PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش اکتیو کردن و شروع کار با 10.2 بعد از نصب نسخه ی جدیدی از OS برای Q10 و Q5 و Z10 و Z30



m2ehrad
2013-10-20, 02:39 AM
دوستان عزیز اینم از آموزش شروع کار با 10.2 بعد از نصب نسخه ی جدید از OS که بعضی از دوستان درخواست کردند ...




شروع کار :







http://tuin.net76.net/up/29083d745262.png







انتخاب زبان :

ابتدا با صفحه ای با عنوان " به بلک بری خوش امدید (Welcome to BlackBerry) " مواجه میشوید که در ادامه باید زبان خود را انتخاب کنید . سپس انگشت خود را از چپ به راست بکشید تا به صفحه ی بعد منتقل شود .








http://tuin.net76.net/up/c9edbbe0533c.png






در قسمت بالای اسکرین وسط صفحه گزینه ی مکالمات ضروری (Emergency Call) را مشاهده میکنید .






شبکه وای فای WiFI :

در این قسمت باید شبکه وای فای خود را مشخص کنید .


توجه بسیار مهم :

حتما دقت داشته باشید که از این مرحله به بعد نیاز به ... پی ان داریم که با توجه به روش های موجود مانند هات اسپات شدن و HTTPS و ... میبایست انجام شود در غیر این صورت شما با اینترنت بدون وی ... ان به شما اجازه ی دسرسی به بقیه مراحل داده نخواهد شد .






http://tuin.net76.net/up/f47327116610.png





سپس شبکه ی وای فای خودتان را انتخاب نمایید . حال از شما در صورت وجود پسورد بر روی کانکشن ،پسورد را میخواهد . پسورد خود را وارد کرده و گزینه ی کانکت (Connect) را انتخواب نمایید .









http://tuin.net76.net/up/2cadb0649a3a.png






اگر با موفقیت به وای فای شما کانکت شده باشد ، این صفحه ظاهر می شود :









http://tuin.net76.net/up/2569c045dc34.png






حال انگشت خود را از چپ به راست بکشید تا به صفحه ی بعد منتقل شود . در این صفحه باید کشور انتخاب شود . ترجیحا (United states (English انتخاب شود . سپس I Agree را انتخاب کنید .








http://tuin.net76.net/up/042f4db68f23.png





در این مرحله می توانید یا اکانت بلک بری جدید برای استفاده از بلک بری ورد BlackBerry World و ... بسازید در صورتی که ندارید و یا اگر دارای اکانت میباشین میتوانید در قسمت Sign In وارد نمایید در غیر این صورت میتوانید این مرحله را بدون وارد کردن هیچ اطلاعاتی رد کنید .







http://tuin.net76.net/up/47018640bf36.png





در صفحه جدید Enable را انتخاب کنید .






http://tuin.net76.net/up/d55e7c13b0f4.png





در این صفحه به بررسی اپدیت های موجود میپردازد .






http://tuin.net76.net/up/ab8dff7441ed.png





اگر این قسمت نیز با موفقیت انجام شود ، با صفحه ی زیر مواجه می شویم . تبریک میگم مراحل اکتیم کردن OS به اتمام رسده و میتونید از ویژگی های جدید OS خود لذت ببرید .






http://tuin.net76.net/up/087cd8bfa9c1.png







دوستان عزیز اینم از آخرین Leaked OS برای BB10 :




http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر برای اپدیت به 10.2.0.1791 برای Q10 و Q5 و Z10 و Z30 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217799)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر برای اپدیت به 10.2.1.641 برای Q10 و Q5 و Z10 و Z30 به جز Z10 STL100-1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217871)







حتما این پست ها مطالعه شود :



http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif نکاتی در مورد Q10 و Z10 و Z10 STL100-1 و انواع مدلها وسخت افزار های انها (مهم) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217914)
http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif تفاوت سری BB10.2.1.X با BB10.2.0.X (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217912&p=1817952#post1817952)







در ضمن هرگونه سوالی راجب BB10 داشتید مطرح کنید تا جواب بدم ....

لطفا تشکر از پست ها یادتون نره ... مرسی

digimon1
2013-10-24, 07:11 PM
از منم مدل stl100-1 هستش...توی فرم چیزی براش نبود.دنبال10.1.0.4181 هستم...کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟

بفرما دوست عزیز با توجه به مدل گوشی خود دانلود کنید...



