PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور به آندروید 4 آپدیت کنم؟



masoud_m_b
2012-06-09, 05:48 PM
سلام
من دو تا سوال دارم

تو گوشی من نوشته:
Android Version: 2.3.4

چطور میتونم با خود گوشی به 4 آپدیتش کنم؟

و Build number: 4.0.2.A.0.62 یعنس چی دقیقا؟

ممنون

masoud_m_b
2012-06-10, 07:52 AM
:ph34r2:

doctorcopy
2012-06-10, 07:57 AM
شما باید آندروید 4اول دانلود کنی بعد با فلش تولز بزنی روی گوشیت چون هنوز برای خاور میانه نیامده باید با چیز پی ان باخود گوشی آپ کنی

Sent from my WT19i using Tapatalk 2 Beta-6

masoud_m_b
2012-06-10, 09:51 AM
خب چیز پی ان روت میخواد
منم به هر دری زدم روت نشد که نشد
آخه من چه گناهی کردم؟:(

akbarhasan
2012-06-10, 10:20 AM
خب چیز پی ان روت میخواد
منم به هر دری زدم روت نشد که نشد
آخه من چه گناهی کردم؟:(

نه نمیخواد،شما بیسبانده گوشیت چنده؟64 یا 62؟ بگو بهم.

masoud_m_b
2012-06-10, 10:22 AM
64
این چی هست اصلا؟

masoud_m_b
2012-06-10, 04:44 PM
:worried:

akbarhasan
2012-06-11, 08:31 AM
:worried:

دوست من گوشی شما روت نمیشه وباید اونو آنلاک کنی،بعد یه کرنل تو گوشیت فلش کنی و بعد رام رو از طریق فلش تولز نصب کنی.از طریق fastboot نصب کن.

masoud_m_b
2012-06-11, 08:38 AM
دوست من گوشی شما روت نمیشه وباید اونو آنلاک کنی،بعد یه کرنل تو گوشیت فلش کنی و بعد رام رو از طریق فلش تولز نصب کنی.از طریق fastboot نصب کن.

ها؟ چی میگه؟:wac:
خب پس بیخیال اون داستان میشیم
میایم گوشیو وصل میکنیم به کامپیوتر بعد از کامپیوتر وصل میشیم به نت چیز پی ان رو باز میکنیم بعد ب گوشی میگیم از طریق کامپیوتر آپ دیت شو شما
ها؟ میشه؟ جون من یکی جواب بده شدنیه؟
فقط نمیدونم همین Software update رو باید بزنم؟

masoud_m_b
2012-06-11, 08:47 AM
چرا نمیگین نمیشه اینترنت کامپیوتر رو با گوشی به اشتراک گذاشت؟
میشه؟ یا ن؟

™HaMoOn
2012-06-11, 09:30 AM
رام رو دانلود کن و با نرم افزار ادین(odin) فلشش کن...آموزشش هم توی انجمن هست...

jamessword
2012-06-11, 09:32 AM
عزیز جان می شه ...
من امتحان کردم و جواب داد، بعدشم اینقدرا ریسک نداره که یک بار امتحان می کردی راخت تر بودی ... :santa:

masoud_m_b
2012-06-11, 09:34 AM
رام رو دانلود کن و با نرم افزار ادین(odin) فلشش کن...آموزشش هم توی انجمن هست...

نمیخوام فلش کنم بابا

masoud_m_b
2012-06-11, 09:35 AM
عزیز جان می شه ...
من امتحان کردم و جواب داد، بعدشم اینقدرا ریسک نداره که یک بار امتحان می کردی راخت تر بودی ... :santa:
عزیزم خب بلد نیستم
شماها انگار تا حالا آدم بیسواد ندیدین:blush:
خب یکی بهم یاد بده چطور با کابل به اینترنت کامپیوتر وصل بشم

sazeee
2012-06-11, 11:17 AM
عزیزم خب بلد نیستم
شماها انگار تا حالا آدم بیسواد ندیدین:blush:
خب یکی بهم یاد بده چطور با کابل به اینترنت کامپیوتر وصل بشم
سلام
طبق آموزش زیر انجام بده.
لینک دانلود مستقیم آندروید 4.04
http://xperia.myftp.biz/Xperia_Pro_I...431_Baltic.rar (http://xperia.myftp.biz/Xperia_Pro_ICS_4.0.4/MK16i_4.1.B.0.431_Baltic.rar)
دانلود:
ورژن جدید فلش تولز
لینک دانلود (http://ul.to/czwoidh5)
لینک دانلود از هات فایل (https://hotfile.com/dl/154666641/e4afe0b/flashtool-0.7.1.0-windows.exe.html)
لینک دانلود از فایبر آپلود (http://fiberupload.com/yskjfslxaiyi/flashtool-0.7.1.0-windows.exe)
ابرار فش تولز ورژن 0.6.5.0 ( آپدیت 30.12.2011 ) :

