PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش عبور از محدودیت (ف.ی.ل.ت.رینگ)برای os10



tapesh95
2014-07-28, 10:03 PM
سلام دوستان از این به بعد میتونید مثل بقیه گوشی ها از قند شکن روی گوشی بدون هیچ دردسری استفاده کنید و محدودیت های گوشی برای ایران رو بردارید
این روش برای اولین بار توسط خود من قرار داده میشه و کاملا هم تست شده
برای این کار مراحل زیر رو قدم به قدم طی کنید

1. ابتدا از سایت your digital یه اکانت IKEV2 خریداری کنید.
لینک خرید اکانت (http://www.yourdigital.cc/)

2.فایل تنظیمات Certificate رو از اینجا (http://support.yourdigital.org/l.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yourdigital.cc%2Fike.ce r&auth=e30c9ae4f24127581949fdce7186ce27)یا از 599062 دانلود کنید.


3.حالا وارد آدرس زیر در گوشی شوید

setting>security and privacy>certificates


599063
روی + موجود در پایین صفحه کلیک کنید
و فایل تنظیمات رو که دریافت کردید انتخاب کنید

599064
تیک هر دو گزینه رو مانند تصویر بزنید و next رو بزنید.


4.حال شما باید کانکشن قند شکن خودتون رو بسازید
به ادرس زیر بروید


setting>network and connections>v++++++p++++++++n



599065
روی + موجود در پایین صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات مربوط به ساخت کانکشن شوید.
تنظیمات زیر رو به ترتیب انجام بدید.







Profile Name: Your name connection




Server Address: ikev2.kerio1.us



Gateway Type: Microsoft IKEv2 V P N Server



Authentication Type: EAP-MSCHAPv2



Authentication ID Type: Fully Qualified Domain Name



Authentication ID: your V P N username



MSCHAPv2 Password: your V P N password





Gateway Auth Type: PKI



Gateway Auth ID Type: Identity Certificate Distinguished Name



Gateway CA Certificate: kerio1-ikev2-rootCA
5.سیو کنید و تمام.

از این به بعد با خیال راحت بعد از اتصال وای فای خودتون با اتصال این کانکشن بدون محدودیت از بلک بری استفاده کنید وارد مارکت بشید و هر کاری دوست دارید انجام بدهید



599066599067
علامت کلید موجود در بالا نشانه اتصال شماست


نکته : کسانی که از اینترنت آسیا تک استفاده میکنند نمیتوانند از این روش استفاده کنند.

از انجمن میخوام این اموزش رو مهم کنند تا همیشه در دست رس عزیزان باشه.

MY PIN :2BAD65FC





موفق باشید

Mehdi/Sh
2014-07-28, 10:27 PM
سلام
از ایشون واقعا متشکرم بابت آموزششون تست شد و به راحتی میتونید از این روش استفاده کنید.
به دلیل اینکه سایت مذکور اولین سرویس دهنده داخل ایران هست تبلیغ محسوب نمیـــشه اما با
ازدیاد سایت هایی که این سرویس رو ارائه میکنند این سایت از انجمن حذف میشه .
در آخر هم دوباره از ایشون تشکر میکنم که فکر کنم با اطلاع رسانیشون برای اشخاصی که بلکبری
دارند کارو خیلی راحت تر کردند.

Arsal4n
2014-07-28, 11:39 PM
سلام دوستان از این به بعد میتونید مثل بقیه گوشی ها از قند شکن روی گوشی بدون هیچ دردسری استفاده کنید و محدودیت های گوشی برای ایران رو بردارید
این روش برای اولین بار توسط خود من قرار داده میشه و کاملا هم تست شده
برای این کار مراحل زیر رو قدم به قدم طی کنید

1. ابتدا از سایت your digital یه اکانت IKEV2 خریداری کنید.
لینک خرید اکانت (http://www.yourdigital.cc/)

2.فایل تنظیمات Certificate رو از اینجا (http://support.yourdigital.org/l.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yourdigital.cc%2Fike.ce r&auth=e30c9ae4f24127581949fdce7186ce27)یا از 599062 دانلود کنید.