فایل برای اپدیت به 10.2.0.1791 برای Q10 و Z10 و Z30 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217799) آغاز شده توسط m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)







پاسخ: 9 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=217799)
نمایش ها: 244

digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)
امروز, 06:31 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217799&p=1820244#post1820244)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif ران تایم انلاک شده ی جدید اندروید Android Jelly Bean (4.2.2) UNLOCKED runtime without permanent bar (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217811) آغاز شده توسط m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)







پاسخ: 8 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=217811)
نمایش ها: 188

m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)
دیروز, 06:17 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217811&p=1819559#post1819559)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر برای اپدیت به 10.2.1.641 برای Q10 و Q5 و Z10 و Z30 به جز Z10 STL100-1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217871) آغاز شده توسط m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)







پاسخ: 2 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=217871)
نمایش ها: 100

m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)
2013-10-21, 06:59 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217871&p=1818665#post1818665)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر برای اپدیت به 10.2.1.575 برای Q10 و Q5 و Z10 و Z30 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217809) آغاز شده توسط m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)







پاسخ: 2 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=217809)
نمایش ها: 133

m2ehrad (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=889210)
2013-10-19, 07:27 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217809&p=1817859#post1817859)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر z30 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217774) آغاز شده توسط digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)







پاسخ: 2 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=217774)
نمایش ها: 56

digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)
2013-10-19, 05:41 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=217774&p=1817823#post1817823)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif Q10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=208776) آغاز شده توسط digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)







پاسخ: 6 (http://www.ir-tci.org/forum/misc.php?do=whoposted&t=208776)
نمایش ها: 266

digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)
2013-10-18, 04:47 PM http://www.ir-tci.org/forum/images/mobileaval/buttons/lastpost-left.png (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=208776&p=1817394#post1817394)

http://www.ir-tci.org/forum/images/icons/mark/BlackBerry.gif فریم ویر Z10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=207163) آغاز شده توسط digimon1 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=753058)

mamadssss
2013-10-30, 09:23 PM
به خاطر راهنمایی هایی که میکنی نهایت تشکر رو دارم...یه سوالی داشتم...اگر که به 10.2 آپدیت و اکتیو کنیم با باز شدن apn و ست کردن gprs اتفاقی مثل دی اکتیو شدن برا گوشی نمیوفته؟!

digimon1
2013-10-31, 06:39 PM
به خاطر راهنمایی هایی که میکنی نهایت تشکر رو دارم...یه سوالی داشتم...اگر که به 10.2 آپدیت و اکتیو کنیم با باز شدن apn و ست کردن gprs اتفاقی مثل دی اکتیو شدن برا گوشی نمیوفته؟!

نه مشکل جی پی ار اس به طور کامل رفع نشده...

و نه دوباره اکتیو نمی خواد تا فلش دوباره دستگاه...

mamadssss
2013-11-01, 01:01 PM
ممنون...پس با خیال راحت آپدیت کنیم و حالشو ببریم...:4d564ad6:

amirrenjer
2013-11-01, 09:29 PM
ببخشید 10.2.0.1793
autoloaders
DEV alpha
برای z10 -stl1 خوبه؟

devalpha chiye??

digimon1
2013-11-02, 06:49 PM
ببخشید 10.2.0.1793
autoloaders
DEV alpha
برای z10 -stl1 خوبه؟

devalpha chiye??

بله خوبه ولی اگه از فریم ویر های سایت دانلود کنی خیالت جمع تره...

