PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فعال کردن اکولایزر در مدیا پلیر اصلی گوشی



FARHAD.HI
2012-07-16, 07:57 PM
سلام به همه دوستان..
دوستان همونطور که میدونید n900 فاقد اکولایزر می باشد که شاید یکی از بزرگترین ضعف های این گوشی به حساب میاد مخصوصا برای آن دسته از دوستان که موزیک زیاد گوش میدند.

البته برنامه های تو مخازن مثل symfonie و Mafw و... در مخازن موجوده که به تنهایی کار خواصی رو انجام نمیدن..
اما با این روشی که معرفی میکنم می تونید اکولایزر در مدیا پلیر اصلی گوشی فعال کنید..
برای این کار برنامه Mafw رو که براتون ضمیمه کردم دانلود و به حافظه گوشی انتقال بدید..


Mafw (http://upload.ir-tci.org/index.php/files/get/2oQJfUZOFQ/mafw.deb)

X-Terminal رو باز کنید ودستورات زیر رو وارد کنید.




root
dpkg -i /home/user/MyDocs/mafw.deb

بعد از وارد کردن دستور حتما گوشی رو ریست کنید. بعد X-terminal رو باز کنید ودستور زیر رو تایپ کنید.




apt-get remove mafw-gst-renderer

و اگر ازتون yes یا no خواست y رو وارد کنید. به خاطر اینکه ما برنامه رو پاک می کنم چون در مدیا پلیر مشکل ایجاد میکنه و حتی آهنگ های گوشی باز نمیشه. وبعد دوباره گوشی رو ریست می کنیم..

و بعد از بالا اومدن گوشی شما در قسمت settings گوشیتون شما قادر به تنظیم اکولایزر گوشیتون هستید.


http://upload.ir-tci.org/filestore/62/_PG7eA3I88.Screenshot-20100619-141210.jpg._

با این تغییر در گوشی شما قادر به تنظیم دستی و تنظیمات پیش فرض مقادیر زیر خواهید بود.




lat-Hall-Headphones-Liv e-Party-Pop-Reggae-Rock-Ska-Soft-Techno-Treble

http://upload.ir-tci.org/filestore/cf/S63gj2Bzug.Screenshot-20100619-145447.jpg._

موفق باشید.:welove:

ajish
2012-07-30, 03:50 AM
سلام .دایی هر کاری گفتی کردم ولی دیگه میدیا سنترم بر نگشت:eh:

FARHAD.HI
2012-07-30, 11:05 AM
سلام .دایی هر کاری گفتی کردم ولی دیگه میدیا سنترم بر نگشت:eh:

داداش اون برنامه رو نصب میکنی اگه دقت کرده باشی بعدش دستور پاک کردنش رو میزنیم به این خاطر که اگه نصب باشه یک سری اختلالات روی مدیا پلیر ایجاد می کنه دلیل نصبش هم فقط به خاطر ایجاد کردن یک سری فایل های سیستمی هست. ولی باعث پاک شدن مدیا پلیر نمیشه . تا اونجا هم که من میدونم مدیا پلیر اصلی گوشی پاک نمیشه !!! حتما یک جای کار رو اشتباه کردید یا اینکه یک فایل دیگه باعث این کارشده..:cool:

ajish
2012-07-31, 06:57 PM
سلام .وقتی دستور پاک کردن میزنم مینویسه are you root? چی بنویسم.؟ ولی اگه قبلش با دستور روت شروع کنم این مشکل پیش نمیاد.یعنی نمی پرسه.:worried:

FARHAD.HI
2012-07-31, 11:56 PM
سلام .وقتی دستور پاک کردن میزنم مینویسه are you root? چی بنویسم.؟ ولی اگه قبلش با دستور روت شروع کنم این مشکل پیش نمیاد.یعنی نمی پرسه.:worried:

سلام.
باید حتما دستور root رو قبلش بزنید من چون تو دستور قبلی نوشته بودم دیگه تو دستور دوم بهش اشاره نکردم . ولی باید دستور root رو قبلش زده بشه ...:cool:

ajish
2012-08-01, 05:08 AM
سلام خسته نباشی معضرت من مزاحمتون میشم :blush:
داداش این بار رفتم دو برنامه که اول اسمشون mafw بود حذف کردم فایده نکرد .با sudo gain root رفتم فرق نکرد الان اکوالیزر هست حذفم نمیشه با وجود تمام این دستورات که تو x terminal وارد میکنم .البته متوجه شدم اخر پروسه دستور apt get remove.... مینویسه e:unmet dependencis .try "apt get -f install " with no pakeges {or no specify a solution}. فکر کنم میگه:وابستگیهای برآورده نشده. APT دریافت-F نصب "بدون بسته ....حالا فکر کنم مربوت به پیشنیاز باشه چون ما با xterminal زورکی نصبش میکنیم .الان پیش نیازشهم پیدا میکنم واست اسمشو مینویسم.درود.

