PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point



Alireza2m
2008-08-24, 05:28 PM
برای استفاده از اینترنت کامپیوتر روی گوشیهایی که Wi-fi یا همون Wirelsss دارن(مثل P1, P990,N95 , N81, N80 ,...) یا باید روتر وایرلس (Wireless Router) یا همون Access Point داشته باشید که به این کارها نیاز نداره یا باید یه کامپیوتر مجهز به Wireless و یه اشتراک اینترنت اشته باشید تا بتونید اینترنت رو با هر وسیله Wireless دار دیگه به اشتراک بزارید. (البته فکر میکنم با بلوتوث هم بشه تو گوشیهایی مثل گوشی های بالا اینترنت رو به اشتراک گذاشت ولی طریقه کار کردنش رو بلد نیستم.:dont:)

کارهایی که توضیحشون تو ادامه اومده برای درست کردن یک شبکه بیسیم بدون داشتن روتر یا access point (اصطلاحا Ad-Hoc) است.شرمنده من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:

شروع میکنیم :

از روی Task Bar روی اون دوتا کامپیوتر راست کلید کنید و Network & Sharing Center رو کلیک کنید.

http://alireza2n.persiangig.ir/image/1.jpg

از سمت چپ Manage Network Connections رو کلیک کنید

http://alireza2n.persiangig.com/image/2.jpg

کانکشنی رو که میخواید ازش تو گوشی استفاده کنید راست کلیک کنید Properties رو بزنید

http://alireza2n.persiangig.com/image/3.jpg

حالا روی Sharing کلیک کنید و گزینه ی Allow other network users to... رو تیک بزنید و آداپتور وایرلس رو انتخاب کنید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/4.jpg

Ok کنید.

حالا روی آیکون وایرلس راست کلیک کنید و Properties رو کلیک کنید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/5.jpg

روی( Internet Protocol Version 4 (TCP/IP V4 کلیک کنید و Properties رو بزنید. در پنجره باز شده اعدادی که در عکس اومده رو در جای خودشون وارد کنید. بقیه رو خالی بزارید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/6.jpg

OK کنید.

حالا به Start برید و Connect To رو بزنید. و از اون پایین Set up a network or connection رو انتخاب کنید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/7.jpg

Setup a wireless ad-hoc network رو انتخاب کنید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/8.jpg

در این پنجره در کادر جلوی Network name یه اسم دلخواه وارد کنید. اگر میخواید که شبکه تون پسورد داشته باشه Security Type رو WEP انتخاب کنید (حواستون باشه WP2A Personal رو انتخاب نکنید چون گوشی از این نوع رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.) و در Security Key/Passphrase یه پسورد 5 یا 13 رقمی وارد کنید اگر نه ( No Authentication (Open رو انتخاب کنید و Save this network رو تیک بزنید.

http://alireza2n.persiangig.com/image/10.jpg

حالا توی گوشی WLAN رو فعال کنید و Scan کنید. یادتون نره که Wireless کامپیوتر یا نوت بوک باید روشن باشه و شما باید به اینترنت وصل باشید !

:student: برای درست کردن این مطلب حداقل 1 ساعت وقت گذاشتم،تشکر یادت نره :student:

ALI.77
2008-10-15, 01:07 AM
سلام خیلی چاکرتیم علیرضا - ولی اگه آموزش تو اکس پی بود دیگه خیلی عالی میشد×

gsm68
2008-11-12, 06:33 PM
آموزش تو xp لطفاً چون زمین تا آسمون فرق میکنه

Alireza2m
2008-11-14, 03:27 PM
آموزش تو xp لطفاً چون زمین تا آسمون فرق میکنه

آموزشش اینجا هست:

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=22121&p=194608

vpic
2008-11-16, 02:24 PM
علیرضا جون ولی واسه گوشی های نوکیا سری n هستش.من واسه p990 می خواستم

Reza WM
2008-11-19, 04:25 PM
آموزشش اینجا هست:

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=22121&p=194608


عزيزم كاربر هارو داري ميچرخوني، اينجا با Vista واسه بدون Access Point ها گذاشتي اما همه ميگن واسه همين بدون Access Point ها تو Xp بگو ميفرستيشون اونور اما با لينكي كه دادي ميشه واسه اونايي كه Access Point دارند پس ملوم نيست چه خبره:not:

Alireza2m
2008-11-20, 11:56 PM
عزيزم كاربر هارو داري ميچرخوني، اينجا با Vista واسه بدون Access Point ها گذاشتي اما همه ميگن واسه همين بدون Access Point ها تو Xp بگو ميفرستيشون اونور اما با لينكي كه دادي ميشه واسه اونايي كه Access Point دارند پس ملوم نيست چه خبره:not:

من شخصا نتونستم اینترنت رو با XP و بدون Access-Point به اشتراک بزارم، اتفاقی این مطلب رو دیدم و به روستمون لینکش رو گفتم، فقط دقت نکردم که تنظیمات گوشی اش برای نوکیا است،اگر تو مقاله دقت کنید اونجا هم بدون Access-Point آموزش داده شده، همین!:lol:

vahidp1i
2009-01-21, 04:01 PM
خيلي خيلي دستت درد نكنه:wow:

k_a
2009-01-25, 11:49 AM
من همه این کارها رو انجام دادم ... موبایل کانکت میشه اما وقتی می خواد صفحه رو load کنه این ارور میاد no gateway reply

Alireza2m
2009-01-25, 09:47 PM
من همه این کارها رو انجام دادم ... موبایل کانکت میشه اما وقتی می خواد صفحه رو load کنه این ارور میاد no gateway reply

این پیغام معمولا وقتی میاد یعنی سایت مشکل داره، با یه سایت دیگه امتحان کن. شاید هم مشکل از اشتراک اینترنت باشه.

موفق باشید:flower:

k_a
2009-01-27, 04:20 PM
هیچ سایتی نمیره. همش همین ارور.!!!

Phenomenon
2009-02-15, 12:35 AM
این پیغام معمولا وقتی میاد یعنی سایت مشکل داره، با یه سایت دیگه امتحان کن. شاید هم مشکل از اشتراک اینترنت باشه.

موفق باشید:flower:

سلام علیرضا جان مشکل دادن این پیغام به خاطر فایروال ویندوز ویستا هست که من الان روش خاموش کردنش رو میگم
ببخشید که عکس نزاشتم چون بلد نیستم اونا را آپلود کردم.
اول باید تمام تنظیمات رو به روش توضیح داده شده انجام داد سپس روی آیکون شکل1 کلید می کینیم.

در صورت نداشتن این آیکون از کنترل پنل پنجره شکل 2 رو باز کنید و برو روی گزینه مشخص شده کلیک کنید.

شکل3: از پنجره باز شده بر روی برگه مورد نظر رفته سپس تنظیمات رو به صورت مشخص شده تغییر بدید.

شکل4 پس از تایید صفحه قبل سیستم از شما سوالی می پرسد که باید گزینه پایینی رو انتخاب کنید.

شکل5 حالا با گوشی به کامپیوتر وصل بشید.اگه پیغامی داد و پنجره ای باز شد نوع اتصال رو از شما خواست گزینه آخر رو انتخاب کنید که مربوط به فرودگاه و کافی شاپه که آیکون یه نیمکته قهوه ای رنگه.
حالا می تونید به اینترنت وصل بشید و دیگه ویستای عزیزتون گیر نمیدهd:
راستی این کار فقط برای یک روز عملی و بعد از یک روز باید دوباره فایروال رو خاموش کنید من که نتونستم دائما خاموشش کنم اگه کسی تونست یه ندایی هم به ما بده.
یا علی

Phenomenon
2009-02-15, 12:56 AM
من همه این کارها رو انجام دادم ... موبایل کانکت میشه اما وقتی می خواد صفحه رو load کنه این ارور میاد no gateway reply


http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=235891&highlight=%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87#post23589 1

برو اینجا گفتم که چی کار باید بکنی

Phenomenon
2009-04-10, 09:00 PM
دوستان یادشون باشه که باید فایر وال کامپیوتر خاموش باشه.و همینطور فایر وال آنتی ویروستون

NimaN96
2009-04-14, 06:55 PM
این پیغام معمولا وقتی میاد یعنی سایت مشکل داره، با یه سایت دیگه امتحان کن. شاید هم مشکل از اشتراک اینترنت باشه.

موفق باشید:flower:
خیر دوست عزیز این پیغام وقتی میاد که گوشی به اینترنت کامپیوتر وصل نشده باشه

alisho59
2009-04-17, 12:03 PM
اقا راه دیگه هم داره.......................

