PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرش انتن htc amaze



sasha4201
2014-01-21, 03:24 PM
سلام به همه اساتيد محترم.
جديدا گوشيم خيلي پرش انتن پيدا كرده، اينقدر كه چند سانتيمتر اينور اونور، انتنش ميپره.
قبلا اين مشكل و نداشت.
ميتونه مشكل نرم افزاري باشه؟
كلي نرم افزار روش نصب كردم، نميخوام ريست فكتوري كنم.
لازم به ذكر، رامش و ارتقا دادم، به 4.0.3
كسي هست بتونه كمك كنه.
باتشكر فراوان

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

sasha4201
2014-01-22, 12:27 AM
اساتيد،دوستان،كسي نبود

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

saeed.tvn
2014-01-22, 03:52 PM
دقیقا منم همین مشکل رو دارم اعصاب واسم نذاشته!

sasha4201
2014-01-26, 06:50 PM
شما هم رام تون ارتقا دادين، يا رام اصليشه؟ 2.3
كه پرش انتن دارين؟

حالا من نميدونم، از اول اينطور بوده متوجه نشدم، يا از وقتي رامش و عوض كردم.
چون نه ضربه خورده، نه چيزي.


Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

sasha4201
2014-01-26, 06:52 PM
اساتيد، امكان داره، نرم افزاري نصب كرده باشم، باعث پرش انتن شده باشه؟

چون چند سانت اينور و انور، انتنش ميپره.
همه جا اينطوري نيست. اما بيشتر جاها،كلا انتن ندارم.
بعضي جاها،فقط شبكه ايرانسل و پيدا ميكنه ، بعضي جاها رايتل و همراه اول.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

sasha4201
2014-01-29, 11:29 PM
ممنون از اين همه راهنمايي تون.
ادم و شرمنده ميكنين اينقدر كمك ميشه تو اين سايت
چجوري جبران كنم اين همه زحمت ميكشيد،كمك كرديد،راهنمايي كردين.
تا حالا به هيچ سوالي تو اين سايت كردم،به جواب نرسيدم.
واقعا ممنون از اساتيد

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

mehdihaker
2014-01-29, 11:32 PM
ممنون از اين همه راهنمايي تون.
ادم و شرمنده ميكنين اينقدر كمك ميشه تو اين سايت
چجوري جبران كنم اين همه زحمت ميكشيد،كمك كرديد،راهنمايي كردين.
تا حالا به هيچ سوالي تو اين سايت كردم،به جواب نرسيدم.
واقعا ممنون از اساتيد

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

اگه سيم كارتتو پانچ كردي يه ميني بخر ....حل ميشه

sasha4201
2014-01-29, 11:40 PM
نه دوست عزيز، اين مدل گوشي، سيم كارت معمولي ميخوره.

جديدا پرش انتن پيدا كرده.
جوري كه بعضي جاها، چند سانت اينور ،اونور انتن ش ميپره.
يعني گوشي و بدي به دست ديگت، انتنش ميپره.

نرم افزاري ميتونه باعث اين مشكل شده باشه؟
چون قبلا اين مشكل و نداشتم.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

mehdihaker
2014-01-29, 11:45 PM
نه دوست عزيز، اين مدل گوشي، سيم كارت معمولي ميخوره.

جديدا پرش انتن پيدا كرده.
جوري كه بعضي جاها، چند سانت اينور ،اونور انتن ش ميپره.
يعني گوشي و بدي به دست ديگت، انتنش ميپره.

نرم افزاري ميتونه باعث اين مشكل شده باشه؟
چون قبلا اين مشكل و نداشتم.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

شما اگه از نظر نرم افزار يا سخت افزار مشكل داشته باشي...واسه اين كه خيالت راحت بشه...فكتور ريست كن ...حواست باشه همه چيزت پاك ميشه...بكاپ بگير

sasha4201
2014-01-29, 11:54 PM
منم واسه همين ميگم.
كلي نرم افزار نصب كردم، همه شو از گوگل پلي دانلود كردم. باز يه ماه طول ميكشه دوباره نصب شون كنم.
اگه مطمعن باشم،با ريست فكتوري حل ميشه كه مشكلي نيست.

