PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ROOT] آموزش روت اکسپریا Z2



demonio98
2014-12-23, 07:35 PM
این آموزش برای روت کردن بیلد نامبر 167 اکسپریا Z2 با اندروید4.4.4
برای نصب کرنل بوتلودر باید باز باشد

1. دانلود و فلش کرنل sony_abricot_kernel_v5.zip (http://///up_new_key////jrdiq4q9ds2w/sony_abricot_kernel_v5.zip.html)
2. نصب S-uperSU (http://///up_new_key////uic3jm96rx2l/UPDATE-S-uperSU-v1.94.zip.html) از طریق منوی ریکاوری
3. نصب busybox.apk (http://///up_new_key////umjtg307o8ps/busybox.apk.html) بصورت معمولی
4. reboot گوشی
اینطوری گوشی شما روت میشه ،



در صورت مفید بودن این تاپیک دکمه تشکر فراموش نشه

demonio98
2014-12-23, 07:49 PM
این آموزش برای روت کردن بیلد نامبر 314 اکسپریا Z2 با اندروید4.4.2
برای نصب کرنل بوتلودر باید باز باشد

1. دانلود و فلش کرنل Z2-DooMKernel-v11.zip (http://///up_new_key////qa41sz3meu61/Z2-DooMKernel-v11.zip.html)
2. نصب S-uperSU (http://///up_new_key////uic3jm96rx2l/UPDATE-S-uperSU-v1.94.zip.html) از طریق منوی ریکاوری
3. نصب busybox.apk (http://///up_new_key////umjtg307o8ps/busybox.apk.html) بصورت معمولی
4. reboot گوشی
اینطوری گوشی شما روت میشه ،




در صورت مفید بودن این تاپیک دکمه تشکر فراموش نشه

amir jomez
2014-12-24, 12:48 AM
واقعا ممنون بلاخره درست شد خیلی باحالیییییییییییییییییییی ییییییییی

mohsenkit2
2015-01-10, 09:26 PM
سلام من گوشیم رو روت کردم ولی پس از روت میخوام هر برنامه ای رو نصب کنم با پیغام خطا اینکه حافظه برای نصب برنامه موجود نیست بر میخورم لطفا راهنماییم کنید

amir jomez
2015-01-15, 09:58 PM
سلام واقعا ممنون به خاطر اموزش روت z2 اگه میشه اموزش روت z1compact رو هم واسم بذارین..خیلی خیلی ممنون میشم....:riz304:

عموزاد
2015-02-24, 02:11 AM
چطوری باید وارد منوی ریکاوری بشیم حالا؟؟؟
ممنون میشم ی خورده راهنمایی کنی. فدااااات:25::thanks:

demonio98
2015-02-24, 03:05 AM
چطوری باید وارد منوی ریکاوری بشیم حالا؟؟؟
ممنون میشم ی خورده راهنمایی کنی. فدااااات:25::thanks:

گوشی را روشن و بلافاصله در هنگام بوت کلید ولوم پایین را بصورت ممتد بزنید تا وارد ریکاوری شوید.

F-AminI
2015-03-16, 12:39 PM
سلام
وقت بخیر....این روش برای هردومله d6502،d6503

amir jomez
2015-04-03, 09:23 PM
سلام من واقعا ممنونم به خاطر زحماتتان تاحالا دوبار ازتون چیزی خواستم خیلی خوب جواب دادین که کارم راه افتاده فقط میخواستم بگم اگه میشه روش روت زد ۲ با آندروید ۵ رو هم بذارین.. خیلی خیلی ازتون ممنونم

demonio98
2015-04-03, 10:09 PM
آموزش روت اکسپریا Z2 ، این روش هم روی اندروید 4.4.4 و 5.0.2 البته رام اصلی جواب میده
این روش هم مثل روش های قبلی احتیاج به بوتلودر باز داره و روی بیلد نامبرهای
[D6502/D6503/D6543] کار میکنه
*مهم: لطفا از فایلهای که خودم آپلود کردم ، استفاده کنید
*توجه: در صورت خرابی های احتمالی ، عواقب استفاده از این روش بر عهده خود کاربر میباشد و انجمن تخصصی موبایل اول و مدیران آن هیچگونه مسئولیتی بر عهده نخواهند گرفت.


