PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه tor



TEST- N900
2012-07-24, 12:21 AM
سلام

اين از اون برنامه هاي است كه خيلي ها شايد دنبالش هستن ف ي ل ت ر شكن


پياز يا تر اپلت 0.0.9-2 http://static.maemo.org/static/0/0570a8f6051911df9f35cfe40aa6eddeedde_status-area-applet-tor_icon




ابديته شد


كار باهاشم راحته سفيد كه شد face blook سه سوت باز ميكنه



اينم فايل deb




آپدیت شد به تاریخ 2012/12/12


tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)
(http://www.ir-tci.org/forum/repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)

repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)

ajish
2012-07-27, 05:05 AM
سلام ممنون.
داداش من هیچی نفهمیدم؟؟؟برنامه چه چور کار میکنه ؟کار یورفری دم "انجام میده؟پیشنیاز هم میخاد!!! تشکر

FARHAD.HI
2012-07-27, 03:02 PM
با تشکر از علی جان استارتر این تایپک. یه نکته در مورد این آموزش اضافه میکنم...

دوستان بعد از نصب برنامه وارد منو گوشی بشید و بعد گزینه setting رو انتخاب کنید
سپس وارد گزینه internet conaction بشید و کانکشنی که ازش برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید رفته و گزیینه edit رو انتخاب کنید مانند شکل زیر:


http://upload.ir-tci.org/filestore/9a/0R6I-R7IC-.Screenshot-20120727-144329.png._

سپس گزینه next رو انتخاب کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/3d/rX-OSn3nEz.Screenshot-20120727-144344.png._

باز هم گزینه next رو انتخاب کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/5a/IQkXzy7o1B.Screenshot-20120727-144353.png._
http://upload.ir-tci.org/filestore/da/lC_ZpftH5u.Screenshot-20120727-144407.png._

حالا گزینه advanced رو انتخاب کنید

http://upload.ir-tci.org/filestore/a7/-lW8mvA-JN.Screenshot-20120727-144415.png._

حالا باید pr o xy و port وارد کنید کادر هارو مانند شکل پر کنید توجه داشته باشید گزینهuse pr o xy رو تیک بزنید حالا save رو بزنید

HTTP pr o xy:127.0.0.1
port:8118

HTTPS pr o xy:127.0.0.1
port:8118


http://upload.ir-tci.org/filestore/2c/oo7XCEBDQA.Screenshot-20120727-144830.png._

حالا همونطور هم که علی جان گفتند برنامه tor رو فعال کنید و صبر کنید تا علامت پیازش سفید بشه..:cool:

FARHAD.HI
2012-07-27, 03:05 PM
سلام ممنون.
داداش من هیچی نفهمیدم؟؟؟برنامه چه چور کار میکنه ؟کار یورفری دم "انجام میده؟پیشنیاز هم میخاد!!! تشکر

سلام .
دوست عزیز اول تنظیمات بالا رو انجام بدید به اینترنت کانکت بشید و طبق آموزش تصویری زیر مراحل رو ادامه بدید . موفق باشید...


http://upload.ir-tci.org/thumbstore/0c/wkyjV3R0XS.Screenshot-20120727-142404_thumb.jpg (http://upload.ir-tci.org/filestore/0c/wkyjV3R0XS.Screenshot-20120727-142404.jpg._)

ajish
2012-07-28, 09:19 AM
سلام اقا فرهاد من شرمندم .برنامرو نصب نکردم ولی این گوشی دسته دوم خریدم همه چی روشه فقط خاسیتشون نمی فهمم .این بار اینو پیدا یه سوال دارم اینکه کار نرم افزار your free dom میکنه؟

FARHAD.HI
2012-07-28, 09:37 AM
سلام اقا فرهاد من شرمندم .برنامرو نصب نکردم ولی این گوشی دسته دوم خریدم همه چی روشه فقط خاسیتشون نمی فهمم .این بار اینو پیدا یه سوال دارم اینکه کار نرم افزار your free dom میکنه؟

