PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Türko CFW v4.1 For Wave III -S8600 | رامی پایدار و گرافیکی | ویو 3



| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-17, 12:18 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

بهترین و پایدارترین رام با تغییرات گرافیکی متنوع و قابلیت نصب بازی و برنامه با توجه به آخرین روش اسپوف

http://r1305.hizliresim.com/19/x/nlr44.png

اسکرین شات ها :

در پست دوم
لینک های دانلود جدید و نسخه ی جدید : ( توجه : روی گوشی فعلا تست نشده است... )



ROM][24.04.2014] Turko CFW 10.2 | S5 Premium | S8500,S8530,S8600]


http://i.hizliresim.com/aq5QrR.png

متناسب به نوع گوشی خود لینک های دانلود قرار گرفته است.

Features:
Message vibration time reduced to 1 second.. . کاهش ویبره پیام
After call end phone will lock. قفل گوشی بعد پایان مکالمه
System sounds changed like S5 - تغییر صدای سیستم
Anykey LCD off - خاموش شدن صفحه با هر کلید
Fota compatible with Badadroid- سازگاری با بادادروید
Status bar Android 4.4 style Transparent - استاتوس بار اندروید 4.4
Oval button in the menus have been removed. حدف کلید oval از منو

بر روی Wave 3 تست نشده

Turko CFW v10.2 S5 Download Links
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Password : smarturkiye.com

GT-S8500 WAVE Türko CFW v10.2
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (https://mega.co.nz/#%213YFQiZ6J%21Rz-fWPaxft87TJxSWc0W9tJLPXbyIkm-sXBVgPFOHug)

GT-S8530 WAVE 2 Türko CFW v10.2
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (https://mega.co.nz/#%21jIUGHSBJ%21ViLeKfXe5EP4A5b344lFgY8Kl4VzaeZNTww D5Ud_H8M)

GT-S8600 WAVE 3 Türko CFW v4.2
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (https://mega.co.nz/#%21KI03CaTJ%218W5qpIGmcOjMe3p46lFmT8EXklBATamERAI FWH-kKvg)

Multiloader 5.65
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (http://www.share.az/ac76zwq7vprk/MultiLoaderX_v5.65.exe.html)

Multiloader 5.67
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (http://www.share.az/09e4hkc8obzd/MultiLoader_V5.67.exe.html)

Usb Cable Driver
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (http://www.share.az/z13n0lw0tam3/DriverWave.exe.html)

Turko S5 Premium Tema
http://www.smarturkiye.com/images/dl.gif (https://mega.co.nz/#%212Z1iHQCY%21itSFX_dIeOM0xZ9b6RR_3xPpEtetNPkgFmi 1mZbSLy8)



منبع : [ROM][24.04.2014] Turko CFW 10.2 | S5 Premiu… | Samsung Bada, Tizen Development and Hacking | XDA Forums (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2729738)






لینک دانلود رام :


https://hotfile.com/dl/225646961/e0fea44/S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600_by_hero355Frager.zip. htmlآموزش فلش :

توجه :
فعلا فول فارسی ساپورت نمیشه و فایلCSC و ShpApp برای کشور ایران طراحی نشده است.



http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq9f7.jpg

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-17, 12:22 PM
Screenshots

http://r1306.hizliresim.com/1b/1/npv14.png

http://s1305.hizliresim.com/19/y/nmdzh.png

http://r1306.hizliresim.com/1b/1/npvk6.png

http://p1305.hizliresim.com/19/y/nmf1m.png

http://p1305.hizliresim.com/19/y/nmf1w.png

http://p1305.hizliresim.com/19/y/nmf29.png

http://o1306.hizliresim.com/1b/1/npvjm.png

http://r1306.hizliresim.com/1b/1/npvhr.png

http://j1306.hizliresim.com/1b/1/npvg1.png

http://o1305.hizliresim.com/19/y/nmf2z.png

http://s1305.hizliresim.com/19/y/nmf32.png

http://o1305.hizliresim.com/19/y/nmf3j.png

http://r1306.hizliresim.com/1b/1/npv6t.png

WAVE III
2013-08-17, 12:53 PM
ببخشيد. اگه ممكنه لينك اموزش كامل نصب فريم ور رو بذارين. من پيداش نكردم.