NimaN96
2009-04-17, 12:33 PM
اقا راه دیگه هم داره.......................
بله مودم ADSL وایرلس بخری

vahiddvb
2009-05-27, 02:27 AM
با سلام به شما
من یک مودم دلینک مدل 2640 که چهار تا خروجی لن و وایرلس داره خریدم.
از ایترنت adsl هم که یوزر و پسورد داره استفاده میکم.
برای وصل کردن لب تاپ به ایترنت از طریق وایرلس مشکلی نیست و راحت وصل میشه به این صورت که بعد از شناختن وایرلس مودمم (روتر) یوزر پسورد میخواد و وارد میکنم و کانکت میشه...
اما برای استفاده با گوشی مبایل به اینترنت مشکل دارم: گوشی مدل نوکیا 5800 هست که وایرلس رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و پیغام no gatewey reply رو هی نمایش میده ...
ویندوز XP و SEVEN
روتر D-Link 2640T
گوشی NOKIA 5800
اینترنت adsl همرا با یوزر و پسورد
اگه کسی در این باره اطلاعاتی داره لطف کنه مارو راهنمایی کنه
متشکر

Alireza2m
2009-05-27, 10:44 AM
با سلام به شما
من یک مودم دلینک مدل 2640 که چهار تا خروجی لن و وایرلس داره خریدم.
از ایترنت adsl هم که یوزر و پسورد داره استفاده میکم.
برای وصل کردن لب تاپ به ایترنت از طریق وایرلس مشکلی نیست و راحت وصل میشه به این صورت که بعد از شناختن وایرلس مودمم (روتر) یوزر پسورد میخواد و وارد میکنم و کانکت میشه...
اما برای استفاده با گوشی مبایل به اینترنت مشکل دارم: گوشی مدل نوکیا 5800 هست که وایرلس رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و پیغام no gatewey reply رو هی نمایش میده ...
ویندوز XP و SEVEN
روتر D-Link 2640T
گوشی NOKIA 5800
اینترنت adsl همرا با یوزر و پسورد
اگه کسی در این باره اطلاعاتی داره لطف کنه مارو راهنمایی کنه
متشکر

برای شبکت رمز گذاشتی؟ اگر گذاشتی نوعش رو بگو مثلا WEP یا ....

mhdz
2009-05-29, 02:25 AM
با سلام به شما
من یک مودم tp link wirless دار خروجی لن و وایرلس داره خریدم.
از ایترنت adsl هم که یوزر و پسورد داره استفاده میکم.

اما برای استفاده با گوشی مبایل به اینترنت مشکل دارم: گوشی مدل نوکیا n96 هست که وایرلس رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و پیغام no gatewey reply رو هی نمایش میده ...
ویندوز XP
روتر tp link td -w8101
گوشی NOKIA n96
اینترنت adsl همرا با یوزر و پسورد
اگه کسی در این باره اطلاعاتی داره لطف کنه مارو راهنمایی کنه
متشکر

http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/user_offline.gif http://www.ir-tci.org/forum/images/buttons/reputation.gif (http://www.ir-tci.org/forum/reputation.php?p=287114)

PaRsA YaRi
2009-05-29, 03:02 PM
با سلام به شما
من یک مودم tp link wirless دار خروجی لن و وایرلس داره خریدم.
از ایترنت adsl هم که یوزر و پسورد داره استفاده میکم.

اما برای استفاده با گوشی مبایل به اینترنت مشکل دارم: گوشی مدل نوکیا n96 هست که وایرلس رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و پیغام no gatewey reply رو هی نمایش میده ...
ویندوز XP
روتر tp link td -w8101
گوشی NOKIA n96
اینترنت adsl همرا با یوزر و پسورد
اگه کسی در این باره اطلاعاتی داره لطف کنه مارو راهنمایی کنه
متشکر

http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/user_offline.gif http://www.ir-tci.org/forum/images/buttons/reputation.gif (http://www.ir-tci.org/forum/reputation.php?p=287114)
سلام
اينجا سري uiq3 هست سوال خودتون رو در انجمن نوكيا بازگو كنيد

sorena
2009-05-29, 03:37 PM
پیغام خطای no gateway reply فقط و فقط مربوط به روشن بودن فایروال در برنامه انتی ویروس یا خود ویندوزه و پیشنهاد میکنم که هر دو فایروال موجود را موقعی که خودتون از wlan استفاده میکنید خاموش کنید.