فرم ور (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=880)

mamadssss
2013-11-02, 06:56 PM
نسخه رسمی 10.2 نیمده هنوز؟ اگه اومده بی زحمت لینکش واسه Z10-STL100-1 رو بزارین

digimon1
2013-11-03, 06:02 PM
نسخه رسمی 10.2 نیمده هنوز؟ اگه اومده بی زحمت لینکش واسه Z10-STL100-1 رو بزارین

نسخه رسمی هنوز نیومده و اینا بتا هستند...و من به شما اطمینان میدم که نسخه ی بتا از اصلش در مورد بازکردن برنامه های اندروید قوی تره پس بهتره از بخش زیر استفاده کنید

فرم ور (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=880)

mamadssss
2013-11-23, 06:53 PM
دوستان عزیز من شنیدم اگه با خود گوشی به وای فای وصل بشیم و آپدیت کنیم نیاز به اکتیو کردن نداره و حجم کمتری برای داونلود استفاده میکنه...درسته؟!

arkh64
2013-11-23, 10:11 PM
من دیشب آپدیت کردم و گوشی من z10-stl100-2 هست که از اولش آپدیت نشده بود و وقتی که خواستم از طریق وای فای آپدیت کنم فایل به اندازه 1059 مگ را دانلود کرد و بعدش نصب کرد که بعد از نصب شدن نیازی به اکتیو شدن مجدد نبود به 10.2.0.429 آپدیت شد

ولــــــــــــی چند تا مشکل داره که pictures باز نمیشه و اینکه هرجایی که شما می خواین password ای وارد کنید ابتدا حرف رو نمایش میده و بعد تبدیل به ستاره می کنه که واقعا خیلی داغونه این قضیه که شاید برای گوشی من این جوری باشه که هنوز هم search نکردم که ببینم این مشکل رو چطور میشه درست کرد این را هم بگم که من گوشی رو wipe نکردم و فقط آپدیت کردم

در آپدیت جدید evernote اضافه شده و blackberry hub نیز تغییر کرده

mamadssss
2013-11-23, 10:46 PM
از طریق آپدیت وای فای گزینه ی توقف داشت یا باید یه سره دانلود میکرد؟والا آپدیت غیر رسمی 10.2.1 هم اومده که باید اول فایل رو با کامپوتر داونلود کنیم بعد نصب که فایل اندروید رو مستقیم نصب میشه کرد.این که شما گرفتی نسخه رسمیه... حالا اون که غیر رسمیه رو نمیدنیم چه باگی داره...من موندم چرا یه ورژن واحد و بی دردسر براش نیست؟! درسته بلکبری رو دوس داریم و تاوان عشقشو داریم میدیم ولی خیلی داره رو مخ میره هاااااا.........:9:

salehdi
2013-11-23, 10:48 PM
سلام ، من میخوام آپدیت کنم ، ساید لودر رو دارم ، الان دارم stl1 10.2.0.1791 رو دانلود میکنم ، ببخشید ولی نمیدونم چجوری باید از فیلاش استفاده کنم ؟

arkh64
2013-11-24, 08:52 AM
هنگام آپدیت از طریق وای فای 2 گزینه میاد که pause و cancel هست ابتدا فایل رو به صورت کامل دانلود می کنه بعدش که دانلود به صورت کامل انجام شد شروع می کنه به نصب و بعد کوشی رو ریستارت می کنه که در حدود 5-10 دقیقه این پروسه زمان بره من چون مشکل اینترنت نداشتم یکسره دانلود کردم

ولی سوالی که از دوستان دارم اینه که اگر آپدیت دیگه ای بیاد و ما گوشی رو دوباره آپدیت کنیم برنامه ها و contact ها می پره یا نه
اگر دوستان این کارو قبلا کردند راهنمایی کنن

digimon1
2013-11-25, 10:45 AM
از طریق آپدیت وای فای گزینه ی توقف داشت یا باید یه سره دانلود میکرد؟والا آپدیت غیر رسمی 10.2.1 هم اومده که باید اول فایل رو با کامپوتر داونلود کنیم بعد نصب که فایل اندروید رو مستقیم نصب میشه کرد.این که شما گرفتی نسخه رسمیه... حالا اون که غیر رسمیه رو نمیدنیم چه باگی داره...من موندم چرا یه ورژن واحد و بی دردسر براش نیست؟! درسته بلکبری رو دوس داریم و تاوان عشقشو داریم میدیم ولی خیلی داره رو مخ میره هاااااا.........:9:

معمولا باید یکسره اینکار رو بکنید اگه استاپ بزنید مشکل ایجاد میکنه...