3.حالا وارد آدرس زیر در گوشی شوید

setting>security and privacy>certificates


599063
روی + موجود در پایین صفحه کلیک کنید
و فایل تنظیمات رو که دریافت کردید انتخاب کنید

599064
تیک هر دو گزینه رو مانند تصویر بزنید و next رو بزنید.


4.حال شما باید کانکشن قند شکن خودتون رو بسازید
به ادرس زیر بروید


setting>network and connections>v++++++p++++++++n



599065
روی + موجود در پایین صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات مربوط به ساخت کانکشن شوید.
تنظیمات زیر رو به ترتیب انجام بدید.







Profile Name: Your name connection




Server Address: ikev2.kerio1.us



Gateway Type: Microsoft IKEv2 V P N Server



Authentication Type: EAP-MSCHAPv2



Authentication ID Type: Fully Qualified Domain Name



Authentication ID: your V P N username



MSCHAPv2 Password: your V P N password





Gateway Auth Type: PKI



Gateway Auth ID Type: Identity Certificate Distinguished Name



Gateway CA Certificate: kerio1-ikev2-rootCA
5.سیو کنید و تمام.

از این به بعد با خیال راحت بعد از اتصال وای فای خودتون با اتصال این کانکشن بدون محدودیت از بلک بری استفاده کنید وارد مارکت بشید و هر کاری دوست دارید انجام بدهید



599066599067
علامت کلید موجود در بالا نشانه اتصال شماست


نکته : کسانی که از اینترنت آسیا تک استفاده میکنند نمیتوانند از این روش استفاده کنند.

از انجمن میخوام این اموزش رو مهم کنند تا همیشه در دست رس عزیزان باشه.


موفق باشید












تست شد.عالی بود دست گلت درد نکنه راحتمون کردی از دردسر
فقط یک نکنه اینکه وقتی ایر پلان مد وصل میشی و انتن نداری این روش ج نمیده(البته واسه من اینطوریه شاید برای بقیه درست باشه)
لطفا انتن رو خاموش کنید و بعد ببینید قندشکن وصل میشه؟
من نمیدونم چرا فقط بار اول کانکت شد و دیگه وصل نمیشه؟کلا پاک کردم و دوباره ست کردم اما تایم اوت میده

Mehdi/Sh
2014-07-28, 11:58 PM
نیازی به روشن کردن airplan mode نیست از نوار ابزار بالا روی آنتن tap کنید
تا آنتن برداشته بشه ، با سایت ارائه دهنده خدمات هم مکالمه شــد سعی
بر این شده کیفیت بالا حفظ بشه و با ازدیاد کاربر سرورها هم بروز میشه .
با ارائه این خدمات از سوی دیگر سایت ها نام این سایت از انجمن برداشته
میشه اما فعلا این سایت پیشتاز این سرویس هستند و برای راحتی کاربران
معرفی شده است .

Arsal4n
2014-07-29, 02:19 AM
نیازی به روشن کردن airplan mode نیست از نوار ابزار بالا روی آنتن tap کنید
تا آنتن برداشته بشه ، با سایت ارائه دهنده خدمات هم مکالمه شــد سعی
بر این شده کیفیت بالا حفظ بشه و با ازدیاد کاربر سرورها هم بروز میشه .
با ارائه این خدمات از سوی دیگر سایت ها نام این سایت از انجمن برداشته
میشه اما فعلا این سایت پیشتاز این سرویس هستند و برای راحتی کاربران
معرفی شده است .
مهدی خان روی انتن tap میکنم ولی انتن برداشته نمیشه بلکه نوار نوتیفیکیشن پایین میاد.منظور شما اینه؟

