PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک---فلش کا800 -- تو رو خدا کمک کنین...



DJSINA
2008-06-11, 10:03 AM
اقا من کا 800 دارم میخوام فلش کامل بشه...هرچی این توضیحات برنامه Setool2 رو می خونم چیزی نمیفهمم..
جون خودتون کمک کنین.....یه توضیح کامل و مختصر برای فلش کا 800 ........نمی دونم چه فایلایی می خواد و نمی دونم کجاها باید بذارمشون...نیاز فوری به فلش دارم...مــــــــــــــــــ ــــــمـــــــــــــــــ ـــنون.

ahmad_ml
2008-06-11, 03:22 PM
سلام
شما اول ستول 1.11 رو دان کنید توانجمن هست
درایو usb flash رو نصب کنید
برنامه رو باز کرده
از قسمت بالا نوع گوشیتون رو انتخاب کرده
در قسمت فایل اول فایل مین رو اد کن بعد fs رو بعد در قسمت میسک فایل کاستومایز رو بزار بعد رو
گوشیت دکمه C رو نگه دار کابل رو وصل کن فلاش رو بزن تمام

تمام اینای که گفتم فایهاش تو قسمت دانلود هست

XmaN.
2008-06-11, 07:05 PM
اقا من کا 800 دارم میخوام فلش کامل بشه...هرچی این توضیحات برنامه Setool2 رو می خونم چیزی نمیفهمم..
جون خودتون کمک کنین.....یه توضیح کامل و مختصر برای فلش کا 800 ........نمی دونم چه فایلایی می خواد و نمی دونم کجاها باید بذارمشون...نیاز فوری به فلش دارم...مــــــــــــــــــ ــــــمـــــــــــــــــ ـــنون.


اقا من کا 800 دارم میخوام فلش کامل بشه...هرچی این توضیحات برنامه Setool2 رو می خونم چیزی نمیفهمم..
جون خودتون کمک کنین.....یه توضیح کامل و مختصر برای فلش کا 800 ........نمی دونم چه فایلایی می خواد و نمی دونم کجاها باید بذارمشون...نیاز فوری به فلش دارم...مــــــــــــــــــ ــــــمـــــــــــــــــ ـــنون.
سلام دوست عزیز من se tool box 3 دارم ولی k800 رو نمیشه باهاش فلاش کرد .
شما میتونین با باکس universal box تون رو فلش کنید که امروز براتون اموزشش رو میزارم براتون که فکر نمیکنم تو سایت دیگه ای این اموزش وجود داشته باشه .
ابتدا باکس رو وصل میکنید و کابل سونی رو بهش وصل میکنید
برنامه universal رو باز میکنید و به قسمت Ericsson میاید و بعد به قسمت UMTS میاید میتونین از این عکش هم کمک بگیرید .

http://s3.*******.com/2czq9tz.jpg



برای این که از بهترین کیفیت عکس استفاده کنید اون رو save کنید و بعد زوم کنید.
http://s3.*******.com/9109j6.jpg

خوب میرسیم به قسمت پسوند های فایل ها در قسمت :
Software: شما کافیه که تیک اون رو بزنید و یک پنجره بالا میاد که میتونین اونجا ورژن ها رو انتخاب کنید ما این ورژن رو انتخاب میکنیم R1CB001_CID49R .پسوند فایل Software هم باید .K800_R1CB001_GENERIC_CID49R_DB2020.SW باید باشه
Generic:قسمت هم باید E_EMSTE باشه پسوندش
میمونه قسمت Language که پسوند S_ASIA میخواهد که زبان فارسی رو بتونین روی گوشیتون داشته باشید .
توجه: کلیه این فایل ها رو میتونین با همون باکس در قسمت اپدیت اون دانلود کنید .