BAS69
2013-08-17, 04:24 PM
سلام اگه ممکنه یه جای دیگه آپ کنید اینجوری هم سرعت پایینه هم اگه قطع بشه نمیشه ادامش رو گرفت
مرسی

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-17, 05:10 PM
ببخشيد. اگه ممكنه لينك اموزش كامل نصب فريم ور رو بذارين. من پيداش نكردم.

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=85753

نحوه چیدمان فایل ها در مولتی لودر هم در پست یک قرار داره که می تونید طیق اون پیش برید ...


Send from my GT-I9500 using Tapatalk 4

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-17, 05:12 PM
سلام اگه ممکنه یه جای دیگه آپ کنید اینجوری هم سرعت پایینه هم اگه قطع بشه نمیشه ادامش رو گرفت
مرسی

سلام

این کار نیاز به لیچر داره و دوستانی که این امکان رو دارند به امید خدا لینک مستقیم رو قرار خواهند داد ...

:)

Send from my GT-I9500 using Tapatalk 4

MoRTezA
2013-08-17, 05:20 PM
سلام اگه ممکنه یه جای دیگه آپ کنید اینجوری هم سرعت پایینه هم اگه قطع بشه نمیشه ادامش رو گرفت
مرسی

بفرمائید
لینک اختصاصی موبایل اول:

http://get.ir-tci.org/u15/2013/forum/download.png


http://fs2.filegir.com/rezaee3001/S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600_by_hero355%26Frager_% 5Bwww.Ir-Tci.org%5D.zip

انقضاء : 7روز

BAS69
2013-08-21, 02:10 AM
فکر کنم رام اشتباهی رو بارگزاری کردین چون این که ورژن 4.1 زده
نکته دوم هم هیچ کدوم از فایلایی که میگین توش نیست
نه سی اس سی عربی و نه کیبرد مشکی
من گیج شدم الان بزنم یا بزارم همین اورجینالش باشه
اینا توی پوشه هست


BOOTFILES


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<CSC Languages

CSC Language and Preconfigurations S8600.txt
CSC_V1_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style_Fixx.csc
CSC_V2_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style_Fixx.csc
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

amss.bin
apps_compressed_S8600_TurkoCFW_hero355.bin
bplib_S8600OpTurkoCFW_hero355.fota
dsp1.bin
FactoryFs_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Stlye_AnyKeyOff _fixx.ffs
Java_apps_main_menu_S8600.pfs
RCtest.rc1
Rsrc2_S8600_Hero355_TurkoCFW(Low).rc2
Rsrc_S8600_Hero355&Frager_TurkoCFW_S4Style_fixx.rc1
ShpApp_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style.app


البته واسه ویو یکم اینایی که گفتین تو رام ترکیه 10.1 بود اما واسه ویو 3 نیست الان فارسی میخوام باید چه کنم البته کاملا فارسی منظورمه

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-21, 08:38 AM
فکر کنم رام اشتباهی رو بارگزاری کردین چون این که ورژن 4.1 زده
نکته دوم هم هیچ کدوم از فایلایی که میگین توش نیست
نه سی اس سی عربی و نه کیبرد مشکی
من گیج شدم الان بزنم یا بزارم همین اورجینالش باشه
اینا توی پوشه هست


BOOTFILES


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<CSC Languages

CSC Language and Preconfigurations S8600.txt
CSC_V1_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style_Fixx.csc
CSC_V2_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style_Fixx.csc
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

amss.bin
apps_compressed_S8600_TurkoCFW_hero355.bin
bplib_S8600OpTurkoCFW_hero355.fota
dsp1.bin
FactoryFs_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Stlye_AnyKeyOff _fixx.ffs
Java_apps_main_menu_S8600.pfs
RCtest.rc1
Rsrc2_S8600_Hero355_TurkoCFW(Low).rc2
Rsrc_S8600_Hero355&Frager_TurkoCFW_S4Style_fixx.rc1
ShpApp_S8600_Hero355_TurkoCFW_S4Style.app