خواهش می کنم اگه مخازن آپ منیجر و فستر اونایی که با چیلتر شکن باید آپدیت بشن رو بخواین آپدیت کنید با fredoom فقط می تونید ولی برای باز کردن سایت می تونید از tor استفاده کید یعنی فقط تو باز کردن سایت های چیلتر مثل کارایی fredoom رو داره تو کارهای دیگه نه...:cool:

hadidalton
2012-07-28, 10:01 AM
از کدوم لینک باید دانلود کنم

FARHAD.HI
2012-07-28, 10:56 AM
از کدوم لینک باید دانلود کنم

دوست عزیز انتهای پست اول قسمت کد روی گزینه Tor Status Area Applet کلیک کنید . برای دانلود...:cool:

foxhamid
2012-07-28, 11:25 AM
واسه اندورید هم میشه استفاده کرد؟

>Sajad<
2012-07-28, 11:47 AM
واسه اندورید هم میشه استفاده کرد؟
نه دوست عزیز این ورژن از برنامه برای maemo ساخته شده
اندروید هم برنامه و تنظیمات مشابه ، اما مخصوص خودش رو داره
برای آندروید هم تشریف ببرید
انجمن اندروید ( Android ) (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=265)
Droid v*p*n - حذف تمامی محدودیت ها (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=161152)
و......
برنامه ها و روش های متنوعی داره
موفق باشید:flower:

کرم فرشته
2012-07-30, 01:03 PM
سلام برای من نصب نمیشه این پیغامو میده:unable to install tor status area appl some application pakages required for the hnstall ation are missing ممنون میشم هرچه زودتر کمکم کنید

TEST- N900
2012-07-30, 01:36 PM
سلام برای من نصب نمیشه این پیغامو میده:unable to install tor status area appl some application pakages required for the hnstall ation are missing ممنون میشم هرچه زودتر کمکم کنید


ارور مربوط به تاريخ گوشيته . تاريخ گوشيت رو عقب يا جلو ببر يعد دوباره نصي كن اين كد رو هم قبل از نصب حتما بزن كه مشكي ديگه اي پيش نياد



root
apt-get -f install



اگه هم از هر ارورت يه اسكرين شات بزاري راحت تر ميشه مشگلت رو بررسي كرد


Ctrl+Shift+P گرفتن اسکرین شات از صفحه نمایش گوشی








نصب Android Gingerbread 2.3.4 - N12 “UMay” در حافظه ي داخلي
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=133567) اضافه کردن دکمه Reboot ( ريستارت ) به بوت منوي گوشي (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=176442)
طريقه فلش کردن نوکيا N900
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=61354) تم اسكرين فوقلاده زيبا My theme
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1502781#post1502781)
http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/k.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/a.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/t.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/i.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/l.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/14/a.gif

http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=27440&stc=1&d=1342881951

>Sajad<
2012-07-30, 02:33 PM
سلام برای من نصب نمیشه این پیغامو میده:unable to install tor status area appl some application pakages required for the hnstall ation are missing ممنون میشم هرچه زودتر کمکم کنید


سلام
دوست عزیز شما ارور پیشنیاز دارید. مخازنتون رو آپدیت کنید و بهتره از faster application manager برای نصب استفاده کنید

آموزش آپدیت مخازن با برنامه Free dom برای N900 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=159942)
آموزش آپدیت کردن برنامه fee dom (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160564)

آموزش نصب پکیج های تحریمی / ..& Extras-devel (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=168207)

تاپیک های بالا میتونه کمکتون کنه

موفق باشید:flower:

کرم فرشته
2012-08-01, 12:25 PM
سلام خیلی ممنون از راهنمای تون نصب کردم:)

ajish
2012-08-07, 04:01 AM
سلام اقا چند وقته واسه من کار نمیکنه .قبلا سالم بود .بگید ببینم واسه همه اینجوری شده یا من برنامم مشکل داره:guilty:

FARHAD.HI
2012-08-07, 08:58 AM
سلام اقا چند وقته واسه من کار نمیکنه .قبلا سالم بود .بگید ببینم واسه همه اینجوری شده یا من برنامم مشکل داره:guilty:

برنامه tor همین جوریه باید بزارید تو حالت کانکت باشه تا یه سری فایل ها شو آپدیت کنه بعضی وقتها اینطوری میشه تا وقتی که آیکون برنامه کاملا سفید بشه نباید از اینترنت خارج بشید مدت زمانش هم به سرعت اینترنتتون بستگی داره. اگه آیکون هم سفید شده ولی باز کار نمی کنه پس مشکل از تنظیمات قسمت کانکشن هست...:cool:

azad5937
2012-08-28, 05:53 PM
مگه قرار نیست تو اپرا هم کار کنه برای من فقط تو مرورگر خود گوشی کار کرد منم سه سوته حذفش کردم خیلی هم سرعتو میاره پایین کلأ بی خیالش بشید بهتره

TEST- N900
2012-08-28, 06:09 PM
مگه قرار نیست تو اپرا هم کار کنه برای من فقط تو مرورگر خود گوشی کار کرد منم سه سوته حذفش کردم خیلی هم سرعتو میاره پایین کلأ بی خیالش بشید بهتره



یرای استفاه بهر از این پست هم هست





http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1506212&postcount=13

TEST- N900
2012-08-28, 06:09 PM
مگه قرار نیست تو اپرا هم کار کنه برای من فقط تو مرورگر خود گوشی کار کرد منم سه سوته حذفش کردم خیلی هم سرعتو میاره پایین کلأ بی خیالش بشید بهتره



آموزش آپدیت مخازن با برنامه Free dom برای N900 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=159942)










تم فوقالاده زيبا Maemeemo (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1513909#post1513909)

نصب Android Gingerbread 2.3.4 - N12 “UMay” در حافظه ي داخلي
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=133567) اضافه کردن دکمه Reboot ( ريستارت ) به بوت منوي گوشي (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=176442)
طريقه فلش کردن نوکيا N900
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=61354) تم اسكرين فوقلاده زيبا My theme
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1502781#post1502781)
http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/k.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/a.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/t.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/i.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/l.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/a.gif


http://mypix.ir/wp-content/uploads/2012/04/Www.Mypix_.IR780.jpg

TEST- N900
2012-08-28, 06:15 PM
مگه قرار نیست تو اپرا هم کار کنه برای من فقط تو مرورگر خود گوشی کار کرد منم سه سوته حذفش کردم خیلی هم سرعتو میاره پایین کلأ بی خیالش بشید بهتره
اگه برنامه رو با فستر نصب کنی یه امضای دیجیتال هم هست که توست برنامه نصب میشه که هم سرعتش بهتره میشه هم مشگل تو opera شما رفع میشه

این برنامه برای opera هم نیاز به تنضماتیه که در قسمت خود opera قسمت مربوط کانکشن انجام بدی حله و برای استفاده بهتر ار پست زیر هم میتونی استفاده کنی






http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1506212&postcount=13








تم فوقالاده زيبا Maemeemo (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1513909#post1513909)

نصب Android Gingerbread 2.3.4 - N12 “UMay” در حافظه ي داخلي
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=133567) اضافه کردن دکمه Reboot ( ريستارت ) به بوت منوي گوشي (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=176442)
طريقه فلش کردن نوکيا N900
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=61354) تم اسكرين فوقلاده زيبا My theme
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1502781#post1502781)
http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/k.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/a.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/t.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/i.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/l.gifhttp://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/03/images/88/a.gif


http://mypix.ir/wp-content/uploads/2012/04/Www.Mypix_.IR780.jpg

azad5937
2012-08-28, 06:19 PM
ممنون درست شد

Benyamin5
2012-08-30, 04:48 AM
سلام. من برنامه رو به درستی نصب کردم ولی آیکن برنامه تو لیست برنامه هام وجود نداره ولی تو مدیر برنامه که میخوام برنامه رو حذف کنم اسمشو ایکنش وجود داره .انگار همه چی درسته فقط ایکنو ندارم. چکار باید کنم

