PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آنلاک Sensation Xe || از سایت رسمی اچ تی سی



ROID&
2012-05-09, 10:13 AM
پیش گفتار

سلام:)
دوباره دیدم جای این اموزش خالیه قرار دادم
همون جور که مطلع هستین اچ بوت 1.27.000 به بالا انلاک نمیشه با روش های معمول
به خاطر همین سایت رسمی اچ تی سی خودش انلاک کردن رو ارائه میده
ولی گارانتی جهانی گوشیتون لغو میشه
البته مهم نیست تو ایران گارانتی سر جاشه
فقط خواهشن دوستان دقت کنین که از زدن اسپم بی مورد جلو گیری بشه




توجه:این اموزش برای راحتی شما ارائه میشه بنده و این انجمن هیچ مسئولتی در قبال مشکلات احتمالی نداره
پس با دقت مراحل رو انجام بدین :eh:


تمام مراحل توسط خودم تست شده است


پیش نیاز ها:
1.از ادرس
menu/setting/power تیک fastboot رو بردارید
2.برنامه جاوا مناسب برای ویندوزتون رو نصب کنید(اخرین ورزن)
3.htc sync رو برای درایور اندروید نصب کنید ولی برنامه رو کلوز کنید
مرحله1:
در سایت زیر ثبت نام کرده و از ایمیل فعال کنید حساب کاربری تون رو

http://www.htcdev.com/مرحله2:

وارد اکانتتون بشید
بر روی گزینه Unlock Bootloader کلیک کنید و روی گزینه گت استارت کلیک کنیدمرحله3:

از صفحه باز شده مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد Unlock Bootloader کلیک کنید
وبر رو ی یس صفحه اومده کلیک کنید
و رو دو تیک


Legal Terms
خواسته شده رو بزنید و Unlock Bootloader بزنید



مرحله 4:

http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_1b.png
باتری گوشی رو در بیارید و دوباره قرار بدید
و وارد fastboot شوید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_3b.png
وبا کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_4.png مرحله5:
فایل Adb-fastboot را دانلود کنید (http://ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=563149&d=1336542935) و در درایو c اکستراکت کنید
cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot oem get_identifier_token

مانند این تصویر از متن کپی بگیرید


http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict_6a.png
برای کپی متن مورد نظر رو بگیرید و کنترل +c بزنید
در کادر خواسته شده مثل این عکس وارد کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict7.png
و بر روی submit کلیک کنید

توجه داشته باشین که اگه مراحل رو درست انجام داده باشین انجام شد میده و به ایمیل مراجعه کنید
مرحله 6:
در ایمیل ارسال شده از سایت
یک فایل ضمیمه شده Unlock_code.bin
وجود داره دانلود کنید
فایل رو به فولدر adb-fastboot انتقال بدین


مرحله اخر:
در گوشیتون این تصویر رو میبینید و بر روی یس اوکی کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/step13.jpg



تبریک میگم گوشی شما انلاک هست



برای داشتن منو ریکاوری :
این فایل رو رو گوشیتون فلش کنید

cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img

http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img


برای داشتن سو-پر یوزر فایل زیر رو از منو ریکاوری فلش کنید



http://www.uploadbaz.com/t505qjfmseztاخیش تموم شد :)

moradi367
2012-05-09, 03:54 PM
خیلی ممنون واسه اموزش خوبتون
زیاد طول میکشه تا ایمیل بیاد؟
اخه من تمام مراحل رو رفتم و گفت یه ایمیل واستون فرستاده میشه.ولی ...

ROID&
2012-05-09, 04:07 PM
خیلی ممنون واسه اموزش خوبتون
زیاد طول میکشه تا ایمیل بیاد؟
اخه من تمام مراحل رو رفتم و گفت یه ایمیل واستون فرستاده میشه.ولی ...


دوست من دوباره انجام بدین

درجا میفرسته
ولی اگه بازم نفرستاد

یه ثبت نام دیگه انجام بدین با جیمیل
برای من جیمیل بود زود فرستاد

moradi367
2012-05-09, 11:04 PM
داداش واقعا" دستت دردنکنه
واسه ریکاوری فایلی لازم هست؟

Majid1313
2012-05-10, 11:00 AM
داداش واقعا" دستت دردنکنه
واسه ریکاوری فایلی لازم هست؟

برای داشتن منو ریکاوری


این فایل رو رو گوشیتون فلش کنید

cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید
cd/
cd adb-fastboot
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img
(http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img)http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img

moradi367
2012-05-10, 03:44 PM
مرسی اقا مجید واسه راهنماییت
روش فلش رو هم اگه بگید لطف بزرگی کردی
hboot 1.49.0018 هست

ROID&
2012-05-11, 12:17 AM
مرسی اقا مجید واسه راهنماییت
روش فلش رو هم اگه بگید لطف بزرگی کردی
hboot 1.49.0018 هست


روش فلش چی

تو پست یک کامل توضیح دادم

moradi367
2012-05-11, 11:19 AM
داداش منظورم اینه فایل ریکاوری که دانلود کردم کجا انتقال بدم و چجوری عمل کنم؟

yaser1320
2012-05-11, 12:37 PM
گوشیم مال منطقه تایوانه حالا تو خود سایت چندتا سنسیشنه کدوم رو انتخاب کنم ...
همه مراحل رو رفتم ولی با fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin باز اون تصویر Unlock واسم نمیاد ؟ بنظرتون مشکل از کجاست ؟

moradi367
2012-05-11, 03:18 PM
دوباره امتحان کن اگه بازم نیومد با جیمیل ثبت نام کن
منم همین مشکل رو داشتم ولی چند بار امتحان کردم اومد

moradi367
2012-05-11, 07:46 PM
دوستان دستتون درد نکنه فقط موندمو برنامه روت که نمیدونم چجور انجام بدم
اگه وقتشو دارین اونم اموزش بدین
فایل رو کجا انتقال بدم وچجوری عمل کنم؟
یه جای دیگه خوندم فایل رو به صفحه اول مموری انتقال بدم و از منو ریکاوری فلش بزنم.ولی من رو ریکاوری که کلیک میکنم گوشی ریبوت و روشن میشه

Majid1313
2012-05-13, 04:39 PM
دوستان خواهشا" یکی هم به این پست سر بزنه و جواب ما رو هم بدین
بد جور گیرم

اموزش روت،s-off و نصب ریکاوی در HTC Sensatio XE (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148876)

moradi367
2012-05-13, 10:13 PM
به این پست هم مراجعه کردم ولی واسه hboot 007 و 008 گذاشتن
دوستان خواهشا" کمک کنید.دارم روانی میشم از دست این گوشی

Majid1313
2012-05-17, 10:27 PM
به این پست هم مراجعه کردم ولی واسه hboot 007 و 008 گذاشتن
دوستان خواهشا" کمک کنید.دارم روانی میشم از دست این گوشی

میتونی به ورژن پایین تر برگردی فایلش تو انجمن سنسیشن هست پیدا کن و فلش بزن

DANI68
2012-07-11, 12:18 AM
سلام اقا من وای فای گوشیم به همون مشکلی که بقیه دچار شدن دچار شده ومتاسفانه درست هم نشد از طریق اون فایلی که گفتید نصب کنم مشکل من اینجاست که وای فای روشن میشه ولی وقتی مودمی رو گیر میاره NOT IN RANGE میزنه خواهش میکنم کمکم کنید

ROID&
2012-07-11, 09:28 AM
سلام اقا من وای فای گوشیم به همون مشکلی که بقیه دچار شدن دچار شده ومتاسفانه درست هم نشد از طریق اون فایلی که گفتید نصب کنم مشکل من اینجاست که وای فای روشن میشه ولی وقتی مودمی رو گیر میاره NOT IN RANGE میزنه خواهش میکنم کمکم کنید

اگه رام رسمی نصبه
اینو از اچ بوت نصب کن مشکلت حل میشه
http://www.uploadbaz.com/4j2lm6i6h8lt

.:MOHSEN:.
2012-08-15, 04:24 AM
لینک **** یوزر مشکل داره.

اقا با این روش که اس اف نشده میشه رام از طریق ریکاوری نصب کرد؟؟؟

مشکلی پیش نمیاد؟

لينک دانلود
http://upload.ir-tci.org/index.php/files/get/goNHvZUTyE/s-u-p-e-r-user-3.0.7-efghi-signed.zip
بله ميشه نصب کرد
تو رام ها بايد فايل boot.imgرو دستى فلش کنى
با دستور fastboot flash boot boot.img
اين فايل داخل پوشه زيپى رام يا پوشه کرنلشه.

babak.sa
2012-08-28, 12:23 PM
اقا دستت درد نکنه من تمام مراحل رو انجام دادم گوشیم انلاک شد فقط واسه منو ریکاوری و یوزر اگه میشه کامل توضیح بدید من نفهمیدم گوشی باید رو کدوم قسمت باشه و چی رو بزنم؟
گوشیم که انلاک شد اطلاعات گوشیم پاک شد راهی هست که کنتکتامو برگردونم؟

MBM
2012-09-10, 12:44 PM
اگه رام رسمی نصبه
اینو از اچ بوت نصب کن مشکلت حل میشه
http://www.uploadbaz.com/4j2lm6i6h8lt

اقا من گوشیمو تازه گرفتم و همین مشکل رو داره
آیا با این کار مشکل برطرف میشه؟؟؟؟
اگه اره لطفا فایل رو یه جای دیگه اپلود کنین چون اونجا فایل موجود نیست


راستی من هنوز گوشیمو هیچ کاری روش نکردم
اگه قبلش باید کار خاصی انجام بدم بفرمایین

ROID&
2013-01-01, 11:27 AM
دانلود سو-پر یوزر

badazfarda
2013-01-05, 12:21 AM
داداشای گلم خسته نباشید، یه جواب کوچولو میخواستم؛

اگه تمام کارهای پست اول رو انجام بدیم بعدش دیگه واسه نصب رام کاستوم هیچ مشکلی نیست؟

دیگه S-OFF لازم نیست؟ (ضمن اینکه HBoot من 1.29.0000 هست و با اون آموزشی که هست اس آف نمیشه)

من فقط مرحله آنلاک رو با موفقیت انجام دادم.

اگه تا مرحله آخر پست اول پیش برم دیگه کار تمومه، دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

آیا با انجام این کارها در واقع گوشی روت میشه؟

تو رو خدا کمک کنید چون ما در زمینه آندروید فعلا مبتدی هستیم.

ROID&
2013-01-06, 05:47 PM
داداشای گلم خسته نباشید، یه جواب کوچولو میخواستم؛

اگه تمام کارهای پست اول رو انجام بدیم بعدش دیگه واسه نصب رام کاستوم هیچ مشکلی نیست؟

دیگه S-OFF لازم نیست؟ (ضمن اینکه HBoot من 1.29.0000 هست و با اون آموزشی که هست اس آف نمیشه)

من فقط مرحله آنلاک رو با موفقیت انجام دادم.

اگه تا مرحله آخر پست اول پیش برم دیگه کار تمومه، دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

آیا با انجام این کارها در واقع گوشی روت میشه؟

تو رو خدا کمک کنید چون ما در زمینه آندروید فعلا مبتدی هستیم.




شما که انلاک کردین با توجه به اموزش های قسمت گوشیت ریکاوری نصب کن
فایل پست http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1649356&postcount=22

داناود کن از ریکاوری نصب کن
مشکلی بود همینجا بگو راهنماییت کنم

p990hu
2013-04-25, 11:04 AM
سلام دوست عزیز ممکنه گوشی بریک بشه؟
موقع ثبت نام در htcdev چه کشوری رو انتخاب کنم؟ ایران نداره
کدوم سنسیشن رو انتخاب کنم (گویشم ساخت تایوانه و توی زبوناش سنگاپور و تایلند و اینارو داره) چرا سنسیشن xe نداره. در آخر: آیا با این کار می تونم کاستوم رام نصب کنم؟

ROID&
2013-04-25, 12:18 PM
کدوم سنسیشن رو انتخاب کنم (گویشم ساخت تایوانه و توی زبوناش سنگاپور و تایلند و اینارو داره) چرا سنسیشن xe نداره. در آخر: آیا با این کار می تونم کاستوم رام نصب کنم؟

سنسیشن خالی رو انتخاب کن

اره برای نصب کاستوم رام اول باید انلاک کنی بعدش ریکاوری کاستوم وبعدش نصب رام کاستوم

موقع ثبت نام در htcdev چه کشوری رو انتخاب کنم؟ ایران نداره
هرکشوری بزاری مشکلی نیست

سلام دوست عزیز ممکنه گوشی بریک بشه؟
نه فقط با دقت انجام بدین

دوست من سلام
قبل از هر چیز سه پست رو ویرایش کنید و پاک کنید
همه سوالاتتون رو در یک ارسال بپرسید

p990hu
2013-04-25, 09:12 PM
تو رام ها بايد فايل boot.imgرو دستى فلش کنى
با دستور fastboot flash boot boot.img
اين فايل داخل پوشه زيپى رام يا پوشه کرنلشه.

یعنی چجوری؟ نمیشه مثل همیشه راحت از تو ریکاوری رام رو نصب کرد؟

ROID&
2013-04-25, 10:51 PM
یعنی چجوری؟ نمیشه مثل همیشه راحت از تو ریکاوری رام رو نصب کرد؟عزیز الان دقیق مشکلت چیه؟
انلاک کن اسم کشورتو هرچی دوس داری بزار
بعدش موقع انلاک گوشیتو سنسیشن انتخاب کن
انلاک کن
بعدش یه ریکاوری کاستوم بریز
فول وایپ کن و رام کاستوم نصب کن همین
خیلی راحت
نترس مشکلی پیش نمیاد دقت کن:)

p990hu
2013-04-26, 03:47 PM
عزیز الان دقیق مشکلت چیه؟
انلاک کن اسم کشورتو هرچی دوس داری بزار
بعدش موقع انلاک گوشیتو سنسیشن انتخاب کن
انلاک کن
بعدش یه ریکاوری کاستوم بریز
فول وایپ کن و رام کاستوم نصب کن همین
خیلی راحت
نترس مشکلی پیش نمیاد دقت کن:)

دوست عزیز نصب کاستوم رام با موجود s-on بودن گوشی مشکلی پیش نمیاره؟(همه کارا رو کردم گوشی هم روت شده)

ROID&
2013-04-26, 07:35 PM
دوست عزیز نصب کاستوم رام با موجود s-on بودن گوشی مشکلی پیش نمیاره؟(همه کارا رو کردم گوشی هم روت شده)
ده بار برات توضیح دادم
نه عزیز
شما انلاک کنید
اس ان باشه عیب نداره
ریکاوری کاستوم بریز
بعد رام کاسوم نصب کن از ریکاوری همین:(

p990hu
2013-07-24, 01:08 AM
میشه بوتلودر رو دوباره بست؟

.:MOHSEN:.
2013-07-25, 01:52 PM
میشه بوتلودر رو دوباره بست؟


fastboot oem lock

mahdi-4187
2013-12-13, 12:20 AM
سلام من از ویندوز 8 استفاده میکنم و وقتیکد داس را میزنم روی پیغام witing fo divaes گیر میکنه فکر میکنم درایور گوشیم درست نصب نیست میشه راهنمایی کنین ممنون

midumars
2014-01-15, 04:06 AM
سلام برادر ما یک مرحله رو فراموش کردن بنویسن
بعد از کپی کردن فایل انلاک تو پوشه
باید متن زیر را در cmd بنویسید که مرحله اخر بیاد و شما yes رو بزنین

fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin

ایران 46
2014-01-30, 03:31 PM
من این روش رو انجام دادم
انلوک
ریکاوری
روت
همه ی مراحل هم درست و بدون خطا
اما با اینکه su per us er تو منو اومده اما گوشیم روت نیست هنوززززز و به برنامه ها اجازه روت نمیده یعنی پیدا نمیکنه تا بده
از روشهای دیگه هم روت کردم بدون مشکل اما بازم همینطوره انگار روت نیست :12:

ghaffariaf
2014-12-18, 12:35 PM
با سلام
بنده گوشی رو اس اف و **** سید کردم و بعد از اون رام های رسمی اروپا و خاور میانه رو نصب کردم که وقتی خواستم رام رو روت کنم اینکار انجام نمی شد یکبار دیگه رام روسمی رو رو گشی نصب کردم بعد از اون بوتلودر ریلاک شد و از اون موقع هر کاری میکنم آنلاک نمیشه
یعنی وقتی فایلی رو که سایت رسمی اچ تی سی برام ایمیل کرده میخام رو گوشی فلش کنم ، جواب نمیده هر کاری هم که فکرش رو میکردم گوشی آنلاک نمیشه
درخواست کمک فوری دارم با تشکر

Majid1313
2014-12-20, 01:43 AM
با سلام
بنده گوشی رو اس اف و **** سید کردم و بعد از اون رام های رسمی اروپا و خاور میانه رو نصب کردم که وقتی خواستم رام رو روت کنم اینکار انجام نمی شد یکبار دیگه رام روسمی رو رو گشی نصب کردم بعد از اون بوتلودر ریلاک شد و از اون موقع هر کاری میکنم آنلاک نمیشه
یعنی وقتی فایلی رو که سایت رسمی اچ تی سی برام ایمیل کرده میخام رو گوشی فلش کنم ، جواب نمیده هر کاری هم که فکرش رو میکردم گوشی آنلاک نمیشه
درخواست کمک فوری دارم با تشکر

چه اروری میده؟

sitra232
2015-05-03, 08:42 PM
سلام دوستان عزیز من گوشی رو با روش شما آنلاک کردم و بعدش ریکاوری زدم ولی موقع نصب رام ارور STATUS 0 میده....چه کنم؟

Majid1313
2015-05-04, 12:41 AM
سلام دوستان عزیز من گوشی رو با روش شما آنلاک کردم و بعدش ریکاوری زدم ولی موقع نصب رام ارور STATUS 0 میده....چه کنم؟

آخرین ورژن ریکاوری رو فلش بزن

sitra232
2015-05-04, 04:04 PM
آخرین ورژن ریکاوری رو فلش بزن

سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی
اون مشکل حل شد ولی متاسفانه هر رامی می زنم گوشی بالا نمیاد و رو لوگوی اچ تی سی می مونه.....رام های مختلف و ریکاوری های مختلف رو هم امتحان کردم........یه دنیا ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.....با تشکر فراوان

Majid1313
2015-05-04, 11:10 PM
سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی
اون مشکل حل شد ولی متاسفانه هر رامی می زنم گوشی بالا نمیاد و رو لوگوی اچ تی سی می مونه.....رام های مختلف و ریکاوری های مختلف رو هم امتحان کردم........یه دنیا ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.....با تشکر فراوان

اگه رام بالا نمیاد یعنی s-off نیستی فقط آنلاکی
باید فایل boot.img رو از رام دربیاری با adb دستی فلش بزنی با دستور زیر:

fastboot flash boot boot.img