PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روی بوت ماندن htc one mini m4 و رفع این مشکل



hamed58
2014-09-23, 09:14 PM
از اونجایی که این مشکل برای خودم پیش اوومد و همه جا سوال پرسیدم اما به نتیجه نرسیدم ، خب بعد از چند روز کلنجار رفتن بالاخره گوشیمو احیا کردم


مشخصات گوشی خودم که دچار مشکل شد :
نسخه اندروید :4.4.2 سنس 6
بیلد نامبر :
4.09.401.3
وضعیت لاک : آنلاک شده از سایت htc dev
وضعیت s-off: نشده یعنی s-on
وضعیت روت : روت شده
نوع ریکاوری نصب شده :TWRP

گوشیم چون مشکل داشت فکتوری ریست کردم بعدشم بالا نیومد و روی آرم گیر کرد !!!!

روش اول برای احیای گوشی : دانلود رام اورجینال با پسوند RUU ونصب توسط پی سی ( چون همه نت رو زیر رو کردم نتونستم پیداش کنم دنبالش نرفتم )

روشی که گوشیمو روشن کردم :
پیش نیاز ها :
1 - آنلاک کردن گوشی از سایت HTC
2- دانلود فایل های ضمیمه




1: آموزش آنلاک گوشی HTC در این تایپیک
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=164884)



2 :
دانلود فایل رام استوک (رام اصلی چون استخراج شده و روتش کردن بهش میگن رام استوک ، که در واقع همون رام اصلیه بدون تغیرات)


رام استوک رو از اینجا دانلود کنید (https://docs.google.com/file/d/0BxjKOpD-o9NicEZudjN1TkZfc3c/edit) اگه نشد از اینجا (https://mega.co.nz/#!xIgX2CAJ!WNTs4byySCIGckc-ceDCJa_SH092IFjHuGxAGs7y7Y0)

سنس شش رو ازینجا دانلود کنید (https://docs.google.com/file/d/0BzCFBBNdXagdcEMybkdBME5iUE0/edit)

(((دوستان نوجه داشته باشد برای دانلود از گوگل درایو بعد از باز شدن صفحه مورد نظر موس رو به بالای صفحه ببرید تا علامت دانلود ظاهر شود)))

دانلود بوت مخصوص این رام (بیلدنامبر) از اینجا (http://uploadboy.com/nwcqvv4xj5hr.html)

خب بریم سراغ آموزش :

اول باید فایل بوت رو انتقال بدیم (فلش کنیم) برای اینکار :

فایل دانلود شده بوت را به پوشه ADB انتقال دهید . (اگه اسم فایل بوت را هم به BOOT تغییر دهید بهتره ، صرفا جهت تایپ در CMD)





*** منظور از ADB همون پوشه اندروید هست که در درایو C در مرحله قبل ساخته بودیم




پس از باز کردن CMD ( درویندوز 7 در پوشه مورد نظر دکمه SHIFT را نگه داشته راست کلیک کنید و گزینه OPEN COMMAND WINDOW رو انتخاب کنید)


گوشی را به fastboot ببرید (خاموش کنید - دکمه ولوم پایین را به همراه پاور بفشارید) در اینجا گزینه فست بوت را انتخاب کنید

599702
منتظر بمانید تا گوشی شناسایی شود وعلامت usb ظاهر شود سپس دستور زیر را کپی پیست کنید

fastboot flash boot boot.img و اینتر بزنید بعد از چند لحظه عبارت done ظاهر میشه - با اینکار شما فایل بوت را فلش کرده اید !!

بعد نوبت فلش سنس 6 میرسه :


گوشی را به fastboot ببرید (خاموش کنید - دکمه ولوم پایین را به همراه پاور بفشارید) در اینجا گزینه فست بوت را انتخاب کنید . منتظر بمانید تا گوشی شناسایی شود.




*** Boot into Bootloader/Fastboot USB Mode ***
Step 1) fastboot oem rebootRUU

*** Wait for the device to reboot to a black screen with an HTC logo ***

Step 2) fastboot flash zip sense6_firmware.zip

*** When it says it is done in the terminal/cmdprompt execute the following ***
[The green bar only fills up about 75% of the way]

Step 3) fastboot reboot-bootloader


اونایی که پر رنگ هستن رو بترتیب تایپ یا کپی و پیست کنید.

