PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکاتی در مورد Q10 و Z10 و Z10 STL100-1 و انواع مدلها وسخت افزار های انها (مهم)



m2ehrad
2013-10-20, 08:24 PM
http://uploadtak.com/images/g5_kpmgbes10.jpg



سلام دوباره به همهی شما دوستای گلم


امروز میخوام نکاتی رو راجب Q10 و Z10 و Z10 STL100-1 که دونستن انها واجبه



خوب نمیدونم میدونید یا نه که در کل Z10 و Q10 دارای مدل های مختلفی هستند :









Q10







4G Bands
3G Bands
2G Bands
کشورها
مدل


Quad-band LTE 2, 4, 5, 17 - 700/850/1700/1900MHz
Tri-Band HSPA+ 1, 2, 5/6 - 850/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
Canada, United States
SQN100-1


Dual-band LTE 4, 13 - 1700/700 MHz
Dual-band CDMA (800/1900MHz)
Quad-band UMTS 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
United States
SQN100-2


Penta-band LTE 3, 5, 7, 8, 20 - 1800/850/2600/900/800MHz
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, France, Germany, Ireland, Italy, Kuwait, Netherlands, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Switzerland, United Arab Emirates, Untited Kingdom
SQN100-3


LTE Band 25 - 1900MHz
Dual-band CDMA (800/1900 MHz)
Quad-band UMTS 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100 MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
United States
SQN100-4


Quad-band LTE 2, 4, 5, 17 - 700/1700/850/1900 MHz
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 4, 5/6 - 850/1700/1900/2100MHz

Canada, United States
SQN100-5









Z10










STL-100-4 - RFA91LW
STL-100-3 - RFK121LW & RFF91LW
STL-100-2 - RFH121LW
STL-100-1 - RFG81UW
مدل


United States
Canada, Mexico, United States
Australia, New Zealand, Hong Kong, Philippines, Singapore, Austria, Belgium, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, United Kingdom, Brazil
Nigeria, South Africa, Taiwan, Trinidad and Tobago, India, Indonesia, Malaysia, Philippines, Spain, Turkey, Argentina, Chile, Colombia, Venezuela, Saudi Arabia, United Arab Emirates, El Salvador
کشورها


Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
2G


Dual band CDMA Cell and PCS - 800/1900 MHz

Dual band UMTS 900/2100 MHz
RFK121LW: Quad band HSPA+ 1, 2, 4, 5/6 - 850/1700/1900/2100 MHz

RFF91LW: Tri-band HSPA+ 1, 2, 5/6 - 850/1900/2100 MH
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100 MHz
Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, France, Germany, Ireland, Italy, Kuwait, Netherlands, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Switzerland, United Arab Emirates, Untited Kingdom
3G


LTE Band-13 - 700 MHz
Quad band LTE 2, 5, 4, 17 - 700/850/1700/1900 MHz
Quad band LTE 3, 7, 8, 20 - 1800/2600/900/800 MHz
N/A
4G


137.5 g
136.3 g
136 g
135.4 g
وزن


Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Texas Instruments OMAP (http://en.wikipedia.org/wiki/Texas_Instruments_OMAP) 4470
شرکت سازنده CPU


1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core ARM Cortex-A9 (http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A9)
CPU


Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225

Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225
Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225
PowerVR (http://en.wikipedia.org/wiki/PowerVR) SGX544 + Vivante (http://en.wikipedia.org/wiki/Vivante) CGPU
GPU









پس دانستن مدل دیوایس چه قبل خرید و چه بعد ان ، حائز احمیت است .

نکته مهم اینکه تمامی مدل های Q10 از نظر سخت ازاری تفاوت خاصی باهم ندارد اما مدل های Z10 از نظر سخت افزاری با هم تفاوت دارند به این صورت که مدل Z10 STL100-1 داری یک نوع چیپست CPU و GPU یا همان پردازنده ی گرافیکی هستند ولی بقیه ی انها دارای نوعی دیگر هستند . اما این تفاوت سخت افزاری به معنی ضعیف بودن و یا قوی بودن Z10 STL100-1 نسبت به سایر مدل ها نیست بلکه همه دارای یک قدرت سخت افزاری هستند . ولی توصیه من به شما در هنگام خرید Z10 این است که حدالمکان از خریداری Z10 STL100-1 خودداری نمایید چون در اکثر مواقه دارندگان Z10 STL100-1 اپدیت های نرم افزاری و سیستم عامل و ... را دیرتر از بقیه دریافت میکنند . دلیل این هم این است که به دلیل تفاوت سخت افزاری ان با سایر مدلها ، هسته نرم افزار های ان نیز متفاوت است . برای همین در تمام قسمت های دانلود Z10 STL100-1 ، OS دارای قسمتی مجزا و فایلی مجزا است .
پس دارنگان Z10 STL100-1 در هنگام دانلود os دقت کنند که OS مربوط به خود را دانلود کنند .