احتمال داره از رام گوشي و ارتقا دادم باشه؟
انگاري يكي دوستان هم همين مشكل و با گوشي داره. فقط نگفتم رام اصليه پرش انتن داره، يا مثل من به 4.0.3 ارتقا داده

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

mehdihaker
2014-01-30, 12:02 AM
منم واسه همين ميگم.
كلي نرم افزار نصب كردم، همه شو از گوگل پلي دانلود كردم. باز يه ماه طول ميكشه دوباره نصب شون كنم.
اگه مطمعن باشم،با ريست فكتوري حل ميشه كه مشكلي نيست.

احتمال داره از رام گوشي و ارتقا دادم باشه؟
انگاري يكي دوستان هم همين مشكل و با گوشي داره. فقط نگفتم رام اصليه پرش انتن داره، يا مثل من به 4.0.3 ارتقا داده

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

گفتم كه....يه سرچي بكن ..يه نرم افزار بكاپ بگير.....از نرم افزار هات بكاپ بگير ...ريست كن...اگه درست شد گوشيت كه بكابو نميخواد برگردوني...اگه بازم مشكل داشتي ...دوباره بكابو برگردون نرم افزارهات مياد

saeed.tvn
2014-01-30, 04:43 PM
من گوشیم رو ارتقا ندادم همون 2.3.4 نگهش داشتم ولی پرش انتن داره!

sasha4201
2014-01-30, 05:03 PM
شما هم،بعضي جاها اينطور پرش انتن دارين، يا اكثر جاها،كه بقيه گوشي ها انتن دارن،اما شما ندارين؟

بعضي جاها،انتن داره يه هويي انتنش ميپره. كه گوشي هاي ديگه انتن پره داره
بعضي جاها هم،چند سانت اينور اونور ميكنم،انتنش ميپره.
گفتم شايد،رام شو ارتقا دادم اينجور شده

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

saeed.tvn
2014-01-31, 12:29 AM
نه بابا گوشی من هم همین طوریه میبینم انتنش پره بعد میذارمش تو اون یکی دستم یهو انتن میپره با این که فاصله بین دودستم 3سانتیمتر بیشتر نیست.

mandust
2014-01-31, 02:52 AM
سلام دوستان من هم همین مشکل رادرجاهایی که انتن ضعیف هست دارم این مشکل مربوط میشه به نوع انتن این مدل ازگوشیهاکه انتن انها روی درب گوشیهااست اگه ازگارد استفاده میکنیدان رابرداریدودراین مواقع بالای گوشی رادردست خودبگیرید چون انتن پایین درهست مدل گوشیه من سنیسشن اکس ای هست امیدوارم به دردتون بخوره

sasha4201
2014-01-31, 05:52 AM
ممنون دوست عزيز.
من هم پشتش و نگاه كردمً به همين نتيجه رسيدم.
از قاب پشت به عنوان انتن استفاده ميكنه.
همونجور كه گفتيد، از گارد استفاده ميكنم. بايد ببينم اون جاهايي كه پرش انتن داره، گاردش و بردارم درست ميشه يانه.

جالب اينجاست، منم مثل اين دوستمون، گوشي و ميدم اين دستم كلا انتن ميپره، كه در صورتي كه تو دست ديگم انتن پره.
بعضي مواقع،بدون اينكه ،گوشي تكون بدم،انتنش ميپره،دوباره برميگرده

كسي، راهي بلده بشه انتن و تقويت كرد.؟
چون از قاب به عنوان انتن استفاده ميكنه، شايد بشه با اضافه كردن، چيزي، انتن دهيش و تقويت كرد

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

mehdihaker
2014-01-31, 08:53 AM
ممنون دوست عزيز.
من هم پشتش و نگاه كردمً به همين نتيجه رسيدم.
از قاب پشت به عنوان انتن استفاده ميكنه.
همونجور كه گفتيد، از گارد استفاده ميكنم. بايد ببينم اون جاهايي كه پرش انتن داره، گاردش و بردارم درست ميشه يانه.

