PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کاستوم رام htc amaze



rezahtchd2
2013-07-20, 04:35 PM
سلام. من ىه گوشى amaze دارم چه جورى مىتونم کاستوم رام روش نصب کنم.انلاک هست و رىکاورى هم نصب کردم و روت شده. حالا با اىن توصىفات چه جورى مىتونم کاستوم رام نصب کنم.

محمد رپ
2013-07-20, 05:46 PM
http://www.ir-tci.org/forum/images/irtci/buttons/firstnew.gif (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?goto=newpost&t=210778) روی گوشی علامت یک گوشی با سه فلش سبز رنگ میاد ولی گوشی بالا نمیاد یه راهی بگین گوشی رو بالا بیارم (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=210778)

majeed2
2013-07-21, 05:19 PM
فقط میتونی رام viper را نصب کنی تازه صدا هم نداره.بقیه رامها که نصب کنی،هنگامی که وارد صفحه انتخاب زبان میشی دوباره گوشی ریست میشه و تنها راهش هم s-off کردن گوشیه.

eisa1
2013-09-07, 07:05 PM
سلام منم یه کاستونم نصب کردم سیانوزن اگه بهش دست نزنی ده روزم باشه کار میکنه ولی اگه باهاش کار کنی فوری ریسیت میشه.دو تا هم تست کردم باز م همون جوره

lionwild
2013-11-25, 07:34 PM
سلام دوستان
منم میخوام گوشیمو به اندروسد 4 آپدیت کنم
لطفا فایلی که میزارمو دانلود کنین و ببینین با این روش واقعا میشه گوشی رو آپدیت رسمی کرد؟
http://uplod.ir/0ad9eot4eqib/HTC_Amaze_4g.docx.htm