PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آپدیت کردن برنامه fee dom



FARHAD.HI
2012-04-02, 06:37 AM
سلام به همه دوستان .

از ونجایی که تعدادی از دوستان به مشکل دیسکانکنت شدن در رابطه به این برنامه برخوردن .
مثلا دوستانی هستند که حتی با داشتن اکانت درست و تنظیمات کامل باز هم قادر نیستن به سرور فریدام متصل بشن . این مشکلات به علت این هست که شما باید کلاینت خودتون رو به ورژن جدید آپدیت کنید و بعد متوجه میشید که بعد از آپدیت Your-freedom خیلی بهتر و پایدارتر و سریعتر از سابق کار می کنه.

روش آپدیت بسیار ساده هست فقط کافیه فایل ضمیمه شده free dom.jar رو از ضمیمه دانلود کرده بدون عوض کردن اسم برنامه از طریق برنامه WinSCP یا Filebox به مسیر زیر برید.




home/opt

تو همین مسیر بالا که اشاره کردم اگه به پایین بروید فایلی پیدا می کنید با نام freedom.jar این فایل رو از گوشی پاک کنید و فایل جدیدی که دانلود کردید رو جایگزین کنید .

به همین راحتی حالا برنامتون اپدیت شد .


موفق باشید. http://upload.ir-tci.org/files/view/6214/download.png
freedom.jar (http://upload.ir-tci.org/files/6214/freedom.jar)

FARHAD.HI
2012-04-03, 10:02 AM
سلام دوست عزیزخسته نباشید ازراهنماییتون ممنونم ولی من هیچکدوم ازاین برنامه ها روندارم نمیزاره دانلودش کنم چکارکنم ممنون میشم جواب بدین(winscp__-filebox

دوست عزیز شما سه دفعه این تایپک رو زدید لطفا به قوانین احترام بگذارید وایجاد اسپم نکنید. بفرمایید.


استفاده از نرم افزار WinSCP با کابل usb (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108872)

filebox * مدیریت کامل فایل (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=127806)

هر وقت هم احتیاج به برنامه ای هم داشتی جای اینکه چندتا تایپک ایجاد کنی پشت سر هم از قسمت جستجو سایت استفاده کن .

arashn900
2012-04-03, 11:38 AM
من اونو پاک کرد
ولی نمیدونم چجوری جایگزینش کنم؟

FARHAD.HI
2012-04-03, 01:35 PM
من اونو پاک کرد
ولی نمیدونم چجوری جایگزینش کنم؟
دوست عزیز اگه منظورتون فایل freedom.jar هست که پاک شده. خوب تو پست اول فایل دانلوش هست اگه منظورتون این نیست دقیق تر توضیح بدید...

rt4850
2012-04-06, 04:37 PM
آقا ببخشید که من گسج بازی در میارم ولی هرکارمیکنم نمیشه خواهش میکنم طرز انتقال بافایل باکس رو با اسکرین شات آموزش بدین خدا خیرتون بده

rt4850
2012-04-06, 10:12 PM
دوست عزیز اگه میشه آموزشی که خدمتتوت گفتم رو زحمتشو بکشید

FARHAD.HI
2012-04-07, 12:46 AM
آقا ببخشید که من گسج بازی در میارم ولی هرکارمیکنم نمیشه خواهش میکنم طرز انتقال بافایل باکس رو با اسکرین شات آموزش بدین خدا خیرتون بده

دوست من یک بار درخواست کردین دیگه چرا دوباره پست میزنید منت نباشه ولی خدایش ما هم کارو زندگی داریم بیکار همش پشت کامپیوتر نشستیم که...بگذریم بفرمایید پستش زده شد.:cool:


آموزش تصویری انتقال فایل ها با برنامه filebox (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1368262&postcount=5)

rt4850
2012-04-07, 01:33 PM
آقا ماكه كاري از دستمون برنمياد هرچي از خدا ميخواي بهت بده كه اينقدر آقايي.ممنون از لطفت .ميدونم شما هم كلي كارداري .ولي ثواب داره.ببخشيد چرا شكل فايل باكس من اينطوريه.آيا مشكل داره و نصبش خرابه؟

سلام .دوست عزيز من طبق فرمايش شما آپديت كردم ولي باز هم وصل نميشه .حالا اين اسكرين شات هارو ميذارم ممنون ميشم اگه ايراد كارو بهم بگين بازهم ممنون

