PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیلد نامبر چیه؟



amin5153
2013-01-28, 03:12 AM
سلام
می خواستم ببینم ک بیلد نامبر چه کاری انجام می ده؟
آیا
6.1.
A.0.453
سه رقم آخر رو برسی می کنند؟ یعنی 453 می شه بیلد نامبر من؟
و اینکه مثلا یه فایلی که برای بیلد دیگه هست رو بریزم مشکل پیش میاد؟

amin5153
2013-02-01, 12:02 AM
بچه ها با آپدیت کردن بیلد نامبر رو هم می شه عوض کرد؟
متاسفانه کیفیت عکس برداریش خیلی ضعیفه به طوری که حالت دون دون پیکسلاش معلومه...
برای شماهم همینطوریه؟

J A F A R
2013-02-01, 12:10 AM
بیلد نامبر به فارسی میشه عدد ساخت
هر رام یک ورژن آ«دروید داره مثلا 4.0.4 و یک بیلد نامبر که حدودا نشان دهنده آپدیت اونه
به طور مثال گوشی شما 4.0.4 هست و بیلد 431
چند ماه بعد بازم یه 4.0.4 میاد اما بیلد 562
در کل همون 4.0.4 هست اما آپدیت شده
از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم هیچ فرقی نداره
بعد اگر شما آپدیت جدید براتون اومده باشه بیلدش حتما فرق داره و عوض میشه
کلا چیز مهمی نیست و تنها فرق بیلد ها در نحوه روت کردنشونه

amin5153
2013-02-01, 12:17 AM
بیلد نامبر به فارسی میشه عدد ساخت
هر رام یک ورژن آ«دروید داره مثلا 4.0.4 و یک بیلد نامبر که حدودا نشان دهنده آپدیت اونه
به طور مثال گوشی شما 4.0.4 هست و بیلد 431
چند ماه بعد بازم یه 4.0.4 میاد اما بیلد 562
در کل همون 4.0.4 هست اما آپدیت شده
از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم هیچ فرقی نداره
بعد اگر شما آپدیت جدید براتون اومده باشه بیلدش حتما فرق داره و عوض میشه
کلا چیز مهمی نیست و تنها فرق بیلد ها در نحوه روت کردنشونه
من بوت لودرم آنلاک +کرنل رو هم به speed عوض کردم....
می خوام اپدیت کنم با sony pc باید دوباره لاکش کنم؟

J A F A R
2013-02-01, 12:24 AM
بله
حتما باید دوباره ببندینش
آموزش تو انجمن هست
فقط باید رامتون رسمی باشه

amin5153
2013-02-01, 12:50 AM
بله
حتما باید دوباره ببندینش
آموزش تو انجمن هست
فقط باید رامتون رسمی باشه
طبق همین آموزشی
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1422252#post1422252
که آنلاک کرده بودم ، لاکش کردم گوشی dead شد دیگه بالا نمیاد:eh:
چیکار کنم؟

J A F A R
2013-02-01, 01:06 AM
گفتم که باید رامتون اصلی باشه
شما رام اصلی نزنید و بوت لودرو بستید
نرم افزاریه مشکلی نیست
رام اصلی رو دانلود کنید و با فلش تولز بزنید حل میشه
موفق باشید
:flower:

amin5153
2013-02-01, 01:34 AM
گفتم که باید رامتون اصلی باشه
شما رام اصلی نزنید و بوت لودرو بستید
نرم افزاریه مشکلی نیست
رام اصلی رو دانلود کنید و با فلش تولز بزنید حل میشه
موفق باشید
:flower:
من فقط کرنل رو عوض کرده بودم ، رامش همون ics اصلی بود
مگه کرنل عوض بشه کل رام عوض می شه؟

J A F A R
2013-02-01, 02:19 AM
واسه بالا اومدن رام باید کرنل و رام سازگاری داشته باشن
اون فایل که بوت لودرو میبنده و کلا بوتلودر همون مرحله بوت و کرنل هست و وقتی عوض بشه فقط باید کرنل اصلی باشه با رام اصلی
مهم نیست رام اصلی هر ورژنی بزنید درست میشه

safosade
2016-11-17, 11:12 AM
سلام بزرگواران من چند صباحی بیش نیست وارد کارتخصصی موبایل شده ام فعلا خودرا درحد واندازه ارسال مطلب درجمع اساتیدنمیدانم و سپاسگذارم که شما من را درجمع خود پذیرا شدید .