PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام ﺭﺳﻤﯽ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﯿﺪ 5 ﻻﻟﯿﭙﺎﭖ ﻭﯾﮋﻩ ﻧﻮﺕ 3 ﻣﺪﻝ 9005



saswar
2015-02-14, 07:20 PM
به نام خدا.

بالاخره بعد از مدتها انتظار اندروید 5 برای نوت3 مدل N9005 اومد.
این رام کاملا رسمی میباشد.

N9005 XXUGB OA5

رﺍﻡ ﺭﺳﻤﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ
20.01.2015

لینک دانلود:

samsung-updates.com/details/41058/Galaxy_Note_3_Snapdragon/SM-N9005/XEO/N9005XXUGBOA5.html

لینک دانلود:

fs2.filegir.com/nitrox2/XEO-N9005XXUGBOA5-20150213121055.zip

لینک دانلود:

https://mega.co.nz/#!JwxHmASS!9l9EE_h-GHnJmg4jC8R6yjoJJRIEnzLbiWwgzC8HYqU

اسکرین شات:
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/14/88fa10daa03eaaabdacd077b28fa17e3.jpg

roshan ma
2015-02-17, 04:57 AM
ممنون واقعا عالی بود .ولی متاسفانه در قسمت دوربین تغیراتی اعمال نشده

saswar
2015-02-17, 03:49 PM
ممنون واقعا عالی بود .ولی متاسفانه در قسمت دوربین تغیراتی اعمال نشده
خواهش.
همین که بعضی امکانات نوت 4 از جمله تاچویز و امکانات قلم رو براش گذاشته عالی بوده.

moh_alikha
2015-02-23, 01:21 AM
سلام. حالا بفرمایید چطور از این رام استفاده کنم

gand
2015-02-23, 09:51 PM
سلام. حالا بفرمایید چطور از این رام استفاده کنم

ازطریق اودین رام روتوی قسمت apبزاریدودرحالت دانلودینگ (ولوم پایین ومنو وپاور همزمان) فلش کنید بعدش هم فرمت کنید

666pourya
2015-03-12, 05:22 PM
اقایون لینکاتونو چک کنید

waxew
2015-04-05, 10:51 PM
روی بیس باند XXUENC2 کار میکنه؟؟؟؟

waxew
2015-04-14, 10:30 PM
حداقل یه پستی میذارین به سوالات هم وقت کردین یه ج بدین لطفا

x-elementz
2015-04-26, 01:34 AM
با سلام خدمت دوستان من رام لهستان رو زدم ولی گزینه LTE به حالت شبگه اضافه نشد میشه بگید کدام گشور LTE داره رامش تا بگیرم

مثلا واسه نوت 4 N910C من رام آلمان رو گرفتم LTE به حالت شبکش اضاف شد

واسه S4 9505 هم رام آلمان گرفتم LTE اضاف شد به حالت شبگه

mesi3
2015-05-09, 02:23 PM
اینکه حذف شده لدفن آپلودش کنید

nafas_m
2015-06-03, 01:58 PM
سلام، خسته نباشید
ببخشید من گوشیم آپدیت کردم با خود گوشی
الان منو فارسی نداره ، با برنامه more locale هم فارسی نمیشه
N9005DXUGBOD1
میشه بگید چطور میتونم فارسیش کنم، صفحه کلیدفارسی داره
لطفا سریع جواب بدید،
ممنون

yaserwave3
2015-08-10, 02:47 AM
من خودم این نسخه رو استفاده نکردم هنوز..ولی اگه این رام منو فارسی نداره میتونید گوشیتونو روت کنید بعد با نصب برنامه language enabler زبان فارسی رو انتخاب کنید و بهش اضافه کنید و بعد از انتخاب زبان فارسی برنامه ازتون ریستارت گوشی رو میخواد..بعد ریستارت میبینید که گوشیتون زبانش فارسی شده .