اينم عكس صفحه freedom ولي چون پيغام ميده كه يك عكس بيشتر نميتونيد ضميمه كنيد جدا ميفرستم

اينهم عكس سوم.ضمنا اگه راهي داره كهچندتاروباهم ضميمه كنم بفرماييد

اينم آخرين عكس

FARHAD.HI
2012-04-07, 03:18 PM
آقا ماكه كاري از دستمون برنمياد هرچي از خدا ميخواي بهت بده كه اينقدر آقايي.ممنون از لطفت .ميدونم شما هم كلي كارداري .ولي ثواب داره.ببخشيد چرا شكل فايل باكس من اينطوريه.آيا مشكل داره و نصبش خرابه؟

خواهش میکنم علتش رو نمیدونم ولی اگه بتونی باهاش کار کنی مشکل نداره . باز اگه راه حلی به ذهنم رسید خبرت می کنم...:cool:

FARHAD.HI
2012-04-08, 11:44 AM
اينم آخرين عكس

سلام دوست عزیز 5 تا تایپک خوب یه دونه هم می تونستی تمام عکس ها رو بزاری مشکلی نداشت . در مورد برنامه با توجه به اسکرین یعنی آپدیت موفقیت آمیز بوده فقط یه چیز تو قسمت پورت 8080 رو وارد کن نذار 443 که خودش انتخاب میکنه باشه اگه باز هم کانکت نشد یوزرنیم و پسوردت رو که ساختی و با هاش کانکت میشی رو برام پیام شخصی کن احتمالا ایراد داره چون برنامه هیچ مشکلی نداره یه چیز دیگه تنظیمات رو هم دوباره چک کن....:cool:

rt4850
2012-04-08, 01:25 PM
ببخشيد استاد من باهمين يوزر و پسورد وارد سايتش هم ميشم .به نظر شما اين دليل بر درستي يوزر و پسورد نيست؟در خصوص تنظيمات هم اسكرين شات ميذارم .شما محبت كن چكش كنيد.فقط در خصوص پورت كه فرموديد 8080 باشه خواستم بگم وقتي از توي كانفيگ و بعد ويزارد يك آدرسي رو انتخاب ميكني ديگه خودش پورتو نوشته و قابل تغيير نيست چطور پس بنويسمش؟خيلي خيلي ممنون.

rt4850
2012-04-08, 01:35 PM
ببخشيد كه جداميذارم چون پيغام ميده يك فايل بيشتر نميتونيد ضميمه كنيد

rt4850
2012-04-09, 10:39 AM
دوست عزيز فكركنم حسابي از دست ما خسته شدي كه جواب ندادي.همين فريدام رو برام راه بنداز ديگه رفع زحمت ميكنم چون خيلي از برنامه هارو نميتونم نصب كنم مخصوصا kmplayer , recaller.ضمنا چطوري اكانتمو پيام خصوصي بدم.ممنون از لطف شما

FARHAD.HI
2012-04-09, 11:14 AM
ببخشيد استاد من باهمين يوزر و پسورد وارد سايتش هم ميشم .به نظر شما اين دليل بر درستي يوزر و پسورد نيست؟در خصوص تنظيمات هم اسكرين شات ميذارم .شما محبت كن چكش كنيد.فقط در خصوص پورت كه فرموديد 8080 باشه خواستم بگم وقتي از توي كانفيگ و بعد ويزارد يك آدرسي رو انتخاب ميكني ديگه خودش پورتو نوشته و قابل تغيير نيست چطور پس بنويسمش؟خيلي خيلي ممنون.


دوست عزيز فكركنم حسابي از دست ما خسته شدي كه جواب ندادي.همين فريدام رو برام راه بنداز ديگه رفع زحمت ميكنم چون خيلي از برنامه هارو نميتونم نصب كنم مخصوصا kmplayer , recaller.ضمنا چطوري اكانتمو پيام خصوصي بدم.ممنون از لطف شما

سلام دوست عزیز من تو هفته 4 روز خونه نیستم توماموریت کاری هستم میرم شهرستان های مختلف فکر کنم شما جای من بودی هفته ای یکبار جواب میدادی تازه اون هم با گوشی که مکافت خودش رو داره . البته قبلا هم گفتم منتی نیست . اول از همه برای اینکه دیگه جدا جدا پست نزنید از پست زیر استفاده کنید و هر چندتا عکس خواستی آپلود کن که دیگه کار مدیر بخش رو زیاد نکنی ..

