PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب walkman v3 ya v2



pedipedi
2008-08-27, 08:22 PM
من p1 دارم هکشم کردم وwalkman v3 w960 ریختم توش به روشی که تو انجمن گفته شده اما نه تو گوشیمwalkman ورژن 2 کار میکنه نه 3 . البته بزی وقتا یه دفعه ای کار می کنه که باعث تعجبه بعدش اگه برنامه رو ببندم دیگه اجرا نمیشه و پیقام not supported یا application couldnot be started میده.لطفا دوستانی که مشکل منو میتونن حل کنن کمک کنن .

Farbod
2008-08-27, 09:30 PM
با این برنامه
گوشیت رو به wg1 تبدیل کن
بعد آپدیتش کن
مشکلت حل میشه

pedipedi
2008-08-29, 01:22 AM
با کدام برنامه ؟
بعدش wg1 چی هست ؟ ! لطفا یه کم بیشتر توضیح بده

Farbod
2008-08-29, 01:27 AM
با کدام برنامه ؟
بعدش wg1 چی هست ؟ ! لطفا یه کم بیشتر توضیح بده
بیا لینک جا موند http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=14760
cda هست تاپیک رو بخون می فهمی
cda گوشی مربوط میسه به زبان

pedipedi
2008-08-29, 02:06 AM
یه سواله دیگه
سرعت گوشیم بعد چند با ریست کردن خیلی زیاد کم شده شاید 4/1 قبل .حتی بعد از ریست کردن میشه اینو احساس کرد
چی کار باید بکنم ؟
خودم فک میکنم از ریست زیاد اینجوری شده .که چارش فلشه !