PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام مشکل P990 دارم میشه حل کنین؟؟؟



PaRsA YaRi
2008-06-08, 08:42 PM
سلام خوبین.. من وقتی برام اس ام اس میاد ذخیره میشه تو سیم کارتم ببینید که تو عکس مشخص کرذم.. اول میشه یه کاری کرد تو گوشیم ذخیره نشه؟؟؟ و دوم اینکه...
عکسش پایینه... ببینید... تو ضمینه هست


وقتی میخوام پاکشون کنم این اخطارو میده BAD REQUEST این عکسو ببینید....
عکسش پایینه... ببینید... تو ضمینه هست


باید حتما اس ام اسو باز کنم بعدش حدف کنم.... راهی داره درست شه؟؟؟ مرسی



یه سوال بی ربطم بپرسم میشه ویندوز موبایل6 روی P990 نصب کرد؟؟؟ اصلا ویندوز میگیره؟؟؟ آخه چند تا سایت دیدم نوشته بود میشه... بازم مرسیییییی:mixed::Smile (31):

Jahanpoor
2008-06-08, 09:10 PM
سلام خوبین.. من وقتی برام اس ام اس میاد ذخیره میشه تو سیم کارتم ببینید که تو عکس مشخص کرذم.. اول میشه یه کاری کرد تو گوشیم ذخیره نشه؟؟؟ و دوم اینکه...
عکسش پایینه... ببینید... تو ضمینه هست


وقتی میخوام پاکشون کنم این اخطارو میده Bad Request این عکسو ببینید....
عکسش پایینه... ببینید... تو ضمینه هست


باید حتما اس ام اسو باز کنم بعدش حدف کنم.... راهی داره درست شه؟؟؟ مرسی



یه سوال بی ربطم بپرسم میشه ویندوز موبایل6 روی P990 نصب کرد؟؟؟ اصلا ویندوز میگیره؟؟؟ آخه چند تا سایت دیدم نوشته بود میشه... بازم مرسیییییی:mixed::smile (31):
دوست عزیز شما گوشیتو هک کردی؟ اگه هک کردی بعد هک این جوری شده؟ البته خیلی عجیبه ها اولین باره همچین چیزی می بینم اما اول یه مستر رسیتش کن ببین چی میشه حتما خبرم کن ایشالا که حل بشه

PaRsA YaRi
2008-06-08, 09:20 PM
سلام آره هک کردم ولی مشکلی نداشت ولی یه بار که مستر ریسیت دادم اینطور شد...

راستی اینو نگفتی. میشه ویندوز موبایل6 روی P990 نصب کرد؟؟؟ اصلا ویندوز میگیره؟؟؟ آخه چند تا سایت دیدم نوشته بود میشه

Kasra
2008-06-08, 10:55 PM
سلام
چن وخت پیش این مشکل باسه من پیش اومد.
فول ریست کردم حل شد.
شما اگه با ریست کامل هم حل نشد یبار آپدیت کن.
ویندوزم نه نمیشه.

artan_61
2008-06-08, 11:28 PM
میشه ویندوز موبایل6 روی P990 نصب کرد؟؟؟ اصلا ویندوز میگیره؟؟؟ آخه چند تا سایت دیدم نوشته بود میشه
بيخيالش شو . يكي از دوستاي من همچين هوسي به سرش زده بود برد اصلي گوشيش سوخته . پروكسس گوشي قابليت نصب لينوكس داره ولي ويندوز موبايل نه . به ريسكش نمي ارزه

Kasra
2008-06-27, 01:03 AM
سلام اول از همه این تاپیک رو ببنیند این مشکلمه//// http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=16207&highlight=%d9%85%d8%b4%da%a 9%d9%84+p990 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=16207&highlight=%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84+p990)

مستر ریسیت کردم درست نشد .... فول ریسیت چطوره؟ یعنی چطوری میشه فول ریسیت کرد؟؟؟

سلام
آپدیت کنید.
یا فلش