PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HTC Status



Digiman
2013-04-13, 10:58 AM
با سلام
از دوستان کسی رام فارسی یا عربی برای گوشی HTC Status سراغ داره؟ برای حل شدن مشکل جدا جدا نوشتن حروف در sms های فارسی. البته رام رسمی.
بعضی ها میگن با HTC cha cha فرقی نداره!

masoossss
2013-04-13, 07:39 PM
salam na hanooz bara status nayoomade va ba chacha fargh dare

Soroush sa
2013-06-06, 11:00 PM
سلام دوستان عزیز
شما نمیدونید چرا مدل status و chacha واسه خودشون پست های جداگانه ندارن ؟
انگار هیچکس فعال نیست

ROID&
2013-06-06, 11:20 PM
سلام دوستان عزیز
شما نمیدونید چرا مدل status و chacha واسه خودشون پست های جداگانه ندارن ؟
انگار هیچکس فعال نیست

عزیز دو مدل با هم فرق دارن
برای شناسایی هم
چاچا دکمه هاش حروف عربی هم داره
و یه دکمه داره نوشته lang که زبون رو عوض میکنه

ولی استاتوس دکمه هاش فقط انگلیسی هست
رام رسمی هاشون باهم فرق داره

اگه میخای کاستوم رام بریزی بگو راهنمایت کنم چه رامی بریز مشکل عربی نداشته باشه
فقط باید انلاک و ریکاوری نصب کنی

Soroush sa
2013-06-09, 10:29 AM
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
فرق این دو مدل رو میدونستم
ولی منظورم از سوال این بود که چرا هیچ فعالیتی نیست برای این دو مدل htc
نه برنامه ای نه رامی نه ویجتی نه ....
یعنی گفتم این مساله مطرح بشه که دوستان عزیزی مثل شما هم کاری کنند
باز هم تشکر