ورژن های سایت هم همه بتا هست...برای ورژن اصلی باید از خود سایت بلکبری اقدام کنید...

amirzonobi
2013-11-28, 01:06 AM
گوشی من Q5 هستش من دادم بیرون ورژن گوشی آپدیت کرد به 10.2.0.1047 الان که می خوام بکآپ که گرفتم و ریستور کنم اررور میده میگه فکتوری ریست کن یا وقتی که ترنسفر دیتا رو میزنم گوشی قدیمی رو میشناسه ولی این Q5 رو نمیشناسه لطفا کمکککککککک کنین

SAW II
2013-12-03, 02:56 PM
من گوشیم رو میخوام اکتیو کنم آما نمیشه..
چطوری از por*xy استفاده کنم؟

وقتی تیکش رو میزنم ازم پرو*سی سرور و پورت میخواد
هر سایت اراه دهنده این چیزا رفتم ادرس سرور رو میدن ولی پورت رو نمیده...

لطفا راهنمایی کنید.
ممنون میشم

mamadssss
2013-12-11, 11:31 PM
دوستان عزیز یه سوال داشتم.نصب برنامه های اندروید به صورت مستقیم فقط رو ورژن 10.2.1 انجام میشه یا روی 10.2.0 هم جواب میده؟! ممنونم از راهنمایی هاتون.

navidjigar
2013-12-13, 07:14 PM
مرسی از توضیحات کاملتون:wubsmiley:

davoodbagh
2013-12-17, 09:38 PM
دقیقا از من هم اینجوری شده

davoodbagh
2013-12-17, 09:39 PM
من دیشب آپدیت کردم و گوشی من z10-stl100-2 هست که از اولش آپدیت نشده بود و وقتی که خواستم از طریق وای فای آپدیت کنم فایل به اندازه 1059 مگ را دانلود کرد و بعدش نصب کرد که بعد از نصب شدن نیازی به اکتیو شدن مجدد نبود به 10.2.0.429 آپدیت شد

ولــــــــــــی چند تا مشکل داره که pictures باز نمیشه و اینکه هرجایی که شما می خواین password ای وارد کنید ابتدا حرف رو نمایش میده و بعد تبدیل به ستاره می کنه که واقعا خیلی داغونه این قضیه که شاید برای گوشی من این جوری باشه که هنوز هم search نکردم که ببینم این مشکل رو چطور میشه درست کرد این را هم بگم که من گوشی رو wipe نکردم و فقط آپدیت کردم

در آپدیت جدید evernote اضافه شده و blackberry hub نیز تغییر کرده

برای گشوی من هم این اتفاق افتاده اگه کسی چیزی میدونه بگه

hesam.kh
2014-01-02, 10:09 AM
با سلام من گوشیمو تازه گرفتم q10 هستش شب wipe کردم الان کلیه این قسمت ها رو انجام دادم اما الان رو صفحه گیر کرده که رجیستر نمیشه registration failed باید چیکار کنم؟
ورژن 10.1 هستش

amin.w950
2014-01-06, 11:39 PM
سلام من z10دارم اپدیت کردم ولی اکتیو نمیشه الان 3-4 روزه که خاموشه نمیتونم اکتیوش کنم .از روش شیر کردنم استفاده کردم بازم نشد
چیکار کنم کمکم کنید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Panicir
2014-01-07, 12:16 AM
سلام من z10دارم اپدیت کردم ولی اکتیو نمیشه الان 3-4 روزه که خاموشه نمیتونم اکتیوش کنم .از روش شیر کردنم استفاده کردم بازم نشد
چیکار کنم کمکم کنید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چه اروری دارین
مشکل کجاست؟

amin.w950
2014-01-07, 12:35 AM
سلام
چه اروری دارین
مشکل کجاست؟
وصل نمیشه که ای پی بگیره یسریم که وصل شد انقد طول کشید که گفت دوباره تلاش کنید یا خاموش کنید

amin.w950
2014-01-07, 12:42 AM
وصل نمیشه که ای پی بگیره یسریم که وصل شد انقد طول کشید که گفت دوباره تلاش کنید یا خاموش کنید
اون اخرش که اپدیتو چک میکنه ارور میده دوگزینه میده که خاموش کنید با دوباره تلاش کنید

kaveh-sabz
2014-01-14, 04:11 PM
اون اخرش که اپدیتو چک میکنه ارور میده دوگزینه میده که خاموش کنید با دوباره تلاش کنید

