PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش روت کردن live با رام اندروید 4



godhand123
2012-06-08, 05:44 PM
برای اینکار ابتدا به نرم افزار فلش تولز
بوت لودر باز برای گوشی
-
ابتدا این کرنل رو دانلود کنید
polish kernel (http://www.mediafire.com/download.php?z26az3wlh4d144o)
بعد برید داخل cwm (حالت ریکاوری ) این پک رو نصب کنید
دانلود (http://www.mediafire.com/?69uuq3jep96xomb)
سپس گوشی رو خاموش کنید

حالا این کرنل رو دانلود و با فلش تولز نصب کنید
دانلود (http://www.mediafire.com/download.php?9kivmlu7borsi9s)
فلش تولز رو اجرا کنید
روی کلمه ی bolt کلیک کنید
حالت فست بوت رو فعال کنید
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
بعد روی این گزینه کلیک کنید Reboot into fastboot mode (via fastboot)
سپس گزینه ی select kernel to flash
و گزینه ی kernel.sin
انتخاب و فلش کنید
گوشی اندروید ساندویچ بستنی شما روووت شد.
منبع :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1693956

J A F A R
2012-06-08, 11:34 PM
دوستان فعلا تنها روش روت کردن آندروید 4 همینه
خب یه کم سر در گمه اما براتون توضیح بدم چه کار باید بکنید
شما به صورت عادی نمیتونید روت کنید پس اول باید کرنل قابل روت رو بزنید و روت کنید و بعد کرنل اصلی رو بزنید
احتیاجی به باز بودن بوت لودر ندارد......
کرنل اول رو میزنید با فلش تولز
میرید ریکا.ری
اون فایلو نصب میکنید
کرنل دوم رو با فلش تولز میزنید
روت شد و تمام....

slim_boy_8
2012-06-09, 10:25 PM
دوستان فعلا تنها روش روت کردن آندروید 4 همینه
خب یه کم سر در گمه اما براتون توضیح بدم چه کار باید بکنید
شما به صورت عادی نمیتونید روت کنید پس اول باید کرنل قابل روت رو بزنید و روت کنید و بعد کرنل اصلی رو بزنید
احتیاجی به باز بودن بوت لودر ندارد......
کرنل اول رو میزنید با فلش تولز
میرید ریکا.ری
اون فایلو نصب میکنید
کرنل دوم رو با فلش تولز میزنید
روت شد و تمام....
من تمام این مراحلو رفتم ولی وقتی یه نرم افزار مثل تیتانیوم بکاپ رو نصب میکنم موقع اجرا ارور میده و میگه busybox نصب نیست.چجوری باید نصبش کنم؟

slim_boy_8
2012-06-09, 10:26 PM
دوستان فعلا تنها روش روت کردن آندروید 4 همینه
خب یه کم سر در گمه اما براتون توضیح بدم چه کار باید بکنید
شما به صورت عادی نمیتونید روت کنید پس اول باید کرنل قابل روت رو بزنید و روت کنید و بعد کرنل اصلی رو بزنید
احتیاجی به باز بودن بوت لودر ندارد......
کرنل اول رو میزنید با فلش تولز
میرید ریکا.ری
اون فایلو نصب میکنید
کرنل دوم رو با فلش تولز میزنید
روت شد و تمام....
من تمام این مراحلو رفتم ولی وقتی یه نرم افزار مثل تیتانیوم بکاپ رو نصب میکنم موقع اجرا ارور میده و میگه busybox نصب نیست ولی گوشی روته.اما اجازه دسترسی نمیده.چجوری باید busybox رو نصبش کنم؟

J A F A R
2012-06-10, 12:37 AM
به قسمت نرم افزارهای سیستمی برید و دانلود کنید

godhand123
2012-06-10, 12:54 AM
از ضمیمه دانلود کنید.این مشکل نصب تیتانیوم بک اپ رو حل میکنه
زنده باشید

sina_019
2012-06-10, 12:57 AM
این واسه رامه رسمی هم کار میده؟
رام رسمی کی میاد؟

J A F A R
2012-06-10, 01:02 AM
این واسه رامه رسمی هم کار میده؟
رام رسمی کی میاد؟

رام اصلی اومده و برای رام اصلیه این تاپیک

BABAK6751
2012-06-10, 04:01 PM
سلام دوستان ممنون میشم کامل توضیح بدین برای ما مبتدی ها خیلی سخته اگه یه فیلم اموزشی باشه توضیح بدین عالی میشه من طبق اموزش کرنل اولی رو که فلش میزنم دیگه گوشیم بالا نمیاد سونی اریکسونو مینویسه بالا نمیاد کرنل با پسوند img منظورمه ولی کرنل ی که با پسوند sin هست رو میزنم گوشی بالا میاد !!! ریکاوری رو کامل توضیح بدین منتظرتون هستم دوستان:flower:

