PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر n8 با سیستم عامل میگو



Emad bk
2012-05-27, 01:50 PM
http://www.nokiatividade.com/wp-content/uploads/2012/03/N8-Meego.jpg


منبع:http://www.nokiatividade.com/nokia-n8-rodando-meego/

stray
2012-05-27, 01:55 PM
عزیز این یک نوع اسکین میتونه باشه یعنی اگه میگو بیاد من خودکشی میکنم (واسه n8):worried:

edris4004
2012-05-27, 02:41 PM
گوشیشم چقد کثیفه یکی دستمال بده تمیزش کنم

nader6718
2012-05-27, 02:53 PM
آره گوشیش داغونه حیفه این گوشی نیست
در ضمن بهتره یه سیستم عامل بالاتر بزنن نه پایین تر از سیمبین

stray
2012-05-27, 03:04 PM
Carla داره میاد منتظر باشید نا 3 ماه دیگه میاد ...

amir_tab
2012-05-28, 03:33 PM
http://www.nokiatividade.com/wp-content/uploads/2012/03/N8-Meego.jpg


منبع:http://www.nokiatividade.com/nokia-n8-rodando-meego/
یعنی میشه روزی بتونیم به مییگو آپدبتش کنیییم محشر میشــــــــــــــــــــــ ـه wow

Arian ios
2012-05-28, 03:38 PM
دلتون خوشه ها!!!!!
این یارو برداشته یه لانچر ریخته شما هم زود گول خوردید!!!!!
میخواید منم تصویر RAY رو با ویندوز فون 7 بذارم؟؟

mrm1375
2012-05-28, 04:28 PM
بذار ما هم ببینیم.

kelwane
2012-05-28, 04:43 PM
سی پی یو ی ان 8 برای میگو کفاف نمیده

R-yan
2012-05-28, 05:00 PM
سی پی یو ی ان 8 برای میگو کفاف نمیده
چرا!!!

سی پی یو 1Ghz , n8 هست. اما براش محدودیت در نظر گرفتن که شده 680Mhz.
پس سی پی یو این گوشی توانایی اجرای میگو رو داره.
اما منم موافقم که این یه لانچر یا حتی شایدم یه عکس هست:D
:flower:

محمد ابی
2012-05-28, 05:14 PM
نمیدونم‏ ‏اون‏ ‏افرادی‏ ‏که‏ ‏میخاستن‏ ‏تیم‏ ‏تشکیل‏ ‏بدن‏ ‏و‏ ‏اخبار‏ ‏ترجمه‏ ‏کنند‏ ‏وبه‏ ‏افرادشون‏ ‏حقوق‏ ‏بدن‏ ‏کجا‏ ‏هستند‏ ‏ایا‏ ‏زنده‏ ‏هستند‏ ‏یا‏ ‏نه،‏ ‏اهای‏ ‏دوستانی‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏من‏ ‏گیر‏ ‏میدادید‏ ‏این‏ ‏خبر‏ ‏میدونید‏ ‏واسه‏ ‏ماه‏ ‏مارچ.یعنی‏ ‏دو‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏پیش.فقط‏ ‏میخاستید‏ ‏من‏ ‏نباشم.کجایید‏ ‏چرا‏ ‏نظارت‏ ‏ندارید‏ ‏فقط‏ ‏منتظر‏ ‏خطا‏ ‏کردن‏ ‏من‏ ‏بودید.متاسفم‏ ‏‏ ‏براتون.

™HaMoOn
2012-05-28, 06:25 PM
درسته!!!http://nokiatips.in/wp-content/uploads/2012/03/550179047.jpghttp://www.selfproclaimedgenius.com/wp-content/uploads/2012/04/Nokia-N8_and-MeeGo_fake-or-real-300x268.jpghttp://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2011/01/nokia-n8-google-reader.jpghttp://openattitude.com/wp-content/uploads/2010/06/n8-meego.png
الان ویدیوش هم میذارم!!!

hassan58
2012-05-28, 06:49 PM
چرا!!!

سی پی یو 1Ghz , n8 هست. اما براش محدودیت در نظر گرفتن که شده 680Mhz.
پس سی پی یو این گوشی توانایی اجرای میگو رو داره.
اما منم موافقم که این یه لانچر یا حتی شایدم یه عکس هست:D
:flower:


اگه اینطوره cpu ان 9 1.5 گیگاهرتزه که رو یک محدودش کردن

mahdia1373
2012-05-28, 07:16 PM
CPU N8 یک گیگا هرتز نیست ولی تا حدود 850mgz قابل overclock

mahdia1373
2012-05-28, 07:20 PM
میگو رو N8قابل اجراست اگه کسی بتونه bootاون رو آنلاک کنه اندروید 2.2 هم روش نصب میشه .این کار نشد نداره

No\/\/@k
2012-05-28, 08:17 PM
دلتون خوشه ها!!!!!
این یارو برداشته یه لانچر ریخته شما هم زود گول خوردید!!!!!
میخواید منم تصویر RAY رو با ویندوز فون 7 بذارم؟؟


بذار ما هم ببینیم.