جهت :

فلش کردن فایل های ایمیج نشخه های 1.6 ، 2.1 ، 2.3
روت کردن
نصب ریکاوری ، کرنل ، Busybox
پاکسازی رام توسط انتخاب شما از پوشه /system/apps
پاکسازی dalvik cache
بهینه سازی ( JIT )
امکان کاستومایز و نصب برنامه از طریق فلش تولز
ریبرند کردن گوشی

لینک دانلود :

http://hotfile.com/dl/139960034/2100...ndows.exe.html (http://hotfile.com/dl/139960034/2100f0e/Flashtool-0.6.5-windows.exe.html)

آموزش :
در قسمت user acount control گزینه never notify رو انتخاب کنید . فایروال نیز غیر فعال شود .
جاوا حتما نصب باشد
رام یا کرنل دانلود شده با پسوند ftf رو به پوشه firmwares منتقل کنید .
گزینه x10flashtool رو انتخاب کنید چنانچه قادر به اجرا به خاطر نسصخه جاوا نبودید گزینه x10flasher رو انتخاب کنید .
نکته از ورژن 2.9.0 به بعد این نرم افزار قابلیت فلش کردن فایل ها ftf رو داراست پس اگر از ورژن های قبلی استفاده می کنید نیازی به دانلود ورژن جدید نیست .
سپس رو گزینه flash کلیک کنید
فایل شما شناخته شده چنانچه چند نوع فایل بیس باند ، رام و ... در پوشه firmwares دارید فایل مورد نظر رو از رو اسمش انتخاب کنید و سپس گزینه ok رو بزنید .
حالا نرم افزار به شما پیغام اتصال گوشی رو میده :
گوشی رو خاموش کنید باتری رو جدا کنید مجددا جا بزنید کلید back رو گرفته و سپس کابل usb رو متصل کنید
تمام

masoud_m_b
2012-06-11, 11:27 AM
سلام
طبق آموزش زیر انجام بده.
لینک دانلود مستقیم آندروید 4.04
http://xperia.myftp.biz/Xperia_Pro_I...431_Baltic.rar (http://xperia.myftp.biz/Xperia_Pro_ICS_4.0.4/MK16i_4.1.B.0.431_Baltic.rar)
دانلود:
ورژن جدید فلش تولز
لینک دانلود (http://ul.to/czwoidh5)
لینک دانلود از هات فایل (https://hotfile.com/dl/154666641/e4afe0b/flashtool-0.7.1.0-windows.exe.html)
لینک دانلود از فایبر آپلود (http://fiberupload.com/yskjfslxaiyi/flashtool-0.7.1.0-windows.exe)
ابرار فش تولز ورژن 0.6.5.0 ( آپدیت 30.12.2011 ) :

جهت :

فلش کردن فایل های ایمیج نشخه های 1.6 ، 2.1 ، 2.3
روت کردن
نصب ریکاوری ، کرنل ، Busybox
پاکسازی رام توسط انتخاب شما از پوشه /system/apps
پاکسازی dalvik cache
بهینه سازی ( JIT )
امکان کاستومایز و نصب برنامه از طریق فلش تولز
ریبرند کردن گوشی

لینک دانلود :

http://hotfile.com/dl/139960034/2100...ndows.exe.html (http://hotfile.com/dl/139960034/2100f0e/Flashtool-0.6.5-windows.exe.html)

آموزش :
در قسمت user acount control گزینه never notify رو انتخاب کنید . فایروال نیز غیر فعال شود .
جاوا حتما نصب باشد
رام یا کرنل دانلود شده با پسوند ftf رو به پوشه firmwares منتقل کنید .
گزینه x10flashtool رو انتخاب کنید چنانچه قادر به اجرا به خاطر نسصخه جاوا نبودید گزینه x10flasher رو انتخاب کنید .
نکته از ورژن 2.9.0 به بعد این نرم افزار قابلیت فلش کردن فایل ها ftf رو داراست پس اگر از ورژن های قبلی استفاده می کنید نیازی به دانلود ورژن جدید نیست .
سپس رو گزینه flash کلیک کنید
فایل شما شناخته شده چنانچه چند نوع فایل بیس باند ، رام و ... در پوشه firmwares دارید فایل مورد نظر رو از رو اسمش انتخاب کنید و سپس گزینه ok رو بزنید .
حالا نرم افزار به شما پیغام اتصال گوشی رو میده :
گوشی رو خاموش کنید باتری رو جدا کنید مجددا جا بزنید کلید back رو گرفته و سپس کابل usb رو متصل کنید
تمام