منم همین مشکل رو دارم؟
کسی راهی برای رفع ایم مشکل می دونه!؟!؟!؟!

amin.w950
2014-01-15, 12:05 AM
منم همین مشکل رو دارم؟
کسی راهی برای رفع ایم مشکل می دونه!؟!؟!؟!
دادم بیرون 100تومن اکتیوش کرد خلاص
ولی ورژن 10.2.0.1793 اصلا خوب نیست

fx.elyas
2014-01-31, 03:56 PM
اون اخرش که اپدیتو چک میکنه ارور میده دوگزینه میده که خاموش کنید با دوباره تلاش کنید

سلام
من هم همین مشکل دارم
به این Z10_STL100-2-3_10.2.1.1260 آپدیت کردم الان سر چک آپدیت میمونه چی کار کنم ؟

fx.elyas
2014-02-01, 03:53 PM
سلام
من هم همین مشکل دارم
به این Z10_STL100-2-3_10.2.1.1260 آپدیت کردم الان سر چک آپدیت میمونه چی کار کنم ؟

سلام کسی از دوستان راه حل نداره

amin.w950
2014-02-02, 11:40 PM
بالاخره تونستم گوشیمو اکتیو کنم z10.....10.2.1...
از این سایت اخرین ورژنو بگیرین 3.0.1.1
Windows 7 Virtual Wifi Router (http://www.virtualwifirouter.com/p/downlooad.html)
بعد همون مراحلی که تو اموزش هست برین حتما انتی ویروس غیر فعال باشه
کریو انتخاب میکنید استارت ..کار تمومه با یه سرچ ساده

fx.elyas
2014-02-06, 03:43 PM
سلام
من هم همین مشکل دارم
به این Z10_STL100-2-3_10.2.1.1260 آپدیت کردم الان سر چک آپدیت میمونه چی کار کنم ؟
سلام به همه دوستان
دوباره آپدیت ریختم به وای فای هم متصل نشدم . گوشی بالا اومد

sepehr5768
2014-02-08, 01:53 PM
اون اخرش که اپدیتو چک میکنه ارور میده دوگزینه میده که خاموش کنید با دوباره تلاش کنید


منم همین مشکل رو دارم؟
کسی راهی برای رفع ایم مشکل می دونه!؟!؟!؟!


دادم بیرون 100تومن اکتیوش کرد خلاص
ولی ورژن 10.2.0.1793 اصلا خوب نیست


سلام
من هم همین مشکل دارم
به این Z10_STL100-2-3_10.2.1.1260 آپدیت کردم الان سر چک آپدیت میمونه چی کار کنم ؟


سلام کسی از دوستان راه حل نداره
سلام دوستان عزیز الان q10 با ورژن 10.2.1.1259 زدم مشکل چک آپدیت حل شده و اکتیو شد

rasez888
2014-05-19, 09:28 AM
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من هفته پیش یه بلکبری q10 دادم از دوبی برام آوردن نسخه سیستم عاملش 10.1.0.2309 هست و ملش هم SQn100-3 وقتی توی دبی بوده یه نوتیفیکیشن برای آپدیتش به ۱۰.۲ اومده بوده ولی آپدیتش نکردن الان من توی ایران هرجوری میخوام آپدیتش کنم نمیتونم اگه ممکنه یه نفر تو ضیح کامل بده که چه جوری باید آپدیتش کنم حتی چه وی پی انی از کجا بگیرم خیلی ضروریه ممنون

farrzadm
2014-07-17, 03:08 PM
salam dadash
man ye z10 daram
in rooye safeye agreement gir karde internetamam ba psiphon *** mikonamo bad share mikonam vas gushim
amma in gozineye i agree aslan roshan nemisheo hamash dar hale charkheshe man chikar konam
mitunamam beram torkye
aya inkaro oonja anjam bedam natije migiram ya na ?
khaheshan komakam *** badjur dargir shodam

Mehdi/Sh
2014-07-17, 03:20 PM
سلام
شما از کریو استفاده کنید مشکلتون حل میشه
بعد از Share با یه گوشی دیگه امتحان کنید که اینترنت بدون مشکل باشه.
بله ترکیه هم مشکلی نداره .

لطفا فارسی تایپ کنید