hosein_sh
2009-06-25, 09:15 AM
من فایروالم خاموشه.حتی آن اینستال هم کردم.فایروال ویندوز هم خاموشه اما از 100 بار که می خوام وصل بشم 99 بار np gateway reply میده 1 بار وصل میشه.نمی دونم علت چیه

uvi
2009-06-28, 02:49 AM
دوستان من تو ویندوز ویستا همه این کار هارو انجام دادم و عکس کره زمین هم میاد اون پایین ولی وقتی می خوام تو یه سایتی برم می نویسه :
Could not locate remote server http://www.ir-tci.org
چی کارش کنم؟

uvi
2009-06-29, 01:09 PM
کسی نیست اینجا جواب مارو بده ؟

absoonoo
2009-08-14, 12:17 PM
دوستان دقت كنيد كه من هم مدتها درگير مشكل عدم اتصال به اينترنت در گوشي p1 سوني بودم . به شبكه وايرلس وصل ميشد ولي به اينترنت ADSL شير شده نه . تو تمام سايت هاي خارجي گشتم و متوجه شدم مشكل اينه كه گوشي هاي سوني اريكسون اگر به وايرلسي وصل بشند كه به صورت WEP امنيت بندي شده دچار مشكل ميشند پس بايد شبكه وايرلس شما يا پسورد نداشته باشه يا با پروتكل WPA-PSK رمز بندي بشه . در اين صورت گوشي به راحتي به شبكه وصل ميشه .
اصل مطلب را هم اينجا ميتونيد بخونيد:
P1i refuses to connect to wifi (http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=63737)

PaRsA YaRi
2009-08-14, 08:20 PM
کسی نیست اینجا جواب مارو بده ؟

اینترنتت مشکل نداره ؟
آموزش کامل هست من تست کردم
از یه مرورگر دیگه استفاده کن

dandool
2009-09-22, 12:55 AM
agha in windows onecare le gofti to control panele kojast????

dandool
2009-09-22, 12:56 AM
harchi migardam peyda nemikonam age mishe rahnamayi konid

mehdilokeu
2009-10-01, 04:18 PM
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تشکر :wow::wow::wow::wow::wow:

panda123
2009-10-10, 05:16 PM
آقا علیرضا واقعا دستت درد نکنه .من شاید هر راهی که فکرش رو بکنید امتخان کرده بودم اما نمیشد
دمت گرم و سرت خوش باد

MZZ
2009-11-19, 09:17 PM
من با وایرلس اینترنت دارم یعنی مودم اینترنت من فقط وایرلس USB هست اشتراک دارم
میخوام ببینم با همون آدابتور وایرلس می تونم گوشی رو وصل کنم یا نه
این کار که شما گفتید کردم ولی عملی نشد یعنی تو قسمتsharing network وقتی تیک رو میزنم هیچ منو کرکره ای نداره کا وایرلس انتخاب کنم
لطفا راهنماییم کنید

amin1734
2009-11-25, 07:49 PM
با سلام

ميتونيد اموزش به اشتراك گذاشتن اينترنت پاكت پيسي با لپ تاپ رو بديد.

البته وايرلس به وايرلس.

HMZ1
2010-03-02, 02:48 PM
سلام
یه نفر بداد من برسه.من مودم ADSL دارم اما وایرلس نیست و نکته بعدی هم اینه که اکانت من بصورت Bridge نیست یعنی خودش با روشن شدن مودم به اینترنت وصل میشه.توی توضیحات بچه ها همه راجع به آموزش Bridge توضیح دادن اما من نتونستم کاری بکنم چون زیر گزینه
Allow other....
من همونطوری که نوی شکل پیوست کردم جایی برای شیرکردن برای وایرلس نیست
ویندوز من ویستا هستش و ISP هم میگه اشتراک بصورت بریدج نمیدم.
ممنون میشم

agaheman
2010-04-14, 11:24 AM
سلام
منم ویندوز 7 دارم و اشتراک اینترنتم به صورت Nat هستش.حالا باید به چی IP بدیم تو ویندوز

کمکککککک

Alireza2m
2010-04-20, 03:54 PM
من با وایرلس اینترنت دارم یعنی مودم اینترنت من فقط وایرلس USB هست اشتراک دارم
میخوام ببینم با همون آدابتور وایرلس می تونم گوشی رو وصل کنم یا نه
این کار که شما گفتید کردم ولی عملی نشد یعنی تو قسمتsharing network وقتی تیک رو میزنم هیچ منو کرکره ای نداره کا وایرلس انتخاب کنم
لطفا راهنماییم کنید
نه نمی تونید چون فقط یک Network Interface دارید.

با سلام

ميتونيد اموزش به اشتراك گذاشتن اينترنت پاكت پيسي با لپ تاپ رو بديد.