Mehdi/Sh
2014-07-29, 02:29 AM
مهدی خان روی انتن tap میکنم ولی انتن برداشته نمیشه بلکه نوار نوتیفیکیشن پایین میاد.منظور شما اینه؟
599068

mma6485
2014-07-29, 04:32 AM
خیلی خیلی ممنون. مرسی داری داداش...عالی بود رو گوشی من با رایتل جواب داد

mma6485
2014-07-29, 04:49 AM
مهدی خان روی انتن tap میکنم ولی انتن برداشته نمیشه بلکه نوار نوتیفیکیشن پایین میاد.منظور شما اینه؟

قبل از اینکه به wifi وصل بشی یا Data سیم کارتو خاموش کنی باید vpm رو disconnect کنی.
روش disconnect VPM: وارد تنظیمات/ vpm شو بعد روی VPM تپ کن تا quick menu سمت راست ظاهر شه بعد دیس کانکت. در آخر هم به ای فای مورد نظرت وصل شو بعد دوباره VPM رو فعال کن.
ADSL من متاسفانه آسیاتک هس و IKE رو ساپورت نمیکنه :(

arash msf
2014-08-01, 05:10 PM
agha man mizanam conect nemishe mige dns failure

bb10
2014-08-07, 01:30 AM
یعنی واقعا به جامعه بلک بری در ایران کمک شایانی کردین!!!!!!!!!!!:400::ds6a5d::400:
البته در OS 10.3.0.700 کیبورد فارسی وجود داشت(مثله اینکه یه خبرایی هست!!!!!!!!!!!!!!!)
هممون یه امیدی داریم که بلک بری حد اقل blackberry appworld رو بره ما آزاد کنه.

lion1l
2014-08-12, 12:19 PM
599068
این رو کجا بریزیم؟
2.فایل تنظیمات Certificate رو از اینجا (http://support.yourdigital.org/l.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yourdigital.cc%2Fike.ce r&auth=e30c9ae4f24127581949fdce7186ce27)یا از ike.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=599062&d=1406567717) دانلود کنید.

599068

Mehdi/Sh
2014-08-12, 01:59 PM
این رو کجا بریزیم؟
2.فایل تنظیمات Certificate رو از
اینجا (http://support.yourdigital.org/l.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yourdigital.cc%2Fike.ce r&auth=e30c9ae4f24127581949fdce7186ce27)یا از ike.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=599062&d=1406567717) دانلود کنید.
مهم نیست کجا بریزید مهم اینه که طبق مرحله 3
از گوشی پیداش کنید و انتخابش کنید .

Alireza_SG
2014-08-12, 03:32 PM
سلام
از ایشون واقعا متشکرم بابت آموزششون تست شد و به راحتی میتونید از این روش استفاده کنید.
به دلیل اینکه سایت مذکور اولین سرویس دهنده داخل ایران هست تبلیغ محسوب نمیـــشه اما با
ازدیاد سایت هایی که این سرویس رو ارائه میکنند این سایت از انجمن حذف میشه .
در آخر هم دوباره از ایشون تشکر میکنم که فکر کنم با اطلاع رسانیشون برای اشخاصی که بلکبری
دارند کارو خیلی راحت تر کردند.

سلام من هیچ کاری به تبلیغ و اینا ندارم ولی من 4 ماه پیش به ادمین انجمن بلکبری همین سایت پیام خصوصی زدم که یه نگاه به سایت بندازه ، راجب به فیل و اینا واسه Z10 بود
درجا ما رو بن کردن، الان رسما دارن سایت معرفی میکنن
در ضمن دوست عزیز این اولین سایت واسه فیل Z10 نیست
من خودم 6 ماه پیش واسه مشتریام از دوتا سایت ایرانی اکانت میخریدم نامحدود اما 1 ساله

taher.khan
2014-08-24, 03:22 PM
دوستان لطفا به من کمک کنید
من نمیتونم این کارو بکنم
وی---پی---ان اکتیو شد
ولی نه میتونم سایت ف---ر شده برم و نه بلک بری ورلد برام باز میکنه.اینو میگه:
to continue using blackberry world you must upgrade your current version
آپگرید هم میزنم چیزی نمیشه..air plane mode هم فعاله
لطفا کمکم کنید