در ضمن هرگونه سوالی راجب BB10 داشتید مطرح کنید تا جواب بدم ....

لطفا تشکر از پست ها و دادن امتاز یادتون نره ... مرسی

amirrenjer
2013-10-20, 09:26 PM
سلام ممنون

من میخوام زد10 بگیرم..خوبه؟از کجا stl100 رو تشخیص بدم؟حالا stl100 چی بگیرم ؟

و اینکه نرم افزار برای این گوشی به راحتی پیدا میشه؟

ممنون

hajhemmat
2013-10-20, 09:55 PM
سلام ممنون

من میخوام زد10 بگیرم..خوبه؟از کجا stl100 رو تشخیص بدم؟حالا stl100 چی بگیرم ؟

و اینکه نرم افزار برای این گوشی به راحتی پیدا میشه؟

ممنون


سلام جناب ...

در مورد خرید گوشی های بلک بری چند تا مورد حائز اهمیت هس. سوای این ک واقعا گوشی های تاپ و تکی و خوبی هستن ک z10 بهترینش هس ولی شما بایستی فکری برای نداشتن برنامه بکنید. نداشتن برنامه رو درست تعریف می کنم ک شما دسترسی کامل ب اپ استور اون ندارید. و برنامه هایی ک می زنید اکثرا کانورت شده از اندروید هس ک در اکثر مواقع درست اجرا نمی شه و فورس کلوز می ده. در مورد آپدیت گوشی شما مجبورید بعد از آپدیت با آی پی کشور دیگه اون رو اکتیو کنید ک دردسر های خودش رو داره ...

تجربه من از داشتن این گوشی این هس. اگر می خواید گوشی ای داشته باشید تاپ و استفاده تون ازش تماس، پیام، فیلم و عکس و نگاه کردن عکس هست فوق العاده اس. بدون اغراق از آیفون ک قیمت تقریبا دو برابری داره بالاتر هس.(با توجه ب قیمت) ولی ن اگر گوشی رو می خواید برای برنامه و بازی و ... ک می شه این کارها رو انجام داد با هزینه و وقت و دردسر بیشتر (بخونید خیلی بیشتر از گوشی های دیگه ...

در مورد STL هم روی جعبه گوشی نوشته شده هس ...


موفق باشید

m2ehrad
2013-10-21, 12:34 AM
سلام ممنون

من میخوام زد10 بگیرم..خوبه؟از کجا stl100 رو تشخیص بدم؟حالا stl100 چی بگیرم ؟

و اینکه نرم افزار برای این گوشی به راحتی پیدا میشه؟

ممنون


سلام دوست عزیز

در مورد STL ، روی جعبه گوشی نوشته شده است .

حالا برای چی میخوای STL100-1 بگیری ؟ واینکه میتونی مدلای دیگه ی Z10 رو بگیری . تازه میتونی صبر کنی و Z30 بگیری که خیلی از Z10 بهتره ولی خوب گرونتره

و اینکه Z10 خیلی گوشی خوبیه واقعا برای مولتی مدیا و گیمینگ در صورتیکه طرز استفاده از اونو بلد باشی که اینم باتوجه به پستای این سایت و پستای من میتونی کاراشو بکنی و اینکه اگه گرفتی به سلامتی اول باید سیستم عاملشو به 10.2 اپدیت کنی و یه انتی...فیل...تر بگیری. نرم افزاراشم که میتونی مجانی هاشو تو BlackBerry World با انتی...فیل...تر دانلود کنی و همچنیت می تونی تقریبا 99 درصد بازی های اندروید روش نصب کنی . اینم بدون که بسیاری از نرم افزارای خود بلک بری هم نرم افزارای اندروید هستن که تبدیل "Sideload " شدن و تو Blackberry World یعنی همون سایت اصلی بلک بری هست .

