته هم میگم شاید بدونید اما خب میگم که همه یاد بگیرن
وقتی به سیستم وصلش میکنی بهش دست نزن الکتریسیته ساکن داره

اگر مشکلتون حل شد حتما اینجا اعلام کنید
و بهتر بود میگفتید وقتی برنامه رو اجرا می کنید چه خطایی میده؟
و اینکه وقتی باکس وصله کدوم چراغها روشن میشن

x160
2015-03-16, 10:23 PM
همکارعزیز ایپرام باکس مشکل پیداکرده وباید پروگرام بشه.
باکس وکه وصل میکنی تودایویس منیجیر کام ونشون نمیده باکس وسیمکارتش راحت نصب میشه وبایواس بی هم فلش میخوره ولی کام نداره که باکابل خودباکس فلش بزنی ربطی به ویندوز ودرایور واین چیزهاهم نداره.

moryb
2015-03-17, 01:01 PM
دوست عزیز از برنامه شل همه برنامه ها هستن هم درایور هم سامسونگ تول
من یبار اینجور شدم ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب کردم درست شد
و الان مثل ساعت کار میکنه
یه نکته هم میگم شاید بدونید اما خب میگم که همه یاد بگیرن
وقتی به سیستم وصلش میکنی بهش دست نزن الکتریسیته ساکن داره

اگر مشکلتون حل شد حتما اینجا اعلام کنید
و بهتر بود میگفتید وقتی برنامه رو اجرا می کنید چه خطایی میده؟
و اینکه وقتی باکس وصله کدوم چراغها روشن میشن




دوست عزیز . باکسم درایور نمیشناسه . همین باکسمو بالا ده بار نصب کردم مشکلی نداشت . یه دفه اینطوری شد دیگه نمیشناسه . با دوتا باکس دیگه هم تست کردم اونارو رو هوا میشناسه . مطمعنام که نرم افزاری نیست. ویندوز هم عوض کردم هرکاری بگین کردم مشکل از خود باکس. احتمالا ایپرامش پریده

moryb
2015-03-17, 01:03 PM
آره دقیقا همین مشکلو دارم . کاووش میگه حداقل سی هزینه داره . میخوام بدونم خودم نمیتونم درست کنم راهی نیست؟

alone1990
2015-06-05, 12:24 AM
سلام و خسته نباشید.
چند وقت پیش ویندوز سیستممو (سون) عوض کردم.موقع نصب باکس اسمارت کارتش درست نصب شد.ولی مشکل اینجا بود ک Box drive باکس رو نمیشناخت.بعد از کلی تحقیق و جستجو راهی پیدا کردم (have disc( ک بتونم درایوری بهش بشناسونم.گوشی هایی مثل کربی هم باهاش فلش زدم.ولی مشکل اینجاس ک موقع بالا اومدن 2g tool پیغام warning:Z3X box not found رو میده و کام پورت رو نمیشناسه و خودت باید دستی بهش بشناسونی.خیلی اذیت میکنه.باکس دوستم رو هم زدم،باکس بنده خداهم همینجوری شد.ویندوز اوزجینال هم عوض کردم.ولی انگار خود باکس ب ی مشکلی برخورده.مشکل اصلیم اینه ک تو ویندوز اکس پی ک خیلی هم بهش احتیاج دارم،همین مشکل باکس درایو دارم.همه راه ها رو رفتم اما جواب نگرفتم.انگار باکسم نمیخاد درست شه.کسی تا بحال ب این مشکل برخورده؟؟؟اون گزینه have disc رو اک پی جواب نمیده.کسی میتونه راهنمایی جدیدی کنه>؟؟

alone1990
2015-06-05, 12:24 AM
منم همین مشکلو دارم

iman_mobil
2015-06-23, 10:21 AM
دوستان من دفعه چهارم است که به این مشگل میخورم
بار اخر متوجه شدم که وقتی باکس atf رو باز کرده بودم و ریپیر ایپرام رو زدم دیدم داره روی باکس z3x کاری صورت میگیره
وهمان شد که چراغ باکسz3x روشن ماند و ایپرامش پرید در دیوایس منجر هم علامت نشناختن ظاهر شد
اما سه بار قبل هر بار 35000 تومان دادم به کاوش برام درست کرد
راه و روش به چه صورت است کسی میتونه کمک کنه؟