بعد از آن کاستوم ریکاوری زیر رو دانلود کنید


twrp-2.7.1.2-m4.img (https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358561866)

و اونو فلش کنید طبق این آموزش (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217421)

یا بصورت خلاصه :گوشی رو ببرین فست بوت این دستور رو در محیط cmd تایپ کنید : Fastboot flash recovery recovery.im قسمت نارنجی رنگ اسم فایل دانلودی ریکاوری هستش ، به عبارتی فایل دانلود شده را پس از انتقال به پوشه adb یا همون اندروید ک اول ساختیم به همین نام تغییر نام دهید با دستور بالا ریکاوری کاستوم فلش میشه


بعد از انجام این مراحل رام دانلود شده را داخل یه میموری کارت دوگیگ کپی کنید البته باید فرمتش فت یا فت 32 باشه . ضمنا برای فلش نیاز به کابل otg داریم . الان تو بازار رم ریدر otg هم اومده به اینصورت از یک طرف رم رو داخل رم ریدر میزاریم و از طرف دیگر پورت usb مخصوص گوشی رو داره که به گوشی وصل میشه .

به محیط کاستوم ریکاوری رفته و از قسمت mount تیک usb رو هم میزنیم تا گوشی کابل یا تبدیل او تی جی رو بشناسه از بالای برنامه حافظه موردنظر که همان اوتی جی هست رو انتخاب میکنیم و فایل زیپ رو فلش میکنیم

تمام . گوش فلش شد ، توجه داشته باشین برای اولین بار ممکنه چن دقیقه بالا اومدنش طول بکشه

امیدوارم مفید واقع شده باشم

masoud_tu
2014-11-24, 02:27 AM
لینک فایل بوت خرابه.نمیتونم دانلود کنم گوشیم روی htc گیر کرده.لطفا اصلاح کنیییید

™Moh$en
2014-11-24, 03:13 PM
لینک فایل بوت خرابه.نمیتونم دانلود کنم گوشیم روی htc گیر کرده.لطفا اصلاح کنیییید

بیلدنامبرتو رو بفرمایید طبق این پست: #7 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221079&p=1847953&viewfull=1#post1847953)

masoud_tu
2014-11-24, 06:46 PM
دوست عزیز من خودم رام رو نصب نکردم.نمی دونم بیلد نامبرم چنده
نمی دونم چه رامی نصب
فقط میدونم اندروید 4.2.2 و سنس 6 رو دارم
روت شده و ریکاوری و نصب شده
اما وارد محیط ریکاوری میتونم بشم اما اصلا کوشی وارد نمیشه روی htc گیر میکنه
الان دو روز خاموش ترو خدا کمک کنید مشکلم حل بشه

hamed58
2014-11-24, 07:35 PM
سلام ، نگران نباش حل میشه ،
گوشیتو خاموش کن ، ولوم پایین روگرفته و پاور رو همبزن و نگه دار تا بری تو محیط ریکاوری مانند اون شکل بالا ببین بیلد نامبرت چنده؟

masoud_tu
2014-11-24, 07:52 PM
خدا رو شکر یکی جواب داد
الان توی ریکاوری هستم
ولی نمیدونم کدوم بیلد نامبره.؟
همش رو مینویسم
unlocked
m4_pvt ship s-off rl
cid_htc_038
hboot-2.19.0000
radio-1.20.40d.00.22
opendsp-v13.2.0268.0620
os-1.32.707.2
emmc-boot 1024

hamed58
2014-11-24, 08:00 PM
کارهایی که باید انجام بدی
1- برو طبق این آموزش آنلاک کن (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=164884)


