PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت honor c3



italianboy
2014-09-07, 12:49 AM
سلام خدمت سروران محترم
من این گوشی رو (honor c3)
با برنامه vroot روت کردم
اما الان میخوام برنامه freedom رو استفاده کنم میگه کامل روت نشده
خیلیها این مشکل دارن
اما هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
اگه میدونید کمک کنید
مرسی:dadad4::dadad4:

01شئهد
2014-09-07, 11:57 PM
سلام خدمت سروران محترم
من این گوشی رو (honor c3)
با برنامه vroot روت کردم
اما الان میخوام برنامه freedom رو استفاده کنم میگه کامل روت نشده
خیلیها این مشکل دارن
اما هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
اگه میدونید کمک کنید
مرسی:dadad4:
داداش سلام
چطور روت کردی من با VROOT انجام میدم اخرش یه کدی میخواد اونو از کجا گیر اوردی
باور کن تمام فروم ها رو گشتم خیلی احتیاج دارم قربونت برم یه کاری کمکی ممنون

italianboy
2014-09-08, 01:17 AM
داداش سلام
چطور روت کردی من با VROOT انجام میدم اخرش یه کدی میخواد اونو از کجا گیر اوردی
باور کن تمام فروم ها رو گشتم خیلی احتیاج دارم قربونت برم یه کاری کمکی ممنون

سلام
با vroot 1.7.8
فقط این ورژن میتونه روت کنه
کد هم نمیخواد

01شئهد
2014-09-09, 04:22 AM
سلام
با vroot 1.7.8
فقط این ورژن میتونه روت کنه
کد هم نمیخواد
ممنون داداش روت شد ایول خدا خیرت بده
منم مشکل تو رو دارم برای freedom تو xda چهار روش بود تست کردم نشد از لوکی پچر و روت دوباره آپدیت و... سوپریوزر نصب نمیشه و الان که من دارم اینو مینویسم خودم تو xda پرسیدم و اونا هم موندن فقط یه جا خوندم تو ورژن جدید vroot درست میشه چون آنر 3C جدیده و ... اگه خبری شد همینجا میزارم
شما هم اگه خبری شد بزارید منتظریم

italianboy
2014-09-10, 05:13 PM
با برنامه vroot 1.7.9
روت کردم بازم مشکل داره

01شئهد
2014-09-28, 01:09 PM
با برنامه vroot 1.7.9
روت کردم بازم مشکل داره

سلام دوستان عزیزی که بعد روت گوشیشون نمیتونن با فریدام آیتم پولی بخرن بلاخره تونستم راه حلی پیدا کنم

همین اول یه انتقاد بکنم از انجمن ها نه تنها اینجا بلکه اکثر انجمن های اندروید 90 درصد جواب دادن هاشون از سایت xda هستش این بد نیست چون جبران بلد نبودن زبان رو میکنه ولی خوب کار انجمن هم فکری هستش بگذریم...

این روش بدون ذکر منبع ممنون میباشد!

اولین کار باید به نت وصل بشید و قند شکن هم باشه و نسخه کرک شده گوگل پلی رو نصب کرده باشید
خوب با توجه به یکی شدن لوکی پچر و فریدام (سازنده مشترک دارن) اول شما باید فریدوم رو نصب کنید بعد آخرین نسخه لوکی پچر رو نصب کنید حالا فریدم رو حذف کنید (البته با نصب لوکی پچر به تنهایی هم جواب گرفتیم ولی نه همه بازی ها و همه دستگاها بهتر ه مثل اموزش عمل کنید)
خوب الان لوکی پچر رو باز کنید بازی رو با لوکی پچر اجرا کنید و روی ایتم خرید تب کنید یه کادر مشکی باز میشه تو تا نوشته داره که شما باید این دوتا تیک بزنید و اوکی کنید حله ایتم خریداری شد و اصلا به گوگل پلی و ... نمیره فرتی آیتم الماس یا هرچی که باشه اضافه میشه

نکته: به پیغام خطاو سوال و.... اینا که با اجرا لوکی پچر روبرو میشید دقت نکنید مشکلی ایجاد نمیکنن

نکته : اگه سوالی بود به جیمیلم بفرستید 01aminahmadi@gmail.com (01aminahmadi@gmail.com)
دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه تو xda هم مطرح کنن گناه دارن ایقد کمک ما کردن حالا گیر همین موضوع هستن :iran:

saeid_ghez
2014-10-18, 12:57 PM
دوستان من با root genus روت کردم روت شد. برنامه KingUser اومده ک کار همون **** یوزرو انجام میده

hasangholi
2015-08-17, 07:41 AM
سلام من با استفاده از kingoroot نسخه تحت ویندوز انجام دادم روت شد منتهی بعد از ریستارت مجددا به حالت اول برگشت بعد از چند بار روت کردن خوشبختانه بطور کامل روت شد. حتی یک تبلت چینی داشتم (gpad730) که براحتی با این نرم افزار روت شد. http://kingoroot.org/kingo-root/#.VdH5Y0IZDZo