TEST- N900
2012-08-30, 09:52 AM
سلام. من برنامه رو به درستی نصب کردم ولی آیکن برنامه تو لیست برنامه هام وجود نداره ولی تو مدیر برنامه که میخوام برنامه رو حذف کنم اسمشو ایکنش وجود داره .انگار همه چی درسته فقط ایکنو ندارم. چکار باید کنم

ایکون برنامه بالا صفحه اصلی میاد همون جایی که ساعت تو تنظیم میکنی . اگه برنامه های زیادی داریی هم میاد در اخر صفحه . روش کلید کن تک گزینه اول بزن و منتظر بمون تا فعال بشه

Benyamin5
2012-08-30, 05:25 PM
از س ذهنم درگیره قاطی کزدم. من این برنامه رو خیلی وقته دارم ولی نمیدونستم مال چیه .اره درسته جاشو پیدا کردم . الان میریم ازش استفاده کنم. مرسی دوست گلم

Benyamin5
2012-08-30, 05:44 PM
تنظیماتو وارد کردم. وقتی برنامه رو اجرا میکنم هرچقد صبر میکنم سفید نمیشه و نامرئیه یعنی نوشته کانکتینگ ولی هرچقد منتظر میمونم کانکت نمیشه.با GPRS که مشکلی نداره؟

>Sajad<
2012-08-30, 05:57 PM
تنظیماتو وارد کردم. وقتی برنامه رو اجرا میکنم هرچقد صبر میکنم سفید نمیشه و نامرئیه یعنی نوشته کانکتینگ ولی هرچقد منتظر میمونم کانکت نمیشه.با GPRS که مشکلی نداره؟
سلام
نرم افزار تور به خاطر سرعت پایینی که داره ، زیاد نمیتونه کاربرد داشته باشه
ضمن اینکه این سرویس رایگان هستش و پایین بودن سرعتش هم دور از انتظار نیست
در کل این مشکل شما عمومی هستش و گاهی اوقات خیلی طول میکشه تا به سرورش وصل شه و سرعت جالبی هم نداره (شاید بعضی از مواقع مثلاً صبح ها بهتر باشه)
به تنظیم بودن تاریخ میلادی گوشی تون هم دقت کنید
موفق باشید:flower:

TEST- N900
2012-08-30, 06:31 PM
تنظیماتو وارد کردم. وقتی برنامه رو اجرا میکنم هرچقد صبر میکنم سفید نمیشه و نامرئیه یعنی نوشته کانکتینگ ولی هرچقد منتظر میمونم کانکت نمیشه.با GPRS که مشکلی نداره؟


دوست عزیز اگه نرم افزار رو با faster application manager نصب کنی همرا با نرم افزار یه امضای دیجیتال هم نصب میشه که یعد دو یا سه بار کانک شدن هم سرعت وصل شما هم سرعت در لود صفحه بالا میره .من توصیه میکنم اگه مجدد با فستر نصب کنی دیگه مشگلی برای سرعت نداری . برای اتصالش هم باید این تنظیمات رو تو کانکشن اینترنتت حتما وارد کنی

از این پست اسنفاده کن



http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1502562&postcount=3

Khab-gard
2012-09-28, 10:23 PM
سلام
برای ایرانسل فری دم کانکت نمی شه
این کار می کنه؟

>Sajad<
2012-09-28, 10:34 PM
سلام
برای ایرانسل فری دم کانکت نمی شه
این کار می کنه؟

سلام
هر دو برنامه با gprs هم کار میکنه
اما freedom از نظر سرعت و کاربرد خیلی بهتره

Khab-gard
2012-09-28, 10:47 PM
سلام
هر دو برنامه با gprs هم کار میکنه
اما freedom از نظر سرعت و کاربرد خیلی بهتره

دوست عزیز من آی پی و پورت درست رو می دم تو کانکشن برای جی پی آر اس
استارت رو می زنم
ولی وصل نمی شه