BABAK6751
2012-06-10, 04:01 PM
سلام دوستان ممنون میشم کامل توضیح بدین برای ما مبتدی ها خیلی سخته اگه یه فیلم اموزشی باشه توضیح بدین عالی میشه من طبق اموزش کرنل اولی رو که فلش میزنم دیگه گوشیم بالا نمیاد سونی اریکسونو مینویسه بالا نمیاد کرنل با پسوند img منظورمه ولی کرنل ی که با پسوند sin هست رو میزنم گوشی بالا میاد !!! ریکاوری رو کامل توضیح بدین منتظرتون هستم دوستان:flower:

BABAK6751
2012-06-10, 04:02 PM
سلام دوستان ممنون میشم کامل توضیح بدین برای ما مبتدی ها خیلی سخته اگه یه فیلم اموزشی باشه توضیح بدین عالی میشه من طبق اموزش کرنل اولی رو که فلش میزنم دیگه گوشیم بالا نمیاد سونی اریکسونو مینویسه بالا نمیاد کرنل با پسوند img منظورمه ولی کرنل ی که با پسوند sin هست رو میزنم گوشی بالا میاد !!! ریکاوری رو کامل توضیح بدین منتظرتون هستم دوستان:flower:

godhand123
2012-06-12, 01:23 AM
دوست عزیز کرنل اول رو باید با فست بوت فلش کنید
کرنل دوم رو باید با فلش تولز فلش بزنید.

Sent from my WT19i

reparmida
2012-06-17, 07:21 AM
من نمي تونم فست بوت رو اجرا كنم چون اجرا نميشه و بعد از كليك ناپديد ميشه چيكاركنم؟

behbt
2012-06-17, 04:22 PM
سلام ..ببخشید ی سوال ..این برای روت شدن ب برنامه ریکاوری نیاز داره ولی خوده ریکاوریم برای نصبش ب روت شدن ! ..چجوریه من نگرفتم اگه کسی توضیح بده ممنون میشم و همینطور اموزش نصب ریکاوریم بزارید ممنون ..

godhand123
2012-06-19, 06:17 PM
دوس عزیز ریکاوری از طریق فست بوت نصب میشه.متاسفانه الان با گوشی ام.در اولین فرصت لینکشو میذارم.البته تو پست اول موجوده.فقط باید با فست بوت فلش کنی

Sent from my WT19i

kami6743
2012-06-22, 12:26 AM
سلام
عمرم تموم شد گوشیم روت نشد، ورژن اندروید گوشیم 2.3.4 هر کاری میکنم روت نمیشه
بوت انلاک هم کردم هر نرم افزاری جز unlock root رو امتحان کردم نشد.
ممنون میشم اگه کمک کنید.

godhand123
2012-06-22, 12:31 AM
عزیز این تاپیک مخصوص اندروید 4 هستش نه جینجر!!!
یه سرچ کنی تو سایت هستش

Sent from my WT19i

kami6743
2012-06-22, 12:44 AM
عزیز این تاپیک مخصوص اندروید 4 هستش نه جینجر!!!
یه سرچ کنی تو سایت هستش

Sent from my WT19i

سلام اقا یدالله حالا نمیشه کمک کنید؟
فکر میکنم بستنی حصیری باشه نه جینجر!!!

J A F A R
2012-06-22, 12:51 AM
سلام اقا یدالله حالا نمیشه کمک کنید؟
فکر میکنم بستنی حصیری باشه نه جینجر!!!