mohsenshal
2014-08-25, 12:11 AM
دوستان لطفا به من کمک کنید
من نمیتونم این کارو بکنم
وی---پی---ان اکتیو شد
ولی نه میتونم سایت ف---ر شده برم و نه بلک بری ورلد برام باز میکنه.اینو میگه:
to continue using blackberry world you must upgrade your current version
آپگرید هم میزنم چیزی نمیشه..air plane mode هم فعاله

لطفا کمکم کنید


دوست عزيز بايد بلكبري ورلدرو ابكريد كنيد

mohsenshal
2014-08-25, 12:16 AM
دوستان لطفا به من کمک کنید
من نمیتونم این کارو بکنم
وی---پی---ان اکتیو شد
ولی نه میتونم سایت ف---ر شده برم و نه بلک بری ورلد برام باز میکنه.اینو میگه:
to continue using blackberry world you must upgrade your current version
آپگرید هم میزنم چیزی نمیشه..air plane mode هم فعاله
لطفا کمکم کنید

دوست عزيز قندشكنتون حتما بايدك ريو باشه وكرنه. نمي توني وصل بشي به سرور بلكبري

taher.khan
2014-08-25, 02:10 PM
آخه مگه قند شکن کامپیوتر به وی پی ان گوشی ربط داره؟؟ یعنی باید برای کار کردن این وی پی ان قند شکن کر یو تو کامپیوتر فعال باشه؟؟؟؟! اگه میشه این داستان ک ریو توضیح بدین..سه روزه q10 گرفتم ولی هنوز نتونستم وصل بشم به BBW:2:

S0lt@n
2014-08-25, 03:20 PM
اقا ممنون خيلى عالى بود.فقط ميخوذستم ببينم به همين روش هم ميشود os رو آپديت كرد؟

mohsenshal
2014-08-26, 08:45 AM
آخه مگه قند شکن کامپیوتر به وی پی ان گوشی ربط داره؟؟ یعنی باید برای کار کردن این وی پی ان قند شکن کر یو تو کامپیوتر فعال باشه؟؟؟؟! اگه میشه این داستان ک ریو توضیح بدین..سه روزه q10 گرفتم ولی هنوز نتونستم وصل بشم به BBW:2:

سلام دوست عزیز من از مشکل شما سر درنیاوردم یه توضیحاتی میدم شاید جوابتونو گرفتید-
برای اینکه شما بتونید از اینترت بدون ف ی ل ت ر استفاده کنید ( مثلا برای باز کردن سایتهای ف ی ل ت ر شده و یا اکتیو کردن گوشی بعد از وایپ کردن یا نصب فریمور جدید یا حتی باز کردن سایت بلکبری ورلد) باید یه قند شکن ک ر ی و داشته باشید و روی کامپیوترتون نصب کنید و توسط روشهای موجود در سایت اونو شیر کنید( اینترنتی که بدون ف ی ل تر هست) و با گوشیتون استقاده کنید آموزش شیر کردن قندشکن و اکتیو مخصوص بلکبری os10 راحت و کاربردی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=224350).
ک ر ی و نسل جدید قندشکن هاست که هم خوب جواب می ده هم سرعتش عالیه توی تموم قندشکن ها ( چه رایگان ها و چه پولی ها ) فقط با ک ر ی و می تونی از سایت بلکبری ورلد استفاده کنی
آموزش شیر کردن نت بدون ف ی ل ت ر رو می تونی از اینجا استفاده کنی آموزش شیر کردن قندشکن و اکتیو مخصوص بلکبری os10 راحت و کاربردی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=224350) ضمنا شما می تونی قندشکن ک ر ی و حتی مستقیم رو گوشی بلکبری نصب کنی که هم از اینجا می تونی بخری فروشگاه اینترنتی محصولات Your Digital Security Inc (http://www.yourdigital.ch/) و آموزششو برای نصب از اینجا دنبال کنی آموزش IKEv2 در BlackBerry | یور دیجیتال (http://www.yourdigital.ch/help2/?p=1623)

