PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در رام desire 610



Rorke
2014-09-24, 08:20 PM
سلام خدمت همگی.....نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم واقعا توش موندم لطفا کمک کنید.اخیرا گوشی Desire 610 رو خریداری کردم توی عکس هایی که در سایتای مختلف دیدم....و همچنین همون طور که نوشته بود sense 6 برای این گوشی رلیز شده ولی من نمیدونستم چه جوری آپدیتش کنم(الان 5.5 هستش).....از طرفی اصلا گزینه ای در منوی setting>about به اسمه آپدیت وجود نداشت.....توی نرم افزاره HTC Sync Manager چیزی پیدا نکردم......راه دیگه ای هم بلد نیستم...اگه کسی بلده بهم یاد بده ممنون میشم...لطفا یکی کمکم کنه بدجوری نیازش دارم

milad42
2014-09-25, 01:02 PM
سلام خدمت همگی.....نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم واقعا توش موندم لطفا کمک کنید.اخیرا گوشی Desire 610 رو خریداری کردم توی عکس هایی که در سایتای مختلف دیدم....و همچنین همون طور که نوشته بود sense 6 برای این گوشی رلیز شده ولی من نمیدونستم چه جوری آپدیتش کنم(الان 5.5 هستش).....از طرفی اصلا گزینه ای در منوی setting>about به اسمه آپدیت وجود نداشت.....توی نرم افزاره HTC Sync Manager چیزی پیدا نکردم......راه دیگه ای هم بلد نیستم...اگه کسی بلده بهم یاد بده ممنون میشم...لطفا یکی کمکم کنه بدجوری نیازش دارم


سلام دادا ببین من کل سایتا ایرانی و خارجیو بررسی کردم اصلا واست سنسه 6 پیدا نکردم

Rorke
2014-09-25, 04:11 PM
سلام دادا ببین من کل سایتا ایرانی و خارجیو بررسی کردم اصلا واست سنسه 6 پیدا نکردم
داداش شما درست میگی ولی میشه توضیح بدی این یابو چی میگه؟؟؟؟؟؟


599716

Rorke
2014-09-25, 06:53 PM
میگم این به این معنی نیس که کاستوم رام روش نصبه؟؟؟؟

599717

™Moh$en
2014-09-25, 07:18 PM
سلام

اگه رام کاستوم باشه معمولا در بخش نامبر ( Software number ) اسم رام نوشته میشه پس رام گوشی رسمی باید باشه

اما معمولا گوشی هایی که تحت اپراتور یا کشورهای خاص ارائه میشن مثل چین گزینه اپدیت ندارن

از طرفی 610 گوشی جدیده و از نظر توسعه اول کار هست،شاید با گذشت زمان همه این مسائل حل بشه

:flower:

milad42
2014-09-25, 08:15 PM
سلام

اگه رام کاستوم باشه معمولا در بخش نامبر ( Software number ) اسم رام نوشته میشه پس رام گوشی رسمی باید باشه

اما معمولا گوشی هایی که تحت اپراتور یا کشورهای خاص ارائه میشن مثل چین گزینه اپدیت ندارن

از طرفی 610 گوشی جدیده و از نظر توسعه اول کار هست،شاید با گذشت زمان همه این مسائل حل بشه

:flower:

از نظر من دست به گوشیش نزنه بهتره مخصوصا گوشی این اقا من خودم htc دارم خود به خود اپدیت شده ic felash سوخته

Rorke
2014-09-26, 12:14 AM
سلام

اگه رام کاستوم باشه معمولا در بخش نامبر ( Software number ) اسم رام نوشته میشه پس رام گوشی رسمی باید باشه

اما معمولا گوشی هایی که تحت اپراتور یا کشورهای خاص ارائه میشن مثل چین گزینه اپدیت ندارن

از طرفی 610 گوشی جدیده و از نظر توسعه اول کار هست،شاید با گذشت زمان همه این مسائل حل بشه

:flower:
آقا من با این فروشنده بی وجدان صحبت کردم....بالاخره قبول کرد که کاستوم رام روش نصبه....حدود10 روز هست که گوشیو ازش خریدم.....
باید چکار کنم؟؟؟؟؟این آقا گوشیو به قیمت نو بهم فروخته....باید گوشیو برام عوض کنه؟؟؟؟باید پولمو پس بده؟؟؟؟ یا اصلا هیچ مسولیتی نداره؟؟؟
من چه کنم حالا؟؟؟؟

milad42
2014-09-26, 11:16 AM
آقا من با این فروشنده بی وجدان صحبت کردم....بالاخره قبول کرد که کاستوم رام روش نصبه....حدود10 روز هست که گوشیو ازش خریدم.....
باید چکار کنم؟؟؟؟؟این آقا گوشیو به قیمت نو بهم فروخته....باید گوشیو برام عوض کنه؟؟؟؟باید پولمو پس بده؟؟؟؟ یا اصلا هیچ مسولیتی نداره؟؟؟
من چه کنم حالا؟؟؟؟

برو پولتو پست بگیر کامل از یه جا دیگه برو بخر اصلا یه گوشی دیگه htc بخر

armin323
2014-11-02, 02:10 PM
سلام.اقا من گوشی و روت کردم بعد تو ریکاوری دستم خورد وایپ کرد تو وا 2تا ارور داد الان دیگه گوشی رو لوگوی اچ تی سی گیر کرده بالا نمیاد.دارم سکته میکنم یکی کمک کنه