PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپرا مینی ویرایش شده نسخه 7.0.29530



farshadb2
2012-04-04, 11:17 PM
حالت نیشگون، برای زوم
همگام سازی بوک مارک ها، Speed Dial و ... با کامپیوتر و یا دیگر دستگاه های همراه از طریق Opera Link
پشتیبانی از توییتر و فیس بوک، برای به اشتراک گذاری محتوای وب سایت ها
دریافت بازی ها و برنامه های رایگان، از Opera Mobile Store در Speed Dial

تغییرات ورژن جدید:
رفع مشکل عدم بارگذاری کامل صفحه
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.android


از مزیتهای نسخه ی اصلی (غیر از برعکس نشون دادن حروف ی ک ... )، این هست که در 2.3.4 ، متن به زبان فارسی را با select کردن میتونیم در note یا word بدون بهم ریختن کلمات کپی پیست کنیم.درصورتیکه در next حروف جداجدا و برعکس میشد.


559403




*
اگر در نصب مشکل داشتید با V--P--N- نصبش کنید بعد در قسمت setting>Advanced بعد Protocol را در حالت http قرار دهید.

sky5
2012-04-05, 01:10 PM
هنوز نسخه هندلر رسمی نیومده؟

farshadb2
2012-04-05, 04:41 PM
هنوز نسخه هندلر رسمی نیومده؟

هنوز نیومده، در این سایت دنبال کنید:
http://www.ykhandler.com

farshadb2
2012-04-15, 09:05 AM
560782


دوستان اپرا مینی 7.0.1 را با سه نوع سرور آلمانی،چینی و لهستانی براتون ویرایش کردم که لطف کنید روی هم نصب کنید و از نظر سرعت تست کنید و بگید کدومش سرعتش بیشتره:

farshadb2
2012-04-15, 09:06 AM
560783

farshadb2
2012-04-15, 09:07 AM
560784

JAVA1
2012-04-15, 11:35 AM
یه اپرا نداری که صفحه ایرانسل رو رایگان باز کنه ؟

JAVA1
2012-04-15, 11:37 AM
در ضمن من یه دانلود مننجر هندلر میخوام اگه دارین بزارین لطفا

+OWNER
2012-04-16, 07:12 AM
560782


دوستان اپرا مینی 7.0.1 را با سه نوع سرور آلمانی،چینی و لهستانی براتون ویرایش کردم که لطف کنید روی هم نصب کنید و از نظر سرعت تست کنید و بگید کدومش سرعتش بیشتره:




داداش سرور چینی ک هیچی اصلا کانکت نمیشه filed میده اما آلمان و لهستانت تقریبا در یک سطح هستند.
درکل خوبه سرعتش از اون سرور قبلی ک داشتم بهتره.

saeedddd
2012-04-16, 12:52 PM
اوپرا مینی ویرایش شده فرشاد سرور اروپاه عالیه من روی سامسونگ فیت امتحان کردم عالی جواب داد هیچ نیازی داری وی پی ان نداره فقط زمان پرورگرام نیازی ازش خارج بشین چون دیگه جواب نمیده باز هم تشکر

solidworm
2012-04-17, 10:36 AM
فرشاد جون به ما هم فوت استادی ادیت کردن سرورهای اپرا مینی رو یاد میدی؟
ممنونم.

farshadb2
2012-04-17, 01:29 PM
فرشاد جون به ما هم فوت استادی ادیت کردن سرورهای اپرا مینی رو یاد میدی؟
ممنونم.

خیلی وقته در قسمت برنامه نویسی قرار دادم.

solidworm
2012-04-17, 01:57 PM
دستت دردنکنه. خیلی وقت بود دنبالش بودم.:)
این ورژن 7 واقعا عالیه. فقط برای موقع screen rotation بسته میشه. برای شما هم همینطوره؟

farshadb2
2012-04-17, 04:05 PM
دستت دردنکنه. خیلی وقت بود دنبالش بودم.:)
این ورژن 7 واقعا عالیه. فقط برای موقع screen rotation بسته میشه. برای شما هم همینطوره؟

نه ، برای اینطور نیست.2.3.4
شاید برنامه های اجرا شده زیاد دارید و ram پر شده.
منم 2.2.1 که داشتم همینطور میشد.

Va3eta
2012-04-22, 12:16 AM
یکم باید روش کار کنی
هنوز مشکل داره
امولاتور من ریست شد

farshadb2
2012-04-22, 11:45 AM
یکم باید روش کار کنی
هنوز مشکل داره
امولاتور من ریست شد

مشکل از نسخه هست که در نسخه های بعدی مرتفع خواهد شد.
وقتی میزان ram از برنامه های باز شده پر میشه ، ممکنه بسته بشه و مشکل ایجاد کنه.
خودم از نسخه NEXT7 هندلر استفاده میکنم و بتازگی هم نسخه ی 5.1 هندلر جدیدش هم اومده:

http://205.196.121.169/rhrulwbaphog/6dzhyuvxwh5430y/OperaMini5.1+HandlerUI+Android.apk
http://www.mediafire.com/?6dzhyuvxwh5430y
http://www.ykhandler.com/2012/04/operamini-51-android-hui.html

jaber5115
2012-04-22, 04:47 PM
اینجا چقدر تنوع زیاده؟؟؟؟؟؟
همون اولیه خوبه. فقط در موقع copy . past کردن باز یه مشکل کوچولو داره.
ولی مزیتش اینه که نیازی به v p n نداره
:welove:

solidworm
2012-04-25, 10:13 AM
فرشاد جان، نسخه جدید اومده که مشکل بسته شدن نرم افزار توی رام های سیانوژن رو حل کرده. میشه این ورژن جدید رو ادیت کنی با همون سرور پست اول بزاری.
متاسفانه دسترسی به pc ندارم تا مطابق اموزش شما ادیت کنم.
خیلی ممنونم.

farshadb2
2012-04-25, 08:33 PM
فرشاد جان، نسخه جدید اومده که مشکل بسته شدن نرم افزار توی رام های سیانوژن رو حل کرده. میشه این ورژن جدید رو ادیت کنی با همون سرور پست اول بزاری.
متاسفانه دسترسی به pc ندارم تا مطابق اموزش شما ادیت کنم.
خیلی ممنونم.


خدمت شما اپرا مینی ویرایش شده 7.0.2:
561887

farshadb2
2012-04-25, 08:38 PM
mishe amozesh bedi to nos khe handler tanzimatoo chejuri vared konam?

خیلی ساده هست دوست عزیز ، با دو تا کار کوچیک:
1:
P*roxy Type را http قرار دهید

2:
زیرش P*roxy Server یکی از سرور اپرامینی را قرار دهید: 80.239.243.49


یکی از اینها:
141.0.8.39
141.0.8.40
141.0.8.79
141.0.8.80
141.0.8.95
141.0.8.96
141.0.8.111
141.0.8.112
141.0.8.127
141.0.8.143
141.0.8.144
141.0.8.159
141.0.8.160
141.0.8.175
141.0.8.176
141.0.8.191
141.0.8.192
141.0.8.207
141.0.8.208
141.0.8.223
141.0.8.224
141.0.8.240
141.0.8.255
141.0.10.0
141.0.10.15
141.0.10.16
141.0.10.31
141.0.10.47
141.0.10.48
141.0.10.63
141.0.10.64
141.0.10.79
141.0.10.80
141.0.10.96
141.0.10.112

miran11
2012-04-27, 08:51 PM
باتشکر از زحماتت برنامه کار میکنه ولی شارژ کم میکنه درضمن با شارژ0 کار نمیکنه لطفا بیشتر راهنمایی کنید

pejmandrag
2012-04-27, 09:17 PM
دوست عزیز مرسی از زحماتت اما سرور سرعت بالا نداری؟

solidworm
2012-04-28, 12:35 AM
فرشاد جان ممنون. با ورژن اصلی مشکل بسته شدن پیش نمیاد. اما با ورژن ادیت شده 7 مشکل بسته شدن اپرا موقع چرخوندن صفحه پیش میاد. با پرو.کسی وصل شدم و اپرا.
نصب شد اما بدون پرو.کسی کار نمی کنه :( تنظیمات رو روی http گذاشتم، بازم کار نکرد، همه چیز پیلتر شده. حتی فروم xda. گیری کردیم تو این مملکت.

meysamshol
2012-06-16, 10:14 PM
منم مشکل Rotate Screen دارم.مجبور شدم Auto Rotate Screen رو غیر فعال کنم.هنوز کسی این مشکلو برطرف نکرده یعنی راه حلی پیدا نکرده؟

psz2010
2012-08-04, 03:30 PM
کسایی ک مشکل باز کردن صفحات رو دارن برن تو تنضیمات کانکشن گوشی تغییرات زیر رو انجام بدن مشکلشون حل میشه!
setting - wireless & networks - mobile networks - acscess point names - irancell


p r o x y : 10.131.26.138
port : 8080
رام من 2.3.4

meysamshol
2012-08-04, 08:43 PM
کسایی ک مشکل باز کردن صفحات رو دارن برن تو تنضیمات کانکشن گوشی تغییرات زیر رو انجام بدن مشکلشون حل میشه!
setting - wireless & networks - mobile networks - acscess point names - irancell


p r o x y : 10.131.26.138
port : 8080
رام من 2.3.4
دوست عزیز اتفاقا با تغیرات اینا که دیگه اصلا صحفه ای رو باز نمیکنه
ثانیا تا اونجایی که من میدونم پرو ک سیش به این صورته: 10.131.026.138

psz2010
2012-08-06, 01:45 AM
دوست عزیز اتفاقا با تغیرات اینا که دیگه اصلا صحفه ای رو باز نمیکنه
ثانیا تا اونجایی که من میدونم پرو ک سیش به این صورته: 10.131.026.138

نه درسته. صفر نداره. من از همین روش دارم از اپرا ادیت شده آقا فرشاد 7.0.3 استفاده میکنم(OperaMini7.03_FARSHAD)

shoti000
2017-04-29, 02:01 PM
با سلام من خیلی دوست دارم ویرایش سرور اپرا مینی رو یادبگیرم اگه یکی از دوستان بتونه به صورت تصویری آموزش رو بگه یا کیلیپ آموزش رو بزاره خیلی ممنون میشم .