آپلودسنتر آپ98 آپلود 98 ؛ بزرگترین و بهترین مکان آپلود دایمی عکس و فایل با لینک مستقیم (http://up98.org/)

در مورد پورت هم منظورم از خود برنامه freedom بود روی configure کلیک کنید کنار
قسمت وارد کردن پورت روی گزینه wizard کلیک کنی برای مثال سرور 14 رو انتخاب کنید و سیو رو بزنید وبعد روی قسمت پورت کلیک کنید و عدد 8080 رو تایپ کنید ..

در مورد اکانتتون هم پسوردتون نباید عدد باشد باید حروف باشد . و حتما از طریق ایمیل اکتیو شود.

برای ارسال پیام شخصی هم روی نام کاربری هر فردی که خواستین پیام بفرستید کلیک کنید چندتا گزینه میده روی گزینه پیام شخصی کلیک کنید وتمام از طریق پروفایل خودتون و شخص مقابل هم می تونید انچام بدید..:cool:

rt4850
2012-04-09, 08:35 PM
ببخشید که جداگذاشتم

nazli.gg
2012-04-09, 09:05 PM
ببخشید که جداگذاشتم

دوست عزی مشکل شما حل نشد؟دقیق بگید چیه اگه بتونم کمک کنم چون دیشب منم مشکل شما رو داشتم ولی حل شد

rt4850
2012-04-09, 09:38 PM
همه تنظیمات درسته ولی به محض وصل شدن قطع میشه.اسکرین شاتها هم تو پست هست.

nazli.gg
2012-04-09, 09:41 PM
همه تنظیمات درسته ولی به محض وصل شدن قطع میشه.اسکرین شاتها هم تو پست هست.
تو پسوردتون از عدد استفاده کردید؟اگه آره عوض کنید به تمام حروف

rt4850
2012-04-09, 10:39 PM
از کجا باید عوض کنم .از تو سایت؟شما مطمینی به همین علته؟

nazli.gg
2012-04-09, 11:03 PM
از کجا باید عوض کنم .از تو سایت؟شما مطمینی به همین علته؟
تقزیبا آره.چون خودمم پس عددی داده بودم و همون ارور رو میداد ولی حروفی کردم درجا حل شد.بله از خود سایت your-freedom قسمت edit account.
امتحان کنید ایشالا حل شه

rt4850
2012-04-09, 11:45 PM
آقا خداخیرت بده .عوض کردم درست شد ممنون

>Sajad<
2012-06-04, 10:29 PM
سلام خسته نباشید
قبل از آبدیت برنامه freedom وقتی میخواستم کانکت شم ارور میداد که باید برنامه رو آبدیت کنی
با برنامه winSCP فایل آپدیت رو که انتقال دادم حالا وقتی میخوام برنامه رو باز کنم به محض اینکه میخواد برنامه باز شه میپره بیرون و برنامه قبل از اینکه اجرا شه بسته میشه (تاریخ میلادی گوشی هم درسته)
ممنون میشم راهنمایی کنید

FARHAD.HI
2012-06-05, 12:12 AM
سلام خسته نباشید
قبل از آبدیت برنامه freedom وقتی میخواستم کانکت شم ارور میداد که باید برنامه رو آبدیت کنی
با برنامه winSCP فایل آپدیت رو که انتقال دادم حالا وقتی میخوام برنامه رو باز کنم به محض اینکه میخواد برنامه باز شه میپره بیرون و برنامه قبل از اینکه اجرا شه بسته میشه (تاریخ میلادی گوشی هم درسته)
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشکلی نیست برنامه( Java Runtime (mmjre_0.1-1_armel رو دوباره نصب کنید پیغام آپدیت با موفقیت انجام شد میده بعداز اون به راحتی و بدون مشکل از برنامه fredoom استفاده کنید.موفق باشید.:cool:

>Sajad<
2012-06-05, 09:15 PM
ممنون از راهنماییتون
این کارو کردم اما درست نشد:(

FARHAD.HI
2012-06-05, 09:56 PM
ممنون از راهنماییتون
این کارو کردم اما درست نشد:(

امکان نداره مگر اینکه یک جای کار رو اشتباه انجام دادید دوباره مراحل رو چک کنید چون من تو فایل آموزش هم این موارد زیر رو ذکر کردم در صورت داشتن مشکل تنها راهش همین دو روش هست..


