PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sensation || آموزش انلاک از سایت رسمی اچ تی سی



ROID&
2012-05-09, 10:08 AM
پیش گفتار

سلام:)
دوباره دیدم جای این اموزش خالیه قرار دادم
همون جور که مطلع هستین اچ بوت 1.27.000 به بالا انلاک نمیشه با روش های معمول
به خاطر همین سایت رسمی اچ تی سی خودش انلاک کردن رو ارائه میده
ولی گارانتی جهانی گوشیتون لغو میشه
البته مهم نیست تو ایران گارانتی سر جاشه
فقط خواهشن دوستان دقت کنین که از زدن اسپم بی مورد جلو گیری بشه




توجه:این اموزش برای راحتی شما ارائه میشه بنده و این انجمن هیچ مسئولتی در قبال مشکلات احتمالی نداره
پس با دقت مراحل رو انجام بدین :eh:


تمام مراحل توسط خودم تست شده است


پیش نیاز ها:
1.از ادرس
menu/setting/power تیک fastboot رو بردارید
2.برنامه جاوا مناسب برای ویندوزتون رو نصب کنید(اخرین ورزن)
3.htc sync رو برای درایور اندروید نصب کنید ولی برنامه رو کلوز کنید
مرحله1:
در سایت زیر ثبت نام کرده و از ایمیل فعال کنید حساب کاربری تون رو

http://www.htcdev.com/مرحله2:

وارد اکانتتون بشید
بر روی گزینه Unlock Bootloader کلیک کنید و روی گزینه گت استارت کلیک کنیدمرحله3:

از صفحه باز شده مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد Unlock Bootloader کلیک کنید
وبر رو ی یس صفحه اومده کلیک کنید
و رو دو تیک


Legal Terms
خواسته شده رو بزنید و Unlock Bootloader بزنید



مرحله 4:

http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_1b.png
باتری گوشی رو در بیارید و دوباره قرار بدید
و وارد fastboot شوید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_3b.png
وبا کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/Unlock_4.png مرحله5:
فایل Adb-fastboot را از ضمیمه دانلود کنید و در درایو c اکستراکت کنید
cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot oem get_identifier_token

مانند این تصویر از متن کپی بگیرید


http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict_6a.png
برای کپی متن مورد نظر رو بگیرید و کنترل +c بزنید
در کادر خواسته شده مثل این عکس وارد کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict7.png
و بر روی submit کلیک کنید

توجه داشته باشین که اگه مراحل رو درست انجام داده باشین انجام شد میده و به ایمیل مراجعه کنید
مرحله 6:
در ایمیل ارسال شده از سایت
یک فایل ضمیمه شده Unlock_code.bin
وجود داره دانلود کنید
فایل رو به فولدر adb-fastboot انتقال بدین


مرحله اخر:
در گوشیتون این تصویر رو میبینید و بر روی یس اوکی کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/step13.jpg



تبریک میگم گوشی شما انلاک هست



برای داشتن منو ریکاوری :
این فایل رو رو گوشیتون فلش کنید

cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img

http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img


برای داشتن سو-پر یوزر فایل زیر رو از منو ریکاوری فلش کنید



http://www.uploadbaz.com/t505qjfmseztاخیش تموم شد :)

imanibz
2012-05-09, 05:24 PM
بابا دمت گرررررررررررررررررررررممم م.:guitar::guitar::guitar::guitar:

خیلی آقائی.دستت درد نکنه ما تو رو نداشتیم چیکار بایستی می کردیم؟؟؟؟؟؟:thumbsup::thumbsup::thumbsu p::thumbsup:

دیگه مشکل وای فای هم حل شد.

پس ما بایستی گوشی رو رووت میکردیم بعد از wifix manager.apk (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=558566&d=1332781959) استفاده میکردیم.
مرسی.
خسته مباشید.

imanibz
2012-05-09, 05:26 PM
فقط در مرحله آخر باید این نوشته بشه: fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin
تا عکس قفل باز روی گوشی ظاهر بشه.

nimasl
2012-05-10, 03:47 PM
آقا برای من میزنه unable too load
error

yaser1320
2012-05-10, 05:51 PM
آقا بعد از اینکه فایل bin رو تو فولدر Adb-fastboot بریزیم چکار کنیم تو cmd که تصویر Unlock B بیاد ؟
در ضمن گوشی هنوز درحالت Fastboot هست ...

گوشیم hboot-1.27.0000

imanibz
2012-05-10, 08:21 PM
آقا بعد از اینکه فایل bin رو تو فولدر Adb-fastboot بریزیم چکار کنیم تو cmd که تصویر Unlock B بیاد ؟
در ضمن گوشی هنوز درحالت Fastboot هست ...

گوشیم hboot-1.27.0000

نوشتم که تو cmd این جمله زیر و بنویس بعد اینتر بزن عکس قفل باز میاد"

fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin

گوشیت رو بزار تو حالت فست بوت بمونه که عکس قفل باز بیاد. بعد با دکمه ولوم yes رو انتخاب کن بعد دکمه power رو بزن تا گوشیت ریست بشه.

moradi367
2012-05-10, 09:00 PM
دوستان من evo 3d دارم با hboot 1.49.0018 انلاک کردم با همین روش حالا فایل ریکاوری رو چجوری رو گوشی فلش بزنم؟

yaser1320
2012-05-11, 12:07 AM
ممنون از راهنماییتون در ضمن جایی که مدل گوشی رو انتخاب میکنیم چندتا sensation زده کدوم رو انتخاب کنیم یا اینکه از کجا بفهمیم مال کجاست ؟

ROID&
2012-05-11, 12:14 AM
دوستان من evo 3d دارم با hboot 1.49.0018 انلاک کردم با همین روش حالا فایل ریکاوری رو چجوری رو گوشی فلش بزنم؟

اموزشش تو پست یک هست که

[QUOTE=yaser1320;1414360]ممنون از راهنماییتون در ضمن جایی که مدل گوشی رو انتخاب میکنیم چندتا sensation زده کدوم رو انتخاب کنیم یا اینکه از کجا بفهمیم مال کجاست ؟[رو انتخاب ک


عرب رو انتخاب کن

moradi367
2012-05-11, 12:24 AM
داداش میبخشی من انقد پست میدم.فایل ریکاوری که دانلود کردم کجا انتقال بدم و چجوری عمل کنم؟

imanibz
2012-05-11, 12:45 PM
داداش میبخشی من انقد پست میدم.فایل ریکاوری که دانلود کردم کجا انتقال بدم و چجوری عمل کنم؟

بریز تو همون پوشه adb-fastboot بعد دستورات زیر را تایپ کن:
رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید
كد:
cd/
كد:
cd adb-fastboot
كد:
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img

moradi367
2012-05-11, 03:47 PM
دوستان دست همتون درد نکنه.ریکاوری رو هم نصب کردم و recovery okay داد
حالا ...یوزر رو چجوری انجام بدم
دوست عزیزمون تو پست اول گفته تو ریکاوری انجام بدین.اگه میشه اینم یه توضیح بدین لطف بزرگی کردین

JILI
2012-05-11, 05:01 PM
درود.دست شما درد نکنه آموزش کاملی بود.من با موفقیت انجام دادم و وایفا فعال شد.فقط اینکه من سیم کارت دیتای رایتل دارم . و گوشی بهیچ عنوارن ان را نمیشناشد .لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.البته قبل از اپدیت به اندروید 4مشکلی نداشت.

moradi367
2012-05-12, 01:46 AM
دوستان کسی نیست واسه کمک

moradi367
2012-05-12, 07:19 PM
کسی نمیخواد مارو راهنمایی کنه؟

imanibz
2012-05-13, 11:16 PM
دوستان دست همتون درد نکنه.ریکاوری رو هم نصب کردم و recovery okay داد
حالا ...یوزر رو چجوری انجام بدم
دوست عزیزمون تو پست اول گفته تو ریکاوری انجام بدین.اگه میشه اینم یه توضیح بدین لطف بزرگی کردین

فایل رو تو شاخه مموریت بریز بعد گوشی رو خاموش کن باطری را در بیار و جا بزن.
حالا ولوم پایین و پاور را هم زمان فشار بده تا گوشیت بره تو حالت hboot
حالا از طریق منوی ریکاوری فایل را نصب کن.

moradi367
2012-05-14, 01:02 AM
منظورتون منو ریکاوری.کجاست؟
این گزینه های hboot
FASTBOOT
RECOVERY
FACTORY RESET
SIMLOCK
IMAGE CRC
حالا من رو ریکاوری که کلیک میکنم گوشی ریبوت و روشن میشه
این یه تیکه رو واضح توضیح بدین اگه میشه

ROID&
2012-05-14, 09:12 AM
منظورتون منو ریکاوری.کجاست؟
این گزینه های hboot
FASTBOOT
RECOVERY
FACTORY RESET
SIMLOCK
IMAGE CRC
حالا من رو ریکاوری که کلیک میکنم گوشی ریبوت و روشن میشه
این یه تیکه رو واضح توضیح بدین اگه میشه
دوست من يه سوال رو 50 بار نمپرسن


عزيز فايل ريكاوري رو فلش كن

البته قبلش بايد مطمئن باشي كه گوشيت اس اف هست
كه تو همون منو اچ بوت نوشته


اگه اس اف هستي از پست 1 ادامه بده

moradi367
2012-05-14, 10:13 AM
نه اس اف نیست

MORTEZA-67
2012-05-15, 07:07 PM
نه اس اف نیست
بفرمایید
اموزش روت،s-off و نصب ریکاوی در htc sensation (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=129207)
آموزش ابدیت فریمور گوشی سنسیشن/ایکس ای (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=150188)
[/URL] [URL="http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521"]آموزش قدم به قدم نصب [رامهای کوک شده برای (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521)

emimob
2012-05-15, 08:16 PM
جای تشکر داره دوست عزیز واقعا ممنونم desire s جواب داد با بوت لودر 2.0........ اندروید 2.3.5

nafasjan
2012-08-07, 11:10 PM
فایل **** یوزر پاک شده از کجا میتونم دانلودش کنم

MORTEZA-67
2012-08-09, 09:26 AM
بفرمایید.اینم از فایل س و پ ر یوزر

nafasjan
2012-08-14, 08:15 PM
من گوشیمو آنلاک کردم دوباره لاک کردم حالا گوشیم رو آرم htc گیر کرده چیکار کنم

.:MOHSEN:.
2012-08-16, 05:02 AM
من گوشیمو آنلاک کردم دوباره لاک کردم حالا گوشیم رو آرم htc گیر کرده چیکار کنم
یه رام رسمی فلش کن یا اینکه دوباره گوشیتو آنلاک کن و اگه بکاپ داری ریستور کن وگرنه یه رام کاستوم فلش کن.

mostafa655
2012-08-19, 01:29 AM
من تمام مراحل رو کامل انجام دادم و در اخر میخواستم yes رو انتخاب کنم اصلا انتخابش نمیکرد.مجبور شدم no رو انتخاب کنم.جالبه بعد از ریست شدن گوشیم انلاک شده بود

MBM
2012-09-10, 12:22 AM
سلام
اقا من توی مرحله

fastboot oem get_identifier_token

گیر کردم.
وقتی این دستور رو میزتم گوشیم از این مرحله جلوتر نمیره و تو همین مرحله قفل میکنه

درضمن من گوشیم Xe هست و تازه یه هفته ست که گوشیمو خریدم و خودش اتومات ورژن 4.0.3 روش نصبه

دوستان چه راه حلی پیشنهاد میکنن؟؟؟؟

ROID&
2012-09-10, 12:30 AM
سلام
اقا من توی مرحله

fastboot oem get_identifier_token

گیر کردم.
وقتی این دستور رو میزتم گوشیم از این مرحله جلوتر نمیره و تو همین مرحله قفل میکنه

درضمن من گوشیم Xe هست و تازه یه هفته ست که گوشیمو خریدم و خودش اتومات ورژن 4.0.3 روش نصبه

دوستان چه راه حلی پیشنهاد میکنن؟؟؟؟
شما htc sync رو نصب کردین؟
اگه نصبه
باتری گوشی رو در بیار
ولوم پایین بگیر و پاور بزن تا بری تو اچ بوت
وایسا تا لود رد شه
بعدش یه بار دیگه پاور بزن تابره بوت لودر
بعدش گوشی رو با کابل وصل کن به کامپیوتر
بعدش رو رو فولدر adb-fastboot
بعدششیفت رو نگه دار و رو گزینهopen comaned windows here کلیک کن
بعدش تایپ کن fastboot oem get_identifier_token
کد رو کپی کن از استارت تا پایانش
بقیشم که گفتم
سوالی بود همینجا مطرح کن:flower:

MBM
2012-09-10, 09:22 AM
شما htc sync رو نصب کردین؟
اگه نصبه
باتری گوشی رو در بیار
ولوم پایین بگیر و پاور بزن تا بری تو اچ بوت
وایسا تا لود رد شه
بعدش یه بار دیگه پاور بزن تابره بوت لودر
بعدش گوشی رو با کابل وصل کن به کامپیوتر
بعدش رو رو فولدر adb-fastboot
بعدششیفت رو نگه دار و رو گزینهopen comaned windows here کلیک کن
بعدش تایپ کن fastboot oem get_identifier_token
کد رو کپی کن از استارت تا پایانش
بقیشم که گفتم
سوالی بود همینجا مطرح کن:flower:

اره HtcSync رو نصب کردم
مراحل رو دقیقا انجام میدم ولی تو همون مرحله گیر میکنه
توی سایت http://www.htcdev.com/ که میرم یه سری چیزهای دیکه هم نوشته. آیا مراحل دیگه ای هم لازمه که انجام بشه یا نه؟

MBM
2012-09-10, 09:48 AM
اره HtcSync رو نصب کردم
مراحل رو دقیقا انجام میدم ولی تو همون مرحله گیر میکنه
توی سایت http://www.htcdev.com/ که میرم یه سری چیزهای دیکه هم نوشته. آیا مراحل دیگه ای هم لازمه که انجام بشه یا نه؟



راستی یادم رفت بگم که توی صفحه اول که bootloader و Fastboot رو میزنم یه سری پیغام سریععععع همینجور پشت سرهم میاد و میرم همشون رو هم اخرش نوشته NoImage (البته تا جایی که خونده میشه)
نمیتونه مشکل از اینجا باشه؟

MBM
2012-09-11, 10:33 PM
کمک ...

ROID&
2012-09-11, 11:03 PM
راستی یادم رفت بگم که توی صفحه اول که bootloader و Fastboot رو میزنم یه سری پیغام سریععععع همینجور پشت سرهم میاد و میرم همشون رو هم اخرش نوشته NoImage (البته تا جایی که خونده میشه)
نمیتونه مشکل از اینجا باشه؟

عزیز روش کامل و روان هستش
گوشی اندروید4 روش نصبه خیلی راحت میشه انلاکش کرد
تیک fastboot رو برداشتین؟
اگر برداشتین برین تو اچ بوت کابل رو وصل کنید
درایر ها که نصب باشه
بعدش با cmd
انجام بدید
cd/
كد:
cd adb-fastboot
كد:
fastboot oem get_identifier_token

pgfilm
2012-09-12, 04:42 PM
حالا ما با این روش انلاک کردیم چجوری s off کنیم تا بتونیم کاستوم رامها رو نصب کنیم؟؟

™BehnaM
2012-09-12, 04:58 PM
حالا ما با این روش انلاک کردیم چجوری s off کنیم تا بتونیم کاستوم رامها رو نصب کنیم؟؟
عزيز واسه ريختن رام به s-off نياز نيست..
شما با خيال راحت با s-on رام كاستوم بريز..
موفق باشي..

hamid_c
2012-09-24, 01:05 PM
سلام
من همه مراحل پست 1 رو انجام دادم، اوکی هم شد همه چی تمام
فقط یه سوال، حالا اگه بعدا به هر دلیلی خواستم فکتوری ریست کنم بازم لازم هست این کار های پست 1 رو انجام بدم؟؟؟

ROID&
2012-09-24, 01:17 PM
سلام
من همه مراحل پست 1 رو انجام دادم، اوکی هم شد همه چی تمام
فقط یه سوال، حالا اگه بعدا به هر دلیلی خواستم فکتوری ریست کنم بازم لازم هست این کار های پست 1 رو انجام بدم؟؟؟


سلام
نه داداشی

نیازی نیست
گوشی شما انلاک شده
وبا فکتوری ریست لاک نمیشه

فقط اگه رام رسمی نصب کنی لاک میشه
که خیلی راحت میتونی بازم انلاکش کنی


پایدار باشی:)

M_Reza_21
2012-11-23, 10:19 PM
دوستان براي اپديت وقتي به سايت htcdev.com ميريم ... در مرحله اي كه ميخوايم فايل اپديت رو دانلود كنيم ستون رام و ستون مدل و ايضا ستون carrier چطور بايد انتخاب كنيم؟ يعني مطابقت اين شماره ها و اسامي با گوشي خودمون رو چطور تشخصي بديم؟

mnvb
2013-01-14, 01:01 AM
سلام دوستان من بعد از اینکه فایل انلاک رو دانلود کردم و در پوشه فست بوت قرار دادم تا اینکه دستور رو تایپ میکنم با این ارور مواجح میشم

Fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin

sending unlocktoken okay
writing unlocktoken failed <remote : unlock token check failed

ایران 46
2014-01-28, 01:17 AM
پیش گفتار

[/CENTER]

پیش نیاز ها:
1.از ادرس
menu/setting/power تیک fastboot رو بردارید
2.برنامه جاوا مناسب برای ویندوزتون رو نصب کنید(اخرین ورزن)
3.htc sync رو برای درایور اندروید نصب کنید ولی برنامه رو کلوز کنید
مرحله1:
در سایت زیر ثبت نام کرده و از ایمیل فعال کنید حساب کاربری تون رو

http://www.htcdev.com/مرحله2:
مرحله3:


مرحله 4:
مرحله5:
فایل Adb-fastboot را از ضمیمه دانلود کنید و در درایو c اکستراکت کنید
cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot oem get_identifier_token

مانند این تصویر از متن کپی بگیرید


http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict_6a.png
برای کپی متن مورد نظر رو بگیرید و کنترل +c بزنید
در کادر خواسته شده مثل این عکس وارد کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/pict7.png
و بر روی submit کلیک کنید

توجه داشته باشین که اگه مراحل رو درست انجام داده باشین انجام شد میده و به ایمیل مراجعه کنید
مرحله 6:
در ایمیل ارسال شده از سایت
یک فایل ضمیمه شده Unlock_code.bin
وجود داره دانلود کنید
فایل رو به فولدر adb-fastboot انتقال بدین


مرحله اخر:
در گوشیتون این تصویر رو میبینید و بر روی یس اوکی کنید
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/step13.jpg



تبریک میگم گوشی شما انلاک هست



برای داشتن منو ریکاوری :
این فایل رو رو گوشیتون فلش کنید

cmd رو اجرا کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید

cd/

cd adb-fastboot
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img

http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img


برای داشتن سو-پر یوزر فایل زیر رو از منو ریکاوری فلش کنید



http://www.uploadbaz.com/t505qjfmseztاخیش تموم شد :)




من گوشیم انلوک هست روت هم هست (یعنی فکر میکنم هست :| )
برنامه *****user اومده اما به برنامه ای که اجازه روت میخواد اجازه نمیده !
***** su هم نصب میکنم میگه باید بروز بشه که بعده بروز شدن باز کاره راه نمیندازه !
مشکل کجاست ؟ چی باید بکنم ؟
راستی برنامه rootchaker میگه که گوشیم روت نیست !

ایران 46
2014-01-28, 02:41 PM
من همه اینکارارو کردم همچی درست گوشی انلوک هم شد و ریکاوری هم اوکه
**** یوزر هم فلش کردم تو منوی برنامها هم اومده
اما به هیچ برنامه یی اجازه ی رووت نمیده ! یعنی انگار گوشیم هنو روت نی !!!!
rootchaker هم میگه گوشیم روت نیست :12::12:

arizona66
2014-11-18, 03:13 PM
سلام دوستان... یکی راهنمایی کنه.. من هر کاری میکنم توی سایت htc قسمت وارد کردن پسورت هر چی میزنم میگه پسوردت ناقصه... باید چیکار کنم

mehdi_nagh
2015-11-25, 08:37 PM
انلاک اچ تی سی (http://codeunlock.ir/htc) از طریق کد