PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با حافظه گوشش.كمك



ramsess
2008-09-06, 07:01 PM
سلام.
من يه ان73 دارم كه پشت سر هم پيغام ميده كه حافظه پر شده.(حافظه خود گوشي)
تمام اطلاعات رو پاك كردم ولي بازم پيغام ميده و حافظه را پر نشون ميده.
احتمالا ويروس گرفته ولي دقيقا نميدونم.از دوستان خواهش ميكنم راهنمايي كنن.

Azot
2008-09-06, 07:12 PM
این به خاطر وجود LifeBlog در گوشی نوکیای شماست . یه کم تو انجمن بگردید من این مشکل رو ندارم به خاطر همین مطلبش رو نخوندم اگه پیداش کردم واستون قرار میدم .

Amir Hosein_Ha
2008-09-06, 09:07 PM
سلام.
من يه ان73 دارم كه پشت سر هم پيغام ميده كه حافظه پر شده.(حافظه خود گوشي)
تمام اطلاعات رو پاك كردم ولي بازم پيغام ميده و حافظه را پر نشون ميده.
احتمالا ويروس گرفته ولي دقيقا نميدونم.از دوستان خواهش ميكنم راهنمايي كنن.
چی شد دوست عزیز آیا مشکلتون حل شد /

PaRsA YaRi
2008-09-06, 09:18 PM
سلام.
من يه ان73 دارم كه پشت سر هم پيغام ميده كه حافظه پر شده.(حافظه خود گوشي)
تمام اطلاعات رو پاك كردم ولي بازم پيغام ميده و حافظه را پر نشون ميده.
احتمالا ويروس گرفته ولي دقيقا نميدونم.از دوستان خواهش ميكنم راهنمايي كنن.

یه مستر ریسیت کن انشاا... حل میشه

ramsess
2008-09-06, 11:51 PM
مشكل حل كه نشد هيچي مموري هم همينجوري شده خاليه اما پيغام ميده كه حافظه پر شده.هيچ برنامه اي نصب نميشه.
با فلش درست ميشه؟

PaRsA YaRi
2008-09-06, 11:54 PM
مشكل حل كه نشد هيچي مموري هم همينجوري شده خاليه اما پيغام ميده كه حافظه پر شده.هيچ برنامه اي نصب نميشه.
با فلش درست ميشه؟


اول از همه مموریتو فرمت کن . دوم گوشیتو فلش کن... حتما حل میشه احتمال میدم ویروسی شده

Amir Hosein_Ha
2008-09-06, 11:56 PM
اول از فرمت کردن شروع کن اگه نشد 100 درصد با فلش درست میشه /

ramsess
2008-09-07, 12:05 AM
با فرمت كه درست نشد بايد فردا ببرم فلش كنم.
از همه دوستان ممنونم.

Edic
2008-09-07, 12:22 AM
با فرمت كه درست نشد بايد فردا ببرم فلش كنم.
از همه دوستان ممنونم.

دوست عزیز کاش مشکلتون رو در تایک مربوطه بیان میکردین تا زود تر به جواب برسید...:papa:
به ترتیب کار هایی رو که میگم انجام بدین و گوشی هم نیازی به فلش نداره ...
1.مموری کارت رو با گوشی فرمت کنید و اگه شد بعدش با کامپوتر..
2.مموری رو بعد از فرمت از روی گوشی بردارید..
3.حالا گوشی رو مستر ریست کنید #7370#*
4.بعد از اتمام کار میتونید مموری کارت رو داخل گوسی بزارید و استفاده کنید...
موفق باشین..:flower:

ramsess
2008-09-07, 11:56 PM
از همه ممنونم مشكل حل شد.
مشكل از كامپيوترم بود اينبار بعد از مستر ريست ديگه به كامپيوتر گوشي رو نزدم و مشكلي هم نيست.