PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : galaxy y s6102



12349
2014-08-09, 01:02 PM
سلام گوشیم گلکسی وای اس 6102 دواس هست دو سیمکارته

حالا من با برنامه Kingo Android root (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D9%88%D8%AA) گوشیم رو روت (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D9%88%D8%AA) کردم روی گوشیم حالا Clockwork recoverymod از کجا پیدا کنم بریزم چند تا تو اموزش روت کردن بود که فکر کردم باید با اون روش روت کنی تا از اون ها استفاده کنی

حالا من از کجا این فایل رو پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید:54:

من بعد روت کردن هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنم زبان گوشیم به فرانسوی تغییر میکنه گوشی رو ریست فکتوری هم کردم باز درست نشد

و سوال دیگم بعضی از برنامه ها هست رو اندروید (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF) های بالاتر نصب میشه ولی رو گوشی من نه با روت (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D9%88%D8%AA) کردن گوشیم ان مشکل ها حل میشه یا باید رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) عوض کنم اگه نیاز به تعویض رام هست چه رامی رو پیشنهاد میکنید چون من قبلا یکبار گوشی رو روت کردم و رام کاستوم زدم گوشی سرعتش اومد پایین هنگ کرد با اودین (http://wiki.*********.ir/index.php/Odin) فلش کردم

و سوال سومم برنامه هایی رو که به رم بیشتری نیاز دارند و رم گوشی من پایین هست میشه نصب کرد تا بدون هنگی کار کنه

ممنون از همه دوستان که پاسخ میدن:6_002:

12349
2014-08-09, 03:23 PM
کسی نیست جواب بده

dark_boy99
2014-08-09, 03:30 PM
با سلام خدمت شما
نظر من اینه که رام رسمی نسخه mea که فارسی رو هم داره بگیر و با نرم افزار odin فلش کن
موفق باشی
به تاپیک زیر مراجعه کن برا فایل ها
مهدی جان عزیز زحمتش کشیده
دانلود فیرمور Galaxy Y Duos S6102 _*فارسی* (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=174668)

12349
2014-08-09, 04:40 PM
ممنون
با این ادرس که دادید با هر روشی برم درسته در ان تاپیک چند روش مختلف گفتن


بعدش برای روت گوشی از چه روشی استفاده کنم تا سو پر یوزر و Clockwork recoverymod اخرین ورژن باشه

dark_boy99
2014-08-09, 04:57 PM
شما وقتی با ادین فلش بزنی و آخرین فایل فلش هاور هم داشته باشی دیگه نیازی به کلک ورک نداری اتومات آخرین ورژن میشه فقط برا روتش از ی نرم افزار خوب استفاده کن
تو انجمن بگرد پیدا میکنی

12349
2014-08-09, 05:05 PM
من گوشی رو یکی دوبار خاموش روشن کردم مشکل درست شد یعنی بعد روشن خاموش کردن دیگه زبان عوض نمیشه

من که با نرم افزار Kingo Android root (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D9%88%D8%AA) روت کردم گوشیم رو نیاز به نصب ریکاوری دارم یا نه Clockwork recoverymod

و من اخرین ورژن **** یوزر و Clockwork recoverymod رو از کجا برای گوشیم دانلود کنم

ممنون

dark_boy99
2014-08-09, 10:57 PM
اگه مشکلت حله دیگه نیازی نداری