PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ندادن اسم کنتاک ها در بلک بری z10



hanirayan
2014-09-09, 04:28 PM
با سلام خدمت دوستان واساتید

یک گوشی بلکبری دارم وقتی که شماره ای رو ذخیره میکنم وطرف زنگ که میزنه اسم شماره رو نمی نویسه

در کل بگم که بین شماره 0912 و 98912+ تفاوت ایجاد میکنه و باید نام طرف رو دوبار سیو کرد یک بار با 0912 و یک بار هم با98912+

از دوستان خواهش میکنم راهنمایی فرمایید

mohsenshal
2014-09-09, 11:52 PM
با سلام خدمت دوستان واساتید

یک گوشی بلکبری دارم وقتی که شماره ای رو ذخیره میکنم وطرف زنگ که میزنه اسم شماره رو نمی نویسه

در کل بگم که بین شماره 0912 و 98912+ تفاوت ایجاد میکنه و باید نام طرف رو دوبار سیو کرد یک بار با 0912 و یک بار هم با98912+

از دوستان خواهش میکنم راهنمایی فرمایید


دوسا عزیز این مسئله برا بلکبری طبیعیه شما شماره هایی که ارتباط بیشتر باهاشون داری رو ادیت کن +98 رو اضافه کن - خودت البته می دونی چیکار کنی - جای نگرانی نیست

boyka
2014-09-10, 06:19 PM
یه کار می تونید انجام بدید بزارید اول دوستانتون بهتون زنگ بزنند بعد اون شماره رو سیو کنید دیگه راحت هم اسمش میاد هم مسیج که میده با نام مخاطب میاد

soheilhpl
2014-09-12, 10:44 AM
آقا راهش اینه که یه فاصله بین +98 و شماره بذاری..اینجوری:
912 98+

hanirayan
2014-09-14, 10:36 PM
با تشكر از همه دوستان

lordqasnax
2014-09-21, 08:36 PM
بهترین راه اینه که همه کانتکتس رو توی یه فایل export کنین
فک کنم با بلک بری نشه با یه گوشی دیگه این کارو کنید
بعد فایل رو تو کامپیوتر با notepad باز کنید و کد هارو replace all konid
مثلا:
0912 >> +98912
هفت هشت تا کد بیشتر نیست که
0910
0912
0919
0920
0921
0930
0932
0933
0935
0936
0937
0938
0939
021
حالا من تهران رو فرض کردم فرقش فقط 021 و 0912 ه

kav666
2014-09-23, 02:15 AM
Smart Dialing رو فعال کن و کد +۹۸ رو وارد کن، مشکل حل می‌شه. منم این مشکل رو دارم ولی‌ smart dialing تو این نسقه از فیرمور نیست که من دارم و حوصله آبدیت ندارم، ولی‌ تو همهٔ بلک بری هام این کارو می‌کردم

masoud_oxo
2014-10-05, 10:39 PM
Smart diling kojast ??

masoud_oxo
2014-10-05, 10:39 PM
Smart Dialing رو فعال کن و کد +۹۸ رو وارد کن، مشکل حل می‌شه. منم این مشکل رو دارم ولی‌ smart dialing تو این نسقه از فیرمور نیست که من دارم و حوصله آبدیت ندارم، ولی‌ تو همهٔ بلک بری هام این کارو می‌کردم

smart diling kojast?

Catalan007
2014-10-06, 07:30 PM
در قسمت زير موجوده اما بنده شخصا تمام اين تنظيمات و حتي تنظیمات تخصصي تر براي كد بين المللي و.. رو انجام دادم اما درست نشد. احتمالا در آپدیت هاي جديد تر اين مشكل حل بشه.
Phone > settings > smart dialing #

Sent from my Z10 using Tapatalk

shahab90
2014-10-30, 07:24 PM
بهترین کار اینه :
تمام کانتکت رو تو gmail ایمپورت کنید
بعد از همون جی میل اکسپورت کنید
تمامی کانکنت های جی میل و پاک کنید
فایلی که اکسپورت کردید با نوت پد باز کنید
replace aall رو بزنید یکی یکی کد ها رو مثلا 0935 به +98935 تغییر بدید
زیاد نیست سر 2 دقیقه انجام میشه
کد ها اگه میخواین :
0935.0936.0937.0938.0939.0930.0921.0901.0933.0931. 0932.0911.0912.0913.0914.0915.0916.0917.0918.0919. 0920