ضمنا بعد از انجام دادن همه اونکارها برای استفاده از نت بدون ف ی لتر و باز کردن بلکبری ورلد حتما حتما باید گوشیت flight mode باشه در غیر اینصورت سایت بلکبری ورلد اپراتور ایران و شناسایی می کنه و اجازه ورود به سایت رو نمی ده-اگر هم حوصله انجام دادن اون کارها رو نداری به نظرم همون نرم افزار های اندروید رو نصب کنی بهتره چون بلکبری ورلد چیزی فراتر از نرم افزارهای اندروید نداره اکثر نرم افزارهای اندروید رو گذاشتن تو سایت بلکبری ورلد

هرجا رو متوجه نشدی بگو تا راهنمایت کنم

موفق و پیروز باشید

mohsenshal
2014-08-26, 08:55 AM
اقا ممنون خيلى عالى بود.فقط ميخوذستم ببينم به همين روش هم ميشود os رو آپديت كرد؟

بله دوست عزیز شما با استفاده از اینترنت بدون فی لتر می تونی فریمورتو آنلاین آپدیت کنی اگر خطا داد گوشی تونو به حالتflight mode بذارید و شارژر رو هم وصل کنید حتما می تونید آپدیت کتید

taher.khan
2014-08-26, 12:38 PM
سلام دوست عزیز من از مشکل شما سر درنیاوردم یه توضیحاتی میدم شاید جوابتونو گرفتید-
برای اینکه شما بتونید از اینترت بدون ف ی ل ت ر استفاده کنید ( مثلا برای باز کردن سایتهای ف ی ل ت ر شده و یا اکتیو کردن گوشی بعد از وایپ کردن یا نصب فریمور جدید یا حتی باز کردن سایت بلکبری ورلد) باید یه قند شکن ک ر ی و داشته باشید و روی کامپیوترتون نصب کنید و توسط روشهای موجود در سایت اونو شیر کنید( اینترنتی که بدون ف ی ل تر هست) و با گوشیتون استقاده کنید آموزش شیر کردن قندشکن و اکتیو مخصوص بلکبری os10 راحت و کاربردی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=224350).
ک ر ی و نسل جدید قندشکن هاست که هم خوب جواب می ده هم سرعتش عالیه توی تموم قندشکن ها ( چه رایگان ها و چه پولی ها ) فقط با ک ر ی و می تونی از سایت بلکبری ورلد استفاده کنی
آموزش شیر کردن نت بدون ف ی ل ت ر رو می تونی از اینجا استفاده کنی آموزش شیر کردن قندشکن و اکتیو مخصوص بلکبری os10 راحت و کاربردی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=224350) ضمنا شما می تونی قندشکن ک ر ی و حتی مستقیم رو گوشی بلکبری نصب کنی که هم از اینجا می تونی بخری فروشگاه اینترنتی محصولات Your Digital Security Inc (http://www.yourdigital.ch/) و آموزششو برای نصب از اینجا دنبال کنی آموزش IKEv2 در BlackBerry | یور دیجیتال (http://www.yourdigital.ch/help2/?p=1623)

ضمنا بعد از انجام دادن همه اونکارها برای استفاده از نت بدون ف ی لتر و باز کردن بلکبری ورلد حتما حتما باید گوشیت flight mode باشه در غیر اینصورت سایت بلکبری ورلد اپراتور ایران و شناسایی می کنه و اجازه ورود به سایت رو نمی ده-اگر هم حوصله انجام دادن اون کارها رو نداری به نظرم همون نرم افزار های اندروید رو نصب کنی بهتره چون بلکبری ورلد چیزی فراتر از نرم افزارهای اندروید نداره اکثر نرم افزارهای اندروید رو گذاشتن تو سایت بلکبری ورلد

