PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تبلت jetstream



*nastaran*
2014-05-23, 01:49 PM
سلام


یه تبلت jetstream دارم که آخرین رام رسمی رو روش فلش کردم ارور 521 داد

صفحه مشکی مونده که وسطش لوگوی اچ تی سی هستش و گوشه های صفحه هم علامت خطر

کابل رو میکشم فست بوت رو میاره اما گزینه هاش نیست و اون پایین رامی که فلش شده رو نشون میده که همه اوکی داده اما یکی رو فایلید میده SAR = Failed

تو فست بوت میره اما هیچ گزینه ای نداره حتی ریکاوری و ... هیچ کدوم نمیاد فقط اون بالا نوشته unlooked و s off و یه سری چیزای دیگه اما گزینه های پایینش رو نمیاره

به نظرتون سافت بریک شده؟ اگه شده چطوری آنبریکش کنم؟ خیلی جاها گشتم مطلبی در موردش پیدا نکردم.


ممنون

™Moh$en
2014-05-23, 02:05 PM
سلام



یه تبلت jetstream دارم که آخرین رام رسمی رو روش فلش کردم ارور 521 داد


صفحه مشکی مونده که وسطش لوگوی اچ تی سی هستش و گوشه های صفحه هم علامت خطر


کابل رو میکشم فست بوت رو میاره اما گزینه هاش نیست و اون پایین رامی که فلش شده رو نشون میده که همه اوکی داده اما یکی رو فایلید میده SAR = Failed


تو فست بوت میره اما هیچ گزینه ای نداره حتی ریکاوری و ... هیچ کدوم نمیاد فقط اون بالا نوشته unlooked و s off و یه سری چیزای دیگه اما گزینه های پایینش رو نمیاره


به نظرتون سافت بریک شده؟ اگه شده چطوری آنبریکش کنم؟ خیلی جاها گشتم مطلبی در موردش پیدا نکردم.



ممنون





بوتلودر باید بسته باشه


برای قفل بوتلودر هم کافیه کد Fastboot oem lock رو از طریق فستبوت وارد کنید ...

ارور 521 ؟

ارور های Ruu کلش این لینک هست:

RUU Errors - XDA-Developers (http://forum.xda-developers.com/wiki/RUU_Errors)

521 نداره!

*nastaran*
2014-05-23, 02:47 PM
خب الان من چیکار کنم؟
اون کد رو کجای فست بوت وارد کنم؟
گفتم که گزینه های فست بوت هیچکدوم نیست
شماره ارورش رو شاید اشتباه گفتم اما متنش این بود: ROM IMAGE ERROR

™Moh$en
2014-05-23, 04:18 PM
خب الان من چیکار کنم؟
اون کد رو کجای فست بوت وارد کنم؟
گفتم که گزینه های فست بوت هیچکدوم نیست
شماره ارورش رو شاید اشتباه گفتم اما متنش این بود: ROM IMAGE ERROR



ROM IMAGE ERROR
This error message will appear when you use the incorrect RUU to upgrade and the image file size is larger than the Flash ROM size. In this case, download the correct RUU version and make sure the image file is correct to upgrade. This can also happen when you have unlocked bootloader,Relock and flash again


طبق این اموزش: #7 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221079&p=1847953&viewfull=1#post1847953)

نسخه مین رو چک کن که رام درستی رو دانلود کردی یا نه

دوم اینکه بوتلودر رو هم ببند

نحوه ورود به فستبوت و وارد کردن کد: #3 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221079&p=1843368&viewfull=1#post1843368)

*nastaran*
2014-05-24, 06:28 PM
من فقط این صفحه سفید رو دارم با صفحه مشکی که روش لوگوی اچ تی سیه:

http://axgig.com/images/66300269166803354951.jpg

™Moh$en
2014-05-25, 12:24 PM
من فقط این صفحه سفید رو دارم با صفحه مشکی که روش لوگوی اچ تی سیه:



به نظر میاد دستگاه شما بریک شده :think:

بدید تعمیرگاه با باکس براتون حلش کنن ...