شما احتمال 99 درصد بیلد 62 هستید
این کرنلو بزنید حل میشه
:آموزش روت کردن live با بیلد نامبر 62:: (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=159044)

kami6743
2012-06-22, 01:00 AM
شما احتمال 99 درصد بیلد 62 هستید
این کرنلو بزنید حل میشه
:آموزش روت کردن live با بیلد نامبر 62:: (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=159044)

خیلی خیلی خیلی ممنون.

godhand123
2012-06-22, 04:22 AM
فرمایش کارلوس جان صحیحه
اما اینجا تاپیک بستنی حصیری هستش و اندروید گوشی شما جینجر درست متوجه عرض بنده نشدید.

Arian ios
2012-06-23, 12:01 AM
اقا ریکاوری نیاز به روت داره...چجوری نصب کنم؟؟

hamid_3469
2012-06-24, 03:17 PM
کمک کمک
سلام
من لایو دارم روش اندروید 4 بود
امروز با نرم افزار SE Bootloader_Unlocking_Relocking_1.6 انلاکش کردم پشت سر اونم با fastboot روتش کردم و وقتی خواستم روشنش کنم فقط یه صفحه که نوشته سونی اریکسون همش میاد و میره و گوشی روشن نمیشه نمیدونم باید چکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید خیلی فوریه

J A F A R
2012-06-24, 03:21 PM
رام اصلی 4.0.4 رو دانلود و با فلش تولز بزنید رو گوشی

J A F A R
2012-06-24, 03:23 PM
اقا ریکاوری نیاز به روت داره...چجوری نصب کنم؟؟

نه عزیزم
ریکاوری به کرنل مربوطه
اگه بوت لودرتون بازه یه کرنل بزنید اگر هم باز نیست از اینجا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1436636#post1436636

yasin68f
2012-07-02, 09:41 PM
نه عزیزم
ریکاوری به کرنل مربوطه
اگه بوت لودرتون بازه یه کرنل بزنید اگر هم باز نیست از اینجا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1436636#post1436636


دوست عزیز رام منم 4 بوت لودر هم بازه چ کرنلی باید بزنیم آخه ...!!!

f_star
2012-07-06, 06:52 PM
من اولین بارمه دارم با اندروید کار می کنم و اولین بارم هست که می خوام سیستم عاملشو عوض کنم.
حرفای شما برای من یکمی نا ملموسه.
من نرم افزار flashtool و فایل WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf رو دانلود کردم
نرم افزار رو باز می کنم؛ فایلو درگ اند دراپ می کنم روی نرم افزار، یه صفحه به نام firmware selection باز می شه.
ok که می زنم یه صفحه میاد که میگه باید usb رو جدا کنی گوشیو خاموش کنی دکمه back گوشی رو نگه داری بعد usb رو وصل کنی. منم همه این کارا رو انجام می دم ولی صفحه بسته نمی شه.

alless
2012-07-07, 02:32 PM
سلام ... من مرحله فلش کردن CWM رو بلد نیستم ... میشه توضیح بدید چجوریه ؟!

J A F A R
2012-07-07, 02:42 PM
من اولین بارمه دارم با اندروید کار می کنم و اولین بارم هست که می خوام سیستم عاملشو عوض کنم.
حرفای شما برای من یکمی نا ملموسه.
من نرم افزار flashtool و فایل WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf رو دانلود کردم
نرم افزار رو باز می کنم؛ فایلو درگ اند دراپ می کنم روی نرم افزار، یه صفحه به نام firmware selection باز می شه.
ok که می زنم یه صفحه میاد که میگه باید usb رو جدا کنی گوشیو خاموش کنی دکمه back گوشی رو نگه داری بعد usb رو وصل کنی. منم همه این کارا رو انجام می دم ولی صفحه بسته نمی شه.

دکمه کم کردن صدا رو بگیرید

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

J A F A R
2012-07-07, 02:45 PM
سلام ... من مرحله فلش کردن CWM رو بلد نیستم ... میشه توضیح بدید چجوریه ؟!

