PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل WIFI رامهای سنس 4.0



amir_hk
2012-12-07, 12:21 PM
سلام دوستان.امروز میخوام اموزشی رو برای کسانی که کاستوم رام نصب کردند ولی wifi از کار افتاده یا هنگ میکنه رو قرار بدم.البته ممکنه موضوع کمی قدیمی ولی کاربردی باشه. برای شروع لازمه که گوشی خود را یکبار ریستارت کنید تا wifi وصل نباشه.حالا میریم سراغ اموزش.برای انجام این مراحل به روت اکسپلورر احتیاج است.

1.فایل wifix را دانلود کنید.
2.به قسمت زیر رفته و طبق عکس وارد permissions شده و ست کنید:

etc==>wifi
3.به قسمت زیر رفته و فایل wpa_supplicant را پیدا کنید و طبق عکس ست کنید:
system==>bin
4.فایل wifix را به مسیر زیر انتقال رهید وست کنید:
system==>app
5.به قسمت زیر رفته و فایل setting.db را پیدا کنید و طبق عکس ست کنید:
data==>data==>com.android.providers.setting==>databases

اینک شماره ی #94349#* را شماره گیری کرده و از wifi خود لذت ببرید.

913299
2012-12-07, 06:24 PM
خوب بود ولی یکم پیچیده اگه میشد یه برنامه طراحی کرد که نصب کنیم و همه این کاره را خودش انجام بده عالی میشد

amir_hk
2012-12-07, 09:08 PM
خوب بود ولی یکم پیچیده اگه میشد یه برنامه طراحی کرد که نصب کنیم و همه این کاره را خودش انجام بده عالی میشد

دوست عزیز باور کن هیچ کاری نداره.شما فقط باید برنامه ی روت اکسپلورر داشته باشی و بری 4 تا برنامه رو از همونجا تغییر بدی.اگه به مشکلی خوردی بگو تا بیشتر توضیح بدم.

hoseinjon2
2012-12-20, 12:06 AM
سلام این فایلو از کجا دان کنم؟ ممنون

amir_hk
2012-12-21, 08:44 PM
سلام این فایلو از کجا دان کنم؟ ممنون

سلام دوست عزیز از لینک زیر میتونی دانلود کنی

http://upload.ir-tci.org/index.php/files/get/C1N_w7Hp4n/root-explorer-2.21-andapk.ir-369-1346642386.apk

hoseinjon2
2012-12-31, 12:42 AM
سلام اونایی ک میخان بدون روت کردن و s-off و از این جور چیزا وای فای گوشیشونو درست کنن:
1-سیم کارتتونو در بیارین
2-گوشیرو فکتوری ریست کنید
3-حالا وای فای کار میکنه گوشیتونو آپدیت کنید
4-تمام حالا سیم کارتو بندازید و از وای فایتون لذت ببرید
خودم تست کردم جواب داد مشخصات گوشیم این بود
android version: 4.0.3
sense: 3.6
software number: 3.32.401.106
بعد آپدیت فقط software number عوض شد به 3.33.401.106

sam302
2013-09-11, 07:25 PM
هیچ کدوم از اینا تغییری نمیکنه میگه فایل read only هس

sam302
2013-09-11, 07:49 PM
کسی نیییییییییییست؟؟؟