البته واسه ویو یکم اینایی که گفتین تو رام ترکیه 10.1 بود اما واسه ویو 3 نیست الان فارسی میخوام باید چه کنم البته کاملا فارسی منظورمه

سلام

طبق گفته سازنده رام که در لینک زیر هست این کاستوم رام ویو 3 باید ورژن 10.1 باشه ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2306458

فعلا برای ویو 3 دو تا CSC بیشتر طراحی نشده که فعلا این دو تا مخصوص ایران نیستند ...

مرسی پست اول ویرایش شد

:)
Send from my GT-I9500 using Tapatalk 4

BAS69
2013-08-21, 12:26 PM
دوستان عزیز اگه براتون مقدوره csc فارسی رو برای این رام زیبا درست کنید
البته از سازندشم خواهش کردم ولی بازم ** نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
راستی اون فایل اپ واسه اسپوف رو میشه رو هر فریموری زد تو ویو سه آخه من رو ویو یکم زدم فایل مخصوصشو خاموش شد و هی ریست میشد

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-21, 12:47 PM
دوستان عزیز اگه براتون مقدوره csc فارسی رو برای این رام زیبا درست کنید
البته از سازندشم خواهش کردم ولی بازم ** نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
راستی اون فایل اپ واسه اسپوف رو میشه رو هر فریموری زد تو ویو سه آخه من رو ویو یکم زدم فایل مخصوصشو خاموش شد و هی ریست میشد

فارسی سازی این رام نهایتا کار 10Min هستش ولی متاسفانه این گوشی رو در اختیار ندارم ...
با Hero سازنده این رام صحبت که میکردم میگفت که یک مقدار سرش شلوغ هست و ساختن CSC برای بقیه کشور ها مثل Wave I , II در اولویت کاریش هست
:)
Send from my GT-I9500 using Tapatalk 4

BAS69
2013-08-21, 04:03 PM
اگه آموزشی چیزی هست بزار خودم درست میکنم البته هر چی لازم داره رو بگیا؟ گوشیم خراب نشه دوستش داره:D:welove:

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-21, 04:12 PM
اگه آموزشی چیزی هست بزار خودم درست میکنم البته هر چی لازم داره رو بگیا؟ گوشیم خراب نشه دوستش داره:D:welove:

ایشالا آموزش هم قرار داده خواهد شد ...

:)

BAS69
2013-08-25, 07:20 PM
ایشالا آموزش هم قرار داده خواهد شد ...

:)

چی شد پس بی وفا جوووووون:ph34r2:

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-08-26, 01:25 PM
چی شد پس بی وفا جوووووون:ph34r2:


آموزش تصویری اضافه کردن زبان و کیبورد فارسی به بادا 2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=213722)

WAVE III
2013-09-04, 09:41 PM
ببخشيد من الان از كجا ميتونم اين فريمور رو دان كنم؟
لينكا خرابه؟

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-04, 10:09 PM
ببخشيد من الان از كجا ميتونم اين فريمور رو دان كنم؟
لينكا خرابه؟

لینک هات فایل سالم هستش . . .

https://hotfile.com/dl/225646961/e0fea44/S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600_by_hero355Frager.zip. html

WAVE III
2013-09-04, 10:36 PM
لینک هات فایل سالم هستش . . .

https://hotfile.com/dl/225646961/e0fea44/S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600_by_hero355Frager.zip. html
سرعتش داغونه.

WAVE III
2013-09-04, 11:06 PM
كمك. امكانش هست لينكي با سرغت بالا تر لطف كنيد.
8 ساعت طول ميكشه با اين لينكه.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-05, 08:47 AM
سرعتش داغونه.


كمك. امكانش هست لينكي با سرغت بالا تر لطف كنيد.
8 ساعت طول ميكشه با اين لينكه.

شما باید توی تاپیک زیر درخواست مستقیم کردن لینک رو بدید ...

