PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فارسی ساز منو در سنسیشن ایکس ال



ROID&
2012-07-31, 05:44 PM
به نام خدا

اولش بگم فقط برای اندروید 4 هست

آموزش اضافه نمودن زبان فارسی در تمام رام های SENSATION XL




شما میتوانید به وسیله ی این نرم افزار تمام رام های ریلیز شده برای SENSATION XL

را فارسی سازی کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/77/e7EzKo1u1e.1_%281%29.png._


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/13/VYqqPVsGB0.1_%282%29.png._






http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/83/f0HuBJVCG8.1_%284%29.png._



http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/3c/Rl9ZOMr-WU.1_%285%29.png._


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/57/gsOzl9h2xC.1_%286%29.png._



نرم افزار را از فایل ضمیمه دریافت و نصب کنید

نرم افزار با نام MoreLocale به لیست نرم افزار ها اضافه میشود


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/49/Us_lC69VP2.2012-05-22_01-21-48.png._


وارد نرم افزار شوید و به دنبال گزینه ی Persian بگردید

آن را انتخاب و منتظر باشید تا گوشیتون فارسی بشه

اگر توجه کنید حجم نرم افزار خیلی کمه

دلیل : چون زبان فارسی در تمام رام ها وجود دارد ، فقط پنهان شده است

این نرم افزار فقط روی sensation با رام سنس دار (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=163109)تست شده است

پسوورد فایل ضمیمه : www.ir-tci.org (http://www.ir-tci.org)

موفق باشید .

morelocate2 (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=564295&d=1337633809)


برگرفته از نوشته دوست خوبم
[MOHAMAD REZA]

Rapgirl93
2012-08-31, 12:53 PM
برا من فارسی نداشت!
عربی داشت اما فارسی نداشت

علیغ
2012-11-23, 01:30 AM
فارسی نداره فقط عربی داره

97912
2013-02-25, 07:49 PM
برین تو خود نرم افزار ok ....

.:MOHSEN:.
2013-02-26, 09:42 PM
برا من فارسی نداشت!
عربی داشت اما فارسی نداشت


فارسی نداره فقط عربی داره
:cool:



اولش بگم فقط برای اندروید 4 هست

کاکتوس سیا
2013-03-21, 01:36 AM
:hmm:
به نام خدا

اولش بگم فقط برای اندروید 4 هست

آموزش اضافه نمودن زبان فارسی در تمام رام های SENSATION XL




شما میتوانید به وسیله ی این نرم افزار تمام رام های ریلیز شده برای SENSATION XL

را فارسی سازی کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/77/e7EzKo1u1e.1_%281%29.png._


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/13/VYqqPVsGB0.1_%282%29.png._






http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/83/f0HuBJVCG8.1_%284%29.png._



http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/3c/Rl9ZOMr-WU.1_%285%29.png._


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/57/gsOzl9h2xC.1_%286%29.png._



نرم افزار را از فایل ضمیمه دریافت و نصب کنید

نرم افزار با نام MoreLocale به لیست نرم افزار ها اضافه میشود


http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://www.ir-tci.org/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 720x1280 می باشد.http://upload.ir-tci.org/filestore/49/Us_lC69VP2.2012-05-22_01-21-48.png._


وارد نرم افزار شوید و به دنبال گزینه ی Persian بگردید

آن را انتخاب و منتظر باشید تا گوشیتون فارسی بشه

اگر توجه کنید حجم نرم افزار خیلی کمه

دلیل : چون زبان فارسی در تمام رام ها وجود دارد ، فقط پنهان شده است

این نرم افزار فقط روی sensation با رام سنس دار (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=163109)تست شده است

پسوورد فایل ضمیمه : www.ir-tci.org (http://www.ir-tci.org)

موفق باشید .

morelocate2 (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=564295&d=1337633809)


برگرفته از نوشته دوست خوبم
[MOHAMAD REZA]

850056082
2013-09-11, 08:56 PM
واللا من قبلا xperia ray داشتم روی اون میشد قشنگ بی ایراد همه چی رو فارسی دید حتا اون ریزاش.95 درصد فارسی میشد.
الان اچ تی سی سن سی شین دارم داشتم دنبال فارسی کردن گوشی میگشتم اومدم اینجا ولی به درد منم نخورد آخه نمیاره نه فارسی نه چیز دیگه.خود گوشیم عربی داشت فارسی نداشت منتهی اس ام اس هام قشنگ فارسی میاد ولی کیبورد فارسی نه نداره.اینم زدم نشد اپدیتش کردم شد
گوشی ورژن 4.0.3 هست اونم htc sensiation
راهنمایی...
اول برنامه ی morelocale2 رو آپدیت کنید با برنامه های مارکت مثل بازار یا پلازا که من دومی پلازا رو پیشنهاد میکنم چون به روز هست

میرید تو برنامه ی morelocale2
custom localeرو میزنی میری توش
دکمه اولین گزینه به اسم iso639 رو میزنی persian رو انتخواب میکنی
دکمه دومین گزینه : iso3166, رو زده و iran رو انتخواب میکنی
توی گزینه آخر persian میتایپی

set رو میزنی آخر سر

منوی همین برنامه فارسی میشه !


الان بیاپایین ال سی دی گوشی اون دکمه فشاری یا لمسی که سه خط داره و منو وا میشه وقتی میزنی رو بزن
از اونجا گزینه ی add local رو بزن
باز یه صفحه مثل قبل وامیشه
گزینه ی اول رو persian بزن
دومی persian
سومی iran
چهارمی هم persian


حالا add رو بزن


آفرین گوشی فارسی شده احتمالا یه ریستارتم بکنه گوشی بعدش فارسی میشه

اینم سایت منه اگه سوالی بود اونجا بگبد و ج بدم .برای موبایل نیست سایتم .عاشقانه هست
www.mektub.persianblog.ir (http://www.mektub.persianblog.ir)

hadijan
2013-09-11, 10:40 PM
در قست برنامه ها all را انتخاب کنید دنبال گزینه ای به اسم کاستوم ستینگ یا یه همچین چیزی بگردید آنرا باز کنید و گزینه دیسیبل رو بزنید و بدون هیچ برنامه ای گوشی خود را فارسی کنید و لذت ببرید

armantavan
2013-09-11, 10:51 PM
دوستان این نرم افزار گوشی های اچ تی سی رو پشتیبانی نمیکنه فقط سونی و بعضی از مدل های ال جی رو کا گوشی های htc رو باید با برنامه های دیگه فارسی ساز فارسی کنید. با نصب نرم افزار و ریستارت و نمیدونم از این چیزا فارسی نمیشه کلا همه مدل های اچ تی سی اینجورن

داریوش مغا
2015-03-08, 03:00 PM
سلام نوکیا هم مشدفقط عربی داره ورژن 1030 1میباشد