یعنی رفتن به ریکاوری
گوشی رو خاموش کنید
بعد دکمه پاور رو بگیرید تا روشن بشه
همین که صفحه اول ارم سونی اومد دکمه کم کردن صدا رو تند تند بزنید تا به ریکاوری برید
Install zip
تو ریکاوری رو بزنید وفایل رو نصب کنید

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

sina_019
2012-07-18, 07:37 AM
سلام
مت لایو 4.0.4 دارم
لاک هس
میخوام روت کنم
گفتید برید اینجا cwm رو نصب کنید http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1436636#post1436636
خب واسه همین cwm روت میخواد که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J A F A R
2012-07-19, 12:57 AM
کرنل اول رو بزنید خود cwm نصب میشه جانم

sina_019
2012-07-20, 07:29 AM
میخوام کرنل اولی رو با فست بریزم نمیشه همش این ارور رو میده ، البته لاک هس گوشیم ، از لاک بودنه؟

20/022/2012 06:22:54 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 2.6.32.9-perf
20/023/2012 06:23:00 - INFO - Please wait device is rebooting into fastboot mode (via ADB)
20/023/2012 06:23:01 - INFO - Device will soon enter fastboot mode
20/023/2012 06:23:02 - INFO - Device disconnected
20/023/2012 06:23:09 - INFO - Device connected in fastboot mode
20/023/2012 06:23:15 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Flashtool\firmwares\boot.img
20/023/2012 06:23:15 - INFO - HotBooting selected kernel
20/023/2012 06:23:16 - INFO - FASTBOOT Output:
downloading 'boot.img'...
FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.002s

20/023/2012 06:23:16 - INFO - Device should now start booting with this kernel
20/023/2012 06:23:24 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Flashtool\firmwares\boot.img
20/023/2012 06:23:24 - INFO - Flashing selected kernel
20/023/2012 06:23:24 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (5788 KB)...
FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.001s

J A F A R
2012-07-20, 03:09 PM
شما بوت لودرتون رو آنلاک نکردید
اول باید آنلاک کنید

sina_019
2012-07-20, 09:14 PM
آقا دمت گرم من روت کردم cwm هم نصبیدم ،مرسیی
فقط یه سوال دیگه
چطور به حالت ریکاوری ببرمش؟
وقتی کرنل رو ریختم خودش رفت ، بعد چند بار خواستم برم گوشی رو روشن مرتب دکمه پایین ولی گوشی بالا میومد ریکاوری نمی رفت
کمک کنید ممنون میشم

J A F A R
2012-07-20, 11:03 PM
آقا دمت گرم من روت کردم cwm هم نصبیدم ،مرسیی
فقط یه سوال دیگه
چطور به حالت ریکاوری ببرمش؟
وقتی کرنل رو ریختم خودش رفت ، بعد چند بار خواستم برم گوشی رو روشن مرتب دکمه پایین ولی گوشی بالا میومد ریکاوری نمی رفت
کمک کنید ممنون میشم

یه کرنل بگیرید سازگار با اندرویدتون و بزنید رو گوشی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

sina_019
2012-07-20, 11:09 PM
4.0.4 رو دارم ، همون دوتا کرنل رو ک پست اول گذاشتین رو نصب کردم ، دکمه ولوم پایین و خانه رو گرفتم روشن کردم نشد ، چند بار پشت سر هم تند تند ولوم پایین زدم روشن کردم نشد،یعنی شما میگی از کرنله؟ یامن اشتباه انجام میدم؟
میشه ی کرنل خودتون معرفی کنید؟
ببخشید انقد سوال میکنم.

sina_019
2012-07-21, 01:09 AM
آقا من بعد کلی در دسرو بالا پایین رفتن گوشیم به حالت مرده فهمیدم که :
کرنل اول فقط ی بار که ریختینش ریکاوری مد رو میاره که اون فایله رو نصب کنید ( همون که اول تاپیک گفته شده)
کرنل دوم به کاری نمیاد ، در اصل هیچی نشده با کرنل اول موقت یه ریکاوری مد بهتون داده، فقط گوشیتونو روت میشه ، ولی باز واسه نصب بعضی چیزا که نیاز به ریکاوری مد دارین باید چیکارکرد ؟ این سوالی بود که دنبال جوابش بودم!!