هرجا رو متوجه نشدی بگو تا راهنمایت کنم

موفق و پیروز باشید

خیلی ممنون از شما..متوجه شدم
من وی پی انی که تو این تاپیک توضیح داده بود و گرفتم. تونستم BBW برم ولی سایت ها همچنان برام ف---ر بود !
شما هم که گفتین قند شکن ک ریو باید باشه من گیج شدم واسه این IKEV2 چه قند شکنی !!

mohsenshal
2014-08-26, 11:41 PM
خیلی ممنون از شما..متوجه شدم
من وی پی انی که تو این تاپیک توضیح داده بود و گرفتم. تونستم BBW برم ولی سایت ها همچنان برام ف---ر بود !
شما هم که گفتین قند شکن ک ریو باید باشه من گیج شدم واسه این IKEV2 چه قند شکنی !!

دوست عزیز خوشحالم جوابتو گرفتی- قند شکن IKEV2 هم ک ر ی و می باشد که مستقیم رو بلکبری نصب می کنی و از اینترنت بدون محدودیت لذت می بری و البته رو کامپیوترتم می تونی نصب کنی از سایتی که خریداری می کنی آموزش نصب و راه اندازی شو ارائه داده است
موفق و پیروز باشی

mohsenshal
2014-08-26, 11:42 PM
خیلی ممنون از شما..متوجه شدم
من وی پی انی که تو این تاپیک توضیح داده بود و گرفتم. تونستم BBW برم ولی سایت ها همچنان برام ف---ر بود !
شما هم که گفتین قند شکن ک ریو باید باشه من گیج شدم واسه این IKEV2 چه قند شکنی !!



دوست عزیز خوشحالم جوابتو گرفتی- قند شکن IKEV2 هم ک ر ی و می باشد که مستقیم رو بلکبری نصب می کنی و از اینترنت بدون محدودیت لذت می بری و البته رو کامپیوترتم می تونی نصب کنی از سایتی که خریداری می کنی آموزش نصب و راه اندازی شو ارائه داده است
موفق و پیروز باشی

ksi_xi_nt
2014-08-28, 12:06 AM
در کل نگار داری پولت رو دور میریزی...مگه چه قدر میخواین تو BBworld چرخ بزنید ؟ یک بار با همین connectify کانکت بشین برنامه هاتونو دانلود کنین...مگه ما ایرانیا مگه بغییر whastapp میتونیم استفاده دیگه ای کنیم ؟؟؟ اگه بخرین الکی دارین پول تو شکم این یارو میکنید.

3131
2014-09-05, 12:37 AM
سلام دوستان من یه اکانت روی گوشیم کانفیگ کردم ولی با وای فای کانکت نمیشه
فقط با نت سیم کارت کانکت میشه که اونم وارد bbd نمیشه
لطفا راهنماییم کنید متشکرم

azad65
2014-09-23, 10:33 AM
سلام دوستان من تو تنظیمات وی پی ا... این گزینه رو ندارم ؟

Gateway CA Certificate: kerio1-ikev2-rootCA
کلی سرور هست به جز اینی که بالا اشاره کردم

azad65
2014-09-23, 09:25 PM
سلام دوستان من تو تنظیمات وی پی ا... این گزینه رو ندارم ؟

کلی سرور هست به جز اینی که بالا اشاره کردم
رو یه بلک بری دیگه هم تست کردم همین مشکل و داره تایم اوت میده

azad65
2014-09-24, 04:29 PM
دوستان یه نفر نیست راهنمایی کنه ؟

mohsenshal
2014-09-24, 11:18 PM
دوستان یه نفر نیست راهنمایی کنه ؟


رو یه بلک بری دیگه هم تست کردم همین مشکل و داره تایم اوت میده


سلام دوستان من تو تنظیمات وی پی ا... این گزینه رو ندارم ؟

کلی سرور هست به جز اینی که بالا اشاره کردم


سلام دوست عزیز اگه منظورت اینه که قند شکن ک ر ی و خریدی و تو اون تنظیماتش مشکل داری از سرویس دهنده ای که خریدی آموزش کامل و راحت رو در سایت قرار داده فقط باید به دقت و با حوصله بخونیش