جالب اينجاست، منم مثل اين دوستمون، گوشي و ميدم اين دستم كلا انتن ميپره، كه در صورتي كه تو دست ديگم انتن پره.
بعضي مواقع،بدون اينكه ،گوشي تكون بدم،انتنش ميپره،دوباره برميگرده

كسي، راهي بلده بشه انتن و تقويت كرد.؟
چون از قاب به عنوان انتن استفاده ميكنه، شايد بشه با اضافه كردن، چيزي، انتن دهيش و تقويت كرد

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk


من اينو از همه بيشتر قبل دارم....
اندرویدینا | دانلود OpenSignalMaps v2.18 برنامه تقویت سیگنال ارتباطی (http://**********.net/1391/12/25/opensignalmaps-v2-18/)

sasha4201
2014-02-03, 06:08 PM
دوست عزيز، اين نرم افزار كه فقط واسه تست شبكه است. نميشه انتخاب كني به كدوم دكل وصل بشه.
اگه ميشه،يه توضيح بديد، كه چجوري،به قوي ترين دكل، وصل بشيم؟
ممنون از دوستاني كه كمك ميكنن

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

sasha4201
2014-02-03, 06:12 PM
در ضمن، لينك دانلودت كار نميكنه.
به علت اينكه ادرس سايت ديگري و گزاشتيد.
لينك دانلود،از همين سايت بزاريد

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

mjmhsh
2014-02-21, 10:52 AM
دوست عزيز با احتمال زياد جاي سيمکارتش مشکل داره

m_s_m
2014-02-22, 12:58 PM
من هم مشكل دارم اما ظاهرا جا هايي كه آنتن ضعيف هست اين اتفاق مي افته و جاهايي كه آنتن دهي قوي داره اصلا مشكلي نيست من n78 هم دارم اون جايي كه آنتن htc ميره اون گوشي آنتنش نصف ياكمتره

Mehdi soft
2014-02-24, 11:40 AM
بادرود

بنده هم این مشکل رو دارم جدیدا اینطور شده گوشی من وان ایکس پلاس انتن یهو میره یهومیادبااپراتوردیگه تست نکردم

omidashraf
2014-02-24, 05:02 PM
سلام دوستان

این مشکل خیلی راحت درست میشه

اول گوشی رو با ورژن Telus 2.3.4 دانگرید کنید از بوت PH85IMG.zip

بعد با ورژن T-Mobile 4.0.3 از بوت آبدیت کنید درست میشه





آموزش کامل برای HTC-AMAZE 4G (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=222007)

overcld
2014-09-26, 01:59 AM
سلام، کسی از دوستان بالاخره تونست این مشکل پرش آنتن amaze رو حل کنه؟؟؟ من هم یه مدته که بعد از آپدیت به رام 4.0.3 پرش آنتن دارم، جالبه که 1 ماه اول بعد از آپدیت این مشکل وجود نداشت. اگر هم راهی نباشه دوستان لطفا آدرس یه تعمیرکار مطمئن و منصف رو معرفی کنن. ممنون

sasha4201
2014-09-26, 03:11 AM
منم چندتا رام ريختم ،بعضي كلا انتش پريد.

فقط بايد چندتا رام عوض كني ،ببيني كدومش بهتر جواب ميده رو گوشيت.
كاستوم رام كه زدم ،كه كلا انتن نميداد.

overcld
2014-09-26, 08:34 PM
ممنون از پاسخ شما، منم تا به حال چند تا رام رسمی ریختم ولی هیچکدوم جواب نداده فقط تو رام telus 2.3.4 کمی وضعیت بهتر شده ولی رام کاستوم تا حالا امتحان نکردم. من بیلد نامبر گوشیم 707، میشه بگید شما از چه رامی استفاده کردید و آیا الان مشکلتون به کلی حل شده یا نه؟ به من چند جا گفتن که اگه رام رو با باکس مخصوص بزنی شاید مشکل آنتن حل بشه!

overcld
2014-09-29, 01:05 PM
از اساتید کسی نبود به داد این خانم مهندس که از دست گوسی Amaze بیچاره شده برسه!!!!!!!!!!