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=139050

WAVE III
2013-09-07, 03:03 PM
ممكنه فايل csc و shpapp اين فريمور رو فارسي كنيد و به صورت تكي بذارين دان كنيم؟ انگار اينكار خيلي سخته و چون مسوليت فلش زدن با خودمونه به نظر من بهتره خودتون زحمتشو بكشيد تا ما كه زياد وارد نيستيم.

با اينكه اموزش رو قرار دادين بازم ممنون ميشم اين لطف بزرگ رو بكنيد.

WAVE III
2013-09-07, 04:40 PM
كسي حاضر نشد اين كارو بكنه؟

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-07, 10:13 PM
ممكنه فايل csc و shpapp اين فريمور رو فارسي كنيد و به صورت تكي بذارين دان كنيم؟ انگار اينكار خيلي سخته و چون مسوليت فلش زدن با خودمونه به نظر من بهتره خودتون زحمتشو بكشيد تا ما كه زياد وارد نيستيم.

با اينكه اموزش رو قرار دادين بازم ممنون ميشم اين لطف بزرگ رو بكنيد.


كسي حاضر نشد اين كارو بكنه؟

متاسفانه بنده فرصتش رو ندارم

اگه دوستان وقت داشته باشند دریغ نخواهند کرد و این رام رو فارسی میکنند . . .

WAVE III
2013-09-08, 12:25 PM
رام رو فارسي كردم ولي ... . حال داشته باشين مشكلات رام رو.
گوشي تو مسير هاي زير ريست ميشه
menu -> social hub
menu -> setting -> general -> memory
در ضمن كلا فارسي گوشي مربع مربعه و هيچ حرف فارسي مشاهده نميشه.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-08, 02:40 PM
رام رو فارسي كردم ولي ... . حال داشته باشين مشكلات رام رو.
گوشي تو مسير هاي زير ريست ميشه
menu -> social hub
menu -> setting -> general -> memory
در ضمن كلا فارسي گوشي مربع مربعه و هيچ حرف فارسي مشاهده نميشه.

اگه تمامی مراحل فارسی سازی رو درست رفتید

کد زیر رو بزنید ( کل اطلاعات پاک میشه )

ستاره مربع 272 ستاره ساعت گوشی ( مثلا : 15:10 ) مربع

WAVE III
2013-09-08, 02:44 PM
واسه چي اطلاعات پاك بشه؟ تو ريست شدن تاثير داره؟

راستي تو نتيفيكيشن بار بالا همه گزينه ها خوبه به غير از پاكت ديتا. يه چيزايي عجيب غريبي نوشته نصفش چينيه نصفش مربع مربعه.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-08, 04:42 PM
واسه چي اطلاعات پاك بشه؟ تو ريست شدن تاثير داره؟

راستي تو نتيفيكيشن بار بالا همه گزينه ها خوبه به غير از پاكت ديتا. يه چيزايي عجيب غريبي نوشته نصفش چينيه نصفش مربع مربعه.

بله

کد رو بزنید اگه نشد اشتباه مراحل فارسی کردن رو انجام دادید ...

WAVE III
2013-09-08, 04:59 PM
كد رو زدم تعدادي گزينه اومد. كدومو انتخاب كنم؟

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-08, 05:06 PM
كد رو زدم تعدادي گزينه اومد. كدومو انتخاب كنم؟

اگه THR داره که بعید می دونم اونو بزنید

اگه نیست فرقی نداره هر کدوم و زدید زدید

WAVE III
2013-09-08, 05:10 PM
مشكلات ريست شدن مال همس يا من بد فلش زدم؟
تو منو پياما گزينه ديليت اون پايينو بزني ريست ميشه!!!

كد رو زدم يكيشو انتخاب كردم. حالا هي ريست ميشه!! بالا نمياد.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-08, 05:17 PM
مشكلات ريست شدن مال همس يا من بد فلش زدم؟
تو منو پياما گزينه ديليت اون پايينو بزني ريست ميشه!!!