در صورتی که مشکل بیرون پریدن از برنامه Freedom را دارید ، موارد زیر را جهت حل مشکل انجام دهید
1- چون این نرم افزار دائما با سرور خود در ارتباط است ، لازم می باشد که تاریخ میلادی گوشی شما دقیقا به تاریخ میلادی روز تنظیم باشد
2- اگر مورد بالا را رعایت کردید و مشکل همچنان باقی بود ، فایل deb جاوا ران تایم 31mg را مجددا از طریق فایل منیجر نصب کنید

samanzonda
2012-06-29, 06:23 PM
دوباره فکر کنم نیاز به اپدیت جدید..چون من قبلا این کارایی که اینجا توضیح دادید رو انجام دادم اپدیت هم شد ولی دوباره همون ارور اپ نبودن رو میده!!

FARHAD.HI
2012-06-30, 07:35 PM
دوباره فکر کنم نیاز به اپدیت جدید..چون من قبلا این کارایی که اینجا توضیح دادید رو انجام دادم اپدیت هم شد ولی دوباره همون ارور اپ نبودن رو میده!!

دوست عزیز فعلا آپدیت جدید نمی خواد اگه خواست تو همین پست ارائه میشه شما طبق آموزش فایل رو پاک کنید و فایل ضمیمه شده رو انتقال دهید ما هم از همین فایل استفاده میکنیم و تا حالا ارور آپدیت نداشتیم. هیچکس دیگه ای هم تا حالا گزارش نکرده..

samanzonda
2012-07-01, 10:32 AM
داش فرهاد من فایل اینجا رو دوباره دانلود کردم و ریختم تو گوشیم جای فایل قبلی ولی دوباره ارور اپ نبودن رو میده
(your client version is rather old.....)

FARHAD.HI
2012-07-01, 01:57 PM
داش فرهاد من فایل اینجا رو دوباره دانلود کردم و ریختم تو گوشیم جای فایل قبلی ولی دوباره ارور اپ نبودن رو میده
(your client version is rather old.....)
فایل رو درست به همون آدرس گفته شده کپی کردی؟ اگه اینطوره شما فایل جاوا ران تایم رو از پست آموزش آپدیت مخازن با برنامه fredoom اگه نداری دانلود کن. پستش هم تو امظا موجوده بعد دوباره جاوا ران تایم رو نصب کن مقدار فایل رو صفر میزنه چون فایل رو نصب دارید مشکلی نداره تا پیغام آپدیت شدن فایل رو بده بعد برنامه fredoom رو باز کنید ببینید مشکلتون حل شده یا نه..

FARHAD.HI
2012-07-01, 01:58 PM
داش فرهاد من فایل اینجا رو دوباره دانلود کردم و ریختم تو گوشیم جای فایل قبلی ولی دوباره ارور اپ نبودن رو میده
(your client version is rather old.....)
فایل رو درست به همون آدرس گفته شده کپی کردی؟ اگه اینطوره شما فایل جاوا ران تایم رو از پست آموزش آپدیت مخازن با برنامه fredoom اگه نداری دانلود کن. پستش هم تو امظا موجوده بعد دوباره جاوا ران تایم رو نصب کن مقدار فایل رو صفر میزنه چون فایل رو نصب دارید مشکلی نداره تا پیغام آپدیت شدن فایل رو بده بعد برنامه fredoom رو باز کنید ببینید مشکلتون حل شده یا نه..در ضمن تاریخ گوشیتون رو هم چک کنید به تاریخ میلادی جدید باشه...

>Sajad<
2012-08-16, 04:11 PM
آخرین آپدیت برای برنامه freedom


http://www.********/images/3zkgap2bm8pl5n6pueo5.png (http://upload.ir-tci.org/index.php/files/get/-PJGYVhvzH/freedom-20120723-01.rar)
1.4MB


بعد از دانلود از حالت فشرده خارج کنید و فایل به دست اومده رو طبق توضیحات پست اول (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1359877&postcount=1)همین تاپیک جایگزین کنید.

Benyamin5
2012-09-02, 10:04 AM
سلام بچه ها چیزی که من متوجه شدم در مورد آپدیت freedom اینه که وقتی فایلو انتقال دادین به مسیر فایل باکس home/opt وجایگزین کردین باید دوتا روش کلیک کنی تا باز شه و راه اندازی شه و با این کار آپدیت صورت میگیره .ولی اگه فقط فایلو جا به جا کنیو اجراش نکنی آپدیت صورت نمیگیره. امیدوارم مشکلتون حل شه.