PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمککککک!!!! فراموش کردن رمز



rezaya94
2014-09-03, 05:12 AM
سلام دوستان
یه گوشی xperia v دارم ولی رمز گوشی رو فراموش کردم. جیمیل هم روش نصب نکردم که بتونم از اون طریق وارد گوشی بشم. راه های زیادی رو هم انچام دادم ولی به نتیجه نرسیدم از جمله این که دکمه روشن کردن رو با دکمه ولوم نگه داری تا بره تو تنظیمات اندروید و نتیجه نداد. امیدوارم شما دوستان بتونید کمکم کنید

yyyy
2014-09-03, 05:56 AM
گوشی روت هست؟
Usb debug فعاله؟
رکاوری نصبه؟

frozen01
2014-09-03, 06:32 AM
برو تو کار فاکتوری ریست..

sepide_as
2014-09-03, 09:13 AM
گوشی رو یا باید انلاک بوت لودر کنی که همه چیزش پاک میشه الگو هم برداشته میشه یا باید فلش کنی .

C Y R E S
2014-09-03, 09:56 AM
اگه usbdebugging از قبل فعاله android multi tool رو دانلود و نصب کن و بازش کن،یه قسمت داره delete pattern/pin
اگر هم کار نکرد و اطلاعاتت مهم نیست رام رسمی فلش کن
اگر اطلاعاتت خیلی مهمه یه روش پیچیده بهت میگم از طریق fastboot و دستورات adb میشه یه کارهایی کرد ولی نسبتا پیچیده س...

瓦希德
2014-09-03, 12:57 PM
اگه ریکاوری نصبه روش گوشیتو خاموش کن
5 sec صبر کن وقتی sony -logo_ رو آورد دکمه کم کردن صدا )volum down( رو بزن تا بره تو ریکاوری و گوشیتو وایپ کن
وگر نه اگه بلدی با فلش تول کار کنی با اون فلشش کن
در غ یر این صورت اگه گوشیتو دوس داری ببر بده به یه نرم افزار کار مجرب

瓦希德
2014-09-03, 01:17 PM
اگه usbdebugging از قبل فعاله android multi tool رو دانلود و نصب کن و بازش کن،یه قسمت داره delete pattern/pin
اگر هم کار نکرد و اطلاعاتت مهم نیست رام رسمی فلش کن
اگر اطلاعاتت خیلی مهمه یه روش پیچیده بهت میگم از طریق fastboot و دستورات adb میشه یه کارهایی کرد ولی نسبتا پیچیده س...
اون برنامه واسه گوشیای سونی بدرد نمیخوره. آیا شما تونستی با اون حتی گوشی سونی رو وایپ کنین؟ چه برسه به اینکه پترن باز کنین!

rezaya94
2014-09-03, 04:24 PM
اگه ریکاوری نصبه روش گوشیتو خاموش کن
5 sec صبر کن وقتی sony -logo_ رو آورد دکمه کم کردن صدا )volum down( رو بزن تا بره تو ریکاوری و گوشیتو وایپ کن
وگر نه اگه بلدی با فلش تول کار کنی با اون فلشش کن
در غ یر این صورت اگه گوشیتو دوس داری ببر بده به یه نرم افزار کار مجرب


فکر نکنم ریکاوری نصب باشه چون منکه ریکاوری نکردم. این کاری رو هم که گفتین انجام دادم اتفاقی نیوقتاد. نرم افزار کار مجرب چون سوید زندگی میکنم اگه ببرم باید برم نمایندگی که اون هم کلی هزینش میشه. با فلش تول نشد اخه اون گزینه usb d..... فعال نیست متاسفانه

rezaya94
2014-09-03, 04:27 PM
نه دوست عزیز گوشی روت نیست.
usb debug هم فعال نیست.
ریکاوری هم نصب نیست متاسفانه

rezaya94
2014-09-03, 04:31 PM
برو تو کار فاکتوری ریست..
چطوری اینکار رو انجام بدم دادا؟؟؟:33_002:

rezaya94
2014-09-03, 04:33 PM
اگه usbdebugging از قبل فعاله android multi tool رو دانلود و نصب کن و بازش کن،یه قسمت داره delete pattern/pin
اگر هم کار نکرد و اطلاعاتت مهم نیست رام رسمی فلش کن
اگر اطلاعاتت خیلی مهمه یه روش پیچیده بهت میگم از طریق fastboot و دستورات adb میشه یه کارهایی کرد ولی نسبتا پیچیده س...


usbdebugging فعال نیست دادا. اطلاعاتش هم مهم نیست برام . میشه لطفا راه رو آموزش بدی ؟؟؟:33_002:

C Y R E S
2014-09-03, 08:34 PM
اون برنامه واسه گوشیای سونی بدرد نمیخوره. آیا شما تونستی با اون حتی گوشی سونی رو وایپ کنین؟ چه برسه به اینکه پترن باز کنین!
متاسفانه قسمت نشده روی سونی تست کنم ولی روی سامسونگ و برندهای چینی به راحتی کار میکنه،قسمت شه تست میکنم و احتمالا جواب بده،جواب هم نده از طریق فست بوت میشه یه کارهایی کرد که بسته به ورژن آندروید داره.......

C Y R E S
2014-09-03, 08:39 PM
usbdebugging فعال نیست دادا. اطلاعاتش هم مهم نیست برام . میشه لطفا راه رو آموزش بدی ؟؟؟
:33_002:
به این تاپیک مراجعه کنید
اگر جایی براتون نامفهوم بود بگید تا راهنمایی تون کنم
[Official Rom] - [Xperia V] - تایپیک رام های رسمی اکسپریا V - اندروید 4.3 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=226738)

rezaya94
2014-09-03, 09:59 PM
به این تاپیک مراجعه کنید
اگر جایی براتون نامفهوم بود بگید تا راهنمایی تون کنم
[Official Rom] - [Xperia V] - تایپیک رام های رسمی اکسپریا V - اندروید 4.3 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=226738)


این ارور رو میده
:15:
http://s27.postimg.org/mgb3zmxk3/IMG_1237.jpg

rezaya94
2014-09-03, 10:03 PM
in erorr

C Y R E S
2014-09-03, 11:48 PM
این ارور رو میده
:15:
http://s27.postimg.org/mgb3zmxk3/IMG_1237.jpg
لینک عکستون فیــلتره...

از پوشه ی Driver در محل نصب فلش تول درایورها رو نصب کردین؟نصبش کنید سیستم رو ریست کنید درست میشه

瓦希德
2014-09-05, 04:03 PM
داداش تو پوشه برنامه فلش تولز یه پوشه هست به اسم درایور داخل اون یه فایل exe هست به این اسم ggsetup اون رو اجرا کن اجراش کنی درایور گوشیت نصب میشه البته موقع اجرا چند تا گزینه میده بهت
تیک مربوط به مدل گوشیتو انتخاب کن بعد نصب کن


موقع فلش کردن هم
اول کابلو در بیار
باطریو در بیار بعد جا بزن
دکمه کم کردن صدا رو بگیر
کابلو وصل کن
ممکن نیست فلش نشه دیگه