اینو دانلود http://jafar33.dl.rapidbaz.com/ke7E2/SE_Extreme_Tweak_Installer_1.8.rar
بعد با توجه به مدل گوشیتون از نرم افزار گزینه اول یا دوم رو انتخاب کنید
اونوقت کلاک ریکاوری مد رو واسه همیشه دارید و وقتی گوشی رو روشن و آرم سونی اومد کلید ولوم پایین رو چند بار بزنید تا وارد کلاک ریکاوری بشید.

mr.moharre
2012-08-07, 04:59 AM
سلام
به نظر شما این روش مشکلی داره؟
آخه خیلی راحته ،البته من امتحان نکردم ولی اینجوری که دوستمون گفته انگار خیلی راحته،ممنون میشم توضیح بدین،
نمیتونم لینک بزارم،برخلاف قوانینه،اگر خواستین بگید پ،خ کنم
**************

بعد از نصب اندروید 4.0.4
این فایل رو دانلود کنید
*****
یا این
*****

بعد برنامه flash tools رو باز کنید
بعد روی flash یا همون علامت رعد کلید کنید
بعد fast boot رو انتخاب کتید
حالا روی reboot into flashboot mode (via adb) کلیک کنید
حالا گوشیتون خاموش میشه و led ابی میشه
حالا select kernal to flash
2.img رو که دانلود کردین رو انتخاب و ok میکنید
پس از flash شدن کرنل reboot device into system رو بزنید گوشیتون بالا میاد......روت شد
***********
اصن این همین روشی هست که تو این تاپیک دوستومن "godhand123 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=404741)"گفتن؟!
مرسی

mo_ms092
2012-08-24, 04:53 AM
دستتون درد نکنه بابت آموزش من روت کردم ولی مطلبو زیادی پیچوندین!!!

leili2842
2012-08-24, 07:26 AM
مطالب بسیار مفیده اما واقعا گیج میکنی آدم رو

sali_one
2012-09-09, 02:21 PM
من اولین بارمه دارم با اندروید کار می کنم و اولین بارم هست که می خوام سیستم عاملشو عوض کنم.
حرفای شما برای من یکمی نا ملموسه.
من نرم افزار flashtool و فایل WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf رو دانلود کردم
نرم افزار رو باز می کنم؛ فایلو درگ اند دراپ می کنم روی نرم افزار، یه صفحه به نام firmware selection باز می شه.
ok که می زنم یه صفحه میاد که میگه باید usb رو جدا کنی گوشیو خاموش کنی دکمه back گوشی رو نگه داری بعد usb رو وصل کنی. منم همه این کارا رو انجام می دم ولی صفحه بسته نمی شه.

چون تو گوشی لایو به جای بک باید ولم پایینو بزنی بک مال سری اکسپریاست اوکی شدید ؟

sali_one
2012-09-09, 05:31 PM
منم تونستم روتش کنم
روی دو تا برنامه ی مخصوص روتم تست کردم جواب داد
ولی کماکان گوشیم گوگل کروم و پ ر و ک س ی د روید رو ساپرت نمیکنه
در ضمن از اینکه گوشیم کلید ریبوت و اسکرین شات و ریکاوری نداره خیلی ناراحتم راه حلی هست یا نه ؟

افرانت
2012-09-17, 01:01 AM
بعد از زدن boot.ingتوفلش تولز گوشی بالا نمی یاد چیکار کنم.

™PoryaPHA
2012-09-17, 01:06 AM
بعد از زدن boot.ingتوفلش تولز گوشی بالا نمی یاد چیکار کنم.
حتما بوتلودر گوشیتون بستست دیگه!!!

افرانت
2012-09-17, 01:08 AM
نه بوت لودر بازه.اول که گوشی روشن میشه free xperia project

™PoryaPHA
2012-09-17, 01:11 AM
مطمئنی بازه؟؟؟ از کجا میدونی؟؟؟
وقتی روشن میکنی چی میشه؟؟؟

افرانت
2012-09-17, 01:12 AM
جواب بدین لطفا.من الان توcmw -baswd ricovery هستم

™PoryaPHA
2012-09-17, 01:18 AM
جواب بدین لطفا.من الان توcmw -baswd ricovery هستم
مطمئنی بازه؟؟؟ از کجا میدونی؟؟؟
وقتی روشن میکنی چی میشه؟؟؟ کامل بگو!!!

افرانت
2012-09-17, 01:25 AM
یه رام زدم حالا ببینم چی می شه می یاد بالا یا نه.

افرانت
2012-09-17, 10:06 PM
یه روش راحت برای روت لایو بگین.

