PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فقط تا امشب وقت دارم HTC One V رو برگردونم به دیجیکالا !!!



rostamiani
2013-08-04, 04:48 AM
سلام ... من از دیجیکالا یک گوشی HTC One V خریدم
اولا بگم که عاشق این گوشی شدم ... امیدوارم همین مورد هم حل بشه

سیمکارت رو نمیشناسه : Network Locked Please contact customer care
همراه اول و دو تا ایرانسل رو روش تست کردم همینطور بود. ازم Unlock Code می خواد

http://www.up.iranjoman.com/images/1tr6sk0q45y5beamoo.png

گوشی هم خیلی تمیز نبود. گرد و خاک داشت. حتی شارژر هم توی نایلون پرس شده گرد و خاک داشت !!! به ریفر می مونه !!!!!!!

[hamedesf]
2013-08-04, 09:11 AM
بفرست براشون یکی دیگه بهت میدن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

asrcoputer
2013-08-04, 09:28 AM
بله براشون بفرست تا درستش رو برات بفرستن

rostamiani
2013-08-04, 09:37 AM
توی فروم همسایه ک نفر دیگه هم با من خریده بود و دقیقا همین مشکل رو داشت !!!

از من Unlock Code می خواد ... ممکنه با کد درست بشه ؟

h_kh_1367
2013-08-04, 09:41 AM
سلام ... من از دیجیکالا یک گوشی HTC One V خریدم
اولا بگم که عاشق این گوشی شدم ... امیدوارم همین مورد هم حل بشه

سیمکارت رو نمیشناسه : Network Locked Please contact customer care
همراه اول و دو تا ایرانسل رو روش تست کردم همینطور بود. ازم Unlock Code می خواد

گوشی هم خیلی تمیز نبود. گرد و خاک داشت. حتی شارژر هم توی نایلون پرس شده گرد و خاک داشت !!! به ریفر می مونه !!!!!!!

با دیجیکالا تماس گرفتی ؟ قبلش تماس بگیر !
براشون ارسال کن یا اگه تهرانی میتونی حضوری مراجعه کنی (البته تلفنی بپرس می تونی حضوری بری اونجا یا نه) خیلی بهتره ، هم اینو پس میدی هم اونی که میگیری تست می کنی !


:x:x:flower::x:flower::flower:

ALI-M72
2013-08-04, 10:14 AM
اگه بفرستی براشون بهتره!!!
تا دنبال دردسر باشی

rostamiani
2013-08-04, 11:00 AM
صبح بهشون امیل زدم هنوز جوابی نیومده

الآن تماس گرفتم ...

تو خدمات پس از فروش کسی بر نداشت
اپراتور هم بر نداشت
گفت پیغام بزارید ... ولی بعد گفت فضایی برای ذخیره پیغام وجود ندارد :)

کلا گوشی رو انداختند و از کشور متواری شدند :D

h_kh_1367
2013-08-05, 08:46 AM
کلا گوشی رو انداختند و از کشور متواری شدند :D

نخیر دوست عزیز
دیجیکالا شرکت معتبریه ، قطعاً باهاتون تماس میگیرند - تو ساعات کاری برای تماس اقدام کنید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

rostamiani
2013-08-07, 06:35 AM
;1780582']نخیر دوست عزیز
دیجیکالا شرکت معتبریه ، قطعاً باهاتون تماس میگیرند - تو ساعات کاری برای تماس اقدام کنید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

قضیه متواری شدن رو که شوخی کردم :)
با دیجیکالا تماس گرفتم، گفتن برامون تیپاکس کن .
فرستادم ببینم چی میشه ...

متشکرم

hamedunix
2013-08-07, 08:30 AM
متاسفانه دیجی کالا دیگه مثل سابق نیست. من تا الان بیشتر از ۵ میلیون تومان ازشون خرید کردم. اما بشنوید از ماجرای آخرین خرید من:
همین شنبه روی سایت دیجی کالا اقدام به ثبت یک خرید کردم و مبلغ‌ خرید رو به صورت آنلاين پرداخت کردم. روز سه شنبه، در حالی که منتظر مامور پست بودم تا بسته رو برام بیاره، تلفن زنگ زد و از دیجی کالا به من گفتند که یک قلم از اجناس سفارش من رو موجود ندارند. خیلی ناراحت شدم، آخه چرا من از شنبه تا سه شنبه منتظر بشم تا به من بگن جنس رو ندارند. اگه جنس موجود نیست چرا سایت موجودی میزنه و مشتری امکان خرید داره؟ خلاصه منم چون واقعا احساس کردم بهم توهین شده کلا خریدم رو لغو کردم و ازشون خواستم پول رو به من برگردونن و بالافاصله رفتم و اجناسی رو که میخواستم از لیون کامپیوتر تهیه کردم. دیجی کالا دیگه گزینه ی اول من نیست.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 4

rostamiani
2013-08-25, 06:09 PM
بالاخره گوشی بعد از دو هفته امروز فردا کردن گوشی رو برام فرستادن

ولی دیجیکالا گوشی رو عوض نکرده، گوشی لاک قبلی رو آنلاک کرده
اینجوری محدودیتی و مشکلی برای روت کردن و ... نداره ؟ تفاوتش با گوشی Unlock Factory چیه ؟ راحت می تونم هر کاری باهاش بکنم

titan7
2013-08-25, 06:57 PM
بالاخره گوشی بعد از دو هفته امروز فردا کردن گوشی رو برام فرستادن

ولی دیجیکالا گوشی رو عوض نکرده، گوشی لاک قبلی رو آنلاک کرده
اینجوری محدودیتی و مشکلی برای روت کردن و ... نداره ؟ تفاوتش با گوشی Unlock Factory چیه ؟ راحت می تونم هر کاری باهاش بکنم



دوست عزیز تفاوت lock با unlock factory در این هست که گوشی های lock به سفارش اپراتور های مختلف تولید میشه و به این خاطر هست که فقط با اون سیم کارت اون اپراتور شناخته بشه ولی unlock factory تمام سیم کارت ها رو میشناسه و نیازی به unlock کردن نیست ، خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین براحتی از همه امکانات گوشی استفاده کنید و هیچ محدودیتی برای روت کردن و کار های دیگری نیاز وجود ندارد.