PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش رفع مشکل فضای swap در گوشی



FARHAD.HI
2012-07-30, 01:35 PM
سلام به همه دوستان.
از او نجایی که چندتا از دوستان براشون این مسئله پیش اومده که به ارور زیر بر می خورن




Unable to receive or send new messages.
Device storage full.
Remove data to free memory.

که یعنی حافظه گوشی پر هست و تا اونجا که من اطلاعات دارم با فلش زدن هم این مشکل بر طرف نمیشه . که علتش تو 80 درصد گوشی ها مشکل فضای مشکل فضای swap هست .

فضای SWAP تو حالت معمولی بیش تر از 200 مگابایت فضای خالی داره ، برای افزایش این فضا ، که مربوط به رم گوشی می شه ، دو روش وجود داره ، اولین و راحتترینش استفاده از نرم افزار SwapSet هست ..


ولی اگه دوستان به ارور بالا برخورد کردند دیگه SwapSet کار ساز نیست پس روش زیر رو انجام میدیم...


WARNING | اخطار


دوستان عزیز ، تا زمانی که با این ارور مواجه نشدید اصلا این روش رو انجام ندید

دوستان اول از همه از آدرس زیر بکاب بگیرید تا اگه به مشکلی برخوردید دیگه مجبور به فلش زدن گوشی نشید..




/home/user/.rtcom-eventlogger/

تو مسیر ذکر شده چند تا فایل هست که اول اسمشون به صورت زیره :




el*
&
el-v1*

WARNING | اخطار


فایل هایی که اسمشون به صورت *el-v1 هست رو نگه دارین و بقیه رو حذف کنید

بعد وارد x-terminal گوشی بشید ودستورات زیر رو وارد کنید..




root
mkdir /home/user/.rtcom-eventlogger/backup
mv /home/user/.rtcom-eventlogger/el* /home/user/.rtcom-eventlogger/backup/

حالا گوشیتون رو ریست کنید واگه جزئ کسانی باشید که مشکلتون از فضای swap باشه دیگه به این ارور بر نمی خورید..

امیدوارم مفید بوده باشه..:welove:

samanzonda
2012-07-30, 05:18 PM
یه سوال

اونجا که نوشتید از اون مسیر بکاپ بگیریم درست متوجه نشدم،یعنی این دستور

mkdir /home/user/.rtcom-eventlogger/backup

ابکاپ میگیره؟؟

>Sajad<
2012-07-31, 12:08 AM
یه سوال

اونجا که نوشتید از اون مسیر بکاپ بگیریم درست متوجه نشدم،یعنی این دستور

mkdir /home/user/.rtcom-eventlogger/backup

ابکاپ میگیره؟؟

سلام
با اجازه آقا فرهاد عزیز
دوست گلم یک کپی داشته باشی از اون پوشه کفایت می کنه:flower:
اگر بعدا مشکلی پیش اومد و خواستی همون پوشه قبلیتو داشته باشی ازش استفاده کنی و برگردونیش جای قبلی که بوده

samanzonda
2012-08-01, 12:03 AM
اقا مث که مشکل حل شد ممنون دیگه یواش یواش باید ما بچه های میمو یه تاپیک تشکر برای داش فرهاد هم بزنیم :):d

samanzonda
2012-08-01, 04:28 PM
فقط یه چیزی

از وقتی گوشی اون ارور رو میده دیگه در قسمت ایمیج گوشی عکسا رو نمی اورد هر چی هم ****** by all images رو هم میزدم بازم نمیاورد.....بعد از بر طرف شدن این مشکل وقتی گوشی میخاد همهی عکسا رو لود کند اروری به اسم اپریشن فیلد رو میده...میخام ببینم چجوری باید عکسا و جتی اس ام اس هام برگردونم!؟؟

FARHAD.HI
2012-08-01, 05:51 PM
فقط یه چیزی

از وقتی گوشی اون ارور رو میده دیگه در قسمت ایمیج گوشی عکسا رو نمی اورد هر چی هم ****** by all images رو هم میزدم بازم نمیاورد.....بعد از بر طرف شدن این مشکل وقتی گوشی میخاد همهی عکسا رو لود کند اروری به اسم اپریشن فیلد رو میده...میخام ببینم چجوری باید عکسا و جتی اس ام اس هام برگردونم!؟؟

چون شما این کار رو انجام دادید در واقع مسیر اس ام اس و عکسها رو از صفر باسازی کردید به همین خاطر عکس های قبلی رو لود نمی کنه شما باید عکس هاتون رو پاک کنید وارد گالری عکسها بشید بعد بیاد بیرون ودوباره عکسها رو انتقال بدید در مورد اس ام اس هم کاریش نمیشه کرد. البته فکر کنم به اینکه گوشیتون از این حالت در اومد می ارزه...:cool:

samanzonda
2012-08-02, 12:39 AM
[QUOTE=FARHAD.HI;1509086]چون شما این کار رو انجام دادید در واقع مسیر اس ام اس و عکسها رو از صفر باسازی کردید به همین خاطر عکس های قبلی رو لود نمی کنه شما باید عکس هاتون رو پاک کنید وارد گالری عکسها بشید بعد بیاد بیرون ودوباره عکسها رو انتقال بدید در مورد اس ام اس هم کاریش نمیشه کرد. البته فکر کنم به اینکه گوشیتون از این حالت در اومد می ارزه...:cool:[/QUOTE

صد البته که میارزه از توضیحاتم ممنون

samanzonda
2012-08-03, 06:36 PM
اقا فقط یه مشکل دیگه که اونم دیشب وقتی میخاستم یه چیزی دانلود کنم متوجه اون شدم


http://myup.ir/images/65021934192079435206.png (http://myup.ir/)



راهی برا بر طرف کردن مشکل هست؟؟؟

در ضمن داش فرهاد من راستش اون روش پاک کردن عکسا رو از طریق کاپیتور انجام دادم و دوباره با همین کامپیوتر ریختم توش ولی بازم فرقی نکرد و در مورد اس ام اس هام هم یه چندتا اس ام اس اومده برام ولی هنوز مینویسه خالیه!!!میشه درس کرد؟؟ خواهشا راهنمایی کنین:(

FARHAD.HI
2012-08-05, 01:57 PM
خواهشا یکی کمک کنه

سلام برای این ارور ، شما فایلی رو که دانلود می کنین در مسیر MyDocs سیو کنید تا به این ارور نخورید ، چون الان شما در حال دانلود فایل تو مسیر /var/tmp/ هستید به خاطر همین به شما اجازه نمیده. موفق باشی...:cool:

samanzonda
2012-08-05, 06:51 PM
سلام برای این ارور ، شما فایلی رو که دانلود می کنین در مسیر MyDocs سیو کنید تا به این ارور نخورید ، چون الان شما در حال دانلود فایل تو مسیر /var/tmp/ هستید به خاطر همین به شما اجازه نمیده. موفق باشی...:cool:

چطوری میتونم این مسیر رو تغییر بدم و توی مای داکس بکنم راستش اصلن به من اجازه ی تعیین مسیر نمیده تا لینک دانلود لود میشه این ارور میاد

بعد یه چیز دیگه اینکه بعد از انجام دستورات بالا دیگه به اون ارور بر نخوردم ولی از اون موقع به بعد هم هر چی اس ام اس برام میاد یا بهم زنگ میزنن رو نشون نمیده و طبق معمول هم همین اتفاق برا عکسا هم پیش اومده..چطور میتونم این مشکل رو بر طرف کنم!؟؟؟

samanzonda
2012-08-07, 05:48 PM
یعنی یکی نیست به ما کمک کنه!!؟؟