1. دانلود و فلش کرنل Z2 AndroPlusKernel v50a (http://///up_new_key////q5vql6nsdse5/Z2_AndroPlusKernel_v50a.zip.html)
2. نصب S_uperSU (http://///up_new_key////t3mdnj5lt3bv/S_uperSU-v2.46.zip.html) از طریق منوی ریکاوری
3. نصب busybox.apk (http://///up_new_key////umjtg307o8ps/busybox.apk.html) بصورت نرمال
4. Reboot گوشی
اینطوری گوشی شما روت میشه


در صورت مفید بودن این تاپیک دکمه تشکر فراموش نشه

amir jomez
2015-04-03, 10:51 PM
خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی ممنون درست شد واقعا دستتون درد نکنه خیلییییییییییییییییییی با حالیییییییییییییییی:1_002:

amir jomez
2015-04-08, 02:06 PM
سلام خسته نباشید.. ببخشید من گوشی خودم soy z2 و آندروید 5 رو روش فلش کردم درست شده و همون رامو رو یه گوشی دیگه Sony z2 فلش کردم البته این گوشی مدل z2 3g
گوشی بالا میاد ولی اصلا آنتنش نمیاد اصلا جا تنظیمات اپراتورش نیست میشه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم

SAEEDBG
2015-04-08, 02:17 PM
داداش این روش برای اندروید 5 کار میکنه؟

amir jomez
2015-04-08, 02:28 PM
داداش این روش برای اندروید 5 کار میکنه؟

منظورت کدوم روشه؟

SAEEDBG
2015-04-08, 03:42 PM
منظورت کدوم روشه؟

روشی که برای اندروید پنج قرار داده شده

demonio98
2015-04-08, 07:47 PM
روشی که برای اندروید پنج قرار داده شده

سعید جان آخرین روش روی اندروید 5 جواب میده

demonio98
2015-04-08, 07:50 PM
سلام خسته نباشید.. ببخشید من گوشی خودم soy z2 و آندروید 5 رو روش فلش کردم درست شده و همون رامو رو یه گوشی دیگه Sony z2 فلش کردم البته این گوشی مدل z2 3g
گوشی بالا میاد ولی اصلا آنتنش نمیاد اصلا جا تنظیمات اپراتورش نیست میشه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم

مدل نامبر هر دو گوشی D6503 هستش؟؟؟

amir jomez
2015-04-09, 02:12 PM
مدل نامبر هر دو گوشی D6503 هستش؟؟؟

سلام من فکر میکردم یکی هست ولی فهمیدم اون مدل D6502 بوده از کجا رام اونو میتونم پیدا کنم واسه دانلود؟ واقعا ممنون از زحماتتون

demonio98
2015-04-09, 02:50 PM
سلام من فکر میکردم یکی هست ولی فهمیدم اون مدل D6502 بوده از کجا رام اونو میتونم پیدا کنم واسه دانلود؟ واقعا ممنون از زحماتتون

درود بر شما
Xperia Z2 - رام های رسمی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=225225)

amir jomez
2015-04-12, 08:49 PM
سلام بازم ممنون مثل همیشه بابت زحماتتون ببخشید یه سوال دیگه داشتم بهترین حالت سی پیو گوشی رو، رو کدوم حالت بذارم اخه گوشیم زیاد داغ میکنه و زود باتریش تموم میشه.. گوشیمو روت کردم واسه همین میپرسم بهترین حالت سی پیو از نظر شما کدومه بازم ممنون

demonio98
2015-04-12, 08:58 PM
سلام بازم ممنون مثل همیشه بابت زحماتتون ببخشید یه سوال دیگه داشتم بهترین حالت سی پیو گوشی رو، رو کدوم حالت بذارم اخه گوشیم زیاد داغ میکنه و زود باتریش تموم میشه.. گوشیمو روت کردم واسه همین میپرسم بهترین حالت سی پیو از نظر شما کدومه بازم ممنون