البته وايرلس به وايرلس.
منظورتون GPRS به نوت بوکه؟

سلام
یه نفر بداد من برسه.من مودم ADSL دارم اما وایرلس نیست و نکته بعدی هم اینه که اکانت من بصورت Bridge نیست یعنی خودش با روشن شدن مودم به اینترنت وصل میشه.توی توضیحات بچه ها همه راجع به آموزش Bridge توضیح دادن اما من نتونستم کاری بکنم چون زیر گزینه
Allow other....
من همونطوری که نوی شکل پیوست کردم جایی برای شیرکردن برای وایرلس نیست
ویندوز من ویستا هستش و ISP هم میگه اشتراک بصورت بریدج نمیدم.
ممنون میشم
مشکل شما از ISP و روتر ADSL نیست، به نظر تنظیمی که انجام دادید درسته. وقتی بیش از یه انتخاب برای شیر کردن داشته باشید اون لیست نمایش داده میشه.

سلام
منم ویندوز 7 دارم و اشتراک اینترنتم به صورت Nat هستش.حالا باید به چی IP بدیم تو ویندوز

کمکککککک
باید به وایرلس کامپیوتر IP هایی که گفتم رو بدید.

afsooon
2010-04-25, 06:45 PM
سلام من کانکت میشم ولی ارور dns میده

Neamati
2010-05-07, 02:57 PM
من مودمم adsl که Wireless یا همون wlan هم داره گوشیمم p990 ویندوزمم xp چطور کانکت بشم تورو خدا بگید گناه دارم

soheilspee
2010-06-13, 09:40 AM
من یه مودم وایرلس 4 پورت دارم که به صورت bridge تنظیمش کردم (یعنی واسه اتصال به اینترنت، حتما باید توی کامپیوتر کانکشن تعریف کنم و با کانکشن کانکت بشم)، حالا می خوام با گوشیم (W960i) از طریق وایرلس به اینترنت متصل بشم، بلدم SSID رو تعریف کنم و بهش متصل بشم ولی تا اینجا فقط به شبکه ی بیسیم وصل شدم، حالا باید توی گوشی یه کانکشن تعریف کنم که ازم user name و password بخواد تا به اینترنت وصل بشم، کسی واسه ساخت چنین کانکشنی می تونه کمکم کنه؟! لطفا (مشکلم شبیه مشکل آقای Vahiddvb که توی همین تاپیک، پست شماره 15، سوال کردن، هست)

خواهش می کنم جواب بدین لطفا

setaroo
2010-06-23, 05:48 PM
وقتی شما هیچ مودمی به نام alireza ندارید چطوری ip address را به صورت 192.168.0.1 وارد میکنید. در صورتی میتوانید ip را وارید کنید که مودم داشته باشید و بخواهید همان مودم که اسمش alireza را فعال کنید.

شما هر کاری کنید نمی توانید کانکشنی به نام alireza را فعال کنید چون مودمی به این نام ندارید که بخواهید به اشتراک بگذارید

من روش شما را قبل از اینکه بخواهم بخوانم بارها امتحان کرده بودم و اصلا این روش امکان پذیر نیست.

تنها روشی که می توان از طریق گوشی به اینترنت متصل شد این است که شما مودم ای دی اس الی را داشته باشید که به صورت وایرلس باشد که در این صور ت هزاران دستگاه مجهز به وایرلس می تونند ازآن مودم استفاده کنند.

s-iceface
2010-07-20, 12:04 PM
سلام.خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
من همه مراحل رو توی وین7 انجام دادم و یکwireless conectoinساختم و با گوشی هم وصل شدم ولی وقتی صفحه وب باز میکنم مینویسه invalid server name خواهش می کنم راهنمایی کنید. ممنون

boji
2010-07-29, 10:36 AM
برای ویندوز 7 هم آموزش بزارید

1622
2010-09-17, 01:09 PM
بله مودم ADSL وایرلس بخری
میشه بیشترتوضیح بدین ؟:student:

myemail091
2010-09-24, 11:30 PM
سلام من ویندوز 7 دارم تو قسمت shiring , wlan ندارم چی کار کنم ؟
اونجا که home network conection داره

martin1350
2010-09-25, 12:14 AM
سلام.خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
من همه مراحل رو توی وین7 انجام دادم و یکwireless conectoinساختم و با گوشی هم وصل شدم ولی وقتی صفحه وب باز میکنم مینویسه invalid server name خواهش می کنم راهنمایی کنید. ممنون

من هم مهین ارور را دارم

qashqaie
2010-10-05, 02:15 PM
سلام علیرضا جان.بابت آموزشت مرسی.تمامی مراحل بالا رو انجام دادم اما در آخر این پیغام بهم داده شد:windows could not set up 1.این پیغام بعد از مرحله آخر بهم داده شد.1 هم اسم همون netwok name هستش.با اسمای دیگه هم امتحان کردم جواب نداد.مطمئنم همه ی مراحل رو هم با دقت انجام دادم.
لطفا کمک کنید،خیلی واجبه؟؟!!!

l3al34k
2010-12-20, 01:48 AM
سلام و خسته نباشید من تمام این کارارو انجام میدم و وصل هم میشم ولی از اینترنت استفاده نمیکنه ممنون میشم

l3al34k
2010-12-20, 04:51 AM
سلام.خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
من همه مراحل رو توی وین ویستا انجام دادم و یکwireless conectoinساختم و با گوشی هم وصل شدم ولی وقتی صفحه وب باز میکنم مینویسه invalid server name خواهش می کنم راهنمایی کنید. ممنون:ph34r2::ph34r2::ph34r2::ph34r2::ph34r2: :ph34r2::ph34r2::ph34r2::ph34r2::ph34r2::ph34r2::p h34r2::ph34r2::ph34r2:

naderi.ali
2011-01-17, 10:00 PM
دوستان لطفا یکی با عکس طریقه وصل شدن به وایلس نشون بده ...

piroozman
2011-03-12, 02:14 PM
سلام.خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
من همه مراحل رو توی وین7 انجام دادم و یکwireless conectoinساختم و با گوشی هم وصل شدم ولی وقتی صفحه وب باز میکنم مینویسه invalid server name خواهش می کنم راهنمایی کنید. ممنون

اخراج شده
2011-06-14, 11:42 AM
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی . من گوشیم به وایرلس شرکت وصله و میخوام کامپیوترم رو هم با کابل و pcsuit به اینترنت گوشی وصل کنم. وقتی که کانکت pcsuit رو میزنم با gprs وصل میشه و شارژم کم میشه . چیکار باید بکنم که از اینترنت وایرلس گوشی استفاده کنه؟ با تشکر

hadip990i
2012-09-13, 01:04 AM
سلام. دوستان . ببخشید من یه مشکلی دارم . من گوشیم p990i هستش و مودم ADSL وایرلس دار داره مدلش TD-8901G هست میخواستم از اینترنت اون استفاده کنم ولی با موبایل کانکت میشه ولی موقع صفحه باز کردن ارور میده این ارور هست : Could not locate remote server نمیدونم چی کار کنم دیگه واقعا گیج شدم اگه میشه یه راهنمایی کنین ممنون میشم

iranii25
2015-02-14, 11:25 PM
سلام
ویندوز من ویندوز 7 و گوشیم نوکیا n96 هست، مودم وایرلس هم ندارم و از نرم افزارهایی مثل virtual wifi router استفاده میکنم، قبل از آپدیت گوشیم خیلی راحت بدون تنظیمات خاصی میتونستم با گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم ولی بعد از آپدیت هر سایتی رو که باز میکنم ارور خطای بارگیری میده، ممنون میشم راهنماییم کنید.

iranii25
2015-02-20, 02:31 PM
سلام
ویندوز من ویندوز 7 و گوشیم نوکیا n96 هست، مودم وایرلس هم ندارم و از نرم افزارهایی مثل virtual wifi router استفاده میکنم، قبل از آپدیت گوشیم خیلی راحت بدون تنظیمات خاصی میتونستم با گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم ولی بعد از آپدیت هر سایتی رو که باز میکنم ارور خطای بارگیری میده، ممنون میشم راهنماییم کنید.

mohsenmsi
2015-02-20, 02:54 PM
سلام
ویندوز من ویندوز 7 و گوشیم نوکیا n96 هست، مودم وایرلس هم ندارم و از نرم افزارهایی مثل virtual wifi router استفاده میکنم، قبل از آپدیت گوشیم خیلی راحت بدون تنظیمات خاصی میتونستم با گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم ولی بعد از آپدیت هر سایتی رو که باز میکنم ارور خطای بارگیری میده، ممنون میشم راهنماییم کنید.


احتمالا اون موقع برای گوشیت ip ست کرده بودی البته توی رنج وایرلس کامپیوترت. مثلا 192.168.0.1 برای کامپیوتر 192.168.0.2 برای موبایل.
بعد از ریست گوشیت اینا پاک شدن.
ابن رو بعنوان یکی از دلایل در نظر بگیر شاید دلیلش یه چیز دیگه باشه.