كد رو زدم يكيشو انتخاب كردم. حالا هي ريست ميشه!! بالا نمياد.

مشکل از فایل هایی هست که واسه فارسی سازی بد سیو کردید . . .

کاری نمیشه کرد جز فلش زدن ...

WAVE III
2013-09-08, 05:19 PM
فلش ميزنم البته اينبار با فايل csc و shpapp خود فريمور. فقط تو رو خدا يكي زود تر اين دو تا فايل رو درست كنه بذاره! ممكنه؟

WAVE III
2013-09-08, 07:59 PM
عزيزان من خواهش ميكنم يكي اين كارو بكنه. خيلي كار سختي نيست ولي نميدونم چرا من نتونستم فايل درستي از كار دربيارم. طبق اموزش پيش برين مطمئنا درست ميشه!!
خواهشا فايل csc و shpapp اينو فارسي كنيد. مرسي.

WAVE III
2013-09-09, 09:48 AM
دو تا مشكل ديگه. هنگام دريافت تماس صفحه گوشي با اسكرين شات هاي موجود فرق داره.
موزيك پلير هم با اسكرين شات فرق داره.
راستي كسي هنوز csc و shpapp رو درست نكرده؟

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-09, 11:14 AM
دو تا مشكل ديگه. هنگام دريافت تماس صفحه گوشي با اسكرين شات هاي موجود فرق داره.
موزيك پلير هم با اسكرين شات فرق داره.
راستي كسي هنوز csc و shpapp رو درست نكرده؟

اسکرین شات از چینش فایل ها در مولتی لودر قرار بدید ...

WAVE III
2013-09-09, 12:13 PM
http://up-is.ir/do.php?imgf=137871399571.bmp

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-09, 12:17 PM
http://up-is.ir/do.php?imgf=137871399571.bmp

شما با Win 7 فلش بزن

الان تیک های بوت چنج و فول دانلود رو نزدید

WAVE III
2013-09-09, 12:20 PM
شما با Win 7 فلش بزن

الان تیک های بوت چنج و فول دانلود رو نزدید

چرا عزيزم زدم. اگه دقت كني يه كوچوله از boot change و full download پيداس كليك كردم. تيكش فعال شد.

vipeak588
2013-09-09, 12:21 PM
http://up-is.ir/do.php?imgf=137871399571.bmp

vipeak588
2013-09-09, 12:28 PM
csc file and shpapp Please do this to the Persian. Thank you.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-09, 12:34 PM
چرا عزيزم زدم. اگه دقت كني يه كوچوله از boot change و full download پيداس كليك كردم. تيكش فعال شد.

این رام رو چند تا از دوستان فلش زدن بدون مورد داره کار میکنه

تنها موردی هم که بنده دیدم این هستش که تو بلک لیست ریست میشه

شما از MultiLoader_V5.65 که مخصوص وین XP هست استفاده کنید

http://uploadtak.com/viewer.php?file=t434_MultiLoader_V5.rar

WAVE III
2013-09-09, 07:26 PM
این رام رو چند تا از دوستان فلش زدن بدون مورد داره کار میکنه

تنها موردی هم که بنده دیدم این هستش که تو بلک لیست ریست میشه

شما از MultiLoader_V5.65 که مخصوص وین XP هست استفاده کنید

http://uploadtak.com/viewer.php?file=t434_MultiLoader_V5.rar

اينترفيس برنامه دقيقا همونه. اينا رو بيخيال. من ميتونم راحت فلش بزنم. فايل csc و shpapp رو درست كن
بي وفا جون مگه نگفتي كار ده دقيقه بيشتر نيست. يعني ده دقيقه وقت نداري؟

WAVE III
2013-09-14, 05:09 PM
دوستان. عزيزان. متخصصين من خسته شدم از بس اس ام اس انگليسي دادم و اس ام اساي فارسي رو به يه گوشي ديگه فرستادم تا بتونم بخونمشون. چقدر خواهش كنم؟؟؟ اين دو تا فايلو فارسيش كنيد ديگه.