درود بر شما
CPU هم مگه حالت داره؟؟؟

amir jomez
2015-04-12, 09:11 PM
درود بر شما
CPU هم مگه حالت داره؟؟؟
سلام اره فک کنم شاید من اشتباه میگم مثلا چند نوع حالت وجود داره مثلSmartassv2
ondemand
Interactive
و این جور چیز ها فک کنم بهش اورکلاک بگن

demonio98
2015-04-12, 09:39 PM
سلام اره فک کنم شاید من اشتباه میگم مثلا چند نوع حالت وجود داره مثلSmartassv2
ondemand
Interactive
و این جور چیز ها فک کنم بهش اورکلاک بگن

Smartassv2 : برای اورکلاک CPU هستش همونطور که از اسمش پیداست ، هوشمندانه فرکانش CUP رو بنا به کاری که داری انجام میدی کم یا زیاد میکنه
Interactive : برای قدرت بخشیدن به موتور گرافیکی Bravia هستش برای PlayStation Games & Apps
ondemand : برای قدرت بخشیدن به موتور گرافیکی Bravia هستش برای Pictures , Movies, Music

Interactive & ondemand : روی قدرت CPU هم تاثیر داره ولی بیشتر روی موتور گرافیکی Bravia تاثیر داره
البته اینم بگم این تغییرات بیشتر روی بوتلودر بسته تاثیر داره

amir jomez
2015-04-13, 12:30 PM
Smartassv2 : برای اورکلاک CPU هستش همونطور که از اسمش پیداست ، هوشمندانه فرکانش CUP رو بنا به کاری که داری انجام میدی کم یا زیاد میکنه
Interactive : برای قدرت بخشیدن به موتور گرافیکی Bravia هستش برای PlayStation Games & Apps
ondemand : برای قدرت بخشیدن به موتور گرافیکی Bravia هستش برای Pictures , Movies, Music

Interactive & ondemand : روی قدرت CPU هم تاثیر داره ولی بیشتر روی موتور گرافیکی Bravia تاثیر داره
البته اینم بگم این تغییرات بیشتر روی بوتلودر بسته تاثیر داره

اها بازم ممنون مثل همیشه که جواب میدین

amir jomez
2015-04-13, 12:33 PM
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من اندروید 5 رو فلش کردم رو گوشیم ولی زبان فارسی نداره چیکار کنم؟ بازم ممنون به خاطر زحماتت آقا هومن خیلی اقایی

amir jomez
2015-04-20, 03:16 PM
ممنون میشم اگه جواب بدین

demonio98
2015-04-20, 06:12 PM
ممنون میشم اگه جواب بدین
کدوم رام رو فلش کردی؟؟؟

Sent From My Xperia™ SP Using Tapatalk

amir jomez
2015-04-22, 01:39 PM
کدوم رام رو فلش کردی؟؟؟

Sent From My Xperia™ SP Using Tapatalk


من از اینترنت اینو دانلود کردم
D6503_23.1.A.0.690_Generic_Baltic.ft

demonio98
2015-04-22, 01:48 PM
من از اینترنت اینو دانلود کردم
D6503_23.1.A.0.690_Generic_Baltic.ft

نرم افزار زیر رو تست کن
MoreLocale3 - فارسی سازی اندروید (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=185288&highlight=MoreLocale)

amir jomez
2015-05-17, 07:00 PM
سلام ببخشید من گوشیمو اپدیت کردم به جدید ترین نسخه که اومده یعنی 5.0.2 آخرین نسخش ببعد با همون روش که قبل گفته بودین روت کردم ولی بعضی چیز ها دیگه کار نمیکنه مینویسه گوشیت روت نیست ولی خب باز تو نرم افزار زده گوشی روت شده میشه راهنمایی کنین؟ ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم مگه آندروید 5.1.1 اومده واسه سونی که شما ورژن گوشیتونو زدین 5.1.1؟
واسهz2 هم اومده؟

demonio98
2015-05-17, 08:07 PM
سلام ببخشید من گوشیمو اپدیت کردم به جدید ترین نسخه که اومده یعنی 5.0.2 آخرین نسخش ببعد با همون روش که قبل گفته بودین روت کردم ولی بعضی چیز ها دیگه کار نمیکنه مینویسه گوشیت روت نیست ولی خب باز تو نرم افزار زده گوشی روت شده میشه راهنمایی کنین؟ ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم مگه آندروید 5.1.1 اومده واسه سونی که شما ورژن گوشیتونو زدین 5.1.1؟
واسهz2 هم اومده؟

دوباره رام 5.0.2 رو فلش کن و توسط روش زیر روتش کن
Root Sony Device 4.4.4 And 5.0.2 Rom With Kingroot - XDA Forums (http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/root-sony-device-4-4-4-5-0-2-rom-t3107172/post60702819#post60702819)
من توسعه دهنده اندروید هستم و از رام مخصوص خودم استفاده میکنم

amir jomez
2015-05-17, 09:57 PM
ممنون اقا هومن زبان گوشی رو انگلیسی کردم درست شد با همون روش روت قبلی..با زبان فارسی بعضی نرم افزار ها جواب نمیده

amir jomez
2015-05-18, 09:11 PM
سلام ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.. واسه گوشی سونی هم نرم افزار هست مثل گوشی هایه الجی که دو بار رو صفحه بزنی خاموش و روشن بشه که دیگه نیازی نباشه از کلید پاور استفاده کنی؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.. بازم ممنون

amir jomez
2015-05-20, 01:25 PM
اقا هومن ممنون میشم به سوالم جواب بدین

amir jomez
2015-05-21, 06:06 PM
سلام ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.. واسه گوشی سونی هم نرم افزار هست مثل گوشی هایه الجی که دو بار رو صفحه بزنی خاموش و روشن بشه که دیگه نیازی نباشه از کلید پاور استفاده کنی؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.. بازم ممنون

mmhuseyni
2015-05-22, 07:55 PM
سلام
نرم افزار لازم نیست از مسیر زیر میتونید فعال کنید
settings>Display>Tap to wake up

amir jomez
2015-05-23, 11:48 AM
سلام
نرم افزار لازم نیست از مسیر زیر میتونید فعال کنید
settings>Display>Tap to wake up

خیلی خیلی ممنون ولی خب تو گوشی هایه الجی وقتی هم صفحه روشنه دو بار بزنی خاموش میشه ولی تو گوشی هایه سونی فقط میتونی با این کار صفحه رو روشن کنی

amir jomez
2015-08-31, 03:39 PM
سلام خسته نباشین.ببخشید من خیلی ازتون کمک میگیرم. میخواستم ببینم میتونین یه روشی واسه روت زد 2 اندرید 5.1.1 بیلد 580 بهم بگین با روش روت اندروید 5.0.2 که قبلا گفته بودین روت کردم درست نشد یعنی کرنل رو که فلش میکنی میری تو منو ریکاوری اون نرم افزار S-uperSU رو فلش میکنی وقتی گوشی رو روشن میکنی تا میخواد بالا بیاد و منو گوشی بیاد میزنه اندروید متوقف شد و همون جا هنگ میکنه.
خیلی خیلی ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنین.ممنون

amir jomez
2015-08-31, 03:42 PM
سلام خسته نباشین.ببخشید من خیلی ازتون کمک میگیرم. میخواستم ببینم میتونین یه روشی واسه روت زد 2 اندرید 5.1.1 بیلد 580 بهم بگین با روش روت اندروید 5.0.2 که قبلا گفته بودین روت کردم درست نشد یعنی کرنل رو که فلش میکنی میری تو منو ریکاوری اون نرم افزار S-uperSU رو نصب میکنی وقتی گوشی رو روشن میکنی تا میخواد بالا بیاد و منو گوشی بیاد میزنه اندروید متوقف شد و همون جا هنگ میکنه.
خیلی خیلی ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنین.ممنون

h.azera
2016-01-24, 12:37 PM
برای اندروید 5این روش جواب میده ؟؟؟