amirrenjer
2013-10-21, 08:34 AM
ممنون اقاٰ من قک کنم اس تی ال -2 گیرم بیاد .خوبه؟

حالا زد 30 تقریبا چند در میاد؟؟؟

حالا پس چرا اکثر دوستان با اینکه ابدیت کردن و اینا..میگن بازم اجرا نمیشه و اینا...؟؟

digimon1
2013-10-21, 10:21 AM
ممنون اقاٰ من قک کنم اس تی ال -2 گیرم بیاد .خوبه؟

حالا زد 30 تقریبا چند در میاد؟؟؟

حالا پس چرا اکثر دوستان با اینکه ابدیت کردن و اینا..میگن بازم اجرا نمیشه و اینا...؟؟

هیچ فروشگاهی نا حالا قیمتی از بلکبری زد 30 به طور رسمی بیرون نداده...

بله خود زد 30 ها اکثرا 10.2 هستند....

در مورد برنامه ها.:

دوست عزیز من خودم رو پلی بوک تست کردم و اموزش هم هست فقط اسکایپ رو بعضی مدل ها اجرا نمیشه....

amirrenjer
2013-10-21, 11:21 AM
منظورتون برنامه های اندرویده؟

m2ehrad
2013-10-21, 08:43 PM
ممنون اقاٰ من قک کنم اس تی ال -2 گیرم بیاد .خوبه؟

حالا زد 30 تقریبا چند در میاد؟؟؟

حالا پس چرا اکثر دوستان با اینکه ابدیت کردن و اینا..میگن بازم اجرا نمیشه و اینا...؟؟


اره عزیز خوبه و اینکه تقریبا قیمتش حدود 750 دلاره .

حتما بلد نیستن من خودم تمام برنامه هاشو نصب کردم هر کی میگه یا دروغ میگه یا بلد نی . اگه تمام پستام رو بخونی تمام مشکلات حل می شه

m2ehrad
2013-10-21, 08:45 PM
منظورتون برنامه های اندرویده؟

بله هم اندروید هم خد بلک بری و هیچ فرقی در سرعت اجرا و این چیزا نمیکنه بلکه خیلی هم بهتر برنامه های اندروید رو از خود دیوایس ها ی اندرویدی اجرا میکنه

sajjad_che
2013-10-22, 02:46 PM
سلام من ی خواهش دارم این که به سوال من جواب بدید اگ بفرستید ایمیلم ممنون میشم و یا تو همین تایپیک بزارید .من زد 10 خریدم و سیم کارت انداختم و استفاده میکنم بدون مشکل .دسکتاپ منیجر رو هم وسل کردم ولی وقتی گوشی بهش وصل میکنم قسمت اپلیکیشنش ک برای نصب برنامه هست میره و ی چیزی به شکل زیر میش http://*********************/upme/uploads/thumbs/cddf5ce58823ccb31.jpg (http://*********************/upme/uploads/cddf5ce58823ccb31.jpg)
میتونی عکس با یو ار ال بالا ببینی ممنون میشم جواب بدی

yshahab
2013-10-22, 04:12 PM
من فکر میکنم شما برای بلک بری z10 باید از بلک بری لینک استفاده کنی نه بلک بری دسکتاپ . حالا بچه ها میتونن بهتر راهنمائیت کنن

yshahab
2013-10-22, 04:17 PM
یکی از ویژگیهای سیستم عامل بلک بری HUB هست ، دوستانی که توصیه میکنن برنامه های اندروید با فرمت BAR را نصب کنن بچه ها نمی دونن که نصب این برنامه ها کلا HUB رو بی فایده میکنه و روی HUB نشون داده نمیشه مثل واتزاپ یا وی چت و و و ، حتی وقتی وارد اپ ورلد بلک بری میشه برنامه هایی میبینی که BUILT BLACKBERRY هست ینی حتی توی اپ ورلد هم توصیه شده این نرم افزارها نصب بشه .

digimon1
2013-10-22, 05:12 PM
من فکر میکنم شما برای بلک بری z10 باید از بلک بری لینک استفاده کنی نه بلک بری دسکتاپ . حالا بچه ها میتونن بهتر راهنمائیت کنن

بلکبری لینک یا دسکتاپ منجر فرقی نداره...فقط باید توانایی شناسایی و انجام عملیات را روی گوشی داشته باشه...