42814281
2013-09-25, 02:02 PM
دوستان پس کی زبان فاررسی بهش اضافه میکنید.یه مشکل من با این کاستوم رام دارم اینه که وقتی نصب میشه سیم کارت نمیخونه ولی آنتن پره سیم کارت هم نزاری توش آنتن پره!!!مشکل کجاست.مطمئنم درست فلش زدم

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-25, 02:18 PM
دوستان پس کی زبان فاررسی بهش اضافه میکنید.یه مشکل من با این کاستوم رام دارم اینه که وقتی نصب میشه سیم کارت نمیخونه ولی آنتن پره سیم کارت هم نزاری توش آنتن پره!!!مشکل کجاست.مطمئنم درست فلش زدم

سلام

آموزش فارسی سازی فیرمور های بادا 2 در بخش آموزش ها قرار داده شده و شما می تونید از اون جهت فارسی سازی استفاده کنید

در رابطه با آنتن هم می تونه مربوط به فایل App وCsc باشه که احتمالا فول فلش نزدید و این مورد به وجود اومده

42814281
2013-09-25, 06:17 PM
فول فلش رو نفهمیدم.یعنی اون دوتا تیک فول دانلود و بوت چینج هست من اونا رو تیک میزنم.من از این روش شما رفتم فارسی کردم ولی فارسی ها مربع مربع میومد ولی فارسی رو تایپ میکرد درست هم تایپ میکرد ولی تو کیبرد مربع مربع بود.اگه میشه خودتون فارسی کنید بزارید من تست میکنم.ممنون

42814281
2013-09-25, 06:23 PM
در ضمن من اون کدی که در پست های قبل گفته بودید رو نفهمیدم چجوری بزنم.تو قسمت ساعت

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-25, 10:16 PM
در ضمن من اون کدی که در پست های قبل گفته بودید رو نفهمیدم چجوری بزنم.تو قسمت ساعت

ساعت مثلا 21:46 رو 2146 بزنید ...

42814281
2013-09-25, 11:13 PM
این کد گوشی رو فرمت میکنه؟و جواب اینو ندادید.
فول فلش رو نفهمیدم.یعنی اون دوتا تیک فول دانلود و بوت چینج هست من اونا رو تیک میزنم.من از این روش شما رفتم فارسی کردم ولی فارسی ها مربع مربع میومد ولی فارسی رو تایپ میکرد درست هم تایپ میکرد ولی تو کیبرد مربع مربع بود.اگه میشه خودتون فارسی کنید بزارید من تست میکنم.ممنون
الان من یه مشکل با ویو رمیکر دارم.فایلی که سیو میکنه هیچ اندازه ای نداره.حجمش صفر هست.نمیدونم.تا چند روز پیش کار میکرد ولی الان اینطوریه؟

42814281
2013-09-28, 10:32 PM
BVafa (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=463796) عزیز کی میخواید جواب منو بدید؟؟؟

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-09-29, 11:29 AM
این کد گوشی رو فرمت میکنه؟و جواب اینو ندادید.
فول فلش رو نفهمیدم.یعنی اون دوتا تیک فول دانلود و بوت چینج هست من اونا رو تیک میزنم.من از این روش شما رفتم فارسی کردم ولی فارسی ها مربع مربع میومد ولی فارسی رو تایپ میکرد درست هم تایپ میکرد ولی تو کیبرد مربع مربع بود.اگه میشه خودتون فارسی کنید بزارید من تست میکنم.ممنون
الان من یه مشکل با ویو رمیکر دارم.فایلی که سیو میکنه هیچ اندازه ای نداره.حجمش صفر هست.نمیدونم.تا چند روز پیش کار میکرد ولی الان اینطوریه؟

بله فرمت میکنه

فول فلش به زدن تیک های بوت چنج و فول دانلود در مولتی لودر در هنگام فلش میگن

بنده اگر فرصتش رو داشته باشم حتما ...

ویو ریمیکر رو در قیمت سیف مود سیستمتون اجرا کنید

42814281
2013-09-29, 02:21 PM
من از این روش شما رفتم فارسی کردم ولی فارسی ها مربع مربع میومد ولی فارسی رو تایپ میکرد درست هم تایپ میکرد ولی تو کیبرد مربع مربع بود

|Pishtaz|
2013-09-29, 09:19 PM
من از این روش شما رفتم فارسی کردم ولی فارسی ها مربع مربع میومد ولی فارسی رو تایپ میکرد درست هم تایپ میکرد ولی تو کیبرد مربع مربع بود


دوست عزیز علت اینکه مربع نشون میده ، فایل ShpApp.app هست

باید اون رو ادیت کنید و فایل های مخصوص کیبورد فارسی رو بهش اضافه کنید

42814281
2013-09-29, 09:55 PM
خب دوست عزیز من فایل ShpApp.app رو طبق این روش دوستمون ویرایش کردم.مشکل از کجا میتونه باشه و اگر مقدور هست و میتونید شما درست کنید بزارید من امتحان میکنم.ممنون

|Pishtaz|
2013-09-30, 12:16 AM
خب دوست عزیز من فایل ShpApp.app رو طبق این روش دوستمون ویرایش کردم.مشکل از کجا میتونه باشه و اگر مقدور هست و میتونید شما درست کنید بزارید من امتحان میکنم.ممنون

والا من خیلی وقته با بادا کار نمیکنم و چیزی یادم نمونده و ابزارش هم پاک کردم

یه سرچ تو نت بکنید پیدا میکنید به راحتی ;)

42814281
2013-09-30, 06:33 PM
ما که زیاد سرچ کردیم چیزی پیدا نشد!!!!!!!!!!

42814281
2013-10-01, 08:23 PM
خب مشکل کدوم فایل در ShpApp.app میتونه باشه.من دقیق هر 2 فایل رو ریختم و حتی پوشه فونت در cscرا تغییر دادم بازم نشد ولی با تغییر پوشه فونت و انتخاب دوباره فونت در موبایل باعث شد نوشته که مربع بودند درست شوند اما در کیبرد نوشته بازم مربع شکل بود.

WAVE III
2013-10-02, 02:54 PM
خب مشکل کدوم فایل در ShpApp.app میتونه باشه.من دقیق هر 2 فایل رو ریختم و حتی پوشه فونت در cscرا تغییر دادم بازم نشد ولی با تغییر پوشه فونت و انتخاب دوباره فونت در موبایل باعث شد نوشته که مربع بودند درست شوند اما در کیبرد نوشته بازم مربع شکل بود.

خب بابا يكي جواب اين بنده خدا رو بده. مشكل ايشون مشكل منم هست ميبينين سكوت كردم فكر نكنين مشكل حل شده. اگه انقدر بلدين و ميگين كار ده دقيقس خب بسم الله.

42814281
2013-10-04, 01:22 PM
مدیران گرامی اگه کسی نیست جواب ما رو بده لطفا تاپیک رو ببندید!

WAVE III
2013-10-04, 03:57 PM
تا الان شده چهار تا مشكل.
1- هنگام دريافت تماس صفحه گوشي با اسكرين شات ها متفاوت است.
2- موزيك پلير با اسكرين شات ها كمي تفاوت دارد.
3- پخش كننده راديو هم با اسكرين شات ها خيلي تفاوت دارد.
4-فول فارسي هنوز هم ساپورت نميشود. و با اموزش هاي ارائه شده براي فارسي سازي باز هم مشكل به قوت خويش باقيست.

كم كم دارم از اينكه اين رامو فلش زدم پشيمون ميشم.

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-10-23, 08:34 AM
تا الان شده چهار تا مشكل.
1- هنگام دريافت تماس صفحه گوشي با اسكرين شات ها متفاوت است.
2- موزيك پلير با اسكرين شات ها كمي تفاوت دارد.
3- پخش كننده راديو هم با اسكرين شات ها خيلي تفاوت دارد.
4-فول فارسي هنوز هم ساپورت نميشود. و با اموزش هاي ارائه شده براي فارسي سازي باز هم مشكل به قوت خويش باقيست.

كم كم دارم از اينكه اين رامو فلش زدم پشيمون ميشم.

تقریبا تمامی رام های کاستوم یک سری مشکلات ریز و جزیی دارند و این طبیعی هست ...

mileycyrus
2013-11-01, 11:07 PM
سلام مهدی جان شما تو پست اول اضافه کردن زبان فارسی به بادا2 گفتید

در این آموزش نیاز به برنامه Wave Remaker برای ادیت فایل های فیرمور + فایل های CSC و ShpApp فیرمور کاستومی هست که فارسی رو ساپورت کنه اگه فایل ها مال فریمور رسمی باشه چی؟
فک کنم همه با فایل رسمی زدن نشده من فایل های CSC و ShpApp کاستوم ندارم میشه یکی تست کنه ببینه درست میشه یا نه؟

در ضمن یه کاستوم تو انجمن بادا او اس دات نت بود مال mr.drunk عزیز اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه یا یه لینک واسه دانلود ازش بهم بده

من فایل CSC خود کاستوم
S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600

و قارسی کردم گوشی نمیاد بالا و هی ریسیت میشه!!!

| (| |-| ΛΛ Σ
2013-11-10, 01:51 PM
سلام مهدی جان شما تو پست اول اضافه کردن زبان فارسی به بادا2 گفتید

در این آموزش نیاز به برنامه Wave Remaker برای ادیت فایل های فیرمور + فایل های CSC و ShpApp فیرمور کاستومی هست که فارسی رو ساپورت کنه اگه فایل ها مال فریمور رسمی باشه چی؟
فک کنم همه با فایل رسمی زدن نشده من فایل های CSC و ShpApp کاستوم ندارم میشه یکی تست کنه ببینه درست میشه یا نه؟

در ضمن یه کاستوم تو انجمن بادا او اس دات نت بود مال mr.drunk عزیز اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه یا یه لینک واسه دانلود ازش بهم بده

من فایل CSC خود کاستوم
S4_Style_TurkoCFW_V4.1_S8600

و قارسی کردم گوشی نمیاد بالا و هی ریسیت میشه!!!

سلام

با مباحثی که شما مطرح فرمودید مرتبط نیست و بر میگرده به فرآیند فارسی سازی که شما انجام میدید
حالا می خواد رسمی باشه یا کاستوم

Send from my iPhone 5s using Tapatalk

WAVE III
2013-11-22, 12:41 AM
تقریبا تمامی رام های کاستوم یک سری مشکلات ریز و جزیی دارند و این طبیعی هست ...

متوجه هستم دوست من. راجع به بعضي مشكلاش تو خود سايت xda-developers توضيح داده شده. اگه امكانش هست ترجمه بفرماييد و توضيح بدين.
شكل موزيك پلير رو توضيح دادن ولي راجع به تماس كه گفتم چيزي نگفتن. ميشه اين لطفو در حق ما بكنيد؟؟اسكرين شات هم قرار ميدم كه مشكلو متوجه بشين.
و همچنين در سايت مذكور hero 355 به يكي از كاربران همچين چيزي گفتن

Originally Posted by hero355 http://buttons.media.xda-developers.com/images/XDA2012/buttons/viewpost.png (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46548832#post46548832)

Yes,it is.
There will not be any v10.2 just all are these http://forum.xda-developers.com/images/smilies/wink.gif

WAVE III
2013-11-22, 12:46 AM
اين از دريافت تماس
http://***********/images/50194424382466679671_thumb.jpg (http://***********/viewer.php?file=50194424382466679671.jpg)

اينم از موزيك پلير
http://***********/images/02011984888843056733_thumb.jpg (http://***********/viewer.php?file=02011984888843056733.jpg)

MD 1373
2013-11-24, 11:39 PM
میخواستم بدونم وقتی که این رام رو زدیم بعدش به رام اصلی برگشت داده میشه یا نه؟

52505
2014-04-18, 10:46 PM
خواهشا یه لین مستقیم برای دانلود این فریمور برام بزار Türko CFW v4.1 For Wave III -S8600