tapesh95
2014-09-27, 10:22 PM
دوستان خوشبختانه تامین کننده دیگری قراره که سرور ikev2 امریکا رو راه اندازی کنه و ان شالله که سرعت و کیفیت رضایت بخش تری رو داشته باشه و رقابت باعث کاهش هزینه خرید یا افزایش سرعت بیشتر این قند شکن بشه

azad65
2014-12-07, 10:33 PM
برام کانکشن تایم اوت میده
تنظیمات و هم درست انجام دادم

habib_8120
2014-12-13, 02:20 PM
با سلام
آقا من یه اکانت تست گرفتم و تمامی این کارای که گفتین مو به مو انجام دادم اما ارور میدهوdns ارور میده با ارورای دیگه...آنتنم از درترس در آوردم اما باز نمیشه...لطفا راهنماییکنید

ehsan19976
2015-01-13, 02:04 PM
سلام دوستان
این سایت باز نمیشه
باید چکارکنم؟ ایمیل و پسورد میخواد که هنوز ثبت نام نشدم.راهنمایی کنید.مرسی

amir00045
2015-01-13, 09:56 PM
آره رمز میخواد...!!!!!!!!

nimakoorak
2015-01-15, 06:38 AM
وارد سایت یوردیجیتال میشم واسه خرید اکانتikev2 میگه که برای ورود به سایت باید ایمیل شما قبلا وارد شده باشد و رمز و اینجور چیزا...باید چیکارکنم؟
ایمیلی که میزنم میگه پبت نشده در سیستم....

poyan94
2015-01-18, 12:24 AM
سلام دوستان من میخوام برم از این سایته اکانت بخرم ولی همش ازم ایمیل و پسورد میخواد خواهشا راهنمایی کنیین چجور اکانت بخرم

tapesh95
2015-01-18, 01:11 AM
سلام دوستان من میخوام برم از این سایته اکانت بخرم ولی همش ازم ایمیل و پسورد میخواد خواهشا راهنمایی کنیین چجور اکانت بخرم

سلام دوستان جدیدی که این مشکل رو دارند از طریق این لینک (http://www.support.yourdigital.org) اقدام کنند
موفق باشید

bboombox
2015-02-23, 06:34 PM
man az asia tech estefade mikonam hich rahii nadare ke manam betoonam az in servis estefade konam . mamanoon

Catalan007
2015-02-23, 07:49 PM
man az asia tech estefade mikonam hich rahii nadare ke manam betoonam az in servis estefade konam . mamanoon
سلام، دوست من لطف کنید پارسی تایپ کنید.
طبق گفته های ارائه دهنده این سرویس، ikev2 با اینترنت آسیاتک مشکل داره و وصل نمیشه، برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی اونها ارتباط برقرار كنید.
ضمنا از طریق آموزش زیر میتونید با استفاده از س.ا.ی.ف.و.ن 3 از محدودیت اینترنت عبور كنید و به app world هم دسترسی داشته باشید. موفق باشید.




آموزش عبور از محدودیت ها و استفاده از بلك بری ورلد توسط س.ا.ی.ف.و.ن. (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=238180)

salahadin3
2015-03-11, 11:00 PM
سلام دوستان
از اطلاعاتی که گذاشتین بسیار ممنوم
دوستان لطفا ی سایت بهم معرفی کنید برای خرید اکانتv.....p...n

salahadn.1367@gmail.com

Arsal4n
2015-04-18, 02:55 AM
این روش برای ورژن هفت جواب نمیده اما روی ده خوبه و کار راه اندازه
لطفا یه اموزش برای ورژن هفت بلک بری ارائه بدید

