PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده اینترنت کامپیوتر بروی موبایل با بلوتوث



lamia.boy
2008-09-08, 01:29 AM
من چند روزی هست که نوکیا 6120 خریدم مشکل من هم این هست که میخوام روی گوشیم اینترنت داشته باشم تو خونه Adsl هم دارم اما متاسفانه با گوشی من نمیشه ! شایدم بشه ! من خیلی گشتم و برنامه gnubox رو برای گوشی خودم پیدا نکردم کسی اگه داره لینکشو بده ممنون میشم ! خلاصه که اگه کسی بتونه کارمو راه بندازه ممنون میشم اخه من یک فیلم هم تو یوتوب دیدم که نشون میده گوشی 6120 هم با بلوتوث به PC وصل شده

فیلم you tube (http://www.youtube.com/watch?v=Q7F4eXWSyfI)

||siavash||
2008-09-08, 01:49 AM
والا با وایرلس که میشه و من هم دارم استفاده میکنم !! ولی کلا شنیدم که کار با gnubox سخته و تنظیمات دشواری داره ولی بیا ! نیاز به ساین داره : http://cyke64.googlepages.com/gnubox_s60v3.sis

موفق باشی

HaMeD
2008-09-08, 05:08 AM
من چند روزی هست که نوکیا 6120 خریدم مشکل من هم این هست که میخوام روی گوشیم اینترنت داشته باشم تو خونه Adsl هم دارم اما متاسفانه با گوشی من نمیشه ! شایدم بشه ! من خیلی گشتم و برنامه gnubox رو برای گوشی خودم پیدا نکردم کسی اگه داره لینکشو بده ممنون میشم ! خلاصه که اگه کسی بتونه کارمو راه بندازه ممنون میشم اخه من یک فیلم هم تو یوتوب دیدم که نشون میده گوشی 6120 هم با بلوتوث به PC وصل شده
فیلم you tube (http://www.youtube.com/watch?v=Q7F4eXWSyfI)
سلام دوست عزیز
قبلا تو تاپیک زیر بحث شده حتمن مطالعه کنید :

اتصال گوشی به کامپیوتر و استفاده از adsl بر روی موبایل (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17864)

موفق باشید:flower:

lamia.boy
2008-09-08, 03:34 PM
آخه گوشی من وایر لس نداره ! اگه داشت با وایر لس کانکت میکردم gnubox_s60v3.sis هم روی گوشی من نصب نمیشه در هر صورت مرسی !

lamia.boy
2008-09-08, 03:38 PM
اگه باز کسی راهی بلده ! بگه ممنون میشم دیشب تا صبح تو اینترنت داشتم میگشتم هیچ چیزی یافت نشد ! تنها امدم شماید

||siavash||
2008-09-08, 03:56 PM
گفتم که !! نیاز به ساین داره تا نصب بشه !!!

lamia.boy
2008-09-08, 04:09 PM
مرسی اها تازه ok شدم دستت درد نکنه واقا ممنون

tci2000
2008-09-14, 02:04 PM
اقا من از اینی کهhamed6606گداشت هیچی نفهمیدم

tci2000
2008-09-14, 02:08 PM
اقا من از اینی کهhamed6606گداشت هیچی نفهمیدم
بررسی تخصصی نوکیا (http://www.yahoo.com)6120

HaMeD
2008-10-10, 11:52 AM
اقا من از اینی کهhamed6606گداشت هیچی نفهمیدم


بررسی تخصصی نوکیا (http://www.yahoo.com)6120
دوست عزیز
گوشی شما برای استفاده از اینترنت کامپیوتر باید وایرلس داشته باشه که 6120 از این دسته نیست
برای اطلاعات بیشتر تاپیک زیر رو مطالعه کنید :

راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=18771)

موفق باشیدhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20%2814%29.gif