TEST- N900
2012-09-29, 12:03 AM
دوست عزیز من آی پی و پورت درست رو می دم تو کانکشن برای جی پی آر اس
استارت رو می زنم
ولی وصل نمی شه



مشگل شما از تنظيمات تونه . تنضيماتون رو دوباره از اول جك كنيد .تو قسمتي هم كه ارور ميده وصل نمي شه يه اسكرين شات تو پست هاي بعدي تو قرار بديد تا بهتر بشه مشگل تون رو حل كرد

:flower:

bobsponge
2012-11-14, 04:10 PM
سلام...من نصب دارم ولی فقط microb رو ساپورت میكنه ولی اپرا رو ساپورت نمیكنه...كمك كمك

>Sajad<
2012-11-14, 04:48 PM
سلام...من نصب دارم ولی فقط microb رو ساپورت میكنه ولی اپرا رو ساپورت نمیكنه...كمك كمك

سلام
برای استفاده از tor در تمامی قسمت ها به setting و قسمت Internet conection برید.
کانکشنی که ازش برای ارتباط با اینترنت استفاده میکنید انتخاب کنید و edit رو بزنید. next بزنید تا به گزینه advanced برسید. گزینه advanced رو انتخاب کنید.
تیک گزینه use p r o x y رو بزنید و تغییرات زیر رو اعمال کنید :



HTTP P r o x y : 127.0.0.1
Port number : 8118
HTTPS P r o x y : 127.0.0.1
Port number : 8118


در آخر هم برنامه tor رو فعال کنید.
موفق باشید:flower:

digimon1
2012-11-14, 08:55 PM
با سلام.
دوستان عزیز هر دو port تفییر کرده الان این هست سرعتش هم بالا تره.
9055
9055

digimon1
2012-11-16, 03:39 PM
سلام.
سجاد جان در كل باید تنظیمات رو درست كرد.
من امتحان كردم رو اپرا و فایر فاكس ره عنوان چیلتر شكن عمل نمیكنه.
اگه عمل میكرد خیلی خوب بود§§§™

digimon1
2012-11-17, 05:23 PM
سلام دوستان.
چون خیلی از دوستان می پرسیدند که ایا تر روی بروزر دیگری کار میکنه؟باید بگم بله فقط این تنضیمات رو توی اینترنت کانکشن گوشی بزنید تا اینترنت گوشی کاملا یه چیلتر شکن بشه.
1.به قسمت اینترنت کانکشن گوشی بروید.
2.اینترنت مورد نظر را انتخاب و ادیت را بزنید.
3.کلید های next را تا جایی بزنید که به advanced برسید.
4.کلید use ***** را انتخاب کنید
5.عدد هایی رو که میگم در جا ها ی خود بنویسید و در اخرsave و سپس finish رو بزنید.
http *****:127.0.0.1
port number:8118
https *****:127.0.0.1
port number:8118
ftp *****:127.0.0.1
port number:8118
rtsp *****:127.0.0.1
port number:8118
6.سیو
7.فینیش
حالا با هر بروزری میتونین برین.
بروزر هایی که من امتحان کردم.opera12-mozila
good by:flower:

TEST- N900
2012-12-10, 05:10 PM
سلام دوستان

ورژن جدید برنامه rot

توضیح خواستی در مورد این ورژن ندارم ولی همرا با این برنامه 2 تا فایل دیگه هم قرار دادم برای بهبود عمل کرد و سرعت بیشتر اون


دانلود با لینک مسقیم




tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)


نمادهای اشکال زدائی برای Tor

این بسته، فراهم می کند نمادهای اشکال زدائی برای Tor، روتر پیاز است.
این نمادها اجازه می دهد دیباگر خود را به او واگذار نام backtraces خود را، که
آن را می سازد تا حدودی راحت تر به تفسیر سرعت بیشتری را داشته باشد

دانلود با لینک مسقیم





tor-dbg_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor-dbg_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)