™PoryaPHA
2012-09-18, 01:15 AM
یه روش راحت برای روت لایو بگین.
بهترین کار که خودم هم این کارو کردم باز کردن بوتلودر و فلش زدن یه کرنله!!!
اگه بوتلودرت بازه کافیه کرنل مخصوص رامتو با فلش تول فلش بزنی!!!

افرانت
2012-09-18, 11:20 PM
کرنل مخصوص رام رو از کجا دانلودکنم.

™PoryaPHA
2012-09-19, 12:17 AM
کرنل مخصوص رام رو از کجا دانلودکنم.
بگو رام فعلی تو چیه تا بهت لینک بدم!!!

افرانت
2012-09-19, 12:21 AM
رام فعلیم 4.0.4بابیلد 578

افرانت
2012-09-19, 12:31 AM
کرنل sinروهم با فلش تول زدم وهم با فست بوت جیزی نشد.ولی کرنلimgرو می زنم تا روشن می شه اینو می نویسهfree xperia projectبعد می ره تو cmwهرکاری می کنم گوشی بالا نمیاد می ره تو حالت ریکاوری.

™PoryaPHA
2012-09-19, 12:59 AM
کرنل sinروهم با فلش تول زدم وهم با فست بوت جیزی نشد.ولی کرنلimgرو می زنم تا روشن می شه اینو می نویسهfree xperia projectبعد می ره تو cmwهرکاری می کنم گوشی بالا نمیاد می ره تو حالت ریکاوری.
تو کرنل mesa 1.8 رو از فست بوت با فلش تول و یا.... فلش بزن باید بالا بیاد!!!
از کجا میدونی بوتلودرت بازه؟؟؟
اینم لینک (https://www.dropbox.com/sh/w6v6t0a72eh3n3k/QZul26mXB0/wt19i_live_with_walkman/lww_mesa_v1.8.img)

افرانت
2012-09-19, 05:04 PM
بوت لودر بازه.الان رام زدم مشکل برطرف شد.الان برای روتش همین کرتل روبزنم کافی یا نه.چطوری روتش کنم.

افرانت
2012-09-19, 05:38 PM
من الان کرنل زدم بعد یه برنامه به اسمsecurityداد.توش *****user permissionsداره فعال کردم.یعنی الان گوشی روت شد.

™PoryaPHA
2012-09-19, 08:33 PM
بله الان گوشی شما روت شده!!!

افرانت
2012-09-20, 01:25 AM
حالا وای فای از کارافتاده چی کار کنم.

™PoryaPHA
2012-09-20, 02:21 AM
حالا وای فای از کارافتاده چی کار کنم.
آره این کرنل مسا وای فای رو قطع میکنه!!!
برای درست شدنش فایل wlanfixed رو از پوشه ی system حذف کن و 2بار ریبوت کن!!!

افرانت
2012-09-20, 03:35 AM
فقط باچه برنامه ای پاکش کنم.

™PoryaPHA
2012-09-20, 03:42 AM
فقط باچه برنامه ای پاکش کنم.
با هر فایل منیجری که دوس داری!!!
فقط تو تنظیمات اون فایل منیجر باید روت رو فعال کنی و همچنین او یکی گزینه برای حذف و ...!!!

افرانت
2012-09-20, 01:21 PM
چطوری ریبوتش کنم.

C Y R E S
2012-09-20, 03:27 PM
چطوری ریبوتش کنم.

دوست عزیز نظم تاپیک رو بهم نزنید
منظورتون چیه ریبوتش کنم؟
روتش کنید
یا منوی ریبوت رو به پاور اضافه کنید
یا فکتوری ریست؟

C Y R E S
2012-09-20, 03:28 PM
منظور اگه از ریبوت کار بالاس
یعنی گوشی رو دو بار خاموش روشن کنید!!!