از پست زیر هم لینک دانلود...

همون شکلی که شما راهنمایی کردین بلکبری لینک بهتره

بلک بری لینک {دسکتاپ منجر} برای گوش های Q5..Z10..Q10 ,... (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=214302)

m2ehrad
2013-10-22, 07:41 PM
سلام من ی خواهش دارم این که به سوال من جواب بدید اگ بفرستید ایمیلم ممنون میشم و یا تو همین تایپیک بزارید .من زد 10 خریدم و سیم کارت انداختم و استفاده میکنم بدون مشکل .دسکتاپ منیجر رو هم وسل کردم ولی وقتی گوشی بهش وصل میکنم قسمت اپلیکیشنش ک برای نصب برنامه هست میره و ی چیزی به شکل زیر میش http://*********************/upme/uploads/thumbs/cddf5ce58823ccb31.jpg (http://*********************/upme/uploads/cddf5ce58823ccb31.jpg)
میتونی عکس با یو ار ال بالا ببینی ممنون میشم جواب بدی



شما برای بلک بری z10 باید از بلک بری لینک استفاده کنی نه بلک بری دسکتاپ و یا برا برنامه ها از این :

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217718 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217718&page=2)

Sina.Juve
2013-10-23, 12:49 PM
azizam bayad blackberry Link vase BB10 nasb koni
desktop manager vase BB10 javab nemide

digimon1
2013-10-23, 05:22 PM
azizam bayad blackberry Link vase BB10 nasb koni
desktop manager vase BB10 javab nemide


بفرا دوست عزیز....

بلک بری لینک {دسکتاپ منجر} برای گوش های Q5..Z10..Q10 ,... (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=214302)

abas7
2013-11-23, 07:24 PM
http://uploadtak.com/images/g5_kpmgbes10.jpg



سلام دوباره به همهی شما دوستای گلم


امروز میخوام نکاتی رو راجب Q10 و Z10 و Z10 STL100-1 که دونستن انها واجبه



خوب نمیدونم میدونید یا نه که در کل Z10 و Q10 دارای مدل های مختلفی هستند :









Q10







4G Bands
3G Bands
2G Bands
کشورها
مدل


Quad-band LTE 2, 4, 5, 17 - 700/850/1700/1900MHz
Tri-Band HSPA+ 1, 2, 5/6 - 850/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
Canada, United States
SQN100-1


Dual-band LTE 4, 13 - 1700/700 MHz
Dual-band CDMA (800/1900MHz)
Quad-band UMTS 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
United States
SQN100-2


Penta-band LTE 3, 5, 7, 8, 20 - 1800/850/2600/900/800MHz
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, France, Germany, Ireland, Italy, Kuwait, Netherlands, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Switzerland, United Arab Emirates, Untited Kingdom
SQN100-3


LTE Band 25 - 1900MHz
Dual-band CDMA (800/1900 MHz)
Quad-band UMTS 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100 MHz
Quad-band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900MHz
United States
SQN100-4


Quad-band LTE 2, 4, 5, 17 - 700/1700/850/1900 MHz
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 4, 5/6 - 850/1700/1900/2100MHz

Canada, United States
SQN100-5









Z10










STL-100-4 - RFA91LW
STL-100-3 - RFK121LW & RFF91LW
STL-100-2 - RFH121LW
STL-100-1 - RFG81UW
مدل


United States
Canada, Mexico, United States
Australia, New Zealand, Hong Kong, Philippines, Singapore, Austria, Belgium, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, United Kingdom, Brazil
Nigeria, South Africa, Taiwan, Trinidad and Tobago, India, Indonesia, Malaysia, Philippines, Spain, Turkey, Argentina, Chile, Colombia, Venezuela, Saudi Arabia, United Arab Emirates, El Salvador
کشورها


Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
Quad band GSM/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
2G


Dual band CDMA Cell and PCS - 800/1900 MHz

Dual band UMTS 900/2100 MHz
RFK121LW: Quad band HSPA+ 1, 2, 4, 5/6 - 850/1700/1900/2100 MHz

RFF91LW: Tri-band HSPA+ 1, 2, 5/6 - 850/1900/2100 MH
Quad-Band HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 - 850/900/1900/2100 MHz
Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, France, Germany, Ireland, Italy, Kuwait, Netherlands, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Switzerland, United Arab Emirates, Untited Kingdom
3G


LTE Band-13 - 700 MHz
Quad band LTE 2, 5, 4, 17 - 700/850/1700/1900 MHz
Quad band LTE 3, 7, 8, 20 - 1800/2600/900/800 MHz
N/A
4G


137.5 g
136.3 g
136 g
135.4 g
وزن


Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Qualcomm Snapdragon (http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon) S4 Plus - MSM8960
Texas Instruments OMAP (http://en.wikipedia.org/wiki/Texas_Instruments_OMAP) 4470
شرکت سازنده CPU


1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core Krait (http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29)
1.5 GHz dual-core ARM Cortex-A9 (http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A9)
CPU


Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225

Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225
Adreno (http://en.wikipedia.org/wiki/Adreno) 225
PowerVR (http://en.wikipedia.org/wiki/PowerVR) SGX544 + Vivante (http://en.wikipedia.org/wiki/Vivante) CGPU
GPU









پس دانستن مدل دیوایس چه قبل خرید و چه بعد ان ، حائز احمیت است .

نکته مهم اینکه تمامی مدل های Q10 از نظر سخت ازاری تفاوت خاصی باهم ندارد اما مدل های Z10 از نظر سخت افزاری با هم تفاوت دارند به این صورت که مدل Z10 STL100-1 داری یک نوع چیپست CPU و GPU یا همان پردازنده ی گرافیکی هستند ولی بقیه ی انها دارای نوعی دیگر هستند . اما این تفاوت سخت افزاری به معنی ضعیف بودن و یا قوی بودن Z10 STL100-1 نسبت به سایر مدل ها نیست بلکه همه دارای یک قدرت سخت افزاری هستند . ولی توصیه من به شما در هنگام خرید Z10 این است که حدالمکان از خریداری Z10 STL100-1 خودداری نمایید چون در اکثر مواقه دارندگان Z10 STL100-1 اپدیت های نرم افزاری و سیستم عامل و ... را دیرتر از بقیه دریافت میکنند . دلیل این هم این است که به دلیل تفاوت سخت افزاری ان با سایر مدلها ، هسته نرم افزار های ان نیز متفاوت است . برای همین در تمام قسمت های دانلود Z10 STL100-1 ، OS دارای قسمتی مجزا و فایلی مجزا است .
پس دارنگان Z10 STL100-1 در هنگام دانلود os دقت کنند که OS مربوط به خود را دانلود کنند .







در ضمن هرگونه سوالی راجب BB10 داشتید مطرح کنید تا جواب بدم ....

لطفا تشکر از پست ها و دادن امتاز یادتون نره ... مرسی


سلام آقا واسه stl100-1 آپ نداری لینک معرفی کنی کلی دنبالش گشتم ندیدم جایی

digimon1
2013-11-25, 10:46 AM
سلام آقا واسه stl100-1 آپ نداری لینک معرفی کنی کلی دنبالش گشتم ندیدم جایی


در بخش فریم ویر مراجعه کنید...

فایل برای اپدیت به 10.2.0.1791 برای Q10 و Z10 و Z30 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217799)

ران تایم انلاک شده ی جدید اندروید Android Jelly Bean (4.2.2) UNLOCKED runtime without permanent bar (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217811)

mrs11
2013-12-08, 01:01 AM
سلام
من دنبال خریدz10 ولی چندتا سوال داشتم
بلوتوثش با همه گوشی های دیگ کار میکنه؟؟wifi o gprs تو ایران فعال؟الان خودم بلک بری دارم ولی wifiفقط فعال که اونم با بروزر خودت کار میکنه!!با بقیه بروزر ها نمیکنه!
و برنامه های اندروید رو os 10.2 کرش نداره چون شنیدم میگن خیلی برنامه ها کرش میکنه یا نقص اجرا میشه!
ی سوال دیگم این ی نفر نظر گذاشته بود که بد اپدیت ب 10.2 بازار و نصب کرده و برنامه های اندروید و مستقیم نصب میکنه!!!مگ میشه؟!!مگ واس نصب نبایدbar باشن؟! یا تو 10.2 .apk نصب میشه
تشکر واس ج دادن

Panicir
2013-12-08, 01:13 AM
سلام
من دنبال خریدz10 ولی چندتا سوال داشتم
بلوتوثش با همه گوشی های دیگ کار میکنه؟؟wifi o gprs تو ایران فعال؟الان خودم بلک بری دارم ولی wifiفقط فعال که اونم با بروزر خودت کار میکنه!!با بقیه بروزر ها نمیکنه!
و برنامه های اندروید رو os 10.2 کرش نداره چون شنیدم میگن خیلی برنامه ها کرش میکنه یا نقص اجرا میشه!
ی سوال دیگم این ی نفر نظر گذاشته بود که بد اپدیت ب 10.2 بازار و نصب کرده و برنامه های اندروید و مستقیم نصب میکنه!!!مگ میشه؟!!مگ واس نصب نبایدbar باشن؟! یا تو 10.2 .apk نصب میشه
تشکر واس ج دادن
سلام بلوتوث و وایلس فعاله تو gprs بعضی ها جواب گرفتن و واسه بعضی ها کار نمیکنه برنامه های اندروید تو نصب میشه ولی به روشی که شما گفتین من ندیدم

mrs11
2013-12-09, 08:46 AM
سلام بلوتوث و وایلس فعاله تو gprs بعضی ها جواب گرفتن و واسه بعضی ها کار نمیکنه برنامه های اندروید تو نصب میشه ولی به روشی که شما گفتین من ندیدم
سلام مرسی
ببین الان تو os 5 ک باهاش کار میکنم برنامه ها بعد 1روز دیگ به wifi کانکت نمیش و باید گوشی و ریستارت کرد تو os 10 هم این مشکل هس یا نه؟!

pirehmorad
2013-12-19, 02:47 PM
دوستان
میدونید چطوری فلش مموری otg بدون کابل و کامپیوتر مستقیم
از گوشی بخونه.با سامسونگ s3 تست کدام جواب داد ولی‌ با BlackBerry Z10 نمیخونه
گوشی با کابل مشکل نداره کامپیوتر میخونه.
ممنون.

nikan_r
2013-12-22, 07:11 PM
سلام برای اتصال تمام دستگاه هایی که از os10 استفاده می کنند باید از نرم افزار blackberry link استفاده کنی که تو سایت بلک بری هست باید ار ایران با *** دانلود کنی

taha mp
2014-01-04, 08:44 PM
آقا ممنون بابت این راهنماییهات فقط من کل سایتارو بالا پایین کردم اخر به طور واضح نفهمیدم باید چکار کنم تا بتونم به bbworld و bbm وصل شم یا برم فیسبوک با گوشیم. z10 دارم stl100-1

Panicir
2014-01-05, 01:33 AM
آقا ممنون بابت این راهنماییهات فقط من کل سایتارو بالا پایین کردم اخر به طور واضح نفهمیدم باید چکار کنم تا بتونم به bbworld و bbm وصل شم یا برم فیسبوک با گوشیم. z10 دارم stl100-1

یا باید و پ ان ست کنی یا فی ل تر شکن نصب کنی یا اگه از وایرلس استفاده میکنی از اینترنت پ ر وکسی ست شده رو روتر استفاده کنی

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

danoosh21
2014-01-14, 12:23 PM
سلام وقتتون بخیر ... من میخواستم z10 بگیرم اما چند جا که پرسیدم رنگ سفیدش فقط مدل stl100-1 داره ... به نظر شما بگیرم یا رنگ رو فراموش کنمو همون مشکی مدل های دیگه بگیرم

Panicir
2014-01-14, 12:56 PM
سلام وقتتون بخیر ... من میخواستم z10 بگیرم اما چند جا که پرسیدم رنگ سفیدش فقط مدل stl100-1 داره ... به نظر شما بگیرم یا رنگ رو فراموش کنمو همون مشکی مدل های دیگه بگیرم

سلام
اولا پرسش و پاسخ در در انجمن خودش مطرح فرمایید
دوما به نظر شخص من سیاهش خوشگلتره
سوما stl100-1نسبت به بقیه یخورده بعضی جاها بگیر نگیر داره
چهارما اگه نگاه میکردین همه چیز توضیح داده شده در مورد این قضیه

sent by my Galaxy s3

nakavin
2014-01-17, 05:04 PM
با سلام
آیا z30 هم مثل z10 درای مدلstl100-1 هست؟

amir137444
2014-01-27, 09:01 PM
سلام لطفا مدل مناسب زد 30 رو برای ایران ک همیشه انلاک باشه رو هم معرفی کنید ممنون