ajish
2012-08-01, 09:58 AM
اقا بازم سلام قضیه چیزی تو این مایه هاست من مبتدی ام اساتید در امر برنامه نویسی وارد ترند کامل کنند .
اخرین بر نامه که نصب میشه با این گزینه برای حذف اماره میشه واسه مواقع اضطراری apt get -f install
ولی گزینه apt get remove name barname مستقیم برنامه نام برده حذف میکنه پس قبلش اینو بزنین در ضمن اینجا yes or no میپرسه.این دیگه برنامرو کامل حذف میکنه.اگه اشتباه نکرده باشم.:shades2:
با این حال من از این طریق برنامه تور حذف کردم ولی یه ارور تازه میده.فکر کنم xterminal گوشیم نیاز به یه فایل به اسم dpkg داره که باید تو گوشی شما ها باشه ادرسش home/usr/bin اونجا تمام فایلهای کاربردی xterminal میبینید.لطفا اگه تونستید برام اپش کنید.ممنون

FARHAD.HI
2012-08-03, 12:17 AM
اقا بازم سلام قضیه چیزی تو این مایه هاست من مبتدی ام اساتید در امر برنامه نویسی وارد ترند کامل کنند .
اخرین بر نامه که نصب میشه با این گزینه برای حذف اماره میشه واسه مواقع اضطراری apt get -f install
ولی گزینه apt get remove name barname مستقیم برنامه نام برده حذف میکنه پس قبلش اینو بزنین در ضمن اینجا yes or no میپرسه.این دیگه برنامرو کامل حذف میکنه.اگه اشتباه نکرده باشم.:shades2:
با این حال من از این طریق برنامه تور حذف کردم ولی یه ارور تازه میده.فکر کنم xterminal گوشیم نیاز به یه فایل به اسم dpkg داره که باید تو گوشی شما ها باشه ادرسش home/usr/bin اونجا تمام فایلهای کاربردی xterminal میبینید.لطفا اگه تونستید برام اپش کنید.ممنون

بله درسته دوست عزیز من قبلا هم گفتم ما با این دستور برنامه رو حذف می کنیم. وقتی هم که از شما yes or no میپرسه شما همون yes رو بزنید تا پاک بشه...
در مورد dpkg هم فایل نیست یک دستور در xterminal هست . از این دستور برای نصب فایل های deb در xterminal استفاده میشه. نحوه استفاده از این دستور هم به صورت زیر هست:




dpkg -i /home/user/MyDocs/نام فایل.deb

ajish
2012-08-03, 01:33 AM
بله درسته دوست عزیز من قبلا هم گفتم ما با این دستور برنامه رو حذف می کنیم. وقتی هم که از شما yes or no میپرسه شما همون yes رو بزنید تا پاک بشه...
در مورد dpkg هم فایل نیست یک دستور در xterminal هست . از این دستور برای نصب فایل های deb در xterminal استفاده میشه. نحوه استفاده از این دستور هم به صورت زیر هست:




dpkg -i /home/user/MyDocs/نام فایل.deb

سلام داش فرهاد .تو درست میگی ولی تو اون ادرس باید فایلی به اسمه dpkg باشه همونطوری که سایر فیلهای مورد نیاز xterminal هست.به هر حال من با اون دستور apt get f install تونستم برنامرو از سیتینگ گوشیم پاک کنم ولی میدیا پلیرم ......من اونو میخوام که هنوز برنگشته.نظرته چی کار کنم ؟

FARHAD.HI
2012-08-03, 11:56 AM
سلام داش فرهاد .تو درست میگی ولی تو اون ادرس باید فایلی به اسمه dpkg باشه همونطوری که سایر فیلهای مورد نیاز xterminal هست.به هر حال من با اون دستور apt get f install تونستم برنامرو از سیتینگ گوشیم پاک کنم ولی میدیا پلیرم ......من اونو میخوام که هنوز برنگشته.نظرته چی کار کنم ؟

داداش شما به اینترنت کانکت باش و دستور زیر رو وارد کن برای نصب مدیا پلیرتون..




apt-get install mafw-gst-renderer mp-fremantle-generic-pr

FARHAD.HI
2012-08-04, 11:45 PM
خسته شدم ...یه ارورر مربوط به mp-fremantle-generic-pr میده .من میرم تو سایت مئوم یه چیزایی راجع به ری استور میدیا پلیر هست ببینم چی بشه.در ضمن اونقدر پیشنیاز دیدم که اسلا معلوم نیست کدوم پیشنیاز این برنامس.:wac:

داداش اگه مخازن گوشیت آپدیت باشه و به اینترنت هم کانکت باشی با همون دستور خودش کامل نصب می کنه احتمالا ارور هم مربوط به آپ نبودم مخزن devell هست..:cool:

ajish
2012-08-13, 09:15 PM
سلام اقا فرهاد...فکر کنم پیشنیازش libxmuu.10.0.4 هر کاری میکنم نمیتونم پیداش کنم بنصبمش...البته اسمشو کامل ننوشتم.

FARHAD.HI
2012-08-14, 12:42 PM
سلام اقا فرهاد...فکر کنم پیشنیازش libxmuu.10.0.4 هر کاری میکنم نمیتونم پیداش کنم بنصبمش...البته اسمشو کامل ننوشتم.

سلام.
نام کامل نرم افزارتون رو به صورت کامل تو پست درخواست نرم افزار مطرح کنید..:snitch:

beh350
2013-05-30, 02:43 AM
Salam mibakhshid farsi neminevisam gooshim farsi nadare mikhastam rahe remove ino bedoonam gooshi kheili kond shode