GeoIP database for Tor
پایگاه داده GeoIP برای Tor

این بسته، فراهم می کند یک پایگاه داده GeoIP برای Tor، یعنی در آن نقشه آدرس IPv4
کشور است.
پل رله (رله Tor به ویژه که در تر ذکر شده دایرکتوری) با استفاده از این اطلاعات برای گزارش که کشور آنها رااتصالات می شوند مشاهده کنید. این آمار را قادر می سازد اپراتورهای شبکه Tor به
برای باز کردن کشور های تحریم شده
همچنین می توانید این موضوع را به یاد چه کشوری هر رله استفاده کنید، به طوری که پیکربندی تنظیمات انتخاب مسیر را میتونید به اون بدید


GeoIP database for Tor

This package provides a GeoIP database for Tor, i.e. it maps IPv4 addresses
to countries.

Bridge relays (special Tor relays that aren't listed in the main Tor
directory) use this information to report which countries they see
connections from. These statistics enable the Tor network operators to
learn when certain countries start blocking access to bridges.

Clients can also use this to learn what country each relay is in, so
Tor controllers like arm or Vidalia can use it, or if they want to
configure path selection preferences.


ترجمه شده توسط خودم :D


دانلود با لینک مسقیم




tor-geoipdb_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor-geoipdb_0.2.3.25-1maemo1_armel.deb)



موفق باشید



http://wiki.maemo.org/images/e/e8/Cssu_both_5.png

digimon1
2013-01-13, 04:24 PM
سلام تست عزیز..
دومی لینكت مشكل داره دوستم...

FARHAD.HI
2013-01-13, 06:35 PM
سلام تست عزیز..
دومی لینكت مشكل داره دوستم...

ویرایش شد. موفق باشید.:snitch:

ar7inland
2013-01-16, 02:52 PM
لینکش کار نمیکنه

>Sajad<
2013-01-16, 04:24 PM
لینکش کار نمیکنه
سلام:flower:
فایل deb برنامه ورژن 0.2.1.26 ضمیمه شد.
موفق باشید.

FARHAD.HI
2013-04-23, 04:48 PM
سلام.
دوستان همونطور که اطلاع دارید برنامه tor که برای رد شدن از تحریم نوکیا و.. استفاده میشد حدود 2 ماهی بود که دچار مشکل شده بود و کانکت نمیشد.که با روش زیر ممی تونید این مشکل رو رفع کنید.


http://upload.ir-tci.org/index.php/image/direct/utV0w73fCM/screenshot00.png


خب اول فایل زیر رو دانلود کنید و بدون هیچ تغییری
به گوشی انتقال بدید..

http://upload.ir-tci.org/index.php/image/direct/MxuX276EZB/farhad.hi.gif (http://upload.ir-tci.org/index.php/files/gen/1SC0P_wuFD/the-tor-new-network.tar)
Saiz : 2.29MB

بعد برنامه File Box رو باز کنید روی فایل کلیک کنید
و مطابق اسکرین شات ها به مسیر زیر اکسترک کنید.

http://upload.ir-tci.org/filestore/3e/wrMZGSLNfP.screenshot02(1).png._

http://upload.ir-tci.org/filestore/6e/kWUk95HgzO.screenshot03.png._

وتمام گوشی را ریبوت کنید و به اینترنت کانکت شید
و برنامه tor را فعال کنید اگه سرعت اینترنت تون پایین
باشه برای بار اول 20 دقیقه طول میکشه سرعت بالا 10 دقیقه.

http://upload.ir-tci.org/filestore/1b/T37iY6M-QV.screenshot02.png._

موفق باشید..

jamaljaj
2014-01-03, 08:30 PM
سلام دوستان من نرم افزار tor را نصب كردم ولي فعال نميشه دليلش چيه؟

FARHAD.HI
2014-01-04, 12:38 AM
سلام دوستان من نرم افزار tor را نصب كردم ولي فعال نميشه دليلش چيه؟

این برنامه خودش تایپک داره و جای سوالتون اینجاست نه در تایپک جدا گانه. لطفا قوانین را رعایت کنید.
آموزش پست #42 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=176643&p=1716161&viewfull=1#post1716161) را انجام بدید به راحتی کانکت میشه برنامه. موفق باشید..