بیا داداش مگه کاری داره !

http://*****************.com/images/2kukyc91uah44fgt_thumb.jpg (http://*****************.com/viewer.php?file=2kukyc91uah44fgt.jpg)http://*****************.com/images/80fui3e426ysl6hzx23u_thumb.jpg (http://*****************.com/viewer.php?file=80fui3e426ysl6hzx23u.jpg)

nader6718
2012-05-28, 08:49 PM
چرا!!!
سی پی یو 1Ghz , n8 هست. اما براش محدودیت در نظر گرفتن که شده 680Mhz.
پس سی پی یو این گوشی توانایی اجرای میگو رو داره.
اما منم موافقم که این یه لانچر یا حتی شایدم یه عکس هست:D
:flower:


از کجا این حرف رو میگی دوست عزیز که 1Ghz , n8 آیا مطمئنی یا یه حرفی شنیدی چون بعید میدونم همچین چیزی

Arian ios
2012-05-28, 09:15 PM
هه هه......n8 با سیستم عامل ios 5 :blush:
http://*****************.com/images/nq10xw23fl63q4pdh6l_thumb.png (http://*****************.com/viewer.php?file=nq10xw23fl63q4pdh6l.png)

edris4004
2012-05-28, 09:37 PM
من هنوز میگم این گوشی خیلی کثیفه یکی دستمال بده تمیزش کنم

R-yan
2012-05-28, 11:27 PM
اگه اینطوره cpu ان 9 1.5 گیگاهرتزه که رو یک محدودش کردن
:ph34r2: راجع به n8 صحبت شد، نه n9

CPU N8 یک گیگا هرتز نیست ولی تا حدود 850mgz قابل overclock


از کجا این حرف رو میگی دوست عزیز که 1Ghz , n8 آیا مطمئنی یا یه حرفی شنیدی چون بعید میدونم همچین چیزی
زمانی که بحث افزایش cpu گوشی های 700و701و603 از 1000 به 1300 بود، تو وبلاگ گفت و گو که از طرف خود نوکیایی ها مدیریت میشه نوشته بودن که : cpu گوشی های 700-701-603 ، overclock نمیشه بلکه محدودیتشون از بین میره. چون سی پی یویی که در این گوشی ها استفاده شده 1000mhz هست.
که بعدشم اینو گفته بودن که : لازم به ذکره که گوشی هایی که cpu شون 680mhz هست، در واقع 1000mhz هست که به 680mhz محدود شده
:flower:

m.aref
2012-05-28, 11:38 PM
این فقط یه تم میگو است

hamed soot
2012-05-29, 12:09 AM
حالا cpu رو بشه تنظیم کرد یا نه باید دید چجوری میگو نصب کردن روش. اگه به تم و برنامه باشه من الان دارم رو c6 با gdesk سیمبین بله کار میکنم یه زمانی هم با spb shell تم همین میگو رو ریخته بودم کار می کردم تم آندروید و ios هم ریخته بودم کار می کردم

arefiyan
2012-05-29, 12:17 AM
دوست من گوشي SE vivaz داره يک تم رو گوشيش ريخته که هر کي ندونه ميگه روي گوشيش اندريد 4 رو ريخته...اصلا فکم افتاد بود.:worried:

hassan58
2012-05-29, 12:53 AM
:ph34r2: راجع به n8 صحبت شد، نه n9



زمانی که بحث افزایش cpu گوشی های 700و701و603 از 1000 به 1300 بود، تو وبلاگ گفت و گو که از طرف خود نوکیایی ها مدیریت میشه نوشته بودن که : cpu گوشی های 700-701-603 ، overclock نمیشه بلکه محدودیتشون از بین میره. چون سی پی یویی که در این گوشی ها استفاده شده 1000mhz هست.
که بعدشم اینو گفته بودن که : لازم به ذکره که گوشی هایی که cpu شون 680mhz هست، در واقع 1000mhz هست که به 680mhz محدود شده
:flower:



اولا من هم میدونم صحبت راجب ان هشته من ان ۹رومثال زدم دوما ۶۰۳ اورکلاک نشد فقط۷۰۰و۷۰۱اورکلاک شدن سوما شما اول مطلبوبگیر متوجه شو بعد پست بده
من هم میتونم بگم راجب ان۸صحبت شد نه۶۰۳و۷۰۰و۷۰۱

R-yan
2012-05-29, 09:51 PM
اولا من هم میدونم صحبت راجب ان هشته من ان ۹رومثال زدم دوما ۶۰۳ اورکلاک نشد فقط۷۰۰و۷۰۱اورکلاک شدن سوما شما اول مطلبوبگیر متوجه شو بعد پست بده
من هم میتونم بگم راجب ان۸صحبت شد نه۶۰۳و۷۰۰و۷۰۱
ما که دعوا نداریم اینجا
قرارم نیست کسی به بقیه توهین کنه. نه ؟:blush:
در ضمن وقتی یه چیزی رو اینجا میگم ، بهش اطمینان دارم که مطرحش میکنم.
شما که نمیدونی ، جهت اطلاعت میگم که 603 هم محدودیتش از بین رفته، در ضمن اینا overclock نشدن، محدودیت cpu شون از بین رفته. overclock با رفع محدودیت کلی فرق میکنه. امیدوارم روشن شده باشی
:whistle:

hassan58
2012-05-29, 10:12 PM
ما که دعوا نداریم اینجا
قرارم نیست کسی به بقیه توهین کنه. نه ؟:blush:
در ضمن وقتی یه چیزی رو اینجا میگم ، بهش اطمینان دارم که مطرحش میکنم.
شما که نمیدونی ، جهت اطلاعت میگم که 603 هم محدودیتش از بین رفته، در ضمن اینا overclock نشدن، محدودیت cpu شون از بین رفته. overclock با رفع محدودیت کلی فرق میکنه. امیدوارم روشن شده باشی
:whistle:

دوست عزیز من توکل پستهام توانجمن به کسی توهین نکردم شمامیتونین با نرم افزارphonnetinfoسرعت پردازشگر۷۰۰و۷۰۱روببینین که ۱۳۰۰هستش ولی ۶۰۳ هزارهستش ضمنان نرم افزارحتماورژنش ۳.۷باشه ضمنان من روشن نمیشم این مساله برای شما روشن میشه باکاری که گفتم انجام بدی

باسپاس وارادت

R-yan
2012-05-30, 07:28 PM
دوست عزیز من توکل پستهام توانجمن به کسی توهین نکردم شمامیتونین با نرم افزارphonnetinfoسرعت پردازشگر۷۰۰و۷۰۱روببینین که ۱۳۰۰هستش ولی ۶۰۳ هزارهستش ضمنان نرم افزارحتماورژنش ۳.۷باشه ضمنان من روشن نمیشم این مساله برای شما روشن میشه باکاری که گفتم انجام بدی

باسپاس وارادت
عزیز یه نگاه به این پستها هم بنداز: http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1391355&postcount=3 و http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1392168&postcount=4
من چیزی رو که تو بلاگ گفتو گو (Nokia conversation) بوده مطرح کردم . اما حالا از همه این بحثا که بگذریم، باید به قدرت گوشی هایی که توسط نوکیا ساخته میشه، ایمان داشته باشیم:) هیچی ازشون بعید نیست. شاید به قول شما سی پی یو n9 هم 1.5 باشه! اما نوکیا رو نمیکنه، کسی چه میدونه
:flower:

hassan58
2012-05-30, 07:32 PM
عزیز یه نگاه به این پستها هم بنداز: http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1391355&postcount=3 و http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1392168&postcount=4
من چیزی رو که تو بلاگ گفتو گو (Nokia conversation) بوده مطرح کردم . اما حالا از همه این بحثا که بگذریم، باید به قدرت گوشی هایی که توسط نوکیا ساخته میشه، ایمان داشته باشیم:) هیچی ازشون بعید نیست. شاید به قول شما سی پی یو n9 هم 1.5 باشه! اما نوکیا رو نمیکنه، کسی چه میدونه
:flower:

دوست من شما درست میگی ولی به نظرت چرا نرم افزار قدرتو1300نشون میده؟

راستی شما با نرم افزاری که گفتم چک کردی؟

R-yan
2012-05-30, 07:40 PM
دوست من شما درست میگی ولی به نظرت چرا نرم افزار قدرتو1300نشون میده؟
ببخشید، منظورتون قدرت cpu کدوم گوشیه که این نرم افزار 1300 نشونش میده؟ 603؟
من متأسفانه نه گوشیش دستمه نه برنامه که چکش کنم

hassan58
2012-05-30, 07:56 PM
ببخشید، منظورتون قدرت cpu کدوم گوشیه که این نرم افزار 1300 نشونش میده؟ 603؟
من متأسفانه نه گوشیش دستمه نه برنامه که چکش کنم

من چک کردم 603 رو 1000نشون میده 700و701 رو1300نشون میده