PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فارسی کردن htc chacha



MD 1373
2013-07-04, 11:28 PM
با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم گوشی htc chacha فارسی میشه یا نه ؟
اگه فارسی میشه ممکنه آموزش فارسی کردنشو بذارین.
راستی میخواستم بدونم بدون باکس یا دانگل میشه گوشی های htc رو فلش کرد؟

no5233
2013-07-29, 09:15 PM
یکی جواب بده دیگه!!!!!

Mojtaba925
2013-07-29, 09:23 PM
سلام بله فارسی میشه.
بله میشه فلش کرد.

saeide_mgh
2013-07-31, 01:05 PM
سلام
من چاچا تازه گرفتم
هر کاری می کنم کیبوردش فارسی نمی نویسه فقط در صورتی فارسی یا بهتره بگم عربی می نویسه که کلا زبان گوشی رو عربی کنم
راه حل دیگه ای نداره؟؟؟
:angry::(

Mojtaba925
2013-08-13, 10:48 PM
از برنامه اسمارت کیبورد استفاده کنید.

میتونید کیبورد لمسی رو روی صفحه داشته باشید.

موفق باشید.

khafif
2013-09-06, 10:00 PM
سلام دوست عزیز
باید رام عربی نصب کنید
بعد یه نرم افزار خیلی کوچولو نصب میکنید و خلاص
با خیال راحت گوشیتون فارسی مینویسه