Panicir
2014-01-27, 10:03 PM
سلام لطفا مدل مناسب زد 30 رو برای ایران ک همیشه انلاک باشه رو هم معرفی کنید ممنون

دوست عزیز گوشی که املاک بشه دوباره لاک نميشه به هیچ وجه هر فرم وری که میخواهی نصب کن

sent from my Galaxy s3

ma1066
2014-03-24, 05:22 PM
فقط stl-100-1 هستش که تو عربستان و امارات ارائه شده آیا بقیه مدلها مشکل گرفتن پیام فارسی و یا کیبورد عربی نداردند؟؟؟

soheilhpl
2014-03-26, 09:28 PM
سلام دوستان
من چجوری میتونم از blackberry world برنامه دانلود کنم؟
z10 stl100-1

Catalan007
2014-03-27, 12:13 AM
سلام دوستان
من چجوری میتونم از blackberry world برنامه دانلود کنم؟
z10 stl100-1
سلام ، گوشیتونو آفلاین کنید (حالت airplane mode رو فعال کنید) با گوشیتون به wifi قند ش ک ن دار وصل بشید . حالا blackberry worldرو باز کنید و راحت دانلود کنید.
در ضمن تو بخش آموزش اگه دقت کنید کامل توضیح داده شده.

rasez888
2014-05-19, 09:26 AM
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من هفته پیش یه بلکبری q10 دادم از دوبی برام آوردن نسخه سیستم عاملش 10.1.0.2309 هست و ملش هم SQn100-3 وقتی توی دبی بوده یه نوتیفیکیشن برای آپدیتش به ۱۰.۲ اومده بوده ولی آپدیتش نکردن الان من توی ایران هرجوری میخوام آپدیتش کنم نمیتونم اگه ممکنه یه نفر تو ضیح کامل بده که چه جوری باید آپدیتش کنم حتی چه وی پی انی از کجا بگیرم خیلی ضروریه ممنون

Panicir
2014-05-19, 10:39 AM
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من هفته پیش یه بلکبری q10 دادم از دوبی برام آوردن نسخه سیستم عاملش 10.1.0.2309 هست و ملش هم SQn100-3 وقتی توی دبی بوده یه نوتیفیکیشن برای آپدیتش به ۱۰.۲ اومده بوده ولی آپدیتش نکردن الان من توی ایران هرجوری میخوام آپدیتش کنم نمیتونم اگه ممکنه یه نفر تو ضیح کامل بده که چه جوری باید آپدیتش کنم حتی چه وی پی انی از کجا بگیرم خیلی ضروریه ممنون
سلام ممنون سوال خودتون رو در جای مناسب مطرح کنیدباید با فند شکن اقدام اموزش جدید و ساده برای شیر کردن اینترنت بدون فیی...لتر kerio ( روش تضمینی ) برای بلک بری 10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217937)

myfc4030
2014-06-08, 12:45 PM
دوستان یه سوال:
این قطعی مکرر اینترنت تو ورژن 10 هم هست؟؟من 9900 دارم از این بابت خیلی اذیتم کرد.میخوام کیو10 بگیرم حالا میترسم اونم قطعی داشته باشه

Catalan007
2014-06-08, 01:10 PM
دوستان یه سوال:
این قطعی مکرر اینترنت تو ورژن 10 هم هست؟؟من 9900 دارم از این بابت خیلی اذیتم کرد.میخوام کیو10 بگیرم حالا میترسم اونم قطعی داشته باشه

نه دوست من تو ورژن 10 اين مشكل وجود نداره. سرعتش هم خيلي عاليه.

Sent from my Z10 using Tapatalk

رضا هستم
2014-06-15, 10:46 PM
سلام
ببخشید من الان stl100-1دارم ...

چند وقت پیش زدم از روی صفحه tex messege رو پاک کردم من الان باید چیکار کنم؟؟؟ خیلی رو مخه ممنون میشم جواب بدین

m7majidi
2014-06-18, 12:31 PM
دوستان به لینک زیر برید میبینید که سخت افزار stl 1 از 2 و 3 قوی تره
Texas Instruments OMAP 4 (4470) vs Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8960) (http://cpuboss.com/cpus/Texas-Instruments-OMAP-4-%284470%29-vs-Qualcomm-Snapdragon-S4-Plus-%28MSM8960%29)