من نمیخوام گوشیمو فلش کنم:weird::weird::weird:
به چه زبونی بگم خدایا؟
فلش آخرین گزینست برای من
وقتی که هیچ راهی به جواب نرسید
ولی ممنون که جواب دادی:x

sazeee
2012-06-11, 11:42 AM
با نرم افزار Sony PC Companion 2.1 میتونی آپدیت کنی.
لینک دانلود
http://www-support-downloads.sonymob...10.027_Web.exe (http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/PC%20Companion_2.10.027_Web.exe)

masoud_m_b
2012-06-11, 12:47 PM
با نرم افزار Sony PC Companion 2.1 میتونی آپدیت کنی.
لینک دانلود
http://www-support-downloads.sonymob...10.027_Web.exe (http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/PC%20Companion_2.10.027_Web.exe)

خیلی مرسی
اینو دارم
و دارم آپدیت میکنم
ولی با این سرعتا...:worried:
چی بگم والا؟
خیر سرم اینترنت پرسرعت گرفتم
خودش گفته نیم ساعته
اما الان دقیقا یک ساعته که داره زور میزنه و هنوز تازه به قسمت آپدیت رسیده

Arian ios
2012-06-11, 12:52 PM
خیلی مرسی
اینو دارم
و دارم آپدیت میکنم
ولی با این سرعتا...:worried:
چی بگم والا؟
خیر سرم اینترنت پرسرعت گرفتم
خودش گفته نیم ساعته
اما الان دقیقا یک ساعته که داره زور میزنه و هنوز تازه به قسمت آپدیت رسیده
حالا صبر کن!!!!
پدرت در میاد تا با اون pc componion لعنتی اپدیت کنی......من که گفتم فلش بهتره

S@MAN M5
2012-06-11, 01:06 PM
داداش بهترین کار فلش کردنه
در ضمن فلش رام همون اپدیت هست فقط فرقش اوینه اون مستقیم از اینترت دان میشه و فلش میشه و اپدیت میشه ولی دومی،، این فایل از اینترنت دان میکنی بعد با فلش کردن اپدیت میشه اسماش فرق داره و هم روش اما کار همونه اپدیت،،،،
که بهتری دان رام فلش ان هست با فلش تولز

masoud_m_b
2012-06-12, 10:35 AM
اعتراف میکنم...
پدرم در اومد:worried:
آخرشم نشد که نشد:(
آخه یه 5800 داشتم هی بچه های انجمن گفتن فلش کن فلش کنم کوک فریمور بریز فلان فلان فاتحه گوشیم خونده شد
مجبور شدم بفروشمش(اینقدرم دوستش داشتم؛ خودمم نمیدونم چرا!) اینو بخرم
واسه همین میترسم
فقط بگین با فلش زدن چیا میپره؟ چیا میمونه؟ اونایی که میپره رو چطور میشه بک آپ گرفت؟ و...
خایلی هم ممنونم

«R E Z A»
2012-06-12, 10:47 AM
دوست عزیز فقط کارت حافظه پاک نمیشه.وبرای بکاپ از sms ومخاطبین از نرم افزار های بکاپ گیری استفاده کن.موفق باشید.

masoud_m_b
2012-06-12, 10:49 AM
دوست عزیز فقط کارت حافظه پاک نمیشه.وبرای بکاپ از sms ومخاطبین از نرم افزار های بکاپ گیری استفاده کن.موفق باشید.


خیلی ممنون
من برنامه هایی دارم که سورسش رو ندارم
اونا میپره رو چیکار کنم؟

S@MAN M5
2012-06-12, 11:05 AM
سلام داداش قسمت اموزش کلی نحوه گرفتن بکاپ برنامه ها هست برو اونجا بکاپ بگیر ،،،

masoud_m_b
2012-06-12, 12:08 PM
بازم ببخشید
بیسوادیه دیگه:cool: