PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير لوگوي نوكيا با flasher-3.5



FARHAD.HI
2013-03-21, 09:11 PM
به نام حق

سلام به همه عزیزان..
همان طور که از عنوان تایپک مشخصه تو این تایپک نحوه عوض کردن لوگوي نوكيا با flasher-3.5 را براتون توضیح میدم..


http://upload.ir-tci.org/filestore/a1/FD1XAeO8y8.02.png._

اول فیل ضمیمه زیر رو دانلود کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/15/AAg6xp7eHP.Download-01.gif._ (http://upload.ir-tci.org/index.php/files/gen/l9sGIwlIjz/maemo-bootsplash.zip)
Saiz : 105kb

نکته : دوستان همونطور که متوجه شدن این کار دقیقا مثل فلش کردن با flasher-3.5
پس فایل دانلود شده رو اکسترک کنید و دو فايل secondary.bin و xloader.bin
رو به پوشه ميمو فلشر در محل نصبش انتقال بديد و بعد برنامه ميمو فلشر رو باز كنيد
(همون كه باهاش گوشيو فلش ميزنيد) و دستور زیر رو بزنید..




flasher-3.5 -s "secondary.bin" -x "xloader.bin" -f


اینتر و بعد دستور زیر




flasher-3.5 -R


و تمام لوگوی نوکیا عوض شد. اگه درست انجام داده باشد
لوگوتون میشه این:

http://upload.ir-tci.org/filestore/45/Gopx_g3ts1.01.png._

موفق باشید.:welove:

TEST- N900
2013-07-06, 09:19 PM
یا تشکر از فرهاد عزیز.

در ادامه چند تا دستور وفایل بازم میزارم براتون از همین برنامه . امیدوارم لذت ببرید.


http://evia.site90.net/up/429429bf1f2a.png


flasher-3.5 -s "my_secondary.bin" -x "xloader.bin" -f
flasher-3.5 -R


Download: k_.lled.zip (http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=26189&d=1336326508)


http://evia.site90.net/up/9eb27dec1a45.png


flasher-3.5 -s "my_secondary.bin" -x "xloader.bin" -f
flasher-3.5 -R


Download: Tux_logo.zip
(http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=26192&stc=1&d=1336329557)

http://evia.site90.net/up/8264bdb65b97.png


flasher-3.5 -s "my_secondary.bin" -x "xloader.bin" -f
flasher-3.5 -R


Download: backtrack.zip (http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=26194&d=1336330632)



:flower:

ayuon
2014-03-05, 11:08 AM
سلام میشه لود اویه که چند تا نقطه نقطه هست رو عوض کرد؟؟؟

FARHAD.HI
2014-03-05, 04:25 PM
سلام میشه لود اویه که چند تا نقطه نقطه هست رو عوض کرد؟؟؟

سلام.
بله دوست عزیز چرا نشه می تونید از تایپک زیر استفاده کید.
البته به دلیل تغییر در آپلود سنتر اطلاعات تایپک از بین رفته که طی روزهای آینده آپدیت میشود.
تغییر ایکون loading ابتدای گوشی / loading bar (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=168547)