بیا یاهو مسنجر pc.peyvand@yahoo.com

masoud_tu
2014-11-24, 08:04 PM
گوشی که زده آنلاک
بالاش زده unlocked

hamed58
2014-11-24, 08:08 PM
اگه هم آنلاک باشه ، مرحله پنجم اون پست رو انجام بده

masoud_tu
2014-11-24, 08:11 PM
یاهو ندارم
اما این ایمیلم
masoud.molaeipour@gmail.com
واقعا مشکلم جدی دو روز گوشیم از کار افتاده

hamed58
2014-11-24, 08:16 PM
تلفنی نمیشه ، چون باید دستوراتی رو تایپ کنی،

مرحله 5 رو انجام بده (ساختن پوشه و دانلود فایلهای مورد نیاز)
- گوشیتو خاموش کن - ولوم پایین + پاور
-انتخاب فست بود و رفتن به محیط فست بوت
-گوشیتو وصل کن به کامپیوتر (بهتره کابلو پشت کیس بزنی) - اکه همه چی درست باشه تو گوشیت میزنه usb mode

masoud_tu
2014-11-24, 08:33 PM
این کاری هم که فرمودین رو انجام دادم
توی cmd هم زد موفقیت آمیز اما اون صفحه که عکسش رو گذاشته نیومد(که بالاش قفل باز شده)شاید به خاطر این باشه که قبلا آنلاک شده
اما باز ریست کردم همچنان روی htc مونده
چیکار کنم؟

hamed58
2014-11-24, 08:37 PM
لینک فایل بوت خرابه.نمیتونم دانلود کنم گوشیم روی htc گیر کرده.لطفا اصلاح کنیییید

از اینجا دانلود کنید (http://uploadboy.com/8rqjau0kul5e.html)

hamed58
2014-11-24, 08:43 PM
عزیزم بهت که گفتم فقط مرحله ی پنجو انجام بده
همینکه رفتی تو محیط cmd این دستور رو کپی و پیست کن و اینتر بزن :(((( برای رفتن به محیط cmd درویندوز 7 در پوشه مورد نظر ( پوشه ایی که ساختی بنام android ) دکمه SHIFT را نگه داشته راست کلیک کنید و گزینه OPEN COMMAND WINDOW رو انتخاب کنید))))))

Fastboot getvar version-main

نسخه Main دستگاه رو نشون می ده

برای مثال کد بدست امده برای گوشی من از طریق فستبوت:
.

http://up2.ir-tci.org/filestore/30/eRm4Q1XGi4.version-main.jpg._
اون version-main بیلد نامبرته


بنظرم برنامه team viewer
رو دانلود کن تا خودم برات انجامش بدم

masoud_tu
2014-11-24, 08:51 PM
آها.الان متوجه شدم
خب الان انجام دادم
version main:1.32.707.2

hamed58
2014-11-24, 08:56 PM
آها.الان متوجه شدم
خب الان انجام دادم
version main:1.32.707.2
عکس اون صفحه رو برام بزار

masoud_tu
2014-11-24, 09:01 PM
600384

hamed58
2014-11-24, 09:04 PM
600384

درسته ، بصبر تا فایل های مربوط به گوشیتو پیدا کنم

hamed58
2015-05-07, 07:20 AM
باز همین مشکل برای گوشی خودم پیش افتاد لینک فایل بوت رو ندارم .نمیتونم دانلود کنم گوشیم روی htc گیر کرده.هرکی فایلش رو داره بزاره برای دانلود

royayeabi8
2015-06-28, 04:49 AM
version main:1.32.707.2 ممنون میشم لینک فایل بوت بهم بدین

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید گوشی رو فکتوری ریست کردم wip هم کردم دیگه بالا نیومد رو لوگوی htc گیر میکنه چند تا رام استوک هم دانلود کردم از طریق ریکاوری نشد بریزم با ruu نتونسم نشد ممنون میشم کمکم کنید
unlocked
m4_u pvt ship s-on rl
hboot-2.19.0000
radio-1.20.40d.00.22
opendsp-v13.2.0268.0620
os-1.32.707.2
emmc-boot 1024
auy 26 2013-1 ]14.0
ممنون میشم کمک کنید پوشی امانت بود پرفتم درست کنم اینطوری شد

samsia30
2015-08-18, 12:57 PM
با سلام فایل فایل بوت موجود نیست ممنون میشم لینک را اصلاح کنید

meisam.590
2016-04-19, 09:37 AM
C:\ADB 1.0.31>fastboot getvar version-main
version-main:
finished. total time: 0.003s
وقتی میخوام ورژن main رو بفهمم اینجوری میزنه چیکارش باید بکنم؟