PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن نوکیا 225 بدون باکس



nader951
2015-03-01, 12:54 PM
با سلام دوستان کسی 225 بدون باکس فارسی کرده اگه کسی بلده بگه خواهشا؟

cc_erm
2015-04-04, 11:37 AM
ایا برای فارسی کردن نوکیا 225 حتما باید باکس داشته باشی‌؟؟/

mehrdad061
2016-02-23, 12:29 PM
سلام با برنامه ی NokiaCareSuiteکامل فارسی میشه
:3: