PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : -مهم- برای اولین بار در ایران حل مشکل تعویض فریمور و ریستور کردن بک آپ ورژن دیگه روی ورژن جدید



mohsenshal
2014-08-13, 12:08 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز امروز می خوام یه آموزش کاربردی براتون بذارم که خیلی به دردتون می خوره البته بعضی از دوستان شاید هنوز به این مشکل بر نخورده باشند اما بقیه دوستان که زود به زود فریمور عوض می کنند حل این مشکل براشون خیلی ارزشمنده.
همونطور که همتون می دونید وقتی فریموری عوض می کنید و از ورژن قبلی (دفترچه شماره تلفن-اس ام اس - و نوت پدها و سایر تنظیمات شخصی- حتی نرم افزارهای بلکبری ) بک آپ گرفته باشید دیگه در ورژن جدید به دردتون نمی خوره چون فقط روی همون ورژن قبلی ریستور میشه.

خب حالا می خوام بهتون آموزش بدم که با خیال راحت تمام اطلاعاتی که از ورژن قبلی بلکبری 10 تون بک آپ گرفته اید رو روی هر ورژنی که دوست دارین ریستور کنین :400:

1- این نرم افزار رو دانلود و نصب کنید http://www.downloadha.com/1389/08/%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7-7zip-9-20-fi/
2- از اطلاعات گوشیتون بک آپ بگیرید - یا فول بک آپ یا فقط تنظیمات که شامل شماره تلفن ها و اس ام اس ها یا حتی کال هیستوری و همچنین تمام تنظیمات و هرچیزی که مربوط به خودتون میشه -یا اگه دوستدارین فقط از نرم افزارها بک آپ بگیرین
3- پس از نصب فریمور جدید ابتدا فایل بک آپتون که پسوندشbbb هست رو با نرم افزار 7z اکستراکت کنید مانند تصویر

599238


حالا شما 3 تا فایل دارید مانند تصویر - وبعد قایل manifest.xml رو با نرم افزار notepad باز کنید مانند تصویر زیر عمل نمایید پس از اینکه عدد نمایش دهنده ورژنی که بک آپ گرفته اید را با عدد ورژن جدید تعویض نمودید فایل notepad را ببندید



599241
پس از ذخیره فایل notepad اون 3 تا فایلی که توسط نرم افزار 7zip اکستراکت کردید را باید مجدد توسط نرم افزار 7zip فشرده نمایید اما با این تفاوت که پس از فشرده سازی پسوند فایل شما زیپ می باشد (مانند تصویر عمل نمایید)



599242



حالا نوبت آن رسیده که فایل فشرده شده توسط نرم افزار 7zip را به فایل بک آپ تبدیل نمایید (باید پسوند فایل را عوض نمایید) مراحل زیر را طی نمایید

599243


حالا باید نام و پسوند فایل را از Redzed.zip به Redzed.bbb تغییر دهید


اگر تمام مراحل را طبق توضیحات و آموزش طی نمایید عملیات با موفقیت انجام شده و با خیال راحت می توانید فایل نهایی را روی فریمور جدیدی که نصب نموده اید ریستور نمایید .


(( کپی فقط با ذکر منبع))

talalstuvs
2014-08-13, 07:32 PM
سلام من این راوش رو نمی دونستم ورژن عوض کردم دوباره بک اپ restore کردم ههی شماره پاک شودن فقد نرم افزار اومدن . فاهل بک پک رو دارم الان باید چیکا کنم کی contact دوباره تو گوشی restore بشم . لطفا رهنمانی کند .

mohsenshal
2014-08-13, 10:12 PM
سلام من این راوش رو نمی دونستم ورژن عوض کردم دوباره بک اپ restore کردم ههی شماره پاک شودن فقد نرم افزار اومدن . فاهل بک پک رو دارم الان باید چیکا کنم کی contact دوباره تو گوشی restore بشم . لطفا رهنمانی کند .


سلام دوست عزیز این روش برای اولین بار تو ایران آموزش میدم خیلی بدرد بخور و عالیه من خودم چندین بار روی چند ورژن تست کردم و 100% جواب میده - شما طبق آموزس مراحل و انجام بده مشکلت حل میشه - من خودم همیشه 2 تا بک آپ می گیرم 1- بک آپ تنظیمات که مربوط به شماره های دفتر تلفن -اس ام اس -آلارم ها - یاداشتها و ... میشه
2- فول بک آپ که شامل نرم افزارها و عکس و فیلم میشه

شما به من بگو چه بک آپی گرفتی تا بتونم راهنماییت کنم اگر از روش بالا نتونستی مکلت رو حل کنی -

سوالی بود در خدمتم

farsham
2014-08-14, 09:30 AM
عزیز سلام
شما بگو من چجوری فقط بک اپ contact بگیرم
همه گزینه هارو داره بجز کنتاکت

mohsenshal
2014-08-14, 06:26 PM
عزیز سلام
شما بگو من چجوری فقط بک اپ contact بگیرم
همه گزینه هارو داره بجز کنتاکت

سلام
دوست عزیز برای بک آپ گرفتن از contact موقعی که می خواهید بک آپ بگیرید فقط باید گزینه custom backup را انتخاب کنید و بعدش گزینه setting که فقط از شماره تلفن ها و اس ام اس ها و نون پدها و .... بک آپ می گیره طبق تصویر انجام دهید(

599264 موفق و پیروز باشید

soheilhpl
2014-08-16, 11:17 AM
محسن جان عالی بود

soheilhpl
2014-08-16, 11:23 AM
فقط یه سوال داشتم..میشه دو تا بکاپ مختلف رو همزمان رو گوشی ریستور کرد جوری که برنامه های هر دوتا بکاپ بیاد رو گوشی ؟؟

mohsenshal
2014-08-18, 11:43 AM
فقط یه سوال داشتم..میشه دو تا بکاپ مختلف رو همزمان رو گوشی ریستور کرد جوری که برنامه های هر دوتا بکاپ بیاد رو گوشی ؟؟


سلام دوست عزیز - بعید می دونم فعلا امکان باشه مگر اینکه بتونم فایل بکاپ رو هک کنم اگر به نتیجه رسیدم حتما به اطلاع می رسونم- شما وقتی فایل بک اپ رو ریستور می کنید کلا جانشین اطلاعات قبلی میشه پس همزمان نمی تونید 2 تا فایل بک آپ را ریستور کنید .

موفق و پیروز باشید

soheilhpl
2014-08-19, 12:39 AM
با چندتا بکاپ از ورژن های مختلف امتحان کردم اما فقط تماس ها و پیام ها ریستور شد با اینکه فول بکاپ گرفته بودم

mohsenshal
2014-08-19, 06:35 PM
با چندتا بکاپ از ورژن های مختلف امتحان کردم اما فقط تماس ها و پیام ها ریستور شد با اینکه فول بکاپ گرفته بودم


دوست عزیز شما وقتی فول بک آپ گرفتید آیا نرم افزارهای اندروید هم رو گوشیتون نصب بود ؟ نرم افزار بلکبری که از سایت بلکبری ورلد دانلود کرده بودید چطور؟

soheilhpl
2014-08-20, 02:32 AM
دوست عزیز شما وقتی فول بک آپ گرفتید آیا نرم افزارهای اندروید هم رو گوشیتون نصب بود ؟ نرم افزار بلکبری که از سایت بلکبری ورلد دانلود کرده بودید چطور؟
آره هم اندروید داشتم هم بلکبری ورلد اما هیچ کدوم نمیومد

mohsenshal
2014-08-20, 11:19 AM
آره هم اندروید داشتم هم بلکبری ورلد اما هیچ کدوم نمیومد

دوست عزیز معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که برنامه های اندروید نصب کردید - یعنی وقتی بک آپ می گیرید نرم افزارهای اندروید ریستو نمیشه فقط برنامه های بلکبری ریستور میشه
شما مجدد تست کن

soheilhpl
2014-08-22, 04:25 AM
چه بد!! چون اکثر بچه ها نرم افزارها و بازی های اندروید رو گوشیاشون دارن

mohsenshal
2014-08-22, 10:21 AM
چه بد!! چون اکثر بچه ها نرم افزارها و بازی های اندروید رو گوشیاشون دارن

بعله دوست عزیز شاید تو ورژن 10.3 این مشکل حل بشه-


یک راه وجود داره برای برگرداندن برنامه های اندروید این راه هم ابداعیه خودمه -

اونم اینه که وقتی بک آپ را ریستور می کنید (بک آپی که از برنامه های اندروید گرفته اید) مجدد همان برنامه های اندروید را که قبل بک آپ نصب کرده بودید مجدد نصب کنید - مشکلتون حل میشه - چون فایلهای دیتا ی برنامه های اندروید تو بک آپ موجود هست شما با نصب مجدد آیکون اون برنامه ها رو کنار بقیه برنامه ها ی بلکبری میارید مجدد - نتیجه را اعلام کنید-

موفق و پیروز باشید

soheilhpl
2014-08-22, 11:51 PM
بعله دوست عزیز شاید تو ورژن 10.3 این مشکل حل بشه-


یک راه وجود داره برای برگرداندن برنامه های اندروید این راه هم ابداعیه خودمه -

اونم اینه که وقتی بک آپ را ریستور می کنید (بک آپی که از برنامه های اندروید گرفته اید) مجدد همان برنامه های اندروید را که قبل بک آپ نصب کرده بودید مجدد نصب کنید - مشکلتون حل میشه - چون فایلهای دیتا ی برنامه های اندروید تو بک آپ موجود هست شما با نصب مجدد آیکون اون برنامه ها رو کنار بقیه برنامه ها ی بلکبری میارید مجدد - نتیجه را اعلام کنید-

موفق و پیروز باشید
متوجه نشدم محسن جان

mohsenshal
2014-08-27, 02:04 PM
متوجه نشدم محسن جان


دوست عزیز - منظور اینه که اون بک آپی که از نرم افزار و شماره تلفنهات و... گرفتی رو ریستور کن- خب حالا بعد از اینکه ریستور کردی همون نرم افزارهای اندرویدی که قبلا نصب بوده رو مجدد نصب کن- احتمال زیاد دوباره بشه مثل قبل

- چون فایل دیتای نرم افزارهای اندروید ریستور میشه تو گوشی

mohsenshal
2014-10-07, 10:00 AM
چه بد!! چون اکثر بچه ها نرم افزارها و بازی های اندروید رو گوشیاشون دارن


سلام دوست عزیز همانطور که بهتون قول داده بودم راه حل مشکل شما رو پیدا کردم آموزششو توی این پست می تونید دنبال کنید آموزش بک آپ و ری استور نرم افزارهای اندروید توسط بلکبری لینک -برای اولین بار در ایران (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=233618&p=1926542#post1926542)

mohsenshal
2014-10-30, 01:02 PM
دوستان سوال یا مشکلی بود در خدمتم

puriya_mn
2014-11-23, 01:19 PM
سلام دوست عزیز، من فریمور عوض کردم و الان اومده روی software update و بالا نمیاد :( حالا باید چیکار کنم؟

mohsenshal
2014-11-30, 10:52 PM
سلام دوست عزیز، من فریمور عوض کردم و الان اومده روی software update و بالا نمیاد :( حالا باید چیکار کنم؟


سلام دوست عزیز -لطف کن مشکلتو واضح تر عنوان کن -یعنی چی اومده روی software update بالا نمیاد؟

اگه منظورت اینه که بعد از نصب روی مرحله software update از مراحل اکتیو کردن مونده و بالا نمیاد - باید یه فریمور دیگه نصب کنی چون اون فریمور مشکل دار هست- اگه مشکلت غیر اینه واضح تر توضیح بده

dr.mehdi
2014-12-02, 01:41 AM
داداش من ورژن گوشیم 10.2 بود الان آپدیت کردم به 10.3.1.1154 همه مراحل پست 1 هم انجام دادم ...فایلو اکستراکت کردم با نوتپد باز کردم ورژن رو 10.3.1.1154 گذاشتم ....زیپ کردم و بعدم به bbb فرمت رو تغییر دادم..اما ریستور نمیشه؟؟؟؟چکار کنم؟؟کلییییی نرم افزارو فایله مهم داشتم؟؟؟یعنی چی؟؟؟
ارور رو تو عکس میبینید600434

dr.mehdi
2014-12-02, 09:45 AM
آقا دمت گرم درست شد...مشکلو پیدا کردم...بلکبری آیدی رو باید بعد از آپدیت وارد کنی تا بشناسه بکاپ قبلیو....خیلی عالی بود مرسی....ورژن 10.3.1.1154 هم که عاااالی شده عااالی

mohsenshal
2014-12-06, 02:32 PM
دوستان روش بک آ\ گیری از نرم افزارهای اندروید رو هم آموزش دادم از اینجا می تونید یادبگیرید مهم - حل مشکل بک آپ از نرم افزارهای اندروید و بلکبری توسط blackberry link - برای اولین بار در ایران (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=233691)