boy1girl22
2015-05-03, 10:10 AM
عالی بود دادا دمت گرم کمک بزرگی کردی

mehsafbaha
2015-09-18, 12:36 PM
با سلام دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید من وصل میشم شروع به اپدیتم میکنه ولی از یک گیگیا بایت دانلودی که مورد نیاز به 830 مگ دانلود که میرسه دیسکانکت میشه وی پی ان و از اول باید شروع به دانلود کنم 2 بار این اتفاق افتاده راهی هست که اون 830 مگابایتذخیره شه و اگه دیسکانکت شد از همون اونجا شروع به بقیه دانلود بکنه یا نهایتا چاره من چیه اینترنتم هم از شرکت مخابراته حجم ikev2 3 گیگ حجم داره که 2 گیگش رفته مونده فقط 1 گیگ لطفا راهنمایی کنید با تشکر

Catalan007
2015-09-19, 11:17 PM
با سلام دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید من وصل میشم شروع به اپدیتم میکنه ولی از یک گیگیا بایت دانلودی که مورد نیاز به 830 مگ دانلود که میرسه دیسکانکت میشه وی پی ان و از اول باید شروع به دانلود کنم 2 بار این اتفاق افتاده راهی هست که اون 830 مگابایتذخیره شه و اگه دیسکانکت شد از همون اونجا شروع به بقیه دانلود بکنه یا نهایتا چاره من چیه اینترنتم هم از شرکت مخابراته حجم ikev2 3 گیگ حجم داره که 2 گیگش رفته مونده فقط 1 گیگ لطفا راهنمایی کنید با تشکر
درود،
خیر راهی نیست كه اون مقداری كه دانلود شده رو بازیابی كرد و ادامه داد. معمولا آپدیت از طریق خود گوشی كمی با مشکل مواجه میشه، سرور های بلک بری نیاز به داشتن اینترنت سرعت خوب و بدون قطعی و یا افت سرعت هست تا ارتباط ش رو حفظ كنه. میتونید از روش كریو كه سرعتش خوب است استفاده كنید از طریق اشتراک نت توسط قند، از طریق خود گوشی هم میتونید روش رایگان زیر رو تست كنید، موفق باشید.

آموزش عبور از محدودیت ها و استفاده از بلك بری ورلد توسط س.ا.ی.ف.و.ن. (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=238180)

Sent from my Z10 using Tapatalk

jaja2500
2015-11-30, 10:47 AM
سلام دوستان سایت turbovp کانفیگ جدیدتر ikev2 رو اورده بدون نیاز به ایمپورت certificate و با قیمت عالی! ۱ ماهه ۱۰ گیگ میده ۵۰۰۰ تومن!
با ۳ سرور از کشورهای مختلف
خواستم اطلاع رسانی کنم
ادرس سایت : turbovp.com

tapesh95
2015-12-14, 08:13 AM
این روش برای ورژن هفت جواب نمیده اما روی ده خوبه و کار راه اندازه
لطفا یه اموزش برای ورژن هفت بلک بری ارائه بدید

سلام دوست عزیز
خیر os 7 از این سرویس پشتیبانی نمیکنه

موفق باشید

mahmoud_95
2016-03-09, 06:22 PM
سلام
چجوری از yourdigital اکانت بخریم
موقع ورود ایمیل و پسوورد میخواد
من از سایت zebra V...P....N یه اکانت همه کاره خریدم
ولی فقط رو کامپیوتر جواب می داد!!

Catalan007
2016-03-11, 07:53 PM
سلم
در قسمت پایین صفحه نوشته دریافت رمز . ایمیلت رو وارد کن و رمز ورود به ایمیلت ارسال میشه

ydigital
2016-07-06, 01:40 PM
سلام

دوستان برای دریافت راهنما و تست ikev2 از سایت یوردیجیتال، می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید:

yourdigital.ch

Saeedsx
2017-07-22, 09:32 PM
سلام این لینکها خرابن . لطفا راهنمایی بفرمایید