افرانت
2012-09-20, 04:26 PM
سلام می بخشید گوشی الان روت شده.فقط مشکلی که هست و1:ای فای کار نمی کنه.
2:میخوام منوی ریبوت رو به پاور اضافه کنم.
3:چطوری برم تو ریکاوری.
مرسی

™PoryaPHA
2012-09-20, 04:39 PM
سلام می بخشید گوشی الان روت شده.فقط مشکلی که هست و1:ای فای کار نمی کنه.
2:میخوام منوی ریبوت رو به پاور اضافه کنم.
3:چطوری برم تو ریکاوری.
مرسی
وای فای رو که گفتم بعد از حذف اون فایل 2بار خاموش روشن کن!!!
منوی ریبوت هم میشه اضافه کرد ولی من لینک ندارم!!! پیدا کن!!!
برای ریکاوری رفتن: گوشی رو که روشن کردی
وقتی صفحه و چراق ال ای دی بالای گوشی روشن شدن
کافیه یه بار دکمه ی ولوم پایین رو بزنی!!!

افرانت
2012-09-20, 04:40 PM
ولی هنوز مشکل وای فای حل نشده.چیکارکنم.

™PoryaPHA
2012-09-20, 04:44 PM
ولی هنوز مشکل وای فای حل نشده.چیکارکنم.
فکر کنم با خاموش روشن کردن نشه!!! حتما باید ریبوت بشه!!!
میتونی یه کرنل دیگه مثل panic , stock و ... رو نصب کنی!!!

افرانت
2012-09-21, 03:36 PM
بالاخره گوشی روت شد و وای فای هم کارکرد.هرکس بعدازروت وای فاش از کار افتاداین کارها رو انجام بدهدرست می شه.
1.رام رو دوباره بزن.
2.توی انجمن به قسمت رام بره بعد هم تو همون صفحه به قسمت کرنل مخصوص رام 4وکرنل رو دانلود وبعد فلش کنه.

malek360
2012-09-22, 02:11 PM
سلام
لطفا در مورد روش نصب در حالت ریکاوری live توضیح کاملی دهید
با تشکر

افرانت
2012-09-22, 05:51 PM
تا اونجایی که من می دونم باید اول با فلش تول یه کرنل بزنی بعد وقتی گوشی رو روشن می کنی تند تند دکمه ولم کم رو فشار بده می ره تو حالت ریکاوری

hhh_660
2012-12-17, 11:08 AM
بهترین کار که خودم هم این کارو کردم باز کردن بوتلودر و فلش زدن یه کرنله!!!
اگه بوتلودرت بازه کافیه کرنل مخصوص رامتو با فلش تول فلش بزنی!!!

سلام اره منم موافقم منم این کارو کرده بودم روت کردم از یه سایتی گرفته بودم بنا به دلیلی رامشو دوباره عوض کردم ولی هر چی دونبال اوون سایته میگردم پیداش نمی کنم . میشه شما اون کرنلو بگین تا دانلودش کنم ؟ ممنون میشم

408404
2013-01-14, 04:21 PM
با سلام خدمت دوستان الان من لایو دارم با ورژن اندروید4 و بوت لودر بسته چی کار کنم که روت بشه از دوستان اگه کسی انجام داده و تست کرده به طور کامل توضیح بده خیلی ممنون میشم

J A F A R
2013-01-15, 03:41 AM
به پست اول همین تاپیک برو اموزش موجوده


Sent from my iPhone using Tapatalk

hankel
2013-05-28, 02:42 AM
سلام خدمت دوستان من يك گوشيgalaksy s3 gt9300i چيني دارم و ميخواهم آن را روت كنم ،‌و هيچ آشنايي با نرم افزار هاي موجود ندارم ، لطفا من را راهنمايي كنيد و اگر ممكن است به اين ايميل aryanzahedifar@yahoo.com‌البته با كلي دردسر درايور آن را پيدا كردم ، sd6820a
با يك نرم افزار به نام Moborobo گوشي را به كامپيوتر وصل كردم و رم و رام گوشي ( حافظه داخلي ) را نشان ميدهد ولي فايلهاي سيستمي قابل ويرايش نيست ،‌مثلا نمي توان فونت در مسير حافظه داخلي كپي كرد

gorg355g
2013-05-28, 12:30 PM
سلام خدمت دوستان من يك گوشيgalaksy s3 gt9300i چيني دارم و ميخواهم آن را روت كنم ،‌و هيچ آشنايي با نرم افزار هاي موجود ندارم ، لطفا من را راهنمايي كنيد و اگر ممكن است به اين ايميل aryanzahedifar@yahoo.com‌البته با كلي دردسر درايور آن را پيدا كردم ، sd6820a
با يك نرم افزار به نام Moborobo گوشي را به كامپيوتر وصل كردم و رم و رام گوشي ( حافظه داخلي ) را نشان ميدهد ولي فايلهاي سيستمي قابل ويرايش نيست ،‌مثلا نمي توان فونت در مسير حافظه داخلي كپي كرد
شما بهتره تو قسمت مربوط به گوشی خودتون مطرح کنید اینجا انجمن لایو با حداقل سونیه و گوشی شما سامسونگ

ssssadeq
2013-09-03, 05:09 PM
سلام به همه دوستان من فقط براي کمک از شما عضو سايت شدم !
سوالم اينه من يه گوشي live اندرويد 4.0.2 هست با بيلد نامبر 62 با بوت لود باز ميخواستم روتش کنم فقط برنامه ها و مخاطبين و اسمس هاش نپره کسي ميتونه منو کمک کنه؟
هميشه به اين مبحث سر ميزنم تا بلکه راهنمايي بشه!:worried: قربان همتون به خصوص اوني که جوابمو بده!

gorg355g
2013-09-03, 10:32 PM
سلام به همه دوستان من فقط براي کمک از شما عضو سايت شدم !
سوالم اينه من يه گوشي live اندرويد 4.0.2 هست با بيلد نامبر 62 با بوت لود باز ميخواستم روتش کنم فقط برنامه ها و مخاطبين و اسمس هاش نپره کسي ميتونه منو کمک کنه؟
هميشه به اين مبحث سر ميزنم تا بلکه راهنمايي بشه!:worried: قربان همتون به خصوص اوني که جوابمو بده!
سلام دوست عزیز این 4.0.2 یکم بد قلقه برا روت کردن شما
اول یه export با استفاده از خود برنامه مخاطبین گوشیت بگیر که مخاطبات نپره
دوم هم با یه برنامه مثل Txtract یا SMS Backup + یا Sprite Backup از مسیج هات بکاپ بگیر
سوم برای بکاپ از تمامی برنامه هات باید روت داشته باشی دوست عزیز اما یکسری از اونا رو میتونی از
آدرس data\ app برداری اما به فکر دانلود کردنشون باش چون اینجوری هم سیوات برای بازیها و کانفیگهات برای برنامه ها از بین میره
بعد به 4.0.4 اپدیت کن از طریق فلش تولز و بعد اونرو به راحتی با اموزش توی انجمن اپدیت کن
پیشنهاد : به نظر من اگه شما چون بوتلودر انلاک دارید یه کاستوم رام بریزید دیگه با هر اندرویدی که لازم دارید اگه اندروید 4.0.4 روت شده میخواید راحت ترین راه ریختن کاستوم رام شده ی رام اصلی روت شدس که خودم تو همین بخش قرار دادم برا دانلود موفق باشید

ssssadeq
2013-09-04, 07:59 PM
با سلامس مجدد په مکافاتیه بابا دردسرداره ها برای آپدیت چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنی؟؟؟؟؟؟

gorg355g
2013-09-04, 10:11 PM
غیر رسمی CM10.1 یا 10.2 رو بزن هم روت میشه هم اندروید جدیدتری داری دیگه اما اگه دوربین برات خیلی مهمه اخرین ورژن Real ICS r6 فکر کنم باشه رو بزن همشون هم تو انجمن تاپیک دارن

gorg355g
2013-09-04, 10:12 PM
رام غیر رسمی رو که باید اول کرنل رو بافست بوت فلش بزنی بعد رام رو که از قبل توی گوشی کپی کردی با ریکاوری فلش میزنی.
رام رسمی هم که با فلش تولز فلش میزنی

ssssadeq
2013-09-05, 05:25 PM
یه کم راحت توضیح بده چون نمیخوام اشتباهی تو روت کردن گوشی داشته باشم که دیگه روشن نشه راستی بی زحمت لینک Real ICS r6 رو برام بزار .
نمیشه راحت گوشی رو آپدیت کرد؟

gorg355g
2013-09-05, 11:41 PM
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=180998

ali khansa
2015-08-04, 09:38 AM
با تشكر از مدير محترم وتوضيحات دوست عزيزمون گوشيم رووت شد مرسييييييييييييييي هوراااااااااااااااااااااا ا:4d564ad6: