PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت ریموت کنترل های برنامه IrRemote (دیگه نیاز به اون همه روش و کپی کردن فایل نیست )



gitare1111
2008-06-06, 01:41 PM
سلام دوستان

آپدیت ریموت کنترل های برنامه IrRemote در قالب سه فایل sis كه فقط كافيه شما هر سه فايل رو تو گوشيتون

نصب كنيد اونوقته كه تمامي ريموت كنترل هاي برنامه IrRemote رو در اختيار خواهيد داشت و دیگه نیاز به اون همه

روش و کپی کردن فایل هم نیست .

:flower:

bastakizad
2008-06-11, 01:53 PM
دانلود نمیشه عزیز

gitare1111
2008-06-11, 02:46 PM
دانلود نمیشه عزیز

دوست عزيز مشكلي در دانلود نبود لطفاً بيشتر دقت كنيد

s_j
2008-06-16, 02:52 PM
وقتی هر سه فایل رو نصب می‏کنم برنامه دیگه اجرا نمی‏شه.

یا یه ارور می‏ده یا گوشی رو ری‏استارت میکنه.

a.aleh
2008-06-16, 06:52 PM
s_j درست میگه
وقتی نصبشون میکنی برنامه اجرا نمیشه
معلوم هم نیست کجا نصب میشن

gitare1111
2008-06-16, 09:46 PM
وقتی هر سه فایل رو نصب می‏کنم برنامه دیگه اجرا نمی‏شه.

یا یه ارور می‏ده یا گوشی رو ری‏استارت میکنه.

سلام دوست عزيز


اين برنامه رويه ورژن جديد IrRemote تست شده و شما هم بهتره كه ورژن جديدشو نصب كني
قبل از نصب ورژن قبلي IrRemote رو از گوشي خود به كلي حذفش كن
در ضمن براي دسترسي به ورژن جديد اين برنامه مي توني به لينك زير سر بزني.

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=16032 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=16032)


:flower:

s_j
2008-06-17, 02:06 PM
خیلی ممنون از توضیحاتتون.

با Remove کردن برنامه به طور کامل از گوشی پاک می‏شه؟

gitare1111
2008-06-17, 08:33 PM
خیلی ممنون از توضیحاتتون.

با Remove کردن برنامه به طور کامل از گوشی پاک می‏شه؟

آره با Remove كردن به طور كامل حذف مي شه

:flower:

sadeghiyan
2008-06-18, 12:52 PM
سلام دوستان

آپدیت ریموت کنترل های برنامه Irremote در قالب سه فایل Sis كه فقط كافيه شما هر سه فايل رو تو گوشيتون

نصب كنيد اونوقته كه تمامي ريموت كنترل هاي برنامه Irremote رو در اختيار خواهيد داشت و دیگه نیاز به اون همه

روش و کپی کردن فایل هم نیست .

:flower:

من الان ورژن جديد که زحمت کشيديد رو نصب کردم ولي فايلهاي کنترلها روي گوشيم نصب نميشه راهنمايي کنيد لطفا!!!!!!!!!!!!!!

Lonely_Man
2008-06-18, 01:27 PM
دوست عزیز
لطفا دقیق بگین با چه اروری برخورد می کنید.
موفق باشید.

s_j
2008-06-18, 07:08 PM
دوست عزیز ورژن جدید رو نصب کردم ولی کرک نشدس.

sadeghiyan
2008-06-21, 12:18 PM
دوست عزیز
لطفا دقیق بگین با چه اروری برخورد می کنید.
موفق باشید.


((مورد حل شد ممنون))

n73me3rd
2008-06-25, 02:02 PM
يكي نيست يه ir remote درست حسابي به ما بده كه هي لايسنس نشه ؟ :not::Smile (38):

n73me3rd
2008-06-25, 02:45 PM
چي شد كسي نبود من منتظرم سريترررررر

meysam-t
2008-07-06, 10:52 AM
من هنوز با اینکه آپدیت کردم خیلی کنترلها را ندارد چه کنم

sadeghiyan
2008-07-06, 11:35 AM
من هنوز با اینکه آپدیت کردم خیلی کنترلها را ندارد چه کنم

منم هيچ کدوم از لوازم خونه کدشو تو آپديت نديدم از شانس بدمون....
هيچ راهي نداره که دوستان کمک کنند؟!:flower:

sdssds
2010-08-03, 09:36 AM
سلام من تست كردم روی n73اكثر تلویزیون sonyفقط كنترل ۸۳۳tvجواب میده اونم از فاصله حداكثر ۱متر والبته روی متد ۵ methode 5 بقیه هم تست كنند ببینند روی tv های دیگه روی چه شماره ای جواب میده درضمن حداقل ۲ ثانیه دستتون روی كلید باشه.

sdssds
2010-08-03, 09:41 AM
سلام من تست كردم روی n73اكثر تلویزیون sonyفقط كنترل ۸۳۳tvجواب میده اونم از فاصله حداكثر ۱متر والبته روی متد ۵ methode 5 بقیه هم تست كنند ببینند روی tv های دیگه روی چه شماره ای جواب میده درضمن حداقل ۲ ثانیه دستتون روی كلید باشه. سعید :glass::glass:

Majidnesta
2010-08-03, 08:40 PM
از IRRemote ورژن 4 استفاده کنید. من که باهاش تلویزیونهای خارجی رو کنترل میکنم مثلا اکثر سامسونگ ها رو پوشش میده و فاصلم با تلویزیون 5-6 متر هست.من باهاش رسیور آمستراد و منهتن و فیلیپس رو کنترل کردم از فاصله 3-4 متری. دی وی دی پلیر سامسونگ و سونی رو هم کنترل میکنه کلا لوازم خارجی رو ساپورت میکنه.با N95

shemami
2010-08-07, 03:13 PM
دوستان عزیز من این برنامه را روی N95 به طور کامل نصب و کار کرده ام . مشکل فاصله به نظر من مربوط به قدرت دستگاه مادون قرمز گوشی است چون برای این کار طراحی نشده و برای تبادل اطلاعات در فواصل کوتاه ساخته شده است. برای گرفتن برنامه های بقیه کنترلها اعم از VCR & TV & Video & Receiver & ...... شما نیاز به اینترنت وایرلس دارید که به طور مستقیم خود برنامه بدون نیاز به اینکه شما سایت